Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
A galaxisban van Limited és ebben is benne van
érdekesek ezek a különbségek
-
csongi
veterán
válasz
eszakas #30092 üzenetére
Akkor az digital delux lesz
, bar lehet most benne van, de azt fel is tuntetik ha ajandek dlc vel adjak. Unnepek alatt lattam 8-9k ert en is deluxot de az ajandek dlc vel volt. Alapbol nincs benne. Ezzel szivtam meg en is.
.
Igy egy kisse draga volt a jatek. Most viszont szepen lement az ara. -
pils00
tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Lavidaloka #30064 üzenetére
Miért ne panaszkodnának?!
-
eszakas
őstag
válasz
jonnyjoker01 #30090 üzenetére
Szia.
Én a cdgalaxisban vettem benne volt, csongiék felé nincs benne. Akkor a Cdgalaxisost vedd
B.U.É.K.
-
csongi
veterán
jonnyjoker01: csak a digital deluxhoz jar. Vagy a premium elofizeteshez.
Mas:
Szervezett csapat szinten jatszotok? Van valamilyen kitetel a bekerulesre? TS szerveretek nyitott vagy kerni kell a belephetoseget? -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ha a Deluxe Editiont veszem meg, jár hozzá a China Rising DLC? Teljes értékű multit kapok?
-
Laraxior
titán
Csak 8 darab emblémát tarthatunk a Blogban?
Átnéztem az összeset, mind a 170 oldalt az emblemsbf.com-on -
-
TTomax
félisten
válasz
kengyel #30080 üzenetére
Gondolom mindenki látta,lehet reportolta is valaki.Amit használt azt éppen a PB nem ismerte,mindig,mindenhol vannak ilyenek,amióta világ a világ online játékban van csiter.Miért pont a BF4ben lenne kevesebb?Semmiért....söt... no de kár ezzel foglalkozni,ha ilyet látsz keress egy másik szervert,kár is vele foglalkozni egy reportot megér,de ennél többet nem tehetsz,és nem is érdemes.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy gyors kérdésem. Ha valakit Reportolok, az tudja hogy ki nyomta ?
-
Altair77
tag
A memory leaket okozhatja hibás hálókártya driver,érdemes megpróbálni az alaplap gyártó oldaláról leszedni és felrakni. Cimbinek ez megoldotta.
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Lavidaloka #30064 üzenetére
nem kiforgatni akarom a szavaidat csak nem kell ilyeneket írni, hogy azért szar a játék mert AMD vidikarija van és rohanjon vegyen nvidiat..
-
M4rko97
csendes tag
hello
Hogy érted hogy F5 ?? -
M@rdel
őstag
válasz
isizakhi03 #30059 üzenetére
Ha a single player assigments kattintasz, meglátod , hogy miket fogsz kapni.
M412 REX, SHANK, MACHETE, QBZ-95-1, P90, M249(#30058) M4rko97 F5 ?
-
isizakhi03
tag
Hát emberek ez a Battlefield 4 igazán jó játék lett.
Hála az istennek, nekem nem fagyott ki egyszer sem ( 4 kört nyomtam ) viszont fps droppok, mint a BETA-ban vannak itt is, IGAZ, itt nem olyan durvák..
Kellemes meglepetés továbbá, hogy a nem gamer gépemen, ( intel i5, 4gb ram, hd7850 1gb ) 100 fps alá nem ment ! Operation Locker mapon nyomtam, medium beállításon.
Sokkal jobban megy, mint a Battlefield 3 !! Durva, nem?
Nagyon gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, és igen, nem bántam meg.
Srácok, ha a Singleplayert viszem, kapok új fegyókat? -
M4rko97
csendes tag
hello
olyan kérdésem lenne hogy a bf 4 be nem írja a pingem és kivan húzva, a battlelog-on rendesen írja a 30-60 köztiket meg minden más játékban pl: bf 3 killing floor ban pedig írja a pingem csak bf 4 ben nem.
Ezzel már találkozott valaki vagy valami ötlet van ?
üdv.Marko -
S1M0N
senior tag
válasz
lofagi #30050 üzenetére
Win7 volt eddig is, mostanáig komolyabb gondom nem volt a játékkal.
De mivel a BF3 sem jó, így lehet, hogy valami olyan romlott el, ami kell mind a kettőhöz.
Vagy nem tudom... Multizni egyikkel sem tudok. A 3-nál betölt, de utána csak fekete képernyő van, és hallom a kiabálásokat ("Need medic!" és társai), a 4-nél meg a fentebb leírtak, de a Test Range az hibátlanul megy...
Szóval itt nem kifagyásról van szó (szerencsére ilyenem régen volt, akkor is csak a Siege of Shanghai-on), hanem másról.
Lehet letöröltem valamit, amit nem kellett volna, amikor egy másik játékot távolítottam el... Fene se érti.
Ha a Win reinstall sem segít, na akkor leszek tanácstalan...
-
huby80
senior tag
-
lofagi
addikt
már megint? ne bassz ^^
(#30047) S1M0N: miért win7? és miért nem win8? vagy eddig az volt? Sokat dob a játék folyamatosságán, szvsz még mindig hamarabb jönnek elő a hibák win7 alatt, mint win8 alatt. Lekopogom, de nekem már jó ideje nem fagyott ki a játék.
-
SimonYana
addikt
Na megint kifagyott ez a fos talicska!
-
pohár
félisten
-
lofagi
addikt
devilinside, milyen a játék így pár óra után? valamit írhatnál most már valós élményekre alapozva! :]
-
kvantaHUN
csendes tag
válasz
isizakhi03 #30038 üzenetére
Természetesen a cleanmem fut de sajnos most úgy döntött, hogy sztrájkol és nem hajlandó dolgozni. Természetesen ha játszani próbálok gépet újraindítom, csak az origin megy meg a chrome fut és ennyi.
De mindegy kezdem feladni azt az álmot, hogy egyszer normálisan tudok majd játszani vele.
-
=HG=
addikt
válasz
isizakhi03 #30035 üzenetére
Csak szemből működik...Úgyhogy nézz mindég a hátad mögé is !
-
isizakhi03
tag
válasz
kvantaHUN #30036 üzenetére
Olvastam régebben, hogy valami CLEANMEM program segített többeknek megoldani a problémát. Nekem is 4Gb ramom van, és természetesen használni fogom ezt a programot! Nem futtatok semmit a háttérben ami felesleges, és reménykedek a legjobbakban ! Szerintem te is próbáld ki, hátha..
-
kvantaHUN
csendes tag
válasz
mcwolf79 #30032 üzenetére
Nekem is ez a gondom és teljesen mindegy, hogy van-e vagy sem. Ma 4x volt memória túlírásom kb. 5x nem tudott csatlakozni szerverre, 1x hangbeakadásos fagyás. Most utolsó próba alkalmával bejutottam egy szerverre viszont a kör vége felé az utolsó pillanatokban pakolt át a másik oldalra... szóval én ezek után mára feladom, holnap meg inni kell egész nap szóval már csak jövőre térek vissza a csatamezőkre... igaz úgyse fog változni semmi de hátha jobb lesz egyszer
(úgysenemsosemfog)
Szóval előre is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
-
bandi0000
nagyúr
Az miért van h beállitottam az egér egyik gombjára a késelést, de nem csinál vele semmit
-
=HG=
addikt
válasz
BlessedElroy #30031 üzenetére
Persze csak ha szemből késel....
-
mcwolf79
veterán
válasz
TechArtist #30022 üzenetére
Virtuális memória engedélyezve van?
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
isizakhi03 #30030 üzenetére
Amikor látod, hogy vki meg akar késelni, akkor tartsd lenyomva azt a gombot, amivel késelni szoktál. Ez a gomb alapból az "F".
Sztem nem a pálya a lényeg, ne kezdj nagy szerveren, max 24 player.
Azt hittem ez egyértelmű HG -
isizakhi03
tag
Lenne egy kérdésem srácok. Hogyan kell megelőzni azt, hogy ne késeljenek le? Úgy értem, mikor meg akar késelni valaki téged, de hirtelen az ellenfelet késelik meg? Ez óriási
Hogyan kell?
Valami tippek első indításkor? Melyik pályán kezdjem? Köszi
-
Chris78
aktív tag
Kickeltek a "no rules" magyar serverröl mert aknát használtam.
Az admin ment rá.
-
bajszatlan
tag
válasz
Lekopogom nekem még nem volt hiba a játékkal....
-
Edem05
őstag
válasz
Én két mapot lejátszom és kilépek, majd visszacsatlakozom a szerverre vagy keresek másikat. Így tudtam megoldani ,hogy ne kelljen újraindítgatni folyton a gépet.
-
TechArtist
aktív tag
De unom már ezt a memory leak-et.
Van itt valaki, akinek esetleg volt leak-je, és sikerült megszüntetnije? Nem hiszem el, hogy csak a restart "segít"......... Egyébként meg rohadtul random, van, hogy órákig nincs, van, hogy egymás után többször is.
-
bajszatlan
tag
Sziasztok lehet csak az én figyelmemet kerülte el, de a mai napnak mindjárt vége és mára ígértek premium eventet. Ennek már vége, vagy lesz majd, vagy mi is ez egyáltalán?
-
Xaels
félisten
válasz
pilu85 #30016 üzenetére
Gyakorlatilag az az egyetlen pálya ahol igazán ízelítőt adnak abból amit lehetne az engine-el kezdeni. Magát a pályát én sem szeretem kifejezetten, de a viharos rész megadja neki a löketet rendesen. Azért megnézném Zavod-ot ha hővihar támadna félúton és a kör végére minden csupa hó és jég lenne. Vagy Noshahr-t a 3-ból ahogy a viharos tenger ide oda dobálná a konténereket.
-
LamaCube
addikt
"Egy hete még semmi gondom nem volt, akkor szereltem be az új és gyorsabb vinyómat, ez volt az első játék amit feltelepítettem rá, és akkor jó is volt..."
Nem gondolkodtál rajta, hogy valami lett a vinyóval? Próbáld meg egy másik vinyóra feltenni, mivel hiába volt jó, de onnantól kezdődtek az anomáliák Bf4-el.
-
Snip3r_HUN
addikt
Na emberek, miután az amd facebook oldalán megosztott egy videót a 2013-as tevékenykedésükről, vettem a bátorságot hogy rákérdezzek mi lett/lesz a mantle-el, és ezt a választ adták :
What happened to EA’s Battlefield 4 Mantle patch? -
HeZzZ
senior tag
-
DieHard
senior tag
Jééé a Hungarian Bf Fan server most kickelt. Természetesen indok nélkül. Na ezért nem játszok magyar szervereken.
-
Norb3rto
őstag
válasz
Lavidaloka #30004 üzenetére
Nekem 7970 volt és tökéletesen ment a játék
-
Frozzy
őstag
válasz
és gondolod az nvidia kari miatt.. főleg egy 660-al.. ami még köszönő viszonyban nincs egy 7950-el
-
S1M0N
senior tag
válasz
Nem hiszem, hogy ez a VGA miatt lenne, mert pl. a Test Range hibátlanul megy...
-
Gippo
senior tag
válasz
Laraxior #29997 üzenetére
Undorító ez az egész. Lám a konzolok egyre szimpatikusabbak már számomra is....
nem beszélve arról, hogy a dirt 3-at is megvettem most karácsonyi akcióban és még mindig crashel a gépemen, ugyanúgy mint 1-2 éve a tört verzió. Semmi patch, semmi megoldás. Úgy állnak a csillagok, hogy crashel... ez van... sok más embernek is. Dákóm belé a sok idióta fejlesztőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!