- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Pedig ez az igazi kihívás.
Én 20%-os Valenciát végig mentem kemény keverékkel úgy hogy az első körben voltam kint a boxban, mert lezúztak az első kanyarban. Többet nem mentem ki. Simán nyertem a futamot és nem lett piros a gumi a végére.
Lehet hogy néha lassú vagyok, de legalább ugyanúgy tudok támadni az utsó körben is, mint az elsőben, mert van még ragacs a gumin.
Ez csak stílus és autó beállítás kérdése.
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Spa tényleg megvolt, de pl Valenciában, első kör 1. kanyar, előttem lévő nem tud befordulni, megforog, megvárom, utolsó hely... Feljövök 2.-ig, de az utolsó 2 körben pirosak a gumik, buktam vagy fél percet. Nem lehet versenyezni is meg spórolni is egyszerre. Én a versenyre szavazok.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Tegnap 10%-os versenyt nyomtunk online Singapoure.
Én lágy keveréken mentem, mert elfelejtettem átállítani kemény keverékre
, Rolly kemény keveréken indult. Így próbáltam tartalékon autózni az első helyen, de jött mögöttem Rolly, így nem mehettem nagyon bénán
, egy ideig tartottam a távolságot tőle, de a 6 körből, már az 5. körben piros volt az egyik hátsó gumi, így a kb 6 másodperc előnyből lett 3 másodperc.
6. körben, az utolsóban, pedig mind2 hátsó gumi katasztrófa volt, úgy, Rolly 3 másodpercet hozott fél kör alatt, és miután utolért a kemény keverékű gumival, simán körbe is autózott, és nem is mentem bele, ahhoz képest, hogy féktávnál ott is elindult a hátulja a kocsinak
Egyébként azt csak én vettem észre, hogy ha megcsúszol, pl keresztben állsz egy kanyarnál. Utána, sokkal könnyebben csúszkál a kocsi, mintha a kerekek károsodtak volna...
Tök fura, de sokszor észrevettem már, bár lehet, érzéki csalódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest