Hirdetés
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100637 üzenetére
Mondtuk már, itt nem 7770 vs 7850-ről van szó, meg nem 8x vs 16x-ről, hanem haldokló vs egészséges gépről...
Majd ha megoldottad azokat a gondokat hogy pl. néha nem ismeri fel a memóriát stb, utána csekkold az FPS-t, addig felesleges.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100624 üzenetére
Ha ilyen komoly gondok vannak akkor ott a 8x vs 16x a legkisebb baj... Cseréltél már alaplapot vagy nem?
Nem azért volt jobb FPS-ed 7770-nel mert a 7850 "csak" 8x-ben megy, szimplán haldoklik valami a gépedben.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100617 üzenetére
Nem úgy volt hogy meghalt az alaplap PCI-E foglalata? Van már új?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tav-Csoves #100577 üzenetére
Nem viccelődnék olyan komoly dolgokkal mint egy videojáték.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisselandras #100573 üzenetére
Csalj te is.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tav-Csoves #100491 üzenetére
Kicsit görgess feljebb, better battlelog plugin.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisselandras #100483 üzenetére
Nekem tényleg megy.
Úgy nézed a pinget hogy meg van nyitva az Origin? Mert ha nincs megnyitva akkor nálam sem mutatja.
-
HollyBoni
veterán
válasz
juliensorel #100479 üzenetére
Milyen játékmódhoz nem tudsz DLC mapos szervert találni?
-
HollyBoni
veterán
Nekem szuperül működik minden.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100401 üzenetére
Csali. Közelben lévő ellenség minimap-ján megjelenít egy kamu piros háromszöget, mintha valaki ott lenne és lövöldözne.
(Amúgy az összes gadgetnél le van írva mit csinál)
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100394 üzenetére
Picit feljebb megtalálod a választ.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Enigma1945 #100392 üzenetére
De igen, csak a queue is kamu.
Mielőtt felraktam a plugint volt hogy 4-5. voltam a "sorban", kivártam a sort, betöltött a map és üres volt a szerver.
Kivárod a kamu sort, csatlakozol, és meglátod hogy tényleg annyi játékos lesz amennyit a BB plugin írt.
-
HollyBoni
veterán
De gáz..
Köszi, működik a BB plugin.
-
HollyBoni
veterán
Nálatok is kamuzik mostanában a Battlelog? Csomószor azt írja majdnem tele van egy szerver, felmegyek és üres...
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Megint elővettem BF4-et, de nem találok olyan szervert amit szeretnék. CQ, 64 player, normal mód, összes alap és DLC map, és ne legyen votemap. Esetleg tud valaki ilyet vagy már tényleg alig vannak szerverek?
Találtam 2-3 normális német szervert, de kb. állandóan csak ugyanazok a mapok mennek.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisza25 #86840 üzenetére
Hááát... Ilyen dolgok hogy nálad kifagy a BF4 W10-el szerintem nem igen fognak megoldódni.
Max ha hardvert cserélsz és pont kifogsz valamit amivel minden ok. Fejlesztők gondolom nem nagyon tudnak a problémáról.
Amióta gamelek én szerintem nem is találkoztam ilyen folyamatos játék kifagyásokkal, ha meg igen mindig volt megoldás. Lehet valami varázserőm van. -
HollyBoni
veterán
válasz
guftabi96 #86835 üzenetére
A Forza Apex az eddigi legjobb játékhír amit életemben olvastam.
Viszont a foscsi-szarcsi W10 az utolsó Win, mit fogtok csinálni 5 év múlva? W7?
(#86837) Zolar: Azt nem értem, hogy mégis mi okozza nála a hibákat, és nálam miért nincsenek gondok 6-8 éves hardverekkel. Igen tudom "nem szereti a gépe" csak kíváncsi lennék hogy pontosan mi okozza ezt.
-
HollyBoni
veterán
Számomra az a legfurább, hogy Ő 950-el játszik, és 4690k-val. Picit modernebb mint az én konfigom.
Nálam a proci egy i7 920 (3.9ghz-re húzva), ami 2008-as, a videókártya pedig egy GTX580 ami 2010-es. Ezekben az időkben még szó sem volt Win10-ről, mégis minden tökéletesen működik.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisza25 #86775 üzenetére
Akkor azt magyarázd meg, hogy eddig nálam miért nem fagyott ki a BF4 eddig 80 óra játék alatt egyszer sem (tudom nem sok, de ahhoz képest mennyit panaszkodnak itt ki kellett volna már fagynia 50x). Még olyan sem volt, hogy nem indult el a játék amit itt sokan írtak. De komolyan. Játszok még jó pár másik játékkal, ott is ez a helyzet.
Win10, ősrégi hardverek, tuning.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Prosector #86713 üzenetére
Szívesen megnézném én csak nehéz ilyen emberkét találni.
Mindegy, hagyjuk ezt. Tudom mindenki mindenkit lecsalóz, de eddig semmilyen FPS játékban nem találkoztam olyan hackkel ami halhatatlanná tesz. Szvsz multiplayerben ezt nem olyan egyszerű megoldani mint egy wh-t vagy aim-ot. Lehet létezik, lehet nem. Az a baj hogy egy ilyen "hp reloados" videót még egy sík hülye emberke is meg tudna csinálni 10 perc utánaolvasással egy vágoprogramban.
-
HollyBoni
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #86711 üzenetére
Sajna nekem bizonyíték kell, addig nem hiszek el semmit. WH, aim, macro stb az nagyon más.
Ok COD2-ben be tudod írni konzolba hogy "godmode on" vagy gondolom BF4 singleplayerhez is tudsz letölteni valami trainert, de egy multiplayer hack amitől halhatatlan leszel az más tészta. -
HollyBoni
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #86702 üzenetére
Igen.
Nem hiszek valami random 1000 akárhány nézettségű videónak, lehet bug, vagy valahogy ügyesen megoldották.
Ha linkelsz egy fizetős BF4 (vagy akármilyenn COD, CS) hacket ami tartalmaz god mode-ot akkor ok. -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86695 üzenetére
Nekem most DMR jött be, lehet aprítani rendesen még a snipereket is messziről valami 4x optikával. Beteszem assault-hoz, zászlókat foglalok, meg szedem a pontokat medkit és újraélsztéssel. Még közelharcban is lehet velük érvényesülni, de ott előveszem a revolvert két lövés és ennyi volt az ellenség.
Megpróbáltam az SR338-at DMR-ként használni de nem igazán jött be, túl lassú.De a kedvencem továbbra is a SAR-21 4x optikával, ezzel szedem össze a legtöbb killt. Snipereket szedek le vele messziről, semmit nem szór és semmit nem rángat, lehet vele locsolni rendesen.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86692 üzenetére
Hát ahhoz képest hogy nem lehet azért rendesen csinálják.
Ahogy futok át valami nyitott területen egyből csattognak mellettem a sniper lövések, igaz eltalálni általában nem tudnak, csak ha egy helyben állok. Akkor sem mindig.
Viszont ez a sok csőlátású kemper sniper arra jó ha furább, nehezebb assignmenteket kell csinálni, pl felrobbantani valakit C4-el, vagy HS-t lőni pisztollyal. Csak odasétálsz, ő fekszik tovább, aztán azt csinálsz vele amit szeretnél.
Nem igazán tudom felfogni mi a jó abban hogy egész menetben egy hegy oldalában feküdnek, ha meg véletlen lelövik megy vissza ugyanoda spawn beacon-el.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86690 üzenetére
Hát... Nekem nem megy annyira jól hogy fejbekapjak messziről valakit sniperrel egy lövésből, ha meg össze is jön 10/1x. Az meg hogy fekszek valahol és lövöldözök nekem nem valami nagy élvezet. De egy két gadget elég jó ami a reconnak van szóval szoktam vele menni DMR vagy carbine társaságában.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86688 üzenetére
Asszem M40A5. Bármilyen sniperrel lősz fejbe valakit 3 méterről meg kell hogy haljon. De itt nem az a lényeg hogy nem halt meg, hanem nem regisztrálta a találatot pedig még a vér is fröcsögött.
De ez először fordult elő.
Én messziről kerülöm a snipereket minden játékban szóval nem igazán izgat ez a fejlövés dolog. -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86686 üzenetére
Nem, hanem HACKER!!44444
Annyira imádom mikor azt mondják valakire hogy halhatatlan, szerintem egyik FPS online játékban sem létezik olyan hack ami halhatatlanná tesz. Aimbot, wh stb oké de halhatatlanság az kicsit más tészta.
Tegnap vicces volt, kipróbáltam életemben először a snipereket (soha többet), 3 méterről fejbelőttem a csávót, még a vér is látszott, de hitreg az nem volt. Megfordult és lelőtt.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Bjørgersson #86652 üzenetére
48 emberkével még talán nem is próbáltam. Igazából BF3 óta kerülöm, ott csak rush-ban toltam. Az eleje jó volt.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Bjørgersson #86646 üzenetére
Infantry only az még ok. De az hogy 64 ember egy 5 négyzetméteres körzetben áll, ész nélkül lő, és dobálja a gránátokat, az már nem.
Elkezdek random lőni nagyjából arra ahol emberek vannak, és 2-3 ember belesétál a golyókba...
Nálam a BF az nagy nyitott mapokról szól, nem erről. COD pálya 64 emberrel. BF3 előtt nem voltak ilyen mapok.(#86647) jacint78: Ez van, nekem bejött nagyjából minden.
De így 2 év szünet után majd visszamegyek BF3-ra egy kicsit.
BC2-vel játszanék nagyon szívesen csak már túlságosan unom.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86641 üzenetére
Én szeretem az összes pályát kivéve metro és locker, mert ami ott megy az katasztrófa. Nem értem hogy tudták belerakni ezeket egy BF játékba. És ráadásul még csomó embernek tetszik is.
Amúgy meg egyetlen egy szerverre járok, CQ large és minden map van, ha meg metro vagy locker jön lelépek. Nekem semmi gondom nincs a játékkal, nem nagyon futok csalókba (eddig 1-2x max, bár lesz*rom mert úgysem leszek első), általában oké a csapat, és hibákba sem ütköztem eddig. De nem is veszem olyan komolyan hogy statokon csorog a nyálam meg hasonlók, csak játszok.
Rivális hasonló FPS nem nagyon van ami jobb lenne.
-
HollyBoni
veterán
Get 5 kills while swimming
és esetleg
Get 20 headshots with the Unica 6
Nincs kedve valakinek megcsinálni velem? Cserébe én is segítek valami assignment-ben.
-
HollyBoni
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #86424 üzenetére
Túloztam, bár remélem leesett.
Csak nagyon furcsállom a dolgot, mivel akárhány tesztet, benchmarkot nézek még a 960 sem tol 60-90fps-t ultrán 1080p-ben. Ezek után én nem csodálkozok hogy 970-nél néha leesik az FPS, és amint most kiderült nem is a HDD a hibás... -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86418 üzenetére
Tömegjeleneteknél meg pont sok effekt van, pl füst is.
Nálam is mindig akkor ugrik fel a VGA kihasználtság és kezd el szaggatni a játék.
Mindegy, nem akarok elkezdeni vitatkozni, annyit tudok mondani hogy soha a büdös életbe nem nőtt FPS attól hogy áttettem egy játékot HDD-ről SSD-re, és sehol nem láttam még hogy bárki ilyet írt volna, most látom először. Szimplán nem tudom felfogni mégis miért lenne több FPS attól hogy a háttértárolónak nagyobb az adatátviteli sebessége.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisza25 #86414 üzenetére
Ha átteszel HDD-ről SSD-re bármilyen játékot, akkor gyorsabban fog betölteni a pálya, ennyi. Egy SSD gyorsabb egy HDD-nél, de nincs varázsereje. (Nálam is WD Green HDD-n megy a játék btw)
Éhes a BF4, tömegjelenetnél simán kevés lehet egy 970 (tudom neked 950-en 1000fps-el fut 4K-ban). De ezt nagyon egyszerűen meg lehet nézni egy monitorozó programmal. 100%-ig biztos vagyok benne hogy mikor leesne nála az FPS a GPU kihasználtság felmene 99%-ra.
-
HollyBoni
veterán
válasz
vegitossj7 #86395 üzenetére
Az lenne a legjobb ha másik gépben is ki tudnád próbálni szintén BF4-el, az kizárná a VGA hibát. Minden OC-t levennék először is, fél perc megcsinálni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
vegitossj7 #86386 üzenetére
Azt a HDD-t mindenképp ki kéne cserélni, de továbbra is fura hogy minden más játék megy, és BF4-el pedig játszott erről a vinyóról egy másik videókártyával.
-
HollyBoni
veterán
válasz
vegitossj7 #86384 üzenetére
A furmark és intel burn in test brutális. Normál használtanál soha nem kap ilyen terhelést a gép (max hasonlót ha egyszerre renderelsz videót, meg próbálsz játszani) de egy jól működő hardvereknek ki kéne bírni.
Ez a fekete képernyő elég ismerős. Ha túl van húzva a kártya vagy hibás, akkor szokott elmenni a kép, és ha visszajön kiírja hogy az nV driver újraindult valami hasonló, ez a hibaüzenet hang. De néha nem is jön vissza a kép.
Próbálgassatok benchmarkokat, meg vegyétek vissza a tuningot ha van, mert a BF4 tényleg nagyon hardveréhes, főleg azokhoz a játékokhoz képest amiket felsoroltál.
Ha minden benchmark oké akkor passz.
Sokan panaszkodtak BF4-re, de nálam ősrégi hardvereken megy, Win10+OC és eddig 60 óra játék alatt egy hibaüzenetet nem kaptam.
-
HollyBoni
veterán
válasz
vegitossj7 #86381 üzenetére
Húzva van a kártya? Én csak arra tudok gondolni hogy itt hardver gond van, más játéknál meg azért nincs gond mert a BF nagyon használja a gépet.
Milyen benchmarkot próbáltatok? Ha atombrutál terhelés kell intel burn in test + furmark. Ha ott is kijön a hiba, akkor hardver.
Eredeti a játék?
-
HollyBoni
veterán
69 killből 64 headshot, lehetséges ez hack nélkül?
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisza25 #86081 üzenetére
G36 még nincs meg. Csak annyit tudok mondani hogy még egyik fegyverrel sem lettek olyan statjaim amik most vannak SAR-21-el.
Engit annyira nem szeretem, oké hogy van launcher de még így is estélytelen legtöbbször tankok ellen a helyzet. Medic meg jó mert könnyen lehet pontokat szerezni, jó fegyverek vannak, ha meg távolról lövöldöznek rám gyors ledobok egy medkitet aztán pár másodperc múlva már 100%-os élettel lövök vissza.
-
HollyBoni
veterán
Ez a SAR-21 valami hihetetlen jó. Rádobtam egy 4x-es optikát, heavy barrel, meg egy angled grip. Semmit nem rángat, alig szór, ha full automatán nyomom még az sem érdekli, úgy is pontos. Snipereket szedek le vele a pálya másik feléről.
Eddig full béna voltam, most meg hogy elkezdtem használni egymás után vagy 5x top 3-ban voltam menet végén. -
HollyBoni
veterán
válasz
tescodr #85671 üzenetére
Érdekes, körém nem szoktak spawnolni?
Maximum én spawnolok squad társra aki körül hemzsegnek az ellenségek, de az a saját hibám.
Gondolom a "pálya másik fele" túlzás, de simán szétlőhet a tank jó messziről egy nagyon egyszerű módszerrel. SPOT!
A killjeim felénél nem is látom az embert akit lövök, csak egy piros háromszöget a feje felett."Perma halál" pedig szintén user error...
Nem egyből a játékot kell hibáztatni.
Mondjuk érdekes téma ez, egyszer nem fagyott ki a játék nálam, sosem ütköztem semmi hibába azon kívül hogy néha későn frissül a battlelog, és Win10-et használok tuninggal.
-
HollyBoni
veterán
RPK-12 feloldva.
K*rvajó!
-
HollyBoni
veterán
Nem értem. A legutolsó menetben feloldottam PKP-ra egy cuccot, és szereztem 9db ammo ribbont, írja is a battle report. Ehhez képest unlocks-nál nem jelenik meg a feloldott cucc, nem számolta bele az öléseket. Ammo ribbonom pedig továbbra is annyi van mint a menet előtt.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Bjørgersson #85591 üzenetére
Félkész szarra számítok, nem fogok sírni.
psq: COD-ot vagy valami random játékot biztos nem rendelnék elő, de ez BF. Lehet indulásnál bugos lesz de szar biztos nem. Majdnem az összes BF-el játszottam, még pl a F2P cuccokkal is mint a Heroes, de mindegyiket szerettem.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Bjørgersson #85586 üzenetére
Pontosan.
Alap hogy lesz következő BF, kérdés mikor.
-
HollyBoni
veterán
Én ma unlockoltam, elsőre sikerült pedig elég béna vagyok. RGO Impact gránátot használd, keress valami kempelő snipert (mindig van egy pár), oldalról/hátulról oda sétálsz, ledobod a gránátot és BUMM egyből robban.
Utána meg egy kill LMG-vel, Assault-al, és Recon-nal nem valami nagy szám. -
HollyBoni
veterán
válasz
spanglee001 #85536 üzenetére
Bankszámla. De inkább a PayPal topikba írj. De lehet még írni sem kell mert minden benne lesz az összefoglalóban.
-
HollyBoni
veterán
válasz
FollowTheORI #85524 üzenetére
Hát... Én évekkel ezelőtt mikor még COD4-el kockultam kipróbáltam hacket kíváncsiságból. Volt ingyenes amit nem tudott detektálni a PB. Kb kimentem WC-re és magától lövöldözött az aim. Egyszer poén volt kipróbálni, de soha többször nem használtam, mert nekem elvette a játék értelmét.
Ha meg valaki azt élvezi hogy 100/0 statja van és fizet hackért ott szvsz valami gond van a fejben.
Én akkor is ugyanúgy élvezem a játékot ha 5/15 statom van meg akkor is ha 15/5. -
HollyBoni
veterán
válasz
spanglee001 #85517 üzenetére
Most jött meg az SMS 15 perc után...
-
HollyBoni
veterán
válasz
spanglee001 #85514 üzenetére
Valamiért nem akarja elküldeni az sms-t, akármilyen formátumban írom be a számom.
Beállítottam email megerősítést, eddig azt még nem törték fel.
-
HollyBoni
veterán
Az EA live chaten Arvind Singh megmentett.
-
HollyBoni
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #85511 üzenetére
Itt nem lehet nekik sajnos írni.
-
HollyBoni
veterán
Szerintem ellopták az EA fiókom. BF4-el játszottam, kidobott a játék, és kaptam két emailt hogy megváltozott az email-em erre: ftjsgcet554042@yahoo.com
Találkozott már valaki ilyennel?
-
HollyBoni
veterán
válasz
FollowTheORI #85460 üzenetére
Akkor már legyen az egész második világháborús vagy Vietnám, nem csak a pályák.
Jobban belegondolva én egy BC3-nak örülnék a legjobban, a kedvenc BF-em az összes közül, csak sajna kevés volt benne a tartalom. Pár óra után feloldasz mindent, utána még van 500 szint, de semmit nem kapsz.
Grafika nagyon ütős volt 2010-ben, de supersampling-el még ma is gyönyörű, a hangok pedig szvsz jobbak mint akármelyik új BF-ben. Volt egy jó kis singleplayer is. Igazából az egész játék feelingje nagyon megfogott. -
HollyBoni
veterán
válasz
Prosector #85442 üzenetére
Engem annyira nem izgat a dolog. 100% hogy nem ruháznék be drágább hangcuccra hogy jobb legyen a statom. 2.1-es cuccon hangcuccon játszok, de nem üvölt, úgy nem szeretem. Fülessel vagy fejessel nem szeretek játszani.
Ha meg néha megkéselnek ez van, lesz*rom.De most eléggé átmentem casual gamerbe, pár évvel ezelőtt még én is klánoztam meg ilyenek.
-
HollyBoni
veterán
Meg kell lennie a 3 assault ribbonnak. Felmentem egy szerverre 1 assault ribbonnal, meg volt a pisztoly, defib, GL kill, de csak akkor írta ki játék közben hogy meg van a az L85 mikor még szereztem 2 assault ribbont a menetben.
Viszont akkor ezt magyarázza meg valaki:
?
Szerk.: Ok, játékban elérhető.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Prosector #85437 üzenetére
Hát azért public szervereken nem mindenki pro.
Én sem foglalkozok ezzel igazából.
Nem tudom felfogni, megint megcsináltam, és nem írja ki. Megvolt egy pisztoly ölés, defib, és GL. Meg is nézem a statokban, és az összes fegyvernél +1 ölés van. Még is azt írja az assignment-nél mindegyikhez hogy 0/1.
-
HollyBoni
veterán
Vissza lehet nézni valahogy battle report-ban, hogy milyen fegyverekkel öltem?
Megpróbáltam az open fire assignment-et. Első próbálkozásra meg volt a defib kill, fejbelőttem 5 centiről valakit GL-el, és pisztollyal is öltem. Viszont csak az assault ribbon-t írja ki amit utána szereztem.
Mondjuk nem nehéz, így hogy ha meglátok valakit és nem egyből lövök rájöttem hogy nagyon egyszerű szimplán odasétálni emberekhez úgy hogy észre sem vesznek.
-
HollyBoni
veterán
3 Assault Ribbont is egy menetben kell összeszedni?
(#85426) guftabi96 : Az a baj hogy még normális fegyverekkel sem megy nagyon jelenleg, nem kockulok egész nap. 20-25 órám van a játékban, alig ismerem még a mapokat, és volt egy jó 1-2 éve szünet játékokkal. FPS-t eléggé el lehet felejteni, régen sokkal jobban ment mikor többet játszottam.
-
HollyBoni
veterán
Open fire ribbon:
Assault Rifle ribbon x3 0/3
Get a kill with pistol in a round 0/1
Get a kill with 40mm grenade in a round 0/1
Get a kill with the defibrillator in a round 0/1Az utolsó három dolgot egy menetben kell megcsinálni?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Gyula84 #85258 üzenetére
Nagy sebzésű félautomata fegyvereknél nagyon nagy előnyt jelentett. Ott nem volt limitálva milyen gyorsan tudsz lőni félautomata fegyverekkel mint kb minden mai játékban, amilyen gyorsan nyomtad a gombot úgy lőtt.
Nekem ment makró nélkül is a darálás, félautomata fegyverekkel simán úgy nyomtam mintha automaták lennének, de persze mindenki 100%-ra mondta hogy makrózok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest