Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Megérkezett a Divoom Onbeat 500. Háááát elsőre ugyanazt gondoltam, mint Johnny82: kicsit túltolták benne a mélyet. Méretéhez képest iszonyat mélyeket tud. Ekvalizerrel viszont helyrehozható az arány és egész nap hallgatva már nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon szépen szól. Tronsmart Megával összevetve nekem a Divoom hangzása jobban bjön, mert a Megában nekem túl sok volt a magas, kevesebb a mély, persze az is tudott mélyet, de kisebb hangerőn az még elveszett a magasak között. A Divoom kis hangerőn hallgatva is kellően "brummog". Persze ez az én ízlésem szerinti vélemény, de aki szereti a basszusos hangzást, annak bátran ajánlom a Divoomot.
Carl18! Köszönöm az ajánlást!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest