Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
devilinsid3 #52098 üzenetére
Biztos, hogy elhintenek pár morzsát. Gondolj bele NS-nél. Valaha is valakinek vagy valakiknek eszébe jutna az, hogy 10-en összegyűljenek egy bójánál várva, hogy történik valami?! Legalábbis én nem tudnék ennyire unatkozni.
-
Dtomka
veterán
válasz
devilinsid3 #52094 üzenetére
Van valami HVM...valami is engem sokszor azzal szednek le. Kerestem de nem találtam...premium fegyver?
Amúgy a soflamot már nem lehet kiszúrni, nem "világít"
? A 3ban km-ekről lehetett látni, itt viszont még nem láttam, pedig javelinnel is szedtek már le..
(#52096) CsonkaImo
Nekem tegnap csinálta, viszont pár perc múlva már nem volt probléma. -
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn #52095 üzenetére
az egy baszott nagy krokodil lesz..szerintem
a képből én arra következtetek, hogy alulról egy hajót vagy embereket kettéharap stb.
amúgy most ezeket megadják nekik, hogy hol keressék vagy egy csomó embernek ennyi ideje van, hogy minden pályán mindent végignéz a megalodon miatt?(#52099) Dtomka: felvehető rakéta vető pl. Shanghai
rálockol mindenre.. szánalmas egy fegyver, ráadásul nekem nem is csipog és szétszed..
soflam van a játékban és világít is, csak nem akkora a fénye(#52100) marilllyo: hidd el van az a szint.. rendes kutató csoportok indultak a Yeti nyoma után is Golmudon..
-
CsonkaImo
addikt
Másnak megy a game? Engem most kidob "something went wrong"-al.
-
SkyS1gn
félisten
Secret Equation Easter Egg - The Second Megalodon
Hogy ebből mi kerekedik ki...
-
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf #52093 üzenetére
a TOW utánad megy, az rpg nem, betaban volt ilyen bug, de ott összekeverték egy másik fegyverrel
szerintem az mbt low vagy sraw közül megy utánad valamelyik, nálam rpg még sosem követte a járműveket, pedig már párszor céloztam vele (bár lehet ez a feature csak nálam nincs jelen) -
@rglaaf
veterán
valaki írta nem rég, hogy ha be vagy mérve lézerrel akkor az rpg is utánad megy nemááá tényleg?
-
törölt tag
válasz
devilinsid3 #52090 üzenetére
Nem nem .igazad van. Valóban a tizedik részt is ( !
) előrendeltem már,mert lehet és kapható.Nah innentől tényleg hanyagoljál légy oly kedves ,most és a közel és távoli jövőben is,meg úgy egyáltalán (és ebben a kérésben most valóban nem volt költői túlzás )
Köszi előre is.
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #52087 üzenetére
eddig nem volt benne
-
törölt tag
válasz
devilinsid3 #52087 üzenetére
Ennek az [link] áttanulmányozását, hogy ne hőbörögj mindig ok nélkül viszont vicc és költői túlzástól mentesen is csak ajánlani tudom neked
-
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25 #52045 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de ez már a kezdetektől benne van
(#52050) kovy29: érezd már azt a kicseszett költői túlzást
(#52061) yodamester10: ki tudja már minek fogják később hívni ezt a sorozatot.. aztán majd jön egy veterán DLC aminek az lesz a neve, hogy "Battlefield" és abban lesznek járművek.. persze a szerverek üresek lesznek, mert már akkor igen kevesen fogják tudni mi is az a jármű harc..
(#52065) Godlike79: az a high tickrate egy nagy faszság.. állítsd feljebb jobb lesz.. akkora kibaszott laggot okoz nekem már lowon is, hogy inkább hagytam is a picsába..
de jön egy egyszerű kérdés: ha elvileg highon jobb, de ahhoz viszont net meg még ki tudja milyen konfig kell, akkor hol van itt az egyenlőség? azért ez nem igazán olyan, mint amikor valaki tolja lowon, mert nincs hozzá meg a gépe a másik meg ultrán (és bár a "lowos" lehet többet lát, mert nincs annyi szar a pályán, de ennél a "highos"nál is ott van a lehetőség, hogy beállítsa lowra.. na itt viszont neked semmi esélyed..) /és nem kérem a vegyél jobb gépet, netet kommenteket kösz/
bár tudom úgy is lesz 1-2 troll g#ci(#52077) szunya1: tökéletes példája annak (költői túlzás nélkül), hogy nem tudod mi is az a BATTLEFIELD
(#52084) afrojack1: hát ha te nem találkoztál bugokkal akkor nyilván nincsenek is a játékban
amúgy meg kétlem, hogy nem találkoztál volna velük.. bár gondolom ez költői túlzás volt a részedről is -
kisza25
félisten
mostanában visszatért nekem a bf4 működése leállt hiba, másnál is?
-
afrojack1
senior tag
válasz
#16729600 #52077 üzenetére
én is nagy fanja vagyok és engem semérdekelnek a hibák és a bugok, 1-el se találkoztam!
(most akkarom a szobámat tele poszterezni vele!
)
#52082) VAN der BOSS : nekem nagyon tetszett és a TNA-s haverjaimnak is!
(#52081) Dtomka: meg mikor szenvedtem golmundon a ás b-nél GYALOG már mondom feladom, mert ezek nem segitenek elbujtam a falnál, egyszer csak egy tank átöri melletem a falat és 10 ember, tankal együtt segitett végig is apritottuk a 2 pontot! -
Dtomka
veterán
Köszönöm!
Akkor nem szükséges hozzá, csak úgy is lehet. Anno a 2ben is néha-néha betöltöttem ezt a pozíciót, és voltak izgalmas helyzetek. Igaz, ott lehetett közben "mászkálni".
A 4ben viszont mikor éppen a sniperkedés rejtelmeibe próbáltam beletanulni, akkor 1xcsak egy hatalmas robbanás a tetőn és pár ember repült az ég feléNah, ma ki is fogom próbálni.
(#52073) afrojack1
Az ilyen "élményekért" érdemes játszani! (Paintballban is sokat számít a csapatmunka)
-
afrojack1
senior tag
válasz
yodamester10 #52061 üzenetére
Ha nekem nem lehet telefonom meg gépem meg TV-m akkor neked ne legyen prémiumod!
(#52063) marilllyo: én meg már annyira szeretném hogy ha elmegy melletem a golyó akkor ne homályosodjon ez a kurva látás, és ne mennyen a célkereszt össze-vissza! -
feka007
veterán
"bf4 működése leállt" Mikor végre kezdek belejönni.. Pusztulj meg dobókocka
-
TheProb
veterán
Origin nem menti felhőbe a key bindeket? Friss gépen, hiába lettek használva a felhőbe mentett beállítások minden speckó kiosztásom elveszett
-
afrojack1
senior tag
nekem is eszi a gépet de csak az az egy dlc!
MÁS: tegnap toltam egy olyan jó obliterationt!az igazi BF! mint a trailerbe vittük a bombát rhib boatal 4-en és üldözött minket az ennemy rhib, és végig ők lőnek minket, mi rakétákal és a minigunal őket, nagyon jó volt aztán a squad ott szenved egy helyen folyamatosan döglünk, és egyszer csak ránézünk a kis térképre és az egész team egyszer csak ott teremt és seggitettek igazi BF soha el nem felejtem!
-
FollowTheORI
nagyúr
A DICE túl sokat markolt, de keveset fogott meg az egyszerre történő dolgokból.
Számos videó van már ami ezekről a nem szinkronban lévő hibákról meg késésekről szól... valamit valahol a játék legmélyén nagyon benéztek amikor tervezték, és nem lehet kijavítani így csak farigcsálják össze vissza... aztán hol jobb, hol rosszabb, hol működik, hol nem.Amugy pl lehet az adott szerver épp már "túlcsordul", mert az is köztudott hogy naponta állítólag újra kéne indítani meg valami betellik vagy túlcsordul és akkor egyre rosszabb lesz ez a késés meg aszinkronitás.
Kár érte, mert szerintem baromi jó játék lenne a BF4, még ígyis "jó", de tudni hogy milyen lehetne akár... szomorú.
-
Enton
addikt
válasz
marilllyo #52063 üzenetére
Nálam is előfordul esetenként olyan hogy látom hogy eltaláltam hisz összecsuklik a karakter mint mikor megsérül de rámfordul és én vagyok a halott, mikor én találatot kapok akkor mozdulni nem enged a játék, nemhogy egy 180 fokos ugrabugra után valakit kilőjek.
Ezekután rögtön jönnek ezek a pontok:De ha minden klappol akkor ilyet is lehet, csak mért nem tud mindig jól működni a rendszer:
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
kriszpontaz #52065 üzenetére
Akkor nem tudom... nekem ez megoldotta többé kevésbé a hasonló problémám, mikor tegnap végre játszottam kicsit vele.
Nem lett tökéletes persze, de játszható lett bőven jól.Mondjuk én a smoothingot is 0%-ra teszem. Nekem ne átlagoljon meg saccolgasson semmit, azt akarom látni ami történik, és nem nagyon szokott "ugrálni" emiatt a cselekmény.
-
Dtomka
veterán
Végre találtam egy fegyvert amivel több embert is le tudok 1más után szedni
. Nem nem az ACE és nem is M16A3 (BF3 ban 10 ből 11 azzal szaladgált...
)
Viszont, én is észrevettem, hogy a 3 hoz képest bénább vagyok?Sokan 2 golyóval 20-30 m -ről simán leszednek...viszont nekem majdnem 1 tárat kell némelyikbe belepumpálnom..és még így is van amikor 3-5 % marad neki és én halok meg.
A comnander módot csak tablettel lehet játszani?Gondolom legalább 30k+ kell hozzá...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI #52062 üzenetére
Már aznap kikapcsoltam amikor bejött a beállításokban, mivel ugyanazt produkálta mint tegnap, hogy nem volt találatom, mellé meg teleportálgattam 3-4 métereket, rubber banding ezerrel, meg kifagyott.
Mindent visszatettem úgy ahogy volt Network Smoothing 40, High Dikkrét OFF. Ez a mostani DLC előtti peccsig tökéletes volt, most meg mintha tegnap kezdtem volna a BF-et, olyan sz@r. -
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #52059 üzenetére
meg a másodperc tört része alatt lelőnek többszáz méterről olyan fegyverekkel, ami csak közelre jó, vagy van valami új csalás, vagy már fél tárat kilőtték rám mikorra egyáltalán meglátom az ellent
és igen végre járműnél is van a dupla nyomásos boost -
marilllyo
veterán
Én szerencsés vagyok akkor mert jól elvagyok nagyjából mindegyik mapon. Max van olyan amire nem megyek fel...de ha az a következő akkor maradok.
Bár az tény, hogy van olyan map ami cq-ra jó, van olyan ami rush-ra, oblira...stb. Mondjuk itt a legtöbben CQ-t játszanak.
(#52059) Godlike79: Ezt én is érzem...valahogy a múltkor pöcs óta...olyanokat nem ad be...de még csak nem is jelzi, hogy eltaláltam...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
HIGH tickrate-el játszol? Kapcsold ki és jobb lesz újra.
-
yodamester10
őstag
Én nem nagyon értem a készítőket,hogy miért kell cod-ot csinálni egy járműves fps játékból
Lenne max 2-3 map a sok tető kemper low-nak,aztán jöhetnének az óriási járműves mappok,de ez nem hiszem,hogy megvalósul a bf4-ben.Gondolom ez lesz majd az új fricsőr a bf5-ben
Én csak tervezem,hogy megvegyem a prémiumot,de olvasván a hsz-eket lehet leteszek róla.Jó nekem a silkroad. -
@rglaaf
veterán
válasz
-
kriszpontaz
veterán
Az még elnézhető, de hogy tegnap semmilyen fegyverrel nem tudtam érvényesülni, csomószor nem volt hit marker, nem adta be a találatot, valami nagyon nem stimmel vagy a DLC-vel, vagy a szerverrel amin voltunk. Tegnap nagyon siralmasan végeztem.
Az se érdekelne ha a BF4 az alap pályákból állna + SA, mert számomra a China Rising, a Naval Strike, és ez az új DLC sem ér egy forintot sem. A Naval Strike-ot, kimondottan rühellem, de a Dragon Teeth vizes pályája kb. azon a békasegge színvonalon van mint a Flood Zone....sz@r parkolóház, rakás kemper.....meg úszás, úszás a középső pontig.....egy nulla. -
HRC95
tag
válasz
kriszpontaz #52056 üzenetére
Nekem sem főleg, hogy valamiért nekem nagyon eszi a gépet ez a dlc meg a SA 30fps em jó ha van... Marad a jó öreg golmud úgy is a játszott óráim 80% át ott töltöttem el
-
Mappa
addikt
Jól sikerült DLC lett ez is. M2 meg RPG-nek mennyország.
-
zzola
titán
Ez a Bulldog fegyver most olyan, mint BF3-ban kezdetekkor volt az M26DARTS. Nagyon OP, kb. minden második halálom azzal kapom...
-
kisza25
félisten
a beállításokban van olyan, hogy 1x megnyomom a shiftet és fut, nem kell nyomvatartani, ez eddig is bent volt, vagy most került be? végre nem fog fájni a kisújam
-
spanglee001
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #52041 üzenetére
ez nagyban megkönnyíti az assignmentet. -
kisza25
félisten
válasz
breakout123 #52038 üzenetére
megjelenés óta van külön premium
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spanglee001 #52025 üzenetére
Eodbot-al elég ha a TUGS-ot vagy a Radio Beacont semmisíted meg,ott is járműnek számítja.
-
breakout123
aktív tag
válasz
devilinsid3 #52035 üzenetére
A premium edition előtt lehetett venni külön premiumot, vagy csak a premium edition megjelenésétől lehetett azt is kapni?
(#52034) Cseri0058 - Szerintem olyan formában, hogy egy tokban van az alapjáték és a premium, úgy nem lesz kapható. -
iMaverick
addikt
Most mintha müxene! Talán...
-
Cseri0058
őstag
Premium edition mikor lesz? Tehát alap game+prémium egyben
-
spanglee001
addikt
válasz
Csabroncka #52031 üzenetére
"má megyen"
-
iMaverick
addikt
válasz
SkyS1gn #52029 üzenetére
A kalap a leglényegesebb!
Úgyis kopaszodom, legalább nem világít a fejem! (Scout heliből nem szúrnak ki egykönnyen.)
(#52031) Csabroncka: ilyen "ínséges" időkben erre fussa!
(#52033) spanglee001: az Origin lehet, de a BF4 még most sem...
Problem contacting EA Login, please try again in a while
-
lowzor
veterán
Nálam megy már a battlelog.
-
iMaverick
addikt
válasz
spanglee001 #52025 üzenetére
Gondolom fel lennének dobva, ha mindegyikünk megjelenne a lagziban. Ha meg BF4, akkor természetesen terepszínű gyakorlóban. Persze csak hogy növeljük a sokszínűséget!
szerk: nálam sajna eléggé "vegyes" a felszerelés: woodland-es málhamellény+sapek (mint az avatar-omon), a gatya urbancamo-s, eredeti Hungarian Armed Forces-os surranó... Az Airsoft-okat annó elpasszoltam, pedig a "lényeges" dolgok meg voltak. (AK47, M4 Carbine, SG556)
-
spanglee001
addikt
válasz
Csabroncka #52013 üzenetére
Akkor megvan híva mindeki
Úgy is rég voltam már lagzibanszerk: valaki segítene, hogy a walle val ledarálhassam egy járműben?
sose várják meg, hogy kihegeszem őketimaverick: flektarn, és woodland gyakorlóm van de a g36 al nem engednének be
-
@rglaaf
veterán
most kaptam
-
iMaverick
addikt
válasz
lowzor #52012 üzenetére
Attól függ, milyen felbontásban/részletesség mellett tolná...
(#52014) devilinsid3: amíg meg van az ember humora, addig nagy baj nem lehet! Ha már az is oda van...
(#52013) Csabroncka: bájos! Leendő asszonyka hogy viseli a BF4-et?
(Más: kollégám augusztusban veszi el a kedvesét, és ő is (mármint a kollégám) BF4-es...)
(#52016) Cseri0058: full medium? Ennek fussunk neki megint!
(#52017) asdxv: 720p-ben medium-on azért csak elmenne normálisan! ?
-
devilinsid3
addikt
válasz
iMaverick #52010 üzenetére
ha már a bf nem megy legalább a hangulat vonatra szálljon fel mindenki
aztán majd jön egy OFF ellenőr és leszállít mindenkit, de addig szabad az OFF#52013) Csabroncka: ezért kár volt egy kamu oldalt csinálni
vagy az esküvő szóra ezt dobja ki a google 1. találatnak ? -
Cseri0058
őstag
Egy ilyen gépen hogyan menne a Bf4?
Amd FX 8320
8gb ram 1600 mhz
Radeon 6870 oc -
iMaverick
addikt
válasz
Csabroncka #52003 üzenetére
Huh, devilinsid3 #52005-as hsz-a kemény, de jogos!
Közben eszembe jutott az örökérvényű kérdés: Miért jobb a sör nőknél?
1. A sör nem szól bele, hogyan vezetsz.
2. A sör nem akar plázázni menni.
3. A sör nem lesz féltékeny, ha megkívánsz egy másik sört.
4. A sör mindig nedves.
5. A sörről mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek.
6. A sör mellett lehet nőzni – na, de fordítva?
7. Egy éjszaka több sörrel is elbírsz.
8. A sörözés idős korban is könnyen megy.
9. A sör egész hónapban a rendelkezésedre áll.
10. A sör reggel, ébredés után is ugyanúgy néz ki.
11. A sör sosem mond nemet.
12. A sör nem hord melltartót.
13. A sör nem nyafog, és nem csap hisztit.
14. A sör nem szól rád, hogy túl sokat költesz sörre.
15. A sör nem sértődik meg, ha sörözés közben máshol jár az eszed…(#52007) Csabroncka: a fene tudja... Tudod, hogy szól a régi mondás: nincs csúnya nő, csak kevés alkohol... Ez lehet pasikra is megy?
-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3 #52005 üzenetére
kör végén engem is kivágott
akkor nyomok egy kis Pegle-t
nah , megy már még kihül a tank csöve
-
SkyS1gn
félisten
válasz
A sajátját fogja, azaz a kezén ül
-
Csabroncka
addikt
válasz
férfiaknak nincsen forró segge, ( legalább is az enyém hideg ), a csajoké pedig mindig meleg.....
na ez aztán a off téma OMG!
-
Nxn908xxx
őstag
Nemár hogy beszart.
-
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25 #51997 üzenetére
szerintem bizarre keze van a dologban.. nem akarja, hogy beérjék tankkal
#52003) Csabroncka: azért nyugtass meg mindenkit, hogy nőhöz tartozik az a popó
/mielőtt még a "forró popó" szó láttán kapnál pár pü-t nem várt emberkéktől/
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest