Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #60099 üzenetére
Szerintem erre senki nem tudja a választ...
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #60097 üzenetére
Nekem is vannak vele problémáim, de ide már nem írom be, mert teljesen felesleges! Úgy sem változik semmi sem....
-
deadwing
addikt
500-as K/D real...
[link] -
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #60093 üzenetére
5let?
F8 és nem lesz többet ilyen, ígérem!!
Ettől a fostól nem értem mit, mit vársz? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nagyon kezd már unalmas lenni ez a nyomorék DICE!
Felakarok menni játszani és a Joining servernél Battlefield 4 működése leállt!
Valaki 5let?
Friss rendszer van fent.......vagyis minden friss,és tegnap még jó volt. -
spanglee001
addikt
válasz
Svájcinéger #60091 üzenetére
nekem 16 gigával csinálta
újrahúztam a gépet megoldotta.
esetleg vírus/féreg is okozhatja, mert nálam meg sem jelent az az alkalmazás ami megzabálta a ramot -
Svájcinéger
őstag
Üdv. Már nem először fordul elő, hogy egyszer csak kipottyanok a játékból, hogy kevés a memória. 8 GB RAM, csak az Origin és a Battlelog van megnyitva. Valakinek ötlet ?
-
huby80
senior tag
-
=HG=
addikt
válasz
maxxenergie #60072 üzenetére
Itt kikeresed a routered tipusát, utána megkeresed a BF4-et és ott leírja, hogy mit kell állítani a routerben.
Nekem most is dobott egy ilyen hibát, nyomtam egy close-t és megy a játék...
-
bucketb0b
őstag
válasz
iMaverick #60026 üzenetére
Hát nem tudom, én többre tartom azt, ha csinálja amit kell (foglal,öl,leteszi a bombát) mint azt aki "spotol" és megkönnyíti a körömet 4-5 gyilokkal. Ráadásul azt is tudjuk, hogy a legtöbb "spotoló" recon inkább csak egy kd féltő kemper.
(#60033) prokxy: Napi amd-t ne vegyél hsz volt részéről
(#60036) prokxy: Raptr
(#60051) maxxenergie: Játék javítása, battle log plugin letöltése?
-
stoon
addikt
válasz
spanglee001 #60070 üzenetére
lehet de nem csak ezzel foglalatoskodtam . viszont volt pár medál amiért vért izzadtam
-
Laraxior
titán
Hetente egyszer fellépek egy-egy szerverre, de egyre jobban szaggat hétről hétre a játék... borzasztó.
Megyek vissza a motoromhoz -
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #60061 üzenetére
igen tévedtem a bf3-ba kapta az első 3 a ribbont bf4-be meg: Receive the highest combat score 200 Points
-
stoon
addikt
válasz
spanglee001 #60062 üzenetére
ha kíváncsi vagy nézd meg a lapom nekem mind megvan!
-
=HG=
addikt
válasz
maxxenergie #60064 üzenetére
Ha router mögött vagy, akkor portforwardingot próbálj meg. Originben játék javítása megvolt?
-
breakout123
aktív tag
válasz
Bjørgersson #60061 üzenetére
De, csak az első kap mvp ribbont!
-
maxxenergie
senior tag
válasz
aram01 #60063 üzenetére
Szia!
Igen a sima volt 2990 Ft de a bajom továbbra sem oldódott meg sajnios, nem megy egyik serverre sem fel, csak joining game, eltelnek percek mire a csatolt kép hiba, CLOSE és semmi nem történik.
NET keretrendszerem 4.5.1
C++ 2012 x86,x64 valami legújabb játékkal együtt települt 11.14 programok listája alapján
Direct X is jó lehet, mert BF3 megy.
Tűzfalat kikapcsoltam így sem történik semmi más..Restart megvolt de nem megy valakinek más ötlet esetleg nem értem ....
-
aram01
nagyúr
válasz
maxxenergie #60051 üzenetére
a sima volt ennyi?
én újra indítom a gépet ilyenkor, és megjavul -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #60057 üzenetére
Holnapra mar van program, ha tok, leszek!
-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001 #60056 üzenetére
Jatsz jol, legy Te a legjobb!
-
@rglaaf
veterán
válasz
spanglee001 #60056 üzenetére
az első 3 hely valamelyikén kell lenni a körvégén a scoreboardon
-
spanglee001
addikt
Az MVP Ribbont, hogy lehet gyűjteni? még hiányzik 3 db
nekem is behozta a close ablakot most pedig nem szokta, attól független close és megy a játék
-
maxxenergie
senior tag
válasz
FollowTheORI #60053 üzenetére
Szia!
Akkor is ha a Három megy, ennek más kell, Tűzfelet kikapcsoltam, CLOSE után nem jutok tovább sajnos, ugyenzet csinálja... VGA driver a legújabb 2 hete szedtem le, C++, Visual XY, .NET, ezeket hol kell ellenőriznem, mi kell nekim, és minek kéne fent lennie ... ??
Hogy tudom tesztelni, kijut-e a netre 5 perce még játszottam 3-al minden gond nélkül... Amit tudok átnézek köszi, további segítséget kérhetek mert csont hülye vagyok ehhez.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Tűzfal és antivírus kikapcsolása, tesztelése kijut e játék a netre?
Rendszergazdai jogok beállítása/ellenőrzése.C++, Visual XY, .NET, DirectX frissítése, újratelepítése...
Punkbuster frissítése/újratelepítése.
Hirtelen most ennyi... egyszőval mindent meg kell nézni és újra megcsinálni amit használhat a játék.
-
@rglaaf
veterán
válasz
nálam is előjön néha, akkor rányomok a close-ra azt megyek játszani
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni nekem mit kéne csinálnom, mert vettem egy jó Tescós BF4-et én is, eljött az idő a három után ennyiért végre meg is érte. Lényeg, hogy kód alapján letölt a játék, Origin-be megjelenik kész, elindítom, belép Battlelog-ba, de ahogy bármilyen szerverre megyek, csak hosszas várakozás, és az alábbi hibaüzenet. Már újraindítottam gépet, Origint, javításra is rámentem de a helyzet változatlan. Valaki tudna segígteni mit kéne csinálnom ....
Előre is köszi mindenkinek
-
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy #60033 üzenetére
én is az alapján vettem eddig, hogy azt néztem adott áron mennyi FPS-t tol a kártya és amelyik jobb ár/teljesítményt tudott azt vettem, ez többnyire AMD-volt, csakhogy 750ti-re váltáskor azzal szembesültem, hogy kevesebb FPS-em volt azonos felbontáson (10-20-al), a játék mégis simábban futott, és ezt nem csak én látom így, hanem pl. Pendre54 is. AMD-nél 90-100+ kellett, hogy röccenés mentes legyen a játékmenet, NV-nél elég volt a 75-90-is, de nincsenek akkora droppok sem vele, jó lehet ez a maxwell sajátossága, nem tudom, de addig míg AMD nem tud letenni egy ilyen fogyasztás/teljesítményt az asztalra addig most NV-m lesz, nem a villanyszámla, hanem a hőmérséklet/hűtés hangtalansága miatt
Godlike79: nekem a képernyőből kidobálást az origin okozta -
prokxy
veterán
válasz
laposonly11 #60038 üzenetére
Kösz az infókat.
Köv. karim NVIDIA lesz, ez 100%, már csak azért is, h kipróbáljam a másik oldalt. -
laposonly11
senior tag
válasz
prokxy #60033 üzenetére
Ez már volt itt téma, az ár teljesítmény arányba bele tartozik az is, hogy ugyanazon árban lehet hogy legtöbb AMD kártya nagyobb fps -t produkált viszont durvább frémdroppokkal és gyakoribb lagokkal hibákkal kifagyásokkal mantle nem működésével éppen az ellenkezőjét hozta! Én az NV gtx660 2gbvram ammal amit 40 ért vettem (azóta el is adtam az asztalit, most laptoppal cumizok 13" i5 2x2,66 ghz, hd 5650 1gvram, 8g ram, kb 20-40 frame extra lowon, buherált config stb.
) beton stabil frémréttel tudtam játszani 1080p no AA ultrán 50-60 frammel és a drop sem ment 40 alá, miközben itt 70-90 ezres AMD sek sírtak rítak, a kiforratlan driverek miatt, szóval nem kell belesni abba a hibába hogy megveszed a legújabb R9 280mz/x micsodát mert papíron brutál jó a hardver, és még direct11.2 meg MANTLE + BF4 támogatás reklám..., nagyon megtanultuk hogy legalább egy fél év mire AMD jék képesek írni egy stabil drivert...a régi játékok visszafele kompatibilitásáról már nem is beszélve, az is lehetne egy fórum téma...
Ugye laptop fronton az AMD rosszabb nem is lehetne, ott még az ár/sebesség aránnyal is elásták magukat.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson #60034 üzenetére
Szerintem olvass vissza, nem hiszti volt ez csak javaslat, de mindenki nekem állt a Painttel. Noooormális?
Mellesleg te mit segítettél eddig? Küldted a gépnek az energiát monitoron át hogy ne akadozzon?Mocskosul sok dolog befolyásolja, de lehet pl. a HT is az oka vagy egyéb háttérben futó cucc. Nem feltétlen a driverrel van a gond. Nekem random módon kidobált teljes képernyőből ablakba, egy 20 perc játék után. Soha nem jöttem rá mi a baja, mostanában már nem csinálja.
-
prokxy
veterán
válasz
SkyS1gn #60035 üzenetére
Eddig nekem sem volt gond, újraraktam a wint és azóta van ez. Driver ugyanaz, mint előtte. Na majd még guglizgatom, hátha...
kovy! Nem magyarázz
, gyere este BF4-ezni inkább!
Más téma:
AMD karival Mantle alatt milyen szoftverrel tudok felvenni BF4 gameplayt?
Külső hardveres megoldások nem jöhetnek szóba, köszi. -
SkyS1gn
félisten
válasz
laposonly11 #60031 üzenetére
Nekem 290X hibátlan, viszont ezt a megakadást a lapos csinálja a 850M-el....
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #60032 üzenetére
Tényleg muszáj ekkora hisztit vágni a Paint miatt? Ahelyett, hogy mondjuk inkább megpróbálnál segíteni?
(#60033) prokxy: Hüje AMD
-
prokxy
veterán
válasz
laposonly11 #60031 üzenetére
Köszönöm a kioktatást, legközelebb csak Rád hallgatok! Leszarom, h mi mennyibe kerül, milyen ár-teljesítmény arány van!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
regener #60018 üzenetére
És nem egyszerűbb egy kattintással megcsinálni és menteni mint PrintScrn - Paint - CTRL+V - Mentés....esetleg előtte crop, meg bénázás. Ezzel tudsz csak metszetet, vagy ablakmetszetet, vagy képernyőmetszetet is csinálni, csak egy kattintás. Borzasztó.
A Paint fanok akkor maradjanak nyugodtan annál.
-
laposonly11
senior tag
válasz
prokxy #60029 üzenetére
Komolyan 5 év alatt még nem tanulták meg sokan hogy nem szabad a legújabb AMD karikat megvenni, bizonyos szériákat meg eleve kerülni, de még a régi kártyákhoz is tűkön ülve kell várni a drivereket...Mondjuk NV nál is voltak xar sorozatok pl. FX de azóta betonstabilak a kártyáik!
-
laposonly11
senior tag
válasz
kriszpontaz #60005 üzenetére
Tudja a paint is: kijelölöd a körbevágni felületet majd crop (körülvágás) és kész...
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
válasz
bucketb0b #60007 üzenetére
Mint megrögzött recon kicsit had kelljek "kaszt társaim" védelmére:
Én ugyan inkább az agresszív recon-t preferálom (nem is láthatott engemet senki cempelni), de alapvetően a recon valami ilyesmire való: távolról, valami biztosan védhető-nehezen megközelíthető helyről támogatja a csapattársait fedezőtűzzel és spot-tolással. Az hogy ha sikerül pár fejessel leszedni az ellenséges csapattagok közül néhányat, csak Neked könnyíti a dolgodat, hisz annyival kevesebben fognak rád lőni, miközben zászlót foglalsz-mcom-ot élesítesz...
-
prokxy
veterán
Az mitől van, h 1-1 pillanatra megakad a BF4? De csak néha, kb 1-2 mp-re, van amikor csatában, van amikor üresjáratban.
Origin játékpanel kikapcsolva... -
SZKEBE75
senior tag
válasz
Butcher-HUN #60004 üzenetére
A problémát jól látni,kevés a proci.Nem hajcsa ki a GTX760-at,megkajálja a játék motorja.
Javasolt inkább i5 vagy i7. -
regener
veterán
válasz
kriszpontaz #60005 üzenetére
Vagy pedig Alt+Printscreen, akkor majd vágni sem kell mert azt az ablakot menti le ami épp aktív.
-
pohár
félisten
válasz
ez elég semmitmondó (kivéve a procihasználatot, ami irgalmatlanul sok, szegény kis i3 dolgozik rendesen, egy i5-tel jobban járnál mindenképp), játék közben futtass MSI Afterburnert, az kijelzi real time a CPU és VGA terheltségét, lehet ebből fakad az akadozás (Frostbite motornál a proci számolja a fizikát, az meg itt van bőven)
még egy lehetséges ok, bár nem túl esélyes: nem lehet, hogy azon a meghajtón, amin a játék van, nagyon kevés a szabad hely?
-
Gyula84
veterán
válasz
gali777 #59976 üzenetére
Itt kb senki nem tud repülni, ezáltal én, aki szerintem max egy átlag szintet nyomok jetben, mindenhol jönnek, hogy jetwhore vagyok.
na pont, hogy te aki nagyon jól tolod jettel meg zero én meg vagyok az átlagos...(#59977) prokxy
Vmelyik nap Gyula úgy pofánlőtt RPG-vel, h szaltóztam vagy 20-at hátra, mégis poén volt, mert mindenki annak fogta fel.pfuu de megörültem neki mikor megláttam a neved
pedig véletlen volt
-
BullKoxa
őstag
Ez szerintem teljesen más mint a BF3 . a mozgás , a célzás ,minden.
-
bucketb0b
őstag
Az miben játék, ha egész körben a tetőn ül?
Igazából ez nem a tolerancia kérdése kellene, hogy legyen szerintem, hanem alap hozzáállás, hogy próbálok a csapatom hasznára lenni és nem csak a saját kis "én is fizettem a játékért az csinálok amit akarok" felfogással leülni gépezni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Van egy képmetsző nevű alkalmazás a Windows 7 óta a Windowsba beépítve. Azzal lehet kisebbet is vágni vagy ablakmetszetet, nem csak a fél univerzumot mint paintben
.
-
bucketb0b
őstag
válasz
mackosajt #59995 üzenetére
Szerinted az miben segíti az illető csapatát, ha a tetőn ül és kempel? Semennyire, instaban, ha valaki nem akar játszani akkor az ne játsszon.
És az hogy te ezért jössz sniperként lemavozod és valószínűleg te is kempelni fogsz az mennyiben segíti a te csapatod??
A kishelivel 2 repair mannel tolok 1 jó kört ne hasonlítsd a jethez, mert nincs alapja. Akkor lehetne közel ha azt az attack jet"whoret" direktbe segíti egy wingman és még az AA is védi, alapjáraton 1 emberként 100x nehezebb dolga van egy jetesnek. Bird ellen stingereznek jet ellen active radar, AA mine, hvm, stinger ugyanúgy ott vannak a lehetőségek vagy van egy még jobb, lődd le te magad jettel
Ez skill ami tanulható. Van aki él vele és van aki csak sír, hogy jaj ott egy jetwhore -
zzola
titán
válasz
Butcher-HUN #60000 üzenetére
Nem.
De a hiba az ön készülékében van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W