Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Induláskor szerintem nem, de később lehet, hogy lesz, akkor talán bemegy az ár olyan 100-110 környékére, ami már elég jó szvsz.
-
aAron_
őstag
hamarosan jön lvlcap!

(#2094) gali777: jaja, és szerintem nagyon jó lesz így, 3ból sokat hiányoltuk, hogy nem motivál semmi a teamwork-re, ezt talán már tényleg fog
(#2095) Cris99: a fenébe

-
SkyS1gn
félisten
jön lvl?

-
gali777
őstag
Na most már legalább tiszta, hogy hogy működik a squad perk, vagyis a field upgrade

-
xavix13
őstag
Ezt a Zh1ntroll gyereket nem zavarták már egyszer el a picsába?

Valaki írta chaten hogy elvileg megerősítették a Battlerecordert.
Most vagy trollkodott vagy csak én vagyok vak hogy nem találom?
"boneslayer98: Battlerecorder confirmed on twitter!"
-
aAron_
őstag
(#2091) Cris99: zh1nt0

-
xavix13
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Reconnál volt, úgyhogy nem.

Görgette a fegyvereit, akkor láttam azt a kézi soflamot (vagy talán visszatér a mortar a reconhoz...
nem tudom) + dobálta a c4-et. Na mondjuk nem olyan messzire mint a bc2-ben.Szerk.: Bár a fene tudja, mert közben hátrafelé mozgott. Bízzunk hozzá hogy lehet dobni

(#2089) Cris99: jaja nagyon fun volt, lehetett vele trollkodni rendesen

Szerk2.: Most látom lesz XM25 is?
Lesz itt sírás cq harcoknál 
-
xavix13
őstag
Ha jól láttam átdolgozták a soflamot, most már hordozható. Kinézetre hasonló mint a bc2-es mortar. Meg mintha messzebbre lehetne a c4-et is dobni.
-
Gyula84
veterán
unalmas már ez a téma
ugyan az a map, ledől az a gezmet azt cső 
(#2085) Cris99
Az már más lesz
most akkor a ház lédőléshez van valami közünk vagy magától megy? -
pockhome
senior tag
Kezdem azt érezni, hogy direkt játszanak ilyen szerencsétlenül...
lőnek egy rpg-t, kiszed vele 2 embert, és richtig odafut, dobálja a cuccokat, aztán csak néz, meg szaladgál...
-
aAron_
őstag
folytatódik a live
(#2078) pohár: mondjuk ez tényleg érdekes, valójában mi történt vajon? counter attack sem mindig hatásos? van benne valami szerencsefaktor? hmmm
-
killer095
őstag
Segitsetek már hogy a gépet PH-n hol tudom beáraztattni ?

Köszi
-
@rglaaf
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
nem ugy volt hogy lesz dimamikusan változó idő járás, meg azis jó lenne ha pl valós időben mennének a napszakok pl este elkezdek egy millió tiketes játékot és virradba is a játékban mire lemegy a kör
egyébként jó ez a spectator mod de ha pl a server bérlő nem vesz hozzá plusz slotokat jó pénzért akkor nem sok értelme lesz mert ugye a spectnek is kell 1 slot vagyis a régi fps-ekben igy volt -
SkyS1gn
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Ezt énsem tudom pontosan.
Sokkal több lesz a testreszabhatóság meg szerintem sokkal pc barátibb az elrendezés.
(#2073) VAN der BOSS Hát kitudja, eddíg csak 1 pályát láttunk, lehet hogy lesz, de az csak pletyka volt.
-
gali777
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nah úgy hallom vannak benne f*sza újítások, de ezt a squad perkes dolgot nem teljesen értem. Most akkor amikor feljebb lépsz egy szintet akkor él az új perk és az előtte lévők is? És akkor így magadnak állítasz be 4-et? És ez csak rád vonatkozik vagy az egész squadra?
szerk: tudom, hogy squad specialization a neve ( még mielőtt beleköt valaki
), csak azt hosszú mindig leírni 
-
SkyS1gn
félisten
bammeg az idő lejárt...
-új repülési fizika van, jobban manőverezhető, ohh hála isten

(#2066) Godlike79

Zöld lézer nem annyira feltűnő de nem is annyira pontos mint a piros, notbad
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-összefoglaló frissítve-
-
SkyS1gn
félisten
-
kriszpontaz
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Ez az álláspont is teljesen igaz amit írsz, én sem győzködtem, és nem is akarok győzködni senkit. Az is igaz, hogy jelen pillanatban nem szükséges a BF4nek a next gen, de arra már jó, hogy ugyanazt lássam vissza mint egy high-end PC-n, kevesebb pénzért, és ez még fejlődhet is ha megtanulják kiaknázni a rendszer igazi erejét, valamint remélem hogy a PC-s heterogén programozásra is jó hatással lesz, amiből a PC-sek is profitálhatnak.
Az, hogy ki hogy jön ki jobban, egyénfüggő, mint ahogy írtad is.Viszont: nem látom valószínűségét annak hogy a mostani konfigokon ne futna el majdnem ugyanúgy a BF4 mint most a BF3.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Több napi livestreamben is említésre került.
A levolution a dice felfogása a BF4-el kapcsolatban, ez többmindent jelent.
-Rombolhatóságot, micro és felhőkarcoló méretben
-Dinamikus pályát, mint pl a felhőkarcoló ledőlése/átalakuló pálya vagy amikor az út beszakad a tank alatt
-Interakció a pályával: a demózott Siege of Shanghai pályán pl le lehet zárni a hidat, van ott 2 konzol amivel útlezáró tüskék jönnek fel, kirakatok ajtaját lehet nyitni/zárni, lift.... stb.
-harc vízen, földön, levegőbenAztmondták minden pályára terveznek ilyen dolgokat.
(#2059) Laraxior Ja nem azért írtam, hanem hogy ez mennyire hangsúlyos most náluk, "ige"

-
SkyS1gn
félisten
Most mivan átmegy a topic Crysis 3 topicba?

Ottmegy folyton konfigháború...
(#2053) aAron_ Igen

Igazából nagyon örülök, DICE minden sírásunkat meghallgatta, commander, voip, spectator, nagyobb squad, class balance, netkód javítás... stb stb stb.
Aztán levolution, kína stb pedig mind jók. Ha minden működni fog rendesen akkor nagyon elégedett leszek.
-
leviske
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem biztos, hogy van értelme ennyivel előre rohanni. Teljesen igaz, amit írsz, a jelenlegi helyzetre, de hogy ez mennyit fog változni, az nagy kérdés. Mindenesetre a tény az, hogy a BF4 még nem sikít új konzolért (hogy is gondolhattam, ha PS3-ra és X360-ra is jön) és a DICE/AMD hozzáállása inkább arról győzött meg, hogy nekem nem is kell egy pár évig számítanom olyan játékra, ami fog. És ha minden igaz, az olyan minőségtelen portok korszaka is leáldozóban lehet, ami a X360/PS3 érát uralta, így a folyamatos hardverfejlesztés se lesz indokolt.
Abban meg bízom, hogy játékra egy Kaveri+HD7850/8850 is elegendő lesz, ami gyakorlatilag megvan egy HD7950 vagy rosszabb esetben egy PS4 árából.
MOD: DE megértem, hogy neked más az álláspontod, szóval most nem győzködni akarlak.
(#2053) aAron_: Az első multis trailerben benne van, hogy lesz. Vagy benéztem valamit?
(#2055) Cris99: Elnézést, ez volt az utolsó off.
Mondjuk eleve nem is terveztem többet. 
-
aAron_
őstag
tehát végül lesz voip? olyan pletykákat hallok hogy igen
-
sittes79
addikt
-
-
Laraxior
titán
Mondjuk nem is igazán tervezek az ágyból, vagy a klozetről Commanderkedni..

pohár: tudod, hogy vannak nálam a dolgok...jönnek-mennek

Ma remélem megjön a GTX480am testvére...bár van helyben egy GTX680 Lightning....

-
aAron_
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
ha komoly munkára is kell a gép az más, akkor még a 8350 is megérheti, meg a 16 gb ram

(#2035) Laraxior: őszinte részvétem

-
Def26
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Azért ez sem egy gyengusz laptop. GTX670.

-
kriszpontaz
veterán
Ez sem rossz, de nekem ez munkaeszköz is. Jelen pillanatban notin nyomom, de ezt tovább tuningolni nem lehet, csak cserével:
ASUS G75VX
Core™ i7 3630QM, 24GB DDR3 1600, GTX670MX 3GB DDR5 (a többi spec lényegtelen).
Ez most átlagosan közepes-magas beállításhoz épp elég BF3ban. Viszont semmivel sem gyorsabb mint amit leírtam fentebb AMD konfigot.Már egy ideje nem veszek Intel konfigot anyagi megfontolásból. Főleg amióta majdnem minden évben foglalatcserézik. Drágább proci, drágább alaplap......max 15%-al nagyobb teljesítményért.
(#2032) Def26 : csak annak látszik, egy asztali GTX650Ti szintjén van.
-
aAron_
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nem jó...
inkább ezt:
AMD FX 8320 40k
KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX 18k
ASUS M5A97 EVO R2.0 25k
AMD HD 7950 GIGABYTE GV-R795WF3-3GD 80k
FSP Hexa 500W 13k
ha SLI/CF késpes lap kell: MSI 990FXA-GD65 30k
jóval olcsóbb, normális cuccok, erős hardver
kb pont annyi fps-ed lenne ezzel mint amit te írtál
(#2011) leviske: ez nekem jó hír

-
Winne
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Még mindig van ember, aki ilyen árban AMD procit választana?

-
kriszpontaz
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Ha nekem erősebb hardverre kellene ugrani, akkor ezt választanám és ott tartanék hogy AMD FX8350 = 54.000.-, RAM (Kingston HyperX 8GB 1866MHz DDR3) 27.000.- (vagy ha már veszek akkor 2X ennyit), ALAPLAP ~30-35000; VGA HD7950 ~90.000.-, +táp, ~20.000 (más minden megvan, amit nem cserélek) itt normális cuccokról beszélek, erős hardverről. Ez 1,5X, majdnem 2X annyi mint a PS4, és az emellett egy multimédia központ. A havi díja az online cuccnak ~1500 ft. Ha akarom veszek, ha nem, nem.
Ha csak PS4-et veszek, marad az asztali gép tervezésre, meg a többi meglévő Steam/Uplay˛Origin játékra, mert azoknak bőven elég. Anyagilag jobban jövök ki szerintem, bár mondom ezt úgy, hogy az életben nem volt konzolom, viszont ma is vettem 2 játékot Steamen, szóval ami érdekel, úgyis megveszem (de nem COD-ot
), így mindegy hogy konzolra vagy PC-re költök (vagyis nem, mert a fix hardver miatt szerintem időtállóbb a konzol mint a PC, de ez majd kiderül).(#2026) Winne: tervezőprogramok alatt jobban teljesít mint egy i5 (ami ugyanennyibe kerül), egy közepes i7 szintjét hozza, viszont nem, 80ezerért. Nem csak játékra kell a gép, így ezt is szem előtt tartom. Van i7-es gép is nálam, de nem estem tőle hanyatt. Van ilyen procival szerelt gép az irodánkban, és teljesen meg vagyunk vele elégedve. Az i7 nem ér annyit amennyiért adják.
-
SkyS1gn
félisten
Battlefield 4 Trolling Noobs - Funny Moment in BF4 E3M13
Na már kezdődik itt is -
leviske
veterán
Én eddig úgy vettem le, hogy PC-n kicsit másképp fog kinézni a felállás. Az APU-k felváltják a CPU-kat, elszámolgatják a fizikát meg egyéb olyan dolgokat, amiket muszáj oda-vissza dobálni a GPU-CPU közt, a VGA-k pedig számolgatják majd a grafikát tovább.
Szóval, ha jól értem nevezhetnénk az APU-kat ACPU-nak is, csak előbbi szebben mutat. Nem tudom mennyire kivehető a gondolatmenetem, főképp, mert több részt töröltem szerkesztgetés közben.

(#2014) pockhome:A Radeonokban 3 generáción keresztül volt benne ugyanaz a tesszellátor, mint a X360-ban és mind a 3 generációban csak feleslegesen foglalta a helyet...
Attól, hogy ők gyártják a konzolba a hardvert, nem lesz magától értetődő, hogy a PC-s verzióban bármilyen előnyük is származna belőle. Ezért kell erősen nyomulniuk most.
(#2017) Godlike79: Szvsz a BF4 multi a haverokról szól majd, nem a játékról. Ahogy a BF3 is. Számomra ezért nem annyira könnyű a döntés a PS4 és PC közt. Plusz nem szívesen fizetném ki évente egy játék árát azért, hogy legyen értelme még egy játék áráért megvennem majd a BF4-hez a multi DLC csomagot (ha lesz).
(#2021): Konzolon is van API. Amennyit ott nyersz, visszaszerezheted PC-n azzal, hogy erősebb hardverre ugrasz.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Hát, a pénztárca kímélő megoldások közt még mindig a PS4 a nyerő. Talán ott nem fogok aimbot meg wallhack cheaterekkel találkozni, meg olyanokkal akik ammo boxal vernek fejbe a pálya másik végéről, vagy radio baconnal csapnak pofán ugyanolyan távolságból. Már csak egyet várok nagyon, hogy legyen billentyű+egér támogatás fixen, akkor tuti PS4 lesz belőle. Ennyit nem ér egy játék hogy egy valag pénzt beleöljön az ember egy normális gépbe vagy csak simán egy VGA-ba.
-
SkyS1gn
félisten
-
Def26
félisten
válasz
leviske
üzenetére
Kaveri. Ha pc gamer vagyok akkor én soha nem veszek egy apu -t. Ki az aki társítani tudja majd az apu -t egy gamer pc -vel. Tudom, hogy így lesz, de nekem ez olyan felfoghatatlan, hogy egy egyszerű apu odabassza a high end pc -ket. Márpedig amit abu írt abból ez következik. Itt már csak a programozókon múlik, hogy kihasználják e ezt.

-
pockhome
senior tag
MIért ne rúghatna? max egy fokkal erősebb fog kelleni hozzá, mint AMD konfigból.
Ez megint csak a pénz miatt van. Mi meg átlag userek szívjuk a lóbrét amiért X ideje nem AMD-t vettél mert nVidián jobban futott pl a CoD...leviske: Naná, hogy ezt igyekszik, mivel mindkét konzolban AMD belső van, vagy nem?
Szerintem evidens, hogy ha konzolra készül, akkor azért; ha pc-re -abból is inkább AMD komponensekre- készítik, akkor pedig azért lesz egyszerűbb/könnyebb a portolás. -
leviske
veterán
Nem tudom, mindenesetre olybá tűnik, az AMD igyekszik mindent megtenni, hogy AMD alapú PC-re ne legyen nagy munka portolni a konzolos játékokat, de ez elvileg csak a Kaveri esetében lesz járható út azokban a játékokban, amik tényleg ki is használják a PS4/XO felépítését.
MOD: Miután a BF4 egy FX procin futott, szerintem inkább a PC-s verziót portolják konzolra. Szóval itt szvsz még AMD előnyről nem beszélhetünk, max annyira, mint a BF3 esetében, ami semmi...
-
leviske
veterán
Nem is írtam ennek az ellenkezőjét. Eleve míg az nVIDIA ugyanúgy leköveti a DX szabványokat, mint az AMD, addig nincs is észérv amellett, hogy lassuljanak a konkurenciával szemben. Viszont, ha megnézzük, hogy mit jelentettek ki az Intellel szemben...
(#2006) FaTHI: Milyen felbontásban játszol, hogy előirányoztad egy másik beszerzését is?
-
Def26
félisten
válasz
leviske
üzenetére
Abu azt is írta, hogy nv kártyán is ugyanúgy el fog futni minden, mert nem tehetik meg azt, hogy amd -re optimalizálnak. Abból cirkusz lenne, ha egy közepes amd kártyán úgy futna a játék mint egy high nv -n.
Én azt gondolom, hogy megmarad ez az egységes egyenlő teljesítmény. Fej-fej mellett teljesítenek majd az amd és nv kártyái.
-
-
leviske
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Év eleje óta kapják a Kaveri APU-kat a fejlesztők, ami már masszívan közelít ehhez a felépítéshez. Felteszem a DICE kedvéért még pár 8gb gddr5 memóriával szerelt bga tokozásút is legyártottak volna.
Emellett nekem úgy rémlik, hogy ezek nélkül a kritériumok nélkül, amit Abu írt, jó pár effekt egyszerűen kivitelezhetetlen. Ezért írta többször, hogy butított játékok jönnek majd PC-re. Szóval a dolgon nem kéne, hogy segítsen, ha bivalyabb hardver kerül a gépbe, mert az annyit jelentene, hogy semmivel nem változik a helyzet a X360/PS3 időszakhoz viszonyítva.
MOD: itt is Abu ide vonatkozó hsz-a.
Mindenesetre ha új kártyát vennék, akkor nálam csak a HD7850 vagy a HD8850 játszik... Egyszerűen nem látom értelmét egy konzol árából VGA-t venni.
(#2001) Def26: Hát... BF4 akkor se lesz konzolra, mert nem lenne kivel menni. Ráadásul a multi is pénzes még PS4-en is.
(#2002) prokxy: Valós grafikát multiban még egyik oldalon se láttunk.
-
prokxy
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Ugyan már, nem kell ennek 7970CF, nem sokkal szebb, mint a BF3, nem indokolja ezt a teljesítményt.
Az egy dolog, h azon fut, de nem írják, h hány FPS-sel...
Egy 7970-nel kell menjen rendesen, legrosszabb esetben high-on! Azért nem kurvulnak el, mert sokan még a 7970-et sem engedhetik meg maguknak, sőt!
A bádogdobozokat meg ne hasonlítsuk már a PC-hez, pl. graf szempontjából is ég és föld... -
Def26
félisten
válasz
leviske
üzenetére
"PC Gaming Crowd Logic on 2013:
- Buy a 600€ Graphics card
- Buy a new Intel CPU exactly with the same performance as the former, 200€ spent
- Wait for "OMG BF4 look at the graphics"
- Realize everyone is playing on (new) consoles
- Realize Competitive FPS gaming is on console
- Realize it´s 2013 and no one cares about PC Gaming anymore (apart from LoL, SC and WoW)"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lesz itt sírás cq harcoknál