Hirdetés
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házimozi belépő szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
irtam a tippet...eridian promontory és the descent 55-ig.akkor nem gondok az 51-53-as katonák.az alapjátékban sem kap az ember sokat a Crimson katonákért..a dlc-ben pedig 1.én igy 55-ről simán lettem 61 a végére,igaz csináltam a mellékküldiket is,2.titkos tipp a dlc-re xp ügyileg:Monster kocsi és Drifter-vadászat
a Drifter-ek bőven csak izegnek-mozognak egyhelyben még olyan távolságról,ahol már a rakéták befogják őket...no comment...és még lőszer se fogy.mondjuk cserébe kézifegyverrel eléggé esélytelen kategória Drifter-t ölni...de kocsival meg túl könnyű a fentebbiek miatt,és ráadásul tizenezer xp jár értük..esetleg tipp proficiency-ra:lesebezni majdnem teljesen kocsiból,aztán kiszállás,és a kivánt fegyverrel kegyelemdöfés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jameg úgy van "limitálva" a kezdő xp,hogy az új rendszerben mindenki,aki 50-es volt,elvesztette a plusz xp-ket,50 szint+0 xp-ről kezd mindenki,akármennyit is szedett 50 felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Elkészült a PRAGMATA, jöhet a premier
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Drifter-ek bőven csak izegnek-mozognak egyhelyben még olyan távolságról,ahol már a rakéták befogják őket...no comment...és még lőszer se fogy.mondjuk cserébe kézifegyverrel eléggé esélytelen kategória Drifter-t ölni...de kocsival meg túl könnyű a fentebbiek miatt,és ráadásul tizenezer xp jár értük..esetleg tipp proficiency-ra:lesebezni majdnem teljesen kocsiból,aztán kiszállás,és a kivánt fegyverrel kegyelemdöfés ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)