Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
[i''Nem egyszer jutott eszembe, hogy visszaküldöm gariban a gépet, nézegessék, de egyrészt nem tudom hónapokig (míg a gari intéződne) nélkülöznöm a gépemet''
Erről egy mondás és egy vicc jut eszembe:
- néma gyereknek...
- b+ nyuszika a létrádat.
senki nem mondta, hogy hónapokig intéződik egy gari. hol tart annyi ideig? nem beszélve arról, hogy van a törvényben előírva fogyasztónak egy ún. kárenyhítési kötelezettsége, mely annyit tesz, hogy a hiba felismerése után köteles a lehető leghamarabb időn belül a hibát bejelenteni és a további esetleges károk megelőzése érdekében mihabarabb szervizbe juttatni.
ha viszont számonra ennyire baromira fontos a rendelkezésre állás, akkor next business day warranty-val kell készüléket venni annak minden felárával együtt.
Leírtam, hogy ez a proci mennyire szarul végzi a speed stepping-et (jó, ez nem Clevo probléma, de ők raktak bele ilyen fos procit).
A procit te választottad, mint ahogy az oprendszert is. a speedstepet a XP - v. Vista - kezeli. ez nem a notesz/cpu gyártó sara.
Nem értem, miért vitázol elméletekkel dobálózva olyanokkal, akik maguk tapasztalják több hónap, több év használat után a tényeket.
Azért mert neked vagy egy géped, nekünk meg egy statisztikánk. csak ebben a topikban legalább annyian leírák, hogy jól megy a gépük, mint ahányan panaszkodnak. nem beszélve arról, akinek nincs baja egy géppel, ezt a tényt még önmagában nem tartja közlendőnek.
szóval nem én vitázom a tényekkel. egy vélt tényállást te általánosítasz és utána ''tények''-ként nevezed. ez nem fair! semmibe nem telne leírnom, hogy az m400a szar. de nem az. pedig mondhatnám, szar-szar, de gari van, gyere megcsináljuk, nekünk nem kerül semmibe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest