- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
MikeWazowski #4436 üzenetére
Nem tudom, valami itt nem kerek nálam is 78gb a játék pc-n, de hiába nyomom a frissitést, de nem csinál semmit ha külön kikeresem a WZ2.0-át akkor sem csinál semmit egyszerűen nem engedi frissiteni mintha telepitve lenne
-
N@idia
őstag
válasz
MikeWazowski #4431 üzenetére
Nálam azt irja, hogy telepitve van a WZ 2.0 ezért nem tölt semmit, ezek szerint már akik megvették a multit, azoknak elvileg le van töltve konzolon sem töltött semmit (PS5)
-
N@idia
őstag
Valaki tudja, hogy mikortól lehet tölteni a WZ 2.0-át ? Vagy akik megvették a multit azoknak már benne van
-
N@idia
őstag
válasz
Pickle Rick #3451 üzenetére
A menü az nálam is rendesen laggol mikor bedob a lobbyba olyan szinten, hogy semmit nem tudok csinálni.
Ha nem menne a zene, azt gondolnám, hogy lefagyott a játék -
N@idia
őstag
válasz
Németh Péter #3443 üzenetére
Na az új hotfix driver nagyon patent megszűnt a micro lagg és a textura villogás is
-
N@idia
őstag
válasz
Roland0224 #3283 üzenetére
Ez most komoly?
Én nekem fent van a logitech g hub az egér miatt és a razer synapse is, mivel razer edition a ház de még a billentyűzetem is -
N@idia
őstag
Valaki árulja már el hogyan lehet az attachmenteket feloldani
Vannak ilyen mastery ágak amit most megcsináltam, de továbbra sem érhető el minden attachment a fegyverre -
N@idia
őstag
válasz
Pickle Rick #3008 üzenetére
Tök mind1 melyik van fent neki nálam 522.25 van fent és ugyan úgy villog a textura és crashel a játék egyszerűen nevetséges
-
N@idia
őstag
válasz
jozefgucci1 #2931 üzenetére
Nálam mikro laggok vannak sokszor ezért halok meg, de az fps-el nincs probléma monitorozom a játékot és stabilan 130+ fps ultra beállitáson. Konzolon sokkal stabilabb a játék (Ps5 4K/120fps) smooth az egész én most ott játszom. Nekem igy pc-n játszhatatlan ilyen akadások mellett én nem is erőltetem majd javitják.
-
N@idia
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2828 üzenetére
Van/lesz hardcore mód a játékban Tier 1-nek fogjak hívni
-
N@idia
őstag
válasz
Németh Péter #2818 üzenetére
Ez kicsit meredek, hogy rtx 3090 mellett 2k felbontásban 117 fps, akkor mennyi lesz nekem 3070 kártyával full HD-ban
-
N@idia
őstag
Ps5-ön elindult a játék pörög a multi 🤩
Ezek szerint meg se kell reggel 6-ig várni -
N@idia
őstag
Symfhuny-nál is megy már a COD MW2 multi
-
N@idia
őstag
Nálam elsőre indult szintén PS5
Helyesbitek még se megyA menüig jutok csak, aztán nem enged bejelentkezni
Szerk.
Most már jó -
N@idia
őstag
Az open beta steamen mikor tölthető tudja esetleg valaki
-
N@idia
őstag
Azért grafikai bugok bőven akadnak a játékban pl sikerült beesnem a térkép alá, amikor a tetőre akartam ugrani, és az árnyékok is durván recések vagy nem is tudom nagyon gagyi hatást keltik, ezeket leszámitva azért egész tűrhető a játék.
-
N@idia
őstag
Nekem stream alapján amit eddig láttam az tetszik a tps mód is hatalmas újítás szinten bejön. A 120 fps támogatás és a fov lehetőség is tetszik, remelem a WARZONE 2.0 is megkapja majd ezeket.
Az már csak hab a tortán, hogy a WARZONE 2.0 megjelenés előtt érkezik a Discord 7.0 kiadás, amivel végre ps-en is elhozzák a konzol és pc közti kommunikációt a party csevegest
-
N@idia
őstag
Hány órától lehet játszani amúgy ?
-
N@idia
őstag
válasz
ProEvoFan #23 üzenetére
Engem nem zavar momentán a crossplay konzolon egér+bill-el tolom a warzone-t, de a k...va fov az nagyon kéne, de ez is lesz már csak egy dolog kéne és teljes lenne a boldogság Discord konzolra, hogy ne kelljen laptop a ps mellé, hogy tudjak a pc-s játékosokkal kommunikálni, mert a game chat az egy hulladék kb minden játékban
-
N@idia
őstag
Nálam az idei cod instant vétel lesz végre kapunk FOV-ot, ennek már nagyon ideje volt a pc-sek miatt igen nagy hátrányban voltak/vannak a konzolosok, de ez már a múlté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged