Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Nah jah...nem mindegy,hogy kivel játszol
Olvastam,hogy belép egy magasabb szintű és túl könnyű lesz a játék...hát nem,ha én vagyok az
Van,hogy belépek valahová,ahol alacsonyabb szintűek vannak,hogy segítsek.Elkezdek játszani és elkezdenek rohanni,mert biztonságban érzik magukat.Ilyenkor leállok és csak kísérem őket,majd mikor a nagy rohanásban földre kerülnek,adok nekik életet.A harcba csak akkor szállok vissza,mikor egy percen belül többször is földre kerülnek,szal nevezhető a helyzet kilátástalannak is...Ugyanis,mikor belépek a játékba,az ellenfelek szintje emelkedik...nekem könnyű marad,de nekik...
A többi csak rajtam múlik.Így is lehet élvezni a játékot! Ám én tényleg segíteni megyek,nem erőt fitogtatni...Ha pl látom,hogy valakinek az a 4milliót sebző shotgunja van és azzal tolja végig,onnan ki is lépek... Minek kellenék én oda? Unatkozza végig nélkülem
Megyek,gyakok,hülye vagyok helyzetek nem mozgatnak.Szal csak kell egy/több jó partner és lehet ezt élvezni úgy is.Jó játék ez és eléggé összetett,csak ne találkozz élvezetgyilkosokkal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvastam,hogy belép egy magasabb szintű és túl könnyű lesz a játék...hát nem,ha én vagyok az
Van,hogy belépek valahová,ahol alacsonyabb szintűek vannak,hogy segítsek.Elkezdek játszani és elkezdenek rohanni,mert biztonságban érzik magukat.Ilyenkor leállok és csak kísérem őket,majd mikor a nagy rohanásban földre kerülnek,adok nekik életet.A harcba csak akkor szállok vissza,mikor egy percen belül többször is földre kerülnek,szal nevezhető a helyzet kilátástalannak is...Ugyanis,mikor belépek a játékba,az ellenfelek szintje emelkedik...nekem könnyű marad,de nekik...
A többi csak rajtam múlik.Így is lehet élvezni a játékot! Ám én tényleg segíteni megyek,nem erőt fitogtatni...Ha pl látom,hogy valakinek az a 4milliót sebző shotgunja van és azzal tolja végig,onnan ki is lépek... Minek kellenék én oda? Unatkozza végig nélkülem