Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Apple asztali gépek
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gaming notebook topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi-
üzenetére
Hi
Ma megcsináltam a hangerő tesztet.
Psyc Monic-ot ahhoz tudtam nézni ami itthon van.Első a már említett Philips AZ2060 cd-s rádiómagnó 15 éves korban van.
Max hangerőn psyc többre képes viszont akkora különbség nincs mint amit a számadatok sejtettek.
Mivel philips 2x2W míg psyc elvileg 2x10W.
Hangzásban egyik sem marad alul másikhoz képest, nekem psyc jobban tetszett.Következő Philips AS405 midi rendszer, 24 éves.
Teljesítménye 2x15W ráadásul régi világ gyermekeként nagy hangszórói vannak.
Kora már hallatszik a hangján és kimaxolni sem lehet, de így is nyert hangerő és minőség tekintetében egyaránt.Aztán jött PC-s hangszóróm logitech z313, 2.1-es rendszer, 2x5W a hangszórókon plusz 15W mélynyomón.
Psyc egyértelműen alulmaradt hangerőben és hangminőségben is.
Mélynyomó nem leválasztható pedig úgy jó lett volna még kipróbálni.Eddig sem voltam fair psyc-vel, de csak ahhoz tudom mérni ami itthon van.
Szóval végére hagytam a teljes igazságtalanságot, mit tud Philips HTL3140 soundbar mellett.
Azt hiszem nem kell ragoznom.
Ezzel végére is értem a tesztelgetésnek.
Utólag látom kissé felesleges volt, mert saját kategóriájában kellene megméretni.
Sajnos erre lehetőségem nincs, pedig jó lenne összenézni BlitzWolf F4, Jam Heavy Metal és Philips BT6000 típusokkal,mivel közülük választottam.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi