- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #5494 üzenetére
Ne is mondd....az a dodzsemes gyerek....nem hiszem el, hogy az ilyen muppetkák rendszeresen elfosatják a futamokat.
Rolly Dy
Az a suzukai boxkiállás tényleg nem volt semmi!
Így utólag már én is jót nevetek rajta de akkor nagyon pipa lettem az egész gémre.
Azt hiszem eligazolok a Renault csapattól, hála a szerelők rendszeres, átlagon aluli munkájának és a folyton trógerkedő, vaksüket nyalókás embernek.A Magyar mezőny tényleg elképesztően erős, nagyon gyorsnak és szerencsésnek kell lenni, hogy valaki nyerni tudjon!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5494 üzenetére
Elnézést kérek, részben az én hibám is. OLE614 első számú köcsög, de a nagy kapkodás miatt elfelejtettük kidobni.
Ahogy láthattad a következő futamon már nem kellett elindulnia.
Szerintem a cocpit nézet akkor lenne reális, ha 180° -ban látnék a játékban is. Szerintem nem lőhető be pontosan apex, mert az esetek többségében nem látod így a kanyart.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ftomi74 #5444 üzenetére
nem csak nálam van ilyen, hanem vixenishnél is, neki is ugyanannyi ideig tart ráadásul, és régebben sem tett ilyet, mindenesetre eléggé bosszantó, hogy nem tudjuk a hiba okát. SSD-t ilyenért biztos nem fogok venni, másrészt ez mindig "csak" multiban fordul elő...
Rolly: a replay fájlnak nem igazán van köze ennek az egésznek, hiszen multinál nincs replay -
-
Steady74
addikt
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5201 üzenetére
Kösz mindenkinek.
FRAPS-ot 90%-ban jól bírja, de rájöttem, hogy ha 12-en vagyunk akkor jobban szarakodik. Lehet még a net is beleszól egyenlőre. Még így is megy többnyire 30 fps-el a felvétel a pocscolya fixel együt. Volt már nem egy futam, amit a beakadása miatt buktam, de itt a versengés a lényeg. Ja és csak DX9 alatt, mert DX11-nél leesik akár 15 FPS-re is folyamatosan.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Sajnos, de elnézést kérek érte. Vajon hogy jöttek ki a hihetetlen TT idők a világ ranglistán? Itt is létezik valami csavar, de sajnos nincs nézegető mód, így nem nagyon derülnek ki a dolgok. Szóval nagyjából tudjuk azért mennyit lehet kihozni 1 pályából. Csak ehhez tudunk viszonyítani, de amikor minimális szárnyállással rád vernek az egyenes végére 150 métert, akkor elgondolkodik az ember. Témát lezárom, majd lesz valahogy.
Köszönöm mindenkinek a ma esti gurulást.
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #5057 üzenetére
Hát nem tom, én ha azokat a kanyarsebességeket és íveket használnám, amiket a TT-ben használok, akkor elég furán vezetnék multiban. Az tény, hogy setupolásra jól használható.
Nekem ez olyan mintha egyszerre két játékot játszanék, a TT-t (vagy multiban kikapcsolt szimulációs versenyeket) és a multit. A kettő egyszerre nem könnyű, bár van egy-két pálya, ahol mindkettő megy, de ha túl sokat megyek kikapcsolt szimulációval elkényelmesedek.Úgy tűnik ez csak rám igaz, mert mi kb egyforma sebességeket megyünk, miközben Te TT-zel én meg nem. Akkor ez az elméletem sem jó, tehát Gyuri csak szimplán lassú.
Egyébként kár, hogy nem tudtál maradni, mert eszméletlen 100%-os futamokat mentünk volna.
-
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4912 üzenetére
Pedig a 10%is kihívás ám! SPa pl megvan lágy gumival, Valencia az első köröktől függően szintén, a többi pálya kemény keverékes. Azzal meg kicsit másképp kell vezetni, ezért is mondom, hogy az is kihívás.
Multiban kifejezetten élvezet a 10%-os futam nekem, mert általában mindenki lágy keverékkel indul, és az utolsó 2 körben, ha tudom tartni a lépés többé kevésbé az élmezőnnyel, akkor sokat lehet előzni, mert elfogynak a lágy gumikEste leszek én is, a tegnap este egy kis nosztalgia keretében telt, Pepi-vel GRID-eztünk, de ma este jön Ő is!!
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
Az addig oké, hogy vigyázunk egymásra, csak mivel még nem szokott össze a társaság, így nem lehet tudni, hogy az előtted lévő mennyire ismeri a pályát, illetve, hogy automatával megy-e, mert így lehet, hogy 50 méterrel korábban fékez mint Te, amire nem számítasz és már megvan a baj... (persze ez monaco-on kívül is megeshet, de ott van hova menekülni.
)
A baráti összejöveteles elméletet én is támogatom. Ez nem bajnokság, nincs időmérő, így nem biztos, hogy az a leggyorsabb, aki sokszor nyerni tud. Lehet, hogy vki nagyon jól tudja a pályát, de beszorul vki mögé.
Élvezzük ki azt, hogy nem teljesen idegenekkel kell tolni, hanem olyanokkal akikről tudjuk, hogy sportszerűen fognak viselkedni egy előzési kísérletnél. -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
ez azért ennyire nem evidens, éppen Monacoban nem. Hiába vigyázol magadra meg másra, ha véletlenül valaki elnéz egy féktávot az első kanyarban, lehet, hogy végigülöd az egész versenyt a székedben vezetés nélkül, mert összetörik az autód. Itt nincs bukótér, ide kell, hogy kivegyük a törést.
Azt kell szem előtt tartani, hogy elsősorban játszani akarunk, kikapcsolódni, és nem mérgelődni, bosszankodni. A játékélmény az első, a helyezés csak a második szerintem ilyen "baráti" jellegű versenyeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged