Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz d900t #1163 üzenetére

Csak mégegy hozzászólás, hogy még tisztábban leírjam a problémámat:

Te jössz az elméletekkel (hőre keményedő műanyagból készül), mi látjuk, tapasztaljuk a tényeket. Gyere nézd meg a megolvadt gépházamat, billentyűzetemet, LCD-met! Készséggel látlak vendégül! Nem egyszer jutott eszembe, hogy visszaküldöm gariban a gépet, nézegessék, de egyrészt nem tudom hónapokig (míg a gari intéződne) nélkülöznöm a gépemet, másrészt pontosan erre gondoltam, hogy ezt tennék, amit te is csinálsz: megmagyaráznák, hogy ez nem lehet megolvadt, mert hőre keményedő és kész...az elmélet és a gyakorlat fényévnyi távolságra van egymástól ebben az esetben!

Szóval azt gondolod, hogy csak azért, mert pl. leírod ezt a hőre keményedő dolgot, feltesszük a kezünket és azt mondjuk: jaaaa, teljesen igazad van, akkor így már tudom, hogy nem is olvadt meg a notim háza, bill-e, meg az LCD-je! Nem értem, miért vitázol elméletekkel dobálózva olyanokkal, akik maguk tapasztalják több hónap, több év használat után a tényeket.

sem pro sem kontra nem tudok mit mondani
    Na látod, ezt elhiszem, de akkor min vitatkozol?

2.) nem szeretnék választ, én tudom a választ. Én nem támaszkodom elméleti ''szakemberek'' véleményére, én látom a tényeket. Az, hogy tökéletesen műxik, messze nem azt jelenti, hogy használható! A működésbeli problémákba nem számít bele az, hogy leolvad az asztalról a lakk a gép alatt, ettől az még leadja a teljesítményt.

De tudod mit? Ha hallani akarsz egy működésbeli problémáról is, akkor megintcsak azt tudom írni, hogy olvass vissza! Leírtam, hogy ez a proci mennyire szarul végzi a speed stepping-et (jó, ez nem Clevo probléma, de ők raktak bele ilyen fos procit). Sokszor észre sem veszi az idiótája azt, hogy nagyobb teljesítményre lenne szükség. Simán 800-on megy a barom, amikor videót szerkesztenék pl., aztán talán egy idő múlva észreveszi, hogy hoppá ez nagyon kevés lesz, pörögjünk kicsit! Eredmény: leáll a gép akár fél percre is, míg a proci nagy kegyesen veszi a fáradtságot és elkezd 1.7-en menni... Ez általános egyébként... minden szoftver megáll egy időre, míg a proci gondolkodik, mit is kéne csinálni, mennyin is kéne pörögni?...

Ha te mint szakember azt mondod, hogy a Dothan procik ilyenek, elhiszem szó nélkül, de ettől még nem kevésbé akadok ki a használhatatlanság ilyetén foka tapasztalásán. Itt jön be ugye megintcsak az, hogy műxik ugyan, műxik tökéletesen, azt csinálja, amit kell, de ettől még nem lesz jól használható.

Új hozzászólás Aktív témák