Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• d900t

senior tag

válasz zsocaozd #1166 üzenetére

[i''Nem egyszer jutott eszembe, hogy visszaküldöm gariban a gépet, nézegessék, de egyrészt nem tudom hónapokig (míg a gari intéződne) nélkülöznöm a gépemet''

Erről egy mondás és egy vicc jut eszembe:

- néma gyereknek...
    - b+ nyuszika a létrádat.

senki nem mondta, hogy hónapokig intéződik egy gari. hol tart annyi ideig? nem beszélve arról, hogy van a törvényben előírva fogyasztónak egy ún. kárenyhítési kötelezettsége, mely annyit tesz, hogy a hiba felismerése után köteles a lehető leghamarabb időn belül a hibát bejelenteni és a további esetleges károk megelőzése érdekében mihabarabb szervizbe juttatni.
    ha viszont számonra ennyire baromira fontos a rendelkezésre állás, akkor next business day warranty-val kell készüléket venni annak minden felárával együtt.

Leírtam, hogy ez a proci mennyire szarul végzi a speed stepping-et (jó, ez nem Clevo probléma, de ők raktak bele ilyen fos procit).
    A procit te választottad, mint ahogy az oprendszert is. a speedstepet a XP - v. Vista - kezeli. ez nem a notesz/cpu gyártó sara.

Nem értem, miért vitázol elméletekkel dobálózva olyanokkal, akik maguk tapasztalják több hónap, több év használat után a tényeket.
    Azért mert neked vagy egy géped, nekünk meg egy statisztikánk. csak ebben a topikban legalább annyian leírák, hogy jól megy a gépük, mint ahányan panaszkodnak. nem beszélve arról, akinek nincs baja egy géppel, ezt a tényt még önmagában nem tartja közlendőnek.
    szóval nem én vitázom a tényekkel. egy vélt tényállást te általánosítasz és utána ''tények''-ként nevezed. ez nem fair! semmibe nem telne leírnom, hogy az m400a szar. de nem az. pedig mondhatnám, szar-szar, de gari van, gyere megcsináljuk, nekünk nem kerül semmibe...

Új hozzászólás Aktív témák