Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
7Heads Drago #2815 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ennyiért szerintem egyáltalán nem vicc...
Szerk.: bár a mostani Xiaomi után én is azt javaslom, hogy pár ezerrel drágábban sokkal jobb ketyeréket lehet kapni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Krill77 #1135 üzenetére
Dinamikában, hangerősségben stb..
Szerencsés vagyok, mert van lehetőségem 5 bluetooth hangszórót kipróbálni tucatnyi eszközzel. Pl. az én Xiaomi hangszóróm egy Sony Compact Z-vel szól a legjobban, olyannyira, hogy egyes számoknál nem lehet max.-ra tekerni a hangerőt, mert "kattog", ugyanis olyan erősen szól, hogy a felső hangszórórácshoz hozzáér a membrán. Míg egy kínai csodánál erről szó sincs, laposan, halkan szól. -
f(x)=exp(x)
őstag
Ami a kritériumoknak legjobban megfelel az ez a készülék.
És most tényleg egyáltalán nem vagyok elfogult, a használatodra ez messze a legjobb választás, bárki bármit is mond. -
-
f(x)=exp(x)
őstag
Akkor viszont felmerül néhány kérdés:
1. Miért bluetooth hangszórót akarsz venni? Mert ha nem hordozod, akkor nem nagyon éri meg, mert 50 000-ért már elég jó hangfalakat lehet venni. Ez a kis doboz sose fog olyan minőséget szolgáltatni, fizikai képtelenség (jelen tudásunk szerint).
2. Miért nem mérsékeltebb árkategóriába nézelődsz? Persze nem vagyok én senki, hogy megmondjam ki mennyiért fog elektronikai eszközöket venni, de ilyen felhasználásra tízezrekkel kevesebbért is lehet megfelelő eszközöket találni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest