Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
taknyí #83483 üzenetére
Azért mert nincs letöltve a Legacy Operations kiegészítő. Mikor kiírja menj rá hogy open in origin, vagy keress rá originben és töltsd le. Ingyenes, de ugyanúgy "meg kell venni" mint az összes többi játékot/kiegészítőt de a számlán 0€ van.
Van még Community Operations és Night Operations. Töltsd le mindet, különben a szerverek felére nem fogsz tudni felmenni.
Nem értem ezeket miért nem rakják be az alapjátékba... Megvettem a prémiumot, letöltötte a soktíz gigát, én meg örültem a fejemnek hogy végre játszhatok. Ja nem, még le kell szedni vagy 5gb-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest