Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
CptAdamica #82491 üzenetére
Nem jópofizni kell velük, hanem lelőni őket a pics@ba
-
odorgg
addikt
Grat a nyerteseknek! Marad az öreg G15
-
gabipaci
őstag
válasz
CptAdamica #82486 üzenetére
Nem tudom, mit hívsz ellenséges viszonynak, de a BF4 egy háborús játék... Nem lehet mindenki barátod
-
M@rdel
őstag
válasz
(#82486) san01 mellényomtam újnak akartam!
Hagyjuk már ezt a savanyú a szőlőt ......
Gabipaci kösz a lehetőséget!
Nem, én sem nyertem! Mielőtt kérdeznétek.
-
zzola
titán
válasz
Egy egy jatek, aki nem tud ettol elvonatkoztatni, annak ugy kell...
-
CptAdamica
veterán
válasz
gabipaci #82482 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Sok helyen IRAM-al együtt volt reklámozva, így gondolhatja az ember, hogy az IRAM-nak is köze van hozzá. Amúgy szívesen részt vettem volna benne, mert imádom a logi termékeit, van is egy rakással, de ellenséges viszonyok között nem szívesen harcolok értük.
-
jacint78
addikt
Nem hinném, hogy bármit is rosszalkodtatok volna félreértés ne essék, de beáltható, hogy külső szemlélőnek messziről bűzlik az egész.
-
Gainka
őstag
Nem is nézett ki olyan roszul a BF 2 . Fu de imádtam
You Tube
-
gabipaci
őstag
válasz
CptAdamica #82481 üzenetére
Az IRAM nem rendezett nyereményjátékot, csak én. A Logitech és a Royal Futár támogatásával az IRAM szerverein. Felesleges köröket futsz, hidd el.
Még azt sem várták el, hogy magamat kizárjam, nemhogy mást. Miért kellett volna szenvedő alanynak lennie bárkinek is, azért mert én oda pofátlankodtam? -
spanglee001
addikt
válasz
CptAdamica #82475 üzenetére
gondolom te is beleraktál 146 órát
-
mackosajt
addikt
válasz
mert gyiku meg EMS tényleg saját tag...
meg LordKex...
Játék kezdete óta úgy ment, hogy bárki nyerhet, aki tud játszani a szervereken.
Bocsánat, hogy azok nyertek, akik játszottak rajta...
Nemhogy gratulálnál a nyerteseknek inkább.
-
gabipaci
őstag
válasz
A nyeremény játék szempontjából ugyanolyan játékosok mind. Nem értem a kérdést.
Kifejtenéd a problémát? -
jacint78
addikt
válasz
Ez elég meredek ja...
-
Prosector
addikt
Pfew... akkor meg vagyok nyugodva
-
mackosajt
addikt
Gratulálunk a nyerteseknek!
Név szerint:
1.Spanglee0011_HUN G440 egérpad
2.LordKex G440 egérpad
3.eugabesz G302 egér
4.Attila_Hungary G302 egér
5.makcika G230 fejhallgató
6.gyorkilaci G230 fejhallgató
7.gyiku G910 billentyűzet
8.IIEMSII G910 billentyűzetKérjük gabipacival vegyétek fel a kapcsolatot, vagy velem, ha nem tudjátok az elérhetőségét.
Aki részt vett a játékban (tehát benne volt/van a platoon-okban), ÉS szeretnek 25%-os kupont a logitech webshopba, szintén írhat gabinak, van bőven!
-
Prosector
addikt
Spangli nem nyert semmit?
-
kisza25
félisten
hüllő EMS bill grat
meg a többieknek is -
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82463 üzenetére
Pár patch-el ezelőtt behozták a 4 playeres startot, lehet visszaállították 2-re?
-
mackosajt
addikt
Sziasztok! Ma este sorsolás 8 órakor!
http://original.livestream.com/multilogi
A sorsolás sorrendben az olcsóbb nyereményektől az értékesebbek felé történik. Akinek kihúzzuk a nevét, és fent van TS-en, lemondhat a nyereményről annak reményében, hátha kihúzzuk később, egy izmosabb hardverhez.
TS3 cím: 81.2.225.52 -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
atteee #82447 üzenetére
BF4 sokkal érzékenyebb az ilyesmire... magas FPS kell (120+) és jó net. És jobban fogja adni... (persze ha a szerverrel is stimmel minden).
És akkor még ha pro játékos is és jól bánik az egérrel, jó reflexekkel... akkor 1vs1-ben simán jöhet ki mindig jobban.
Ráadásul ha te 70-80-al tolod csak, az valójában minimumban, meg számítás-pozició lagban még lehet még kevesebb...
Vannak csalók, de azért minden körben nincs minden szerveren...
-
atteee
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82444 üzenetére
na jó én ezt mind értem és tudom hogy van aki jobb nálam jobb gép jobb net meg minden de bf3-ban nem ennyire gyakori az ilyen jelenség mint itt bf4-ben nekem csak ezért fura
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
atteee #82441 üzenetére
Tulajdonképpen nem mondott hülyeséget a kolléga.
Ha gamer monitorja van,meg atom stabil nete,plusz még gyakorlottabb,akkor simán le tudnak szedni 5-6 golyóból. Ha meg van mellé makro is,akkor meg főleg meghalsz 3-4 lövésből. Meg ha Gamer monitorja van,és 144-145fps-el is játszik akkor is gyorsabban észlel téged mint te őt. -
atteee
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82439 üzenetére
De hogy mindig megtalálnak?
-
atteee
tag
válasz
FollowTheORI #82437 üzenetére
Nagyából tudom hogy mit tudok meglőni vagy mit nem de mikor egymással szembe állunk ugyanolyan fegyverrel én bele lövők egy tárat ő lő 3 4 golyót és megöl úgy hogy marad még vagy 30% élete ez az amit nem értek a géppel sincs baj mert 70-80 fps között mozog szervertől függően ha valaki úgy lő le hogy az az én hibám azt is eltudom fogadni de vannak olyanok mikor más miatt történik ez és ez idegesítő tud lenni. bf3-ban 0.93 K/D arányom ami sztem nem rossz de itt van olyan hogy 2 ölök és 15x halok az mi?
-
Laraxior
titán
válasz
guftabi96 #82430 üzenetére
Azt a kis ikont még csak csak nem venném figyelembe, de hogy a pingem sem írja....
Mondjuk nem telepítettem újra a rendszert, kivettem az SSD-t a laptopból, rátoltam az alaplapra, ami kellett azt feltelepítettem és azóta megy. De notebookon sem írta a pinget, de azt betudtam annak, hogy wifiről játszottam, de most behúztam a kábelt... -
atteee
tag
Sziasztok miért van az hogy felmegyek egy rush TDM vagy monitation szerverre akkor biztos hogy bele botlok egy ki***ott cheatherbe? vagy én vagyok ennyire szerencsétlen vagy mindig megtalálnak?
-
guftabi96
addikt
akkor úgy látszik, hogy engem elkerülnek ezek a problémák. A kis ikonok néha felvillannak, de azzal nem kell foglalkozni.
Mondjuk az furcsa, hogy nem írja a pinged.
De ha nem laggol, megy normálisan, akkor hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele. -
Laraxior
titán
15Mbites nettel normális hogy szinte állandóan jelez az a bizbasz ott oldalt, hogy gond van?
Meg a pingem is ki van húzva, mindenkinek számmal jelöli. -
törölt tag
válasz
kriszpontaz #82424 üzenetére
Igazad lett.
Bár azért a kalapács is be volt készítve.
-
jacint78
addikt
válasz
#35434496 #82419 üzenetére
A port nyitásnak semmi köze nincs a késéshez, azért ugrált a pinged met le volt szopva a neted és megnyugtatlak, hogy délután-estefele ugyanolyan lesz.
Amúgy, ha nem coop-ban játszol semmi szükség nyitogatni a portokat, én sem nyitom őket mégis megy, pedig upnp is tiltva van.
-
eugabesz
őstag
válasz
CptAdamica #82408 üzenetére
Az melyik pálya is,ami olyan patkó alakú és az anyahajóról indulnak az amcsik??Ott is van víz bőven a kifutópálya végén...lehet azt sem tudnák a remek frosbite motorral megoldani...vagy is,nem nagyon lenne gép,ami elvinné...
-
Gainka
őstag
Hali, haver gepe: Q6600 hd 7750 szerintetek kisebb szerokon eldocogne neki minimumon?
-
Gyula84
veterán
válasz
CptAdamica #82408 üzenetére
van ott más gond is..
-
CptAdamica
veterán
Amúgy látszik az új pályán, hogy meg kellett húzniuk egy határt. A szép vizet nem tették bele.
-
gali777
őstag
válasz
prokxy #82397 üzenetére
Majd, ha az ipon méltóztatik megjavítani/kicserélni, remélem még idén
Tegnap amúgy próbáltuk atival, hát elég nehéz a levegőben tartani a heliket
A jetezés még csak csak megy, de a heli
Ott súlyuk van a járműveknek, meg viszi a lendület őket, nem az van, hogy 1 méteren megállítja az ember és már megy is a másik irányba. Amúgy nagyon király, bombázás, meg a tv bármi 1 hit, jó kis nosztalgia
(#82400) guftabi96: Szerintem megy "alternatív móddal" is, mert mindenképp új accountot kell csinálni, ha nem backupolta az ember az accountját amikor még ment a gamespy. Ez a rendszer meg szerintem pont nem nézi, hogy milyen verzióval tolja az ember
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy #82402 üzenetére
azért ehhez nem kell nagy tudás.
Olyan szerintem nincs, hogy valaki ehhez "nub".
Amikor Zavodon is fent áll két engi és inkább a gyalogosokat lövöldözi rpg-vel nem az alattuk lévő lavot, akkor én bizony megpakolom a quadot, és nekimegyek a lav-nak, ha már a csapat többi tagja ilyen idióta.
Csak hát cseszhetem, ha ugyan úgy 100-as maradNem, nem túl korán robbantottam fel, hanem amikor nekiütközött.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest