Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
SkyS1gn #82094 üzenetére
Másfél évig laptopom volt, egy évig bírtam azon gamelni, el is basztam a statom, úgy szaggatott, de kibasztam a picsába, és vettem egy asztalit, még kicsit idegen a dolog, de visszaszokok hamar. Ha már megvettem anno premiumostól mindenestől...
Köszi a helpet, igyekszem felzárkózni -
SkyS1gn
félisten
válasz
Laraxior #82087 üzenetére
Hardline-t? Viccnek is rossz.
BF(5) Katonai setting ujra, több dice dev a Battlefront után átment készíteni azt, megjelenése 2016 őszre datálható, de már rég készületben lehet, max az eddig elfoglalt dice emberek mentek át.
Személy szerint komolyan jobban érezném magam ha nem a core DICE sweden csapat csinálná, hanem a DICE LA, mert mióta ők átvették az irányítást azóta hallgatnak ránk, a patchekkel is, a pályákkal is (CMP) stb...
DICE swe. meg az antikrisztus délibáb a Patrick Bach-okkal, arrogáns egy banda.Szépnek biztos szép lesz Battlefront alapján, de nagyon össze kell kapniuk magukat hogy el ne veszítség végleg sok ember bizalmát.
(#82092) Laraxior
CMP egy teljesen uj map, nemigaz nemhallottál róla
Night Operations meg Zavod éjszakai változata. HC kikapcsolt kuddal hangulatos igazán.
-
Laraxior
titán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam valamit elkezdett tölteni: [link]
-
dokee78
félisten
Jön lefelé.
Viszont ez miatt megszakadt egy játék,annak eredményei gondolom elvesztek. -
guftabi96
addikt
-
Laraxior
titán
Hardline-t mennyire toljátok? Érdemes megvenni? Van valami info a következő BFről?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kisza25 #82084 üzenetére
Nekem semmi, de nyilván nem csak ennyi, netkód stb fixek is lesznek. +Dragon Valley ugye külön letöltés.
Ami eszembe jut hirtelen az az incendiary fix hogy falakon ne sebezzen, ezt most iram botladozásaim alatt igencsak megtapasztaltam hogy mennyire idegesítő, mindeki azzal rohangált szinte.
Remélem Night Operationsból azért egy Golmud még visszajön, hangulatos volt az éjszakai nagy járműves map.
-
dokee78
félisten
Na hol a Patch?
8 óra elmúlt. -
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #82077 üzenetére
Én SP001-re gondoltam, nekem csajom van, nem asszony, erre nagyon vigyázok
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #82074 üzenetére
ez jó
3:00, csak asszonnyal
-
spanglee001
addikt
-
venomka1
aktív tag
hogy kell magyar szervereket keresni? nekem csak az eredetin vannak azok a par palyak, nem premium. Hogy talalok magayr szerokat?
-
gyiku
nagyúr
válasz
spanglee001 #82063 üzenetére
azt tudod, hogy 0-s szorzoval jutalmazzak azt, aki nolifer?
-
gabipaci
őstag
Elmondom én, hogy mi van! Az van, hogy le lett írva, hogy én szervezek egy nyereményjátékot, a Logitech támogatásával, az IRAM szerverein. A szabályok / ban lista, stb nem változik. Aki a játékon rész kíván(t) venni, az elfogadta ezeket a szabályokat. Kár nyafogni, mert csak idegállapotba kerülök, és legközelebb semmi sem lesz, és akkor azt úgy osztjátok, ahogy akarjátok!
Nem mellesleg a szerver még megy, amíg le nem ürül, hagyom is futni a dolgot, majd reggel elmentem az óra állásokat.
A játékos neveket leg egyszerűbben úgy tudjuk facebook profilhoz adni, hogy akik megosztották, azt nekem kiírta a FB, és írtam neki privátot. Ha valakivel nem vettem fel a kapcsolatot, akkor az akár itt, akár FB-on írjon nekem, a játékos név kell, és a facebook profil. Holnap fogom ezeket a számításokat elvégezni, elviekben szerda este sorsolást bonyolítunk mackósajt komámmal, a szokásos online közvetítési formában. Majd linkeljük.
-
gyiku
nagyúr
van mar kalap? mit nyertem megint?
-
prokxy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82059 üzenetére
Úgy lenne értelmes, hogy először warning és nem egyből kick...de hát ez ilyen...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Erről a "könnyűről' annyit hogy evvel az erővel lehetne akkor már a "nem volt nehéz"-re is kickelni,nem?
-
SkyS1gn
félisten
Móóónika, idegállapotba vóóótam!
Wáá
-
eugabesz
őstag
válasz
SkyS1gn #82041 üzenetére
Van face-d ezt megosztod,kapsz egy másfélszeres szorzót és már meg is van.
Am a language szabályok a játék előtt is voltak,meg maradnak utána is... -
SkyS1gn
félisten
És akkor még ki is kickelnek nyelv miatt, KÖSZI IRAM, PUSZI NEKTEK!!! Mi rosszat irtam?!?!
Végre fel bírok csatlakozni 20adjára de azért tegytek keresztbe tényleg! KÖSZ!
-
SkyS1gn
félisten
Most megint nem tudok telefonról megosztott nettel csatlakozni, a battlelog összes hibáját feltárja... vagy épp teli az iram szeró és próbálkozni se tudok...
Vicc de nem lesz meg a kibaszott 10órám!
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82037 üzenetére
Ajajj! 100% cheat
Be proud yourself
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Prosector
addikt
válasz
Csabroncka #82035 üzenetére
Igy van, engem is lecsitereztek mar, es tok buszke voltam magamra
-
törölt tag
Most csak az új map jön vagy megint lesznek különböző módosítások is?
-
Prosector
addikt
Akit erdekel:21:00-tol HUN4CE-CBC war
-
Prosector
addikt
válasz
kriszpontaz #82030 üzenetére
Annak en is orulnek, mert ennek semmi ertelme.
-
Prosector
addikt
válasz
kriszpontaz #82026 üzenetére
A skillt elvileg igen, multkor vki linkelt egy videot, a k/d-t nem tudom.
-
atteee
tag
válasz
kriszpontaz #82026 üzenetére
Hát nekem nincs mire verni míg a bf3-nál volt 0.89 addig itt most 0.66
De majd csak bele jövők ebbe is -
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82022 üzenetére
Sztem csak arra gondolt, h o szeretne megszerezni mindent, ill. a K/D is ot tukrozze.
En azert resetelnék mindent, h ne egy olyan profilom legyen, amiben latszik más "munkássága", hanem kezdjem elolrol es az csak en vagyok/leszek, senki más.
Legalabbis en ezért probálnék csinálni szuz accot.
-
gali777
őstag
Amúgy miért jó ez a resetelősdi?
-
atteee
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy bf4-nél hogyan lhet multinál teljes resetet csinálni? prémiumos vagyok
-
odorgg
addikt
válasz
Tocso76 #82005 üzenetére
Nekem is van, nem rossz, szokni kell mint bármi mást. Mondjuk nekem a csuklóm egy idő után meg fájdúl tőle, de nem sokat próbálkoztam vele, gondolom sok sok óra után, meg szokná a kezem.
Nálam marad a gyalog üzemmód az örök kedvenc. Star Citizenben majd azért még gyakorlok vele -
prokxy
veterán
válasz
spanglee001 #81979 üzenetére
Nem mondod, h az IRAM-on az IRAM-osok is részt vesznek a játékban? Az kemény, h maga a szervezők is nyerhetnek! Ilyet nem naon hallottam még!
No offense Srácok, csak meglepődtem.
-
Tocso76
tag
Köszönöm a válaszokat. Az Extreme 3D Pro Joystick elég tetszetős.
backflip86 komolyan mondod? Nem azért írtam magamról, csak kicsi magyarázat kell,
h ne legyek hülyének nézve. -
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Elkezdtem a BF4-et , belefutottam egy szerintem bug-ba. AA-Mine a problémám.
Oktató videókat nézve (ott kezdtem) mindenki 2 db AA-Mine-t tud lerakni. Alul a fegyver állapot jelző 1/0 jelez.
másnak 1/1 . Nekem ez soha nem akar összejönni. A mérnöknél be van állítva az a mód ahol + rakéta , lőszer
stb jár. mégsem jön össze. Voltam a tanuló pályán is, ott sem sikerült összehozni.
Ha valaki tudna segíteni vagy már volt hasonló probléma azt megköszönném!Jó vadászatot!
Üdv
Peltár
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari