- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #2931 üzenetére
Eddig 2x kellett kikapcsolásról újratöltenem leadzm-et.
Töltési idő 4-5 óra alatt megvan betöltött teljesítmény 3750mAh és 3850mAh között volt.
Eddig nem sikerült a gyári érték szerinti kapacitást beletenni.
Viszont elég közel vagyok hozzá és olcsó kínai mérőt használok, szóval ez nagyjából rendben van.Hétvégi kerti-party alkalmával csodálkoztam, hogy bírta hajnal kettőig, "ami nekem is kihívás volt"
, most töltöttem fel 3700mAh-val, ezek szerint közel jártunk a kikapcsoláshoz.
Eddig nagyon bejön ez a hangszóró.
Nem tud annyit futni, mint f33, de monic-ot oda-vissza lekörözi, ha futás / hangminőség arányt nézem.
Nem tudom ennél drágább hangszórók mit tudnak, de nekem eddig tetszik.
Egyszer hallottam charge 3-at, de az nem számít, mert akkor már nagyon buli állapotban voltam és egy sokol rádió is csoda lett volna.üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest