Hirdetés
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Úgy érzem, halvány fogalmad sincs, hogyan működik egy töltésvezérlő. Attól, hogy valami 100%-ra feltölt, nem kell kapkodni a töltőről, hisz a töltés leáll és nem fog 99-100% között ugrálni.
Ha a használati utasítás nem említi, hogy nem használható töltés közben, akkor miért ne lehetne "zenélni vele" míg a hálózaton lóg? Ha a vezérlő és az akksi becsületesen összerakott darabok, sokat fog bírni, ha "óccsó", akkor a kímélő bánásmód is olyan, mint halottnak a csók. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Sztem meg te nem érted mit írtam, nem azt mondtam hogy az enyém a jobb hanem azt hogy én filmre használom és a jamban a legtöbb a magas hang a mi filmnézésnél jó mivel a filmekben nincs sok igy számomra élvezhetőbb az egész, de ezt a videó is jól szemlélteti vagy talán süket vagy és nem tudod a hangokat megkülönböztetni, a mélye is elég jó de nálam nem ez a lényeg veszed az adást? Amit meg te ajánlgatsz az a jamtől hangzásilag elmarad.
Ja és megszeretném kérdezni neked melyik van ezekből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest