Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• paramparya

őstag

válasz ЯΞD #6334 üzenetére

Én a real pitcam-et tettem fel, de abban a mappában is van még három almappa.
    A neveikben a FOV a field of view, tehát hány százalékban láss a sisakodból kibámulva, én azt hiszem a 60-ast tettem fel.
    Azokat kell a cars mappa tartalmára rámásolni, azt előtte ott lemásoltam cars.bak néven, kitudja mi lesz :)
    Az actionmap-et pedig szintén biztonsági mentettem, és azt is lehet felülírni, abból csak egy van a rar gyökerében.

Ha minden jól megy, akkor így már jó is vagy, de ha úgy érzed, hogy túl sokat fordul (pl a 90 fok kicsit túlzás :DDD ), akkor a játékból kilépve az actionmap mappában keresd meg a te kormányodnak megfelelő nevű xml-t, és abban ezt a részt keresd ki:

<Action actionName = "Look Left" >
    <Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
    </Action>
    <Action actionName = "Look Right" >
    <Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
    </Action>

és mindkét saturation-t emeld meg érzéssel (nekem 4-ről lett 9-re emelve). Tehát minél nagyobb a saturation, annál kevesebbet fordul.
    Ezután viszont ne menj bele a controller setupba, mert ráment egyet, és aztán emelheted még tovább, én így jártam.

Új hozzászólás Aktív témák