Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #50096 üzenetére
Ne basszad már le a gyereket mindené.Még visszamaradott marad
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson #50096 üzenetére
rendben csak szóltam, lehet még valakit érdekel vagy azért is megnézi hogy mit tud ez a srác... Szólni lehet, nem?
-
afrojack1
senior tag
Na gyerekek ha minden igaz akkor xHoHo majd fog streamelni és kiváncsi vagyok mit csinál/hogyan játszik!!
-
kungzi
veterán
Az utolsó játék frissítés óta csinálja. Csak azóta cseréltem vga-t és szeretném megnézni hogy megy. A frissítés előtt működött a 64bites játék alatt is.
-
haly
őstag
válasz
kungzi #50087 üzenetére
Sajna ez még ilyen. A 32 bites verzióval is nagyon sokat szenvedtek, mire végül működött a játékok alatt. Emlékszem még BC2 fagyott miatta, de az csontra. Ott resi segített csak. Itt még mindig jobb a helyzet. Nekem mondjuk működik, de csak 5-10 percig, utána fagy miatta.
-
kungzi
veterán
válasz
devilinsid3 #50088 üzenetére
Mennie kell, mert már támogatja 64bites bf4-t is.
-
kungzi
veterán
Üdv
van egy kis gondom. Ha felrakom az msi afterburnert, hogy monitorozzam a dolgokat, akkor mindig kifagy a játék. Át van állítva d11-re mantle-ról, hogy mutassa, de már a játék indulásnál kifagy. Ahogy kikapcsolom az msi-t és indítom a játékot simán megy. A 3.0.1 van fent.
-
feka007
veterán
Öcsémtől megvettem 5k-ért a játékot, hát őszintén.. Nem csodálom, hogy nem játszott vele sokat annak ellenére, hogy ritka nagy kocka. Két óra játékból 1 azzal telik el, hogy a Battlelogot nézem.
A direktre szarul optimalizálásról ne is beszéljünk (biztos jutalmazták érte a hw gyártók). Esküszöm mindjárt felrakom a BF2-t, az százszor jobb
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson #50084 üzenetére
-
TheProb
veterán
válasz
devilinsid3 #50079 üzenetére
mi?
update-et írt, aztán miután írtám átjavította és játsza az agyát a delikvens, no mind2. -
marilllyo
veterán
válasz
devilinsid3 #50079 üzenetére
Valóban nem!
-
marilllyo
veterán
válasz
devilinsid3 #50074 üzenetére
Konzolról jöttem! Nem vagyok valami áp tu dét a csalásokkal kapcsolatban.
-
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25 #50045 üzenetére
úgy látom megtaláltunk még 1 szánalmas embert a bfben..
stinger/AA/soti csávónak szobrot kellene állíttatni és minden nap legalább 20 percet imádkozni előtte, hogy mi is olyan császárok legyünk, mint ő(#50067) marilllyo: ezen, hogy lehet meglepődni?
a 3ban is volt, sőt a 2ben is.. és igen, turn hack is van.. és lesz is.. és használni is fogják sokan..
(#50070) pohár: na végre egy értelmesnek tűnő újítás.. (bár tuti úgy fogják megoldani, hogy valami más fog emiatt crashelni)
de alapjában véve szerintem rövid a revive time, a 3ban azért volt ideje a medicnek, itt meg mindenki 4 mp-n belül megdöglik (bár legalább 70 méterről is fel lehet éleszteni a legtöbb embert) -
afrojack1
senior tag
ez jó vagy rossz?
Más: ez jó kör volt ! de imádom azt a 93R-t sosem hagy cserben! -
pohár
félisten
-
TheProb
veterán
Ez az autobalancer mekkora 1 féreg, idióta dolog istenem...
Végig a vezető csapatban voltam, erre szó nélkül átrak a másik teambe (több mint 1000 ticket különbség), holott az 2. helyen voltam... Bezzeg mikor lockeren 0:2600-al szarrá alázza az egyik team a másikat több körön át akkor bezzeg nem balancolja a cheatereket... nevetséges. -
lofagi
addikt
OR just l2p!
Ja nem bocsi, elfelejtettem,hogy itt mindenki csal aki egy kicsit is jobb nálunk. Én kérek elnézést!
-
afrojack1
senior tag
[Mehet e report neki is!!!!]
azt ne mondjátok hogy azzal a sz.r attack helivel most 5 mapon 60+-0 statja volt!! mondom vagyok köcsög belemegyek jetel hogy ne legyen nullás erre belemegyek felrobanok ő megy tovább! arról ne is beszéljünk hogy golmud-on felszál ruski kezdőröl és engem lő egyből g-nél mert bemértem, pedig ki se szedtem hogy megmutasa a kill cam hogy ott van!! és az is fura volt hogy nem láttad a mappon shanghainon, nézek a hátam mögé semmi, pedig valami lő megöl és mutatja a kill cam hogy ott van!belemegy 3 stinger és még a repcsi nem is pörög én olyankor már 20x csináltam volna 360 fokos fordulatot és a fölbe csapódtam volna!!
-
Miles
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ForRedGlory #50060 üzenetére
Játék jo(bb) játékosok nem.
-
pohár
félisten
válasz
kurva régóta jó már
-
kisza25
félisten
válasz
jó
-
ForRedGlory
félisten
Gyors kerdes. Jo mar a B4 vagy meg pihentessem par honapig?
-
SkyS1gn
félisten
Másvalakinek?!
-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #50052 üzenetére
Zavod házak teteje vagy Shanghai házak teteje?
-
Bjørgersson
félisten
AA minet sehogy nem lehet felvenni, ha egyszer leraktam? Melyik pályán tudom a leggyorsabban beszedni vele azt az egy nyomorult killt?
-
Miles
aktív tag
Kezd már elmenni a kedvem ettől a bf4-től. Hiába csinálok kurva jó statokat mikor élvezhetetlenül lemegy az fps pl. 52 paracel stormon. Picit vízalatti harc érzése van az embernek. Van még amit kipróbálhatok?
összes beállítás lowon kivéve a mesh-t ami ultrán van. -
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #50042 üzenetére
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson #50038 üzenetére
nincs ezzel semmi baj
[link] epic küzdelem lenne ott fent
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson #50038 üzenetére
Jujj.... És a legjobb, hogy az air síp mb sup szervereken ritkán van atb. Múltkor is 8 v 2. Pedig nem lenne rossz. De a helis az nagyon gáz.
-
Bjørgersson
félisten
Annyira hiányzott ez a kurva air superiority a játékba, hogy az valami hihetetlen.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #50033 üzenetére
De itt a pálya is kicsi hozzá...
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #50020 üzenetére
az működik, de járműnél nem
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn #50032 üzenetére
hát egyetlen pálya ahol van értelme a hajónak erre jön a hullám, na most ennek mi értelme volt? semmi kb.
az artival nekem nem volt semmi bajom, elvoltam vele, de így sokkal használhatóbb.. és a range nevetséges milyen picike artihoz képest.. a 3ban ellőttél 6 vagy 800 méterre, itt szerintem 300ig sem tudsz -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #50030 üzenetére
Ja.. főleg ha átüt az AP-n mert ugye az is megesik...
Épp ezért volt jó, aki vette a fáradságot hogy "kitanulja" annak adta.
Elhiszem hogy neked használhatatlan volt, ha 'nyázol 4-ben a hullámzó víz miatt! -
marilllyo
veterán
válasz
devilinsid3 #50028 üzenetére
Hmm. Jó gondolat.
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn #50029 üzenetére
szerintem meg használhatatlan volt.. és ha van AP-d nincs az az Isten, hogy az arti megöljön 1 sorozatból.. disablet még sosem kaptam 4 lövés alatt rá, pedig páran már szórtak meg vele
2 találat után ap és elhúzol onnan.. bár ez reakcióidő függő mikor tűnik fel, hogy esik rád a szar -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #50003 üzenetére
1tár? Ja eltalál 1... egyből disablet aztán baszhatod mert a következő telibetalál... fos noskill xar! 3-ban akkoris jobbvolt, legalább láttad is ahogy lövöd, feelingesebb és skillesebb volt vele ölni.
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson #50022 üzenetére
Quake-be meg UT-ba asszem volt "always run" opció. Itt se lenne hülyéség.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #50015 üzenetére
Be lehet állítani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomni a shift-et, csak egyszer megnyomni, hogy fusson az emberke, bár járműnél még én sem próbáltam, hogy működik-e.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #50018 üzenetére
Nem.
Egyszer lenyomja, majd utána gyorsan még egyszer, de másodjára már nem engedi el. A 3-ban lehetett így sprintelni shift nyomva tartása nélkül, nem tudom itt is működik-e.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson #50015 üzenetére
2 ujjal?
(#50014) kisza25: kanyarodásnál is shiftezel?
-
marilllyo
veterán
Annyira nem tolom jól a BF-et, hogy megkívánjam magam
(#50014) kisza25 : Detto. De a 4-ben legalább folyamatosan fut akkor. A 3-ban néha újra és újra rá kell nyomni mert bizonyos interakcióknál elfelejti. Szerencsétlen katona többet fut egy kör alatt mint bármelyik vb játékos
-
kisza25
félisten
pedig mostanában alig van időm, meló után leülök kicsit 6-7fele elkezdek játszani, aztán megjönnek a többiek 8-9 magaságában, aztán meg csak még 1kört, mert a többiek is maradnak. Tegnap is ez volt, aztán az utolsó gyorsnak szánt kör 1200 ticketről 0-77-el ért véget és azt vettem észre, hogy félkettő, aztán meg 6:30 kelés, így megy ez, hamar meg is van a 800óra
VAN der BOSS: egyik spawnolásomnál meg is reptettek C4-el -
lofagi
addikt
Pa'r nappal kora'bban valaki postolta,h lesz valami BF3as 10 o'ra's ja'te'k, a veteran range'rt. Az ma'r e'l?
-
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf #50005 üzenetére
na pont erről beszélek
1x öl vele az ember és onnan közellenség.. tegnap is volt egy gyerek (már nem linkelek
) de megöltem artival utána vadászott rám Lavval, AAvel meg infantryként is
kicsit vicces ez.. megint csak nem volt csak 1 pontjuk, de ő az artit akarja kinyírni, mert beletapostam a kis lelkébe, mert megöltem 1x (aztán még 2x emiatt)
-
@rglaaf
veterán
válasz
engem az idegel a katyusába hogy mindig akkor soroznak meg amikor ronggyá van sebezve a tank, igy csak kapja a csira a potya killeket persze deploy után azonnal megkeresem és bebüntetem
-
afrojack1
senior tag
válasz
erről beszélek! xD
csak itt elég volt előte kiugrani a tank úgy is elkapta őket!
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn #49998 üzenetére
na most nem értek veled egyet
szerintem így jó az arti, hogy ott egy kijelzőn célzol.. azért így sem sok esély van, mert 1 tár kell 1 járműbe és ha van AP már nem tudod megölni
szerintem nem igazán megoldható, hogy először célzó lövéseket adsz, majd utána élesbe lövöd rá
itt erre sem időd nincs mivel a pályák nem valami nagyok ráadásul annak a szarnak semmi hatótávja nincs és még védekezni sem tud vele csak menekülni plusz a lőszer újratöltés is a legszarabbul sikerült..(#50002) afrojack1: neki mész kocsival (de előtte kiugrasz) és meghal, killed in action, már öltek így meg és én is öltem így
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest