Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Egész jó formában vagyok mostanában...nincs kedve valakinek/valakiknek nekifeszülni egy SQDM medálra? Csípem azt a módot mert rohadt izgalmas....csak kéne még valaki
-
lofagi
addikt
válasz
lofagi #48079 üzenetére
Folytatva a tegnapi mondandómat, vagy a hajnalit, mind1.
Tegnap este pl a csávó azért sírt, mert kijöttem az AA-val Zavodon az E pontig és azzal foglaltam el, persze,hogy leszedem a helit ami az F pont felett kőröz éppen. Elkezd sírni,hogy basecampelek az AA-val és ő nem tud felszállni, mert egyből belockkolom... Mondom kár, hogy ZUNI-t használok, de ne is zavartasd magad. Szerencsére az ő csapatából volt 1 csóka, aki írta neki,hogy most komolyan azért sírsz mert végre valaki nem kempel a kezdőn az AA-val?!
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #48093 üzenetére
most miért mondod ezt? igen 1000 pont ha össze jön be lehet váltani a tecso-ba fila szatyira
-
fasirTTT
őstag
heló
valaki tudja mire jók az origin pontok ? -
Devid_81
félisten
válasz
Bjørgersson #48089 üzenetére
Azt megnezem ma, hogy mennyin van.
-
M@rdel
őstag
válasz
Bjørgersson #48089 üzenetére
Tegnap voltam 35 és 70 pinges szerveren is, a network smoothing végig nullán volt.
Mindkettőn jól adta!
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy ezt már nem kell állítgatni.(#48082) kisza25 +1 jól megfogalmaztad. Engem sem érdekel, hogy veszítünk, ha jó a játék.
-
iMaverick
addikt
válasz
Dark Archon #48083 üzenetére
Hasonlóan gondolkodom én is: ha nem megy, vagy gyanúsan sokszor murdelek meg, akkor ALT+F4...
-
@rglaaf
veterán
este letoltam egy kört hát mit modjak tank-ba eddig se volt olyan rossz a helyzet de msot még jobb lett az új update-el heli nem porzott el vagy csak szerencsém volt hmg-vel is jobban hullanak szóval nekem ok
-
kisza25
félisten
válasz
nekem vol 0-6-ról 30-6-os köröm szóval ez így elég fehér/fekete
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ezt nem szabad így általánosítani, sokszor hoztam már vissza 0,2-es KD kört 15-ösre.
-
-
kisza25
félisten
válasz
lofagi #48079 üzenetére
egyszerű a képlet, ha felmegyek, nem érdekel, hogy nyerünk, vagy veszítünk, én tekerek ezerrel, megteszek minden tőlem telhetőt legjobb tudásom szerint és lesz ami lesz, volt már olyan, hogy egyedül több pontot csináltam, mint az első 10 a csapatba, de kb nem érdekel
Van, hogy nem nyerünk, de jót játszottam, van, hogy nyerünk és nem volt jó. Tudom csapat játék, többnyire én is ismerősre joinolok, de valamikor egyedül is elvagyok, mondjuk, hogyha annyira retard a csapat, hogy 1pontot sem tudunk tartani, na ott valóban elmegy az élvezet -
SkyS1gn
félisten
lofagi & DeadMeat!
-
DeadMeat
nagyúr
-
lofagi
addikt
Hiába javítanak ezek bármit is a programon, a játék továbbra is élvezhetetlen egyedül a sok retardált játékos miatt. Oké, hogy egy multiplayer játékról beszélünk, de egyáltalán semmi értelme nincs egyedül felmenni, csak felbassza magát az ember a sok idiótán, természetesen mindig a vesztes csapatba dob be, mert hol máshol lenne hely....
-
Devid_81
félisten
válasz
Bjørgersson #48076 üzenetére
Jaja belottem, mert alapbol off-on van/volt.
Atraktam high-ra ahogy irtak a fooldalon, de semmi valtozas -
Devid_81
félisten
válasz
Olympos #48064 üzenetére
Ugyan ugy kilottek fal mogul mint eddig barmikor.
Ugyan ugy en halok meg ha valakivel szemtol szemben talalkozok es osszelovunk.
Jot javitottak most, persze tudom konnyebb panaszkodni, es igen osszetett dolgok vannak ott ahol probaljak a Beta fazist teljes verzios 1.0-ra varazsolni.....deeeee ez most megint nem sikerult. -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #48060 üzenetére
5GB /db
-
TheProb
veterán
-
=HG=
addikt
válasz
Bjørgersson #48060 üzenetére
Mindegyik többet mint kéne!
-
Bjørgersson
félisten
Valaki meg tudná mondani melyik DLC mennyi helyet foglal?
-
zsolt1225
aktív tag
Bejelöltem mindenkit a PH-s listából. Bocsi ha valakinek ez baj, nem fogadja el.
-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48056 üzenetére
Most nem
csak bejelölt friendnek és nem tudtam hova tenni, hogy ki ő
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #48052 üzenetére
Átverapró?! zsír (Y)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem meg az alapjátékot és kérezném, hogy én csinálok valamit nagyon rosszul vagy tényleg baromi lassan lehet "szintezni" a különböző class-okat? Mert még mindig mindegyikből az alap szinten vagyok, BF3-ban mérföldekkel gyorsabb volt az ilyen irányú progress... Az enemynek meg annyival jobb cuccai vannak, hogy kb csak esek-kelek, oké, hogy ez nem egy wow ahol gear van, de azért itt is számítanak az adott perkek, fegyverek, stb. vmelyest. Kb 1 hitelnek folyamat, sokszor még arra sincs időm, hogy célozzak. Persze az is masszívan közrejátszik, hogy még nem rázódtam bele a játékba. Egyébként XP Boos-ot elhasználni mikor érdemes, vagy teljesen mind1?
-
spanglee001
addikt
válasz
orgazzmoo_2 #48048 üzenetére
Én win reinstallal és bf4 installal oldottam meg, kb 1 óra alatt lazán onnan folytatom ahol abahagytam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #48049 üzenetére
Hardverapróról.
-
iMaverick
addikt
válasz
regener #48045 üzenetére
Jah hogy ebbe a topicba írt! Akkor sorry. Én a "hivatalos" PH-s BF4 taglistás topicban kerestem.
(#48047) spanglee001: jól írja regener kolléga! Korábban itt keresett játszópajtásokat. Szóval OK a dolog.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #48044 üzenetére
há' honnan szakadt ez a nyakadba?!
-
orgazzmoo_2
csendes tag
originen kíwül lehet mashogy updatelni? mert meg akad 97%on, és sehogy nem tudom folytatni. amit plaxi írt kisit feljebb, azt nem értem....HELP
-
pils00
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #48043 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #48039 üzenetére
mi az öröm tárgya Gringó?!
-
kisza25
félisten
na a javítás jó lett adja nagyon csak voltam zavodon és nem látszódott az összedőlt ház
-
Nxn908xxx
őstag
Heló!
Nem tudok játszani, mert mikor be akarok csatlakozni akkor felugrik az ablak hogy frissítsem mielőtt játszok. Viszont már leszedtem a frissítést. -
gali777
őstag
-
Dave567
addikt
válasz
Bjørgersson #48032 üzenetére
Mindkettő hibája...
-
regener
veterán
Amikor a fél csapat élesztését egyedül csinálod... [link]
25-ből 12-t én élesztettem...
-
pohár
félisten
na mondom felmegyek kicsit Lockers TDM-re, hogy megcsináljam a shotis assignmentet (50 DVB, 50 MASS, 50 Shorty), erre ugrás közben szembe jön velem egy LVG, nem tudom mi lett volna, ha mindez mondjuk Caspianon történik, lehet kirepültem volna a pályáról is
-
SkyS1gn
félisten
Battlefield 4 - "Netcode" Update Details
Ja látom kinnt a főoldalon... bocs.
-
urbi73
senior tag
Ez valami újfajta csalás, hogy a távcsővel nem lehet látni az ellent ? pontosabban csak egy ember volt ,akit nem lehetett látni .
-
afrojack1
senior tag
nekem bejön!
nemsokára teszek fel egy gameplay videót, és abba láthatjátok a végén milyen fps laggjaim vannak! full venti mellet oldal nélkül, actional vettem és shadowal mindegyikkel ilyen sz.r volt!
-
spanglee001
addikt
Sajna semmi változás, köszi a segítséget
ÁÁÁ na mindegy, amúgyis újra akaram húzni a wint. Legyen akkor ma -
plaxi
csendes tag
válasz
spanglee001 #48018 üzenetére
Visszaillesztésnél próbáld meg úgy, hogy az update/patch mappát nem másolod át. Amikor visszalépsz, akkor meg lődd ki az automatikus frissítést, és javítsd ki a telepítést. Más ötletem nincs.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
gali777 #48007 üzenetére
Akkor kettőtöknél
Amúgy a game sokkal jobb,
de olyan retardáltak az emberek hogy az fájdalom 4 vagy 5 meccsből elvesztettük mindet.... meg volt 1 nyomorék a carrieren NS-on aki csak kempelt... kemény 4-0val végzett, ott irogattam neki meg basztattam elkezdi hogy fizetett érte ne pofázzak bele hogy játszik stb stb... közbe persze vesztünk mint atom senki se megy zászlót húzni...ennyi gyökeret édes istenem!
Gunship még mindíg OP... összességébe a NS jólenne de a hülye gameplay megoldások elbaxák.
-
prokxy
veterán
válasz
gali777 #47993 üzenetére
Ilyenre nem emlékszem, golmudon rush kör volt az első meccs, csak lestem, hogyan halnak az emberek az AK12-től...nagyon adta.
Locker volt a következő, de én ott akkora vak vagyok, h öröm nézni az esésem-kelésem.
Utána meguntam az unlockolgatást és mentem vissza a normál BF4-be...a CTE meg uninstall.
Na de majd ma próba! -
marilllyo
veterán
Hát nemtom...nagy változást nem érzek..báár most lett két nyertes SQDM köröm MVP-vel. Amit kilőttem az talált.
-
plaxi
csendes tag
válasz
spanglee001 #48011 üzenetére
-Close Origin
-Go to Origin games installation folder for Battlefield 4
-Rename folder to something else
-Restart Origin
-Begin to re-download BF4
-Pause download
-Close Origin
-Move files from old folder in to the new Battlefield 4 folder
-Restart Origin
-Repair Installation -
spanglee001
addikt
96%-on megáll a töltés, azt írja sikertelen letöltés.
Szünetelteti magát, nem tudom leállítani sem újraindítani sem a letöltést
Inaktívak a leállítás és megszakítás opciók is
Gépreset után sincs változás -
Winne
nagyúr
válasz
Bjørgersson #47998 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson #48001 üzenetére
Majd csak a hétvégén....
-
Bjørgersson
félisten
válasz
PoDaANDRaS #48002 üzenetére
Egy hiányzó letöltő link miatt majd biztos másik böngészőt fog használni az ember.
-
PoDaANDRaS
csendes tag
válasz
Bjørgersson #47998 üzenetére
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!