Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
ftomi74
üzenetére
Megfogadtam a tanácsod, de inkább már valenciának estem neki, mert ott tartottam a karrierben.
Hát voltak feszült pillanataim, néha abba kellett hagyni és pihenni kicsit
Viszont kezdem úgy érezni, hogy a váltásra lassan ráérzek, és az időim is javultam, némi time trial-os gyakorlás után force indiával legend szinten hatodik helyet tudtam megcsípni, de vannak még hibák bőven. 1:43 alja lett.Pl. a hídra vezető kanyar előtti éles kanyart (8-as) nem tudom elég szűken venni, és nem tudom pontosan, mi lehet a gond. Egyrészt Thrustmaster F430-asom van, nem tudom, hogy itt számít-e, hogy csak 270 fokot fordul.
Másrészt az ingame videók, amit találtam a neten, azok mclarenek és red bullok voltak, de láttam, de itt pl virgin-nel veszi valaki ugyanúgy:
http://www.youtube.com/watch?v=-Pm14GRioNc#t=0m30s.Csinálok is majd egy videót róla, hátha látszik, mi a gond, de a fraps-szal azt tapasztaltam, hogy 30fps-re állítva a felvételt eléggé elkezd tőle szaggatni, pedig azt jelzi, hogy 60fps megvan. Van valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi