Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #83897 üzenetére
Mondom én mit szeret kovy. Locker+MBT LAW
-
jacint78
addikt
válasz
Snip3r_HUN #83897 üzenetére
Én gyalog megyek a járműves mapokon, a metro, locker és hasonló gyalogosmapoktól hányok, az csak COD-os hentelés ész nélkül semmi más.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #83893 üzenetére
ezt most jól oda mondtad
na dehogy a témánál maradjuk egyesével bekattintottam a DLC-re 64-s cq large-ra mert bf-ezni akarok nem codozni és 5-nél több szerver nem találtam amin játszottak és fullon is van nonstop,kivétel silkroad 1 server meg metro nagyon sok
szóval csak a plusz fegyverek stb miatt érheti meg a vételt a mapok miatt biztos nem -
jacint78
addikt
válasz
SamS20 #83890 üzenetére
Érdemes a prémiumot megvenni sokkal értelmesebb mapok vannak a DLC-kben. Hogy mennyi FPS-el tudsz rendesen játszani az egyéni ízlés kérdése, én úgy vagyok ezzel, hogy 60 felett maradjon és akkor nagy kuplerájban sem lesz gond, nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor éles helyzet van és belassul a játék, ezért nemt dusz lőni rendesen.
Bizonyos szervereken (khm..) sok a csíter, de azért lehet normálisan is játszani.
-
SamS20
senior tag
kívánok
mennyire érdemes beruházni egy prémium editionre ? most h akciós eléggé gondolkodom rajta, csak felmerült pár kérdés amik a következőek :1. milyen a magyar / külföldi scene ?
2. ha ultra-n 40-60 fps van kampányban érdemes e multiban lejjebb venni vagy ezzel az fps számmal is lehet normálisan játszani ?
3. sima vagy prémium ?
4. illetve sok e a cheater?fps játékok nem állnak messze tőlem szóval eléggé gondolkodóban vagyok most
köszi
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
spanglee001 #83886 üzenetére
De kötsi...
És a friendlist mizéria után véletlen nem vették ki a 100-as limitet vagy mi volt?
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #83886 üzenetére
fiacskám menjél ki a friss levegőre játszani, ne itt a szobában tespedj!
igen Anyu -
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson #83883 üzenetére
Nekem nekem kell szebb legyen, multiba eleg ez, minel tobbet latok,annal jobb, nem akarok szep fustot, lens flaret, meg ilyeneket latni. Egyebkent lowon sincs meg csomoszor a 200, nemhogy mediumon
Ha 980 Ti sli-m lenne, akkor is ilyen setuppal jatszanek.
(#83885) daveoff:igen, visszajon magatol, nem tudsz vele kezdeni semmit sajnos.
-
daveoff
veterán
Na nekem is eltűnt a friend list. Akkor nem lehet vele mit kezdeni, ugye? Várni kell, aztán visszajön majd?
-
guftabi96
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #83847 üzenetére
na úgy érzem kezdhetsz gyűjteni, aztán beszámolj ám róla, hogy milyen ezzel tolni a bf-et:
-
Anfänger
őstag
válasz
mackosajt #83876 üzenetére
Lehet ez azért mert tegnap a microsoft edge böngészö volt alapértelmezettre állítva?
Visszatettem a google chrome-ot. És frissítettem a PB-t.(B)(#83877) Prosector (/B) ..De aki már egyszer járt a tilosban...
az megszerette ,úgy érted?
Nem nem,szó sincs ilyenröl. Tiszta a lelkiismeretem,mert tudom,hogy nem csalok,nincs semmi cheatprogi a gépemen,szóval nem történhet olyan,hogy jogosan bannolnak.(#83874) CsonkaImo gondolom a 8 GB ram miatt. Nálam nincs ilyen gond 16 GB-al win10-nél.
-
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson #83862 üzenetére
De dokee a 750-nel hova huzza a grafikat? Mar persze, ha akar 80-100 fpst. Nekem speciel 100 lenne a minimum, foleg, h 144-es ekrányom van.
Amugy csak multiban vagyok ilyen fps buzi, singleben csak addig butitom a jatekot, amig nincs meg a 70-80
Anfanger: en elhiszem, h most nem csaltal, de aki mar egyszer jart a tilosban...
-
mackosajt
addikt
-
Anfänger
őstag
válasz
mackosajt #83845 üzenetére
Tudom miért kaptam bannt. Nem érkezett a gépemröl válasz a PB screenshot kérelemre.
Bár nem értem ,miért nem! Tudom,hogy Teabagging miatt volt,csak ezt írta okozatul az admin. Mert megölt és ö is megseggelt.XD Na meg gondolom nem tetszett az adminnak,hogy le lett löve jópárszor. Én is megmutattam neki a hátsóm 1x miután megöltem. Nem csalok. Gali! Nem,nem próbáltam ki semmit,az már a múlté.(#83851) Prosector Igen,37 vagyok.
-
psq
tag
A korról jutott eszembe.
Amióta erre az emblémára váltottam, sokkal ritkábban kerül szóba a mama játék közben -
kisza25
félisten
válasz
Te mennnyé vissza gta-ni
etesdmeg azzal az összes RAM-od
players111: lassan nekem is a metróra kell járnom? Pár nap és 36 vok
Bár nem értem a logikát, pont járművel kellene menni mindenhova, mert a gyaloglás már csak a fegyverre támaszkodva megy -
fuvi
senior tag
válasz
780 SLI melett low/mid-en tolom, a szép grafika elveszi a figyelmet csak
-
törölt tag
Egy komoly orosz támadás után valaki így kommentelt.
So for now on ---Russia Akbar !
Putin Akbar ! -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #83858 üzenetére
Oda nekem BKV bérletem van.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #83853 üzenetére
Már megszereztem.
-
gali777
őstag
-
Prosector
addikt
válasz
jacint78 #83834 üzenetére
Ha egyszer be tudod loni, akkor tedd irasvedette a profsave_profile-t, sot mentsd is ki!
Amugy nekem nem volt meg ilyen, h elszalltak volna a beallitasok.
(#83835) VAN der BOSS: igen, megmarad a csetben is, originben is. Elvileg holnapra magahoz ter, ha nem elobb.
(#83840) dokee78: nincs mit, hidd el jobban jarsz a low-val, mint a medium-mal.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Istenem........szánalmas 5 éves adminok..........áhh hagyjuk is
-
guftabi96
addikt
-
jacint78
addikt
válasz
Prosector #83833 üzenetére
Nem a registryről van szó, már vissza rkatam a 7-et is, a 10 önmgaában egy borzalmas tákolmány szerintem, ráadásul ronda is.
Amúgy most elkezdtem beállítani a játékot, és mire épp végeztem volna, vége lett a pályának elbaszta a menüt és ugrott minden beállítás, kezdhetem elölről... Pedig csak játszani akartam, de már fél órája ezzel a szarral idegeskedek, kinőttem már ebből.. -
Prosector
addikt
válasz
dokee78 #83824 üzenetére
Nem akarom osztani neked az eszt, megbantani sem akarlak de multiba ne szamitson a graf., csak az fps(foleg a te vasaddal).
(#83825) G4ula84: marha nagy szerencsed volt, h dave nem hallgatott ram, kulonben rad rontott volna az egesz topik
(#83829) stoon: az a makom, h originen megmarad, meg visszajon idovel, de termeszetsen koszonom az otletet
-
jacint78
addikt
válasz
kriszpontaz #83830 üzenetére
Na meg a tököm fog ezzel szotyizni, újra rakatom vele a DLC-ket, legalábbis látszólag. Kellett nekem szarakodni a Windows 10-ell.. Botrányosan gagyi az a rendszer, tele olyan lepucolhatatlan faszságokkal amiket az életben nem használnék, de a sajátjaimat alig találom köztük, a start menü meg úgy az egész rendszer egy értlemetlen katyvasz.
Eddig csak másoknak telepítettem, úgy nem tűnt vészesnek, de belemászva papám...
Kiexportálnád nekem a Battlefield 4-et a regszerkesztőből és elküldenéd a reg file-t? Az újratelepítés sem segített, nyomorék klienses buzi játékok..
-
kriszpontaz
veterán
válasz
jacint78 #83827 üzenetére
1. Logolj ki és teljesen zárd be az Origint.
2. Nyiss egy Registry Editort
3. keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4 mappát
4. nézd meg hogy szerepel-e a mappa alatt Xpack0, Xpack1, Xpack2, Xpack3 kulcsHa VAN (általában a te általad említett bemásolós módszernél nincs) akkor a mappa alatt lévő értéknek Installed - True-nak kell lennie.
Ha NINCS ilyen érték vagy Xpack mappák, akkor jobb kattintás a Battlefield 4 mappán -> Új -> Kulcs
Elnevezed a kulcsot a DLC-nek megfelelő mappává (Xpack0, stb.)Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack2 = Dragon's Teeth
stb, stb....Ezt annyiszor megismétled ahány DLC bejegyzés hiányzik.
Minden létrehozott kulcsra jobb gombbal kattintva pl: Xpack1 - Új - Karakterlánc
A jobb oldalon létrejött karakterláncot elnevezed Installed-re és dupla kattintással adsz neki egy True értéket.
Ezt minden Xpack kulcsnál megismétled.5. Ha kész vagy, kilépsz a Registry Editorból
5. Bejelentkezel Originbe és csatlakozol szerverhez és örülsz.Így kell kinéznie:
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #83826 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
jacint78
addikt
Windowst telepítettem és most egyfolytában a legacy operations-t kéri a battlelog de már rég megvan, sőt újra meg is vettem és mégis álandóan kéri, hogy töltsem és telepítsem, de már megvan. Mi a frász baja van?
-
dokee78
félisten
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83820 üzenetére
Nekem is csak tegnapelott este kezdte, eddig semmi ilyesmi nem volt.
Azert kivancsi lennek, mitol fugghet, h pl. 1000-bol 1 embernek general ilyen hibat...
-
Prosector
addikt
Ugy latom az EA szorakozik velem...megint eltunt a friendlist...Visszajott...de azert remelem nem ez lesz 2 naponta...
-
modern
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #83816 üzenetére
Szuper vagy
Sikerült
Köszönöm szépen -
Prosector
addikt
válasz
dokee78 #83812 üzenetére
Nalam 5,5-6 giga korul hasznal a jatek fhd-ben, full lowon(kiveve mesh q.), szoval lehet a +2 giga hasznalna vmit, de nem akarlak beleugrasztani egy esetleges felesleges vasarlasba.
Miert nem probalod ki lowon, minimalis a difi, meg multiban ugysem az a lenyeg.
modern: nem a mantle a baj, ha nvidia van a gepedben fel sem ajanlja renderer választast, mint opciot.
-
psq
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, ha játék közben leáll minden, az összes felirat stb. eltűnik. A kép pedig csak a vörös különféle árnyalataiban látszik, de csak a tárgyak. Majd pár pillanat és megy minden normálisan. Nem túl gyakori probléma, most találkoztam vele harmadik alkalommal. Mindössze zavar, hogy nem tudom az okát.
-
dokee78
félisten
Xeon e5440
6 GB DDR2 RAM
GTX 750 2 GB GDDR5Jelenleg 1650x1050-ben játszom mediumon.
Ha veszek +2 GB DDR2 RAM-ot lesz valami plusz,vagy ez már nem oszt nem szoroz?Se CPU sem VGA csere már nem lesz.
modern Próbáld a Mantlet átállítani amit mond a kolléga.
Futnia kell erősebb,mint az én configom. -
Anfänger
őstag
Ide sem kell már felmennem!
Teabagging-ért megjutalmazott a noob admin. -
modern
aktív tag
Üdv.
Tudna vki segiteni?
A napokban az Origin leárazása során megvettem ezt a remek játékot.
Ma viszont már nem enged belépni, még a kampányba sem.Mindig ezt irja ki:
kattValakinek ötlete?
Az lehet baj, hogy a korábbi videókártyámat (hd6790) lecseréltem egy gtx 470-re? (de az ati szoftverét letöröltem és a legfrissebb nvidia van rajta + a legfrissebb directx)
Am a gépem megfelel a játékhoz elvileg szóval azzal se kéne h gond legyen.
x4 860k
4gb 1600mhz
gtx 470oc -
Prosector
addikt
válasz
spanglee001 #83799 üzenetére
Igen o az.
Gali: nem erte meg:
meszike: ne aggodj:atinak masnap reggelre jo lett, nekem meg delutanra, szoval kb. fél-1 nap alatt megjavul.
-
meszike91
senior tag
Bakker nekem is eltűntek a barátaim
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spanglee001 #83799 üzenetére
Tessék itt meg tudod nézni milyen név volt eddig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest