Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
@rglaaf #86094 üzenetére
itt írtam én is
sőt az egyik locker meccsen 251-252 tickettről indultunk -
@rglaaf
veterán
tegnap meg szombaton a közvetítések alatt láttam pár embernél target detectort az not allowed ugy tudom
-
Enton
addikt
válasz
#16729600 #86090 üzenetére
"So the dog is still not allowed at any time!" - Ez azt mondja nem engedett a kutya.
De ezt meg nem tudom hova rakni, akkor mi kerül csak 5 eu per napba:
"... if you want you can bring only the price is 5 euro per day."Kérdezz rá van-e daycare-jük dog-oknak ha nincs akkor, hogy mi az az 5 eu per nap.
-
guftabi96
addikt
Esetleg itt is próbálkozhatsz, hátha
Ó, válasz akart lenni Szunyának
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #86089 üzenetére
Hello,
You sent us a request for apartments SKURLA saplunara island of Mljet and you asked us whether we take the dogs to you and see
to us on the Internet says that dogs are not accepted or if you want you can bring only the price is 5 euro per day.
We love dogs and we are not against them dear to us.So the dog is still not allowed at any time!
If you are interested in the apartment contact usS
thanks for askingMost akkor vihető a blöki vagy sem??Mintha lennének csöppnyi ellentmondások a levélben.
-
törölt tag
Írjon majd már rám egy profi angolos, pár sorra kéne ránézni.Kecó foglalás nyárra Mljet szigetén.A témakőr, vihető e kutya vagy sem?
Németül érthetetlen a szállásadó válasza,írtam angolul is neki, eddig azt hittem angolból is jó vagyok, de ez vmi google fordítás lesz.
Tudom totál off ez itt, de hát annyi okos-kedves ember gyújtőhelye ez, nem is beszélve az ilyen eseteket megértéssel fogadó kiváló topikgazdánkról.
Ha kell és lehet, persze ide is beírhatom azt a 3 mondatot.
-
beers
addikt
válasz
kriszpontaz #85953 üzenetére
Ez az egyetlen bf, amit nem vettem meg PC-re!Most olvastam tovább....
-
HollyBoni
veterán
válasz
kisza25 #86081 üzenetére
G36 még nincs meg. Csak annyit tudok mondani hogy még egyik fegyverrel sem lettek olyan statjaim amik most vannak SAR-21-el.
Engit annyira nem szeretem, oké hogy van launcher de még így is estélytelen legtöbbször tankok ellen a helyzet. Medic meg jó mert könnyen lehet pontokat szerezni, jó fegyverek vannak, ha meg távolról lövöldöznek rám gyors ledobok egy medkitet aztán pár másodperc múlva már 100%-os élettel lövök vissza.
-
HollyBoni
veterán
Ez a SAR-21 valami hihetetlen jó. Rádobtam egy 4x-es optikát, heavy barrel, meg egy angled grip. Semmit nem rángat, alig szór, ha full automatán nyomom még az sem érdekli, úgy is pontos. Snipereket szedek le vele a pálya másik feléről.
Eddig full béna voltam, most meg hogy elkezdtem használni egymás után vagy 5x top 3-ban voltam menet végén. -
venomka1
aktív tag
talalkoztatok mar lanyokkal a kuzdelem soran? Netan meg is oltek?
-
Prosector
addikt
válasz
warmonger441 #86070 üzenetére
A msik meccs itt lesz, szinten 18 korul.
-
imi123
őstag
válasz
warmonger441 #86070 üzenetére
Köszi!
-
warmonger441
aktív tag
Akit érdekelne a 818 vs 30BT magyar kupa meccs, az ezen a linken tudja nézni ~18:00-tól
-
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #86045 üzenetére
Ó hogyne!
-
Prosector
addikt
válasz
kisza25 #86049 üzenetére
Nem lotted le jol
A masik 2 meccset nem tudtam felvenni, nem ohajtotta a shadowplay, azt hiszem warmongernek talan megvan az egyik.
Ha vki kozuletek felvette esetleg, szoljon nekem, adok hozzaferest a YT channelhez es feltoltheti, szeretnenk, ha az osszes felvett vidi egy helyen lenne.
(#86050) kovy29: gyenge 3 honap
hetente 5-6 meccs van tervezve, jellemzoen hetvegen, az esti orakban, de persze fugg az adott klanoktol is, h kinek, mikor jo.
Mara tervezett meccsek:
FTP – HUN4CE 2016.02.21. 18 óra
818 vs 30BT - 2016.02.21. 18 óraLesz tviccs is, valszeg mindket osszecsapasbol 1-1 map lesz streamelve itt:
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #86045 üzenetére
én már nem tudom mit lehet, mert most visszanézve, használtak foszfor gránátot, autodetektort és hasonló dolgokat amiket elvileg nem lehetne
-
kisza25
félisten
válasz
daveoff #86041 üzenetére
az első körben nem találtam a helyem, mert az indulás utáni 3. másodpercben kaptam egy bf4 működése leállt, szóval 1-2 pecig csak 7-en voltak az iramosok én meg sík ideg voltam, mert 2napja 1x nem fagytam ki
szóval idegállapotba kerültem és úgy nem igazán megy a játék, Still nyugtatgatott
szóval lockeren az induláson nagyon sok múlik, ott már kb buktunk a kört, a második körben már elég jól ment, de a kolbászos barátotok elemében volt, egymaga ledarált hármunkat, 29-3-es statt WAR-on, ügyes a fiú -
-
kisza25
félisten
-
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson #86037 üzenetére
Igen, legalabbis jo reszuket en fogom.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #86032 üzenetére
Hát nem mi
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson #86032 üzenetére
Erről oldalakon keresztül lehetne mesélni,inkább ne kezdjünk bele...
-
Bjørgersson
félisten
Na ki csalta le a tegnapi warokat?
-
daveoff
veterán
válasz
#35434496 #86021 üzenetére
Egy fős hadsereg voltam C-nél, de kisza szabotálta a küldetésemet tankkal, pont stinger volt nálam, úgyhogy kénytelen voltam hegesztővel próbálkozni.
Igaz hogy el is bújhattam volna(az lett volna a logikus döntés), de abban nincs semmi izgalom.
Majd belinkelem a videót, csak még nem töltöttem fel...
-
venomka1
aktív tag
UPCOMING WEAPON BATTLEPACKS
itt mit lehet csinalni? Klikkelgettem,de a taska valtotta fel az elotte levo itemet ami volt. es nem tudtam viszacvcsinalni. Mi ez? -
törölt tag
Én mobilról néztem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #86012 üzenetére
YouTube tavaly tavasz óta megy HTML5-tel, de a Twitch "már jóideje" ugyanazon böngészővel nem?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Bjørgersson #86010 üzenetére
Nem jó a böngésződ...
Már jóideje javascript + HTML5 van...
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #86008 üzenetére
partnerség
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #86009 üzenetére
Akkor miért nem tudom flash nélkül nézni?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Bjørgersson #86006 üzenetére
Twitch az nem flash alapú.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #86004 üzenetére
(#86005) S1M0N
1meganettehát f@s twitch, mert max hd engedi nézni
(#86008) kovy29
azt írták hogy, mert kevés a néző és ez miatt nem engedi a twitch -
Gyula84
veterán
válasz
warmonger441 #86002 üzenetére
egyet se tudok nézni
f@s twitch
-
warmonger441
aktív tag
válasz
warmonger441 #85997 üzenetére
A mai másik meccs itt látható
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!