Új hozzászólás Aktív témák
-
a000
őstag
Leadzm féle soundcup update.
Mostmár, hogy huzamosabb ideje hallgatom, vagy bejáratódott vagy hozzászoktam, de jobb a hangja mint volt. Nagyon korrekt, hangos, jól szól és tisztán. Már nem igazán hallom a kezdeti doboz hangot. Szabadtéren is sokat használom, megállja a helyét. Továbbra is ajánlom.
-
a000
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
Én használtam töltés közben, ment ugyan úgy.
Tegnap kipróbáltam kint is. Kellően erős a hangja, hogy messze is hallani lehessen.
Az tény, hogy indoor módban mélyorientált, outdoor módban pedig jócskán vissza veszi a mélyet és a magas kerül előtérbe.
Nekem bejön a mélyorientáltság, így nem nagyon zavar, leginkább rock-ot hallgatok rajta. -
a000
őstag
Megjött nekem is a Leadzm.
A csomagolás és maga a cucc is tényleg minőségi, ezt nem vártam. Szépen minden becsaomagolva, igényesen.
A be és kikapcsoló hang annyira nem vészes, bár tényeg felesleges.
Szépen szól, én azt figyeltem meg, hogyha indoor-on használom akkor erőteljesebb a mély benne, ha outdoor állásban van, akkor visszább veszi a mélyes és jobban kiemeli az énekhangokat.Ami furcsa, hogyha a hangerőt tekerem rajta és elérem a maxot, akkor 1-2mp-re abba marad a zene, csippan egyet és utána folytatja a zenét
Ennek mi értelme van.... végtelen állású a tekerő.Összességében korrekt cucc, jól összeszerelve.
Ja Iphone-on kijelzi a töltöttségi szintjét az óra mellett. (I7plus) -
a000
őstag
válasz
thenameless
üzenetére
Enyémet még a magyar posta szeretgeti valahol....
-
a000
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
leadzm féle soundcup, ebay-ről.
[link] -
a000
őstag
válasz
thenameless
üzenetére
Na az enyém végre 8nap állás után megindult és mostmár a posta is látja

-
a000
őstag
válasz
thenameless
üzenetére
Szia
A csomagod mozdult azóta? Az enyém 30-a óta áll Amszterdamban, azóta nem mozdul. Van ES szám ami a posta oldala szerint nem él. Lehrt valami fennakadás van a füves országban?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ennek mi értelme van.... végtelen állású a tekerő.