- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
holozis_HUN #2956 üzenetére
Egy ilyen szép hajóra dukálna egy beépített hifi
Tetszik a szekér
Ghard: kíváncsi lennék ha szétkapnák a többi terméket mit találnálak. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, amikor kijelentik, hogy a Peugeot szar, mert ... közben meg eladtak belőle milliót és ezért több a hibás példány. Épp tegnap a 2 km-es Bmw X5-öt láttam tréleren szervízbe indulni.
Ui.: én családi házban lakom, ezért kint használom ezeket a blue cuccokat, de 50% fölé még nem hajtottam az Extreme-t, mert zavarja a környezetet. Társaságban beszélgetéshez még a Mojo buzz is sok. Többeknél olvasom ezt a max. hangerő dolgot. Inkább kertben, szántón vagy nagyobb gym pályákon tudom elképzelni. Ott viszont már vagy komolyabb cucc kellhet vagy sport füles. Bulin jutottam el már hálózatos erősítőnél overload feliratig, akkor mit várunk egy ilyen hordozható eszköztől. Nem várunk esetleg túl sokat tőlük? Szerintem a 100%-on hajtás hosszú távon már nem rendeltetésszerű használat. A kocsit sem pörgetem szabályzásig minden sebességben...
-
-szabi-
addikt
válasz
Szemezgettem outdoor-ral az a másik ami versenyben volt, végül leadzm lett az ár és az akaszthatóság miatt.
Ha fel lehetett volna lógatni akkor lehet outdoor-t választom.üdv
szabi -
Krill77
őstag
válasz
Épp azon gondolkodtam, h el kéne adni. Nem is használom. Fulessel zenélek. Ez meg csak all itt. A hónapban ha 2x bekapcsoltam valami kis idore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest