- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
7Heads Drago #2815 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ennyiért szerintem egyáltalán nem vicc...
Szerk.: bár a mostani Xiaomi után én is azt javaslom, hogy pár ezerrel drágábban sokkal jobb ketyeréket lehet kapni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Krill77 #1135 üzenetére
Dinamikában, hangerősségben stb..
Szerencsés vagyok, mert van lehetőségem 5 bluetooth hangszórót kipróbálni tucatnyi eszközzel. Pl. az én Xiaomi hangszóróm egy Sony Compact Z-vel szól a legjobban, olyannyira, hogy egyes számoknál nem lehet max.-ra tekerni a hangerőt, mert "kattog", ugyanis olyan erősen szól, hogy a felső hangszórórácshoz hozzáér a membrán. Míg egy kínai csodánál erről szó sincs, laposan, halkan szól. -
f(x)=exp(x)
őstag
Ami a kritériumoknak legjobban megfelel az ez a készülék.
És most tényleg egyáltalán nem vagyok elfogult, a használatodra ez messze a legjobb választás, bárki bármit is mond. -
-
f(x)=exp(x)
őstag
Akkor viszont felmerül néhány kérdés:
1. Miért bluetooth hangszórót akarsz venni? Mert ha nem hordozod, akkor nem nagyon éri meg, mert 50 000-ért már elég jó hangfalakat lehet venni. Ez a kis doboz sose fog olyan minőséget szolgáltatni, fizikai képtelenség (jelen tudásunk szerint).
2. Miért nem mérsékeltebb árkategóriába nézelődsz? Persze nem vagyok én senki, hogy megmondjam ki mennyiért fog elektronikai eszközöket venni, de ilyen felhasználásra tízezrekkel kevesebbért is lehet megfelelő eszközöket találni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest