Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Jót érzem!
Cris99: Szerintem meg: ATTILA!Pl itt van egy videó, amiben a srác is elmondja a véleményét. Megegyezik kb a véleményünk erről.
-
aizen92
addikt
válasz
Snip3r_HUN #18088 üzenetére
szép kill. és lehet tényleg feltenni BL fórumra.
-
front3r
őstag
Igen is jobb. Járművek is elég erősek, csak oda kell figyelni, hogy hol a gyalogos és kilőni. Tankban vígan elvoltam, sőt jobban lehet szedni az embereket tankból, mint BF3-ban.
Ha meg nem tetszik, akkor menj BF3-azni, jobbat nem tudok. Nekem ha valami nem tetszik, akkor nem sírom tele a fórumot vele, max 1x leírom ,de többször nem.Nekem tiszta befektetés volt a BF4, azt kaptam, amit vártam. Nem fürödtem be vele. Kész.
-
xavix13
őstag
-
Delta×
senior tag
válasz
HA a gépezetnek a gyengepontját valaki megtalálja akkor őt iktatják ki először
-
Gippo
senior tag
válasz
Szerintem ezt tedd fel battlelog fórumra.
-
Snip3r_HUN
addikt
napi gyökér...
Retarded admin reaction... A normal day in Battlefield 4 -
Egonyolc
aktív tag
Valaki próbálta a commandert bluestacken?
-
front3r
őstag
válasz
ingalls #18081 üzenetére
Sikerült eltévedned? Mert nagyon nem vagy képben a játékkal kapcsolatban. Teljesen pozitív a játék. Sokkal jobb, mint a Battlefield 3!
darky@: Ez nem a játékbeli élményt tükrözi. Ez csak annyi, hogy nem tudod elindítani/futtatni normálisan a játékot. Ezt ha kijavítják, akkor ismered meg a játékot. De attól a játék nem rossz, hogy most nem indul el, csak hibás. Amit majd kijavítanak.
A játék akkor lenne rossz, ha a játékban teljesen nevetséges dolgok lennének: Pl. irreális fizika, sokkal de sokkal rosszabb netkód(ami most se tökéletes, de bőven jó), ha a grafika alulmúlná az átlagot, nem lenne élvezetes maga a harc, nem lenne értelme a csapatjátéknak.Ezek egyike sem áll fent a tapasztalatim szerint. A bugosságtól még lehet az év FPS-e simán.
-
ingalls
senior tag
Gratulálok a gyártóknak, sikerült 2013-ban kiadniuk a Battlefield 1 Alphá-t.
Hatalmas visszalépés ez a szemét a BF3-hoz képest, még annál is nagyobb visszalépés a BC2-höz és a BF2-höz képest. -
Xirtam
veterán
Most egy Clan Wars közel hány fős szokott lenni?! 8 v 8?
-
Terminator17
senior tag
válasz
devilinsid3 #18077 üzenetére
munkahelyi ártalom
-
Shodan
őstag
válasz
Terminator17 #18076 üzenetére
ahh még soha senkinek
-
devilinsid3
addikt
válasz
Terminator17 #18076 üzenetére
igen ez a jelenség jelen van a játékban
patch, javulás, higgadtság van/lesz későbbde egyébként, ha nem rab akkor fogja
#18079) Terminator17 "munkahelyi"?
Damu kolléga, hogy van?
-
Terminator17
senior tag
volt valakinél olyan hogy a game közepén foglya magát a játék és kilép az asztalra? game meg bezárul
-
deadwing
addikt
válasz
devilinsid3 #18048 üzenetére
Még jobb: vízbe rázatás! Összes enemy meghal a vízben meg a hajókban is. De ez lehet majd csak a bf6-ban lesz
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyufaaa #18073 üzenetére
én ezért használom a válasz gombot és/vagy a "házi készítményű linkelős válaszomat", hogy mindig tudja az illető mire reagálok
nem csak úgy a vakvilágba belövök egy kommentet aztán mindenki döntse el most mire reagáltam#18075) deadwing szerintem elvégzek valami gyors OKJ-s talpalót ami oda szükséges hozzájuk, aztán az ilyen baromságokat beadom úgy nekik, hogy ezek jók, meg reálisak és nyugodtan tegyék bele a játékba
egyébként lehet, hogy a te ötletedet nem tudnák megvalósítani, mert véletlenül megrázna mindenkit a pályán, nem tudnák külön megjelölni a "vizes zónákat"nem tudom lenne-e ennél érdekesebb dolog a 6ban
vagy esetleg ott már tényleg csak a piros gomb, meg a különböző kill streakek miatt kapott bónuszok fogják a főszerepet játszani
á találtam 1et miközben írtam
Tactical Nuket visz az AC-130, amit 400 méter magasról dob le, de hogy legyen idejük vagy inkább esélyük ellene azt a magasságot 10 perc alatt éri csak el, védelmi rendszer, ha esetleg valaki meg akarná akadályozni ezt:
nincs az a jet amivel te utoléred és/vagy kifordulod
unlimited flare (á tényleg az nem is kell bele, mert végig ECM felhőben közlekedik)
ha egy jettel vagy valami repülő objektummal megközelíted akkor a 4 betyár az oldaláról csapkod téged hőkövetős Frag Usassal csak az íze kedvéértennyi talán elég, így még a nem OP határain belül mozog a jármű
na mára ennyi volt
troll rovatunkat látták, hallottákköszönöm a figyelmet
-
Gyufaaa
veterán
válasz
devilinsid3 #18072 üzenetére
"lehet máskor is ezért alakulnak ki a viták, mert nem is arra reagálnak az emberek amire a válasz ment volna?" Ez sokszor könnyen megesik, mert 10 percenként 40hsz-t nem egyszerű követni.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyufaaa #18067 üzenetére
nem volt ez vita kérlek, mert egyértelmű volt, hogy nekem van igazam
lehet máskor is ezért alakulnak ki a viták, mert nem is arra reagálnak az emberek amire a válasz ment volna?vitatopikra ötlet, hogy miről szóljon?
vagy csak beír valaki egy random szót és akkor fejtsem ki a véleményem ami a másiknak nem tetszhet és visszaszól vagy hogy képzeltétek??
vagy csak, ha kialakul egy vita akkor egy linkel ugorjunk át abba a topikba folytatni határtalanul, adminok nélkül? -
xavix13
őstag
válasz
kisza25 #18068 üzenetére
Devil nélkül unalmas volna a topik.
(#18072) devilinsid3: Egyébként a vita szerintem jó dolog, amíg normális hangnemben zajlik.
Inkább olvasok a topikokban értelmes vitákról, minthogy 10000x megkérdeznek olyanokat, amihez elég volna egy kicsit utána, vagy visszaolvasni, esetleg lenyitni az összefoglalót. -
Syn0x
csendes tag
Valaki valami tanácsot tudna adni?
az a baj a BF4-el hogy játszok és kb 15perc után elkezd akadni megy 60-70 fps-el és lemegy 10-20fps-re 4-5 másodpercig és utána vissza áll a normál fps-re és utána egyre gyakrabban a dx-et újra telepítettem semmi amd driverből a legfrissebb van fent akkor sem volt változás windows-t is újra tettem de semmi akkor próbáltam telepítés kijavítása az sem hozott változást grafikát és a felbontást mind1 hogy mire teszem ugyan úgy akad
egyedül csak a bf4 akad igy más játékokat simán visz
a gépem:
processzor: AMD FX 8120 3.6Ghz
processzor hűtő: Noctua NH-U9B
alaplap: Asrock 990Fx Extreme 3
memória: Geil Evo Corsa DDR3 dual channel 8gb 1866Mhz
videokártya: Sapphire Radeon HD 7950 (13.11beta_v8)
táp: Thermaltake SmartM550W
Op.: Windows 8 Pro 64bit
csináltam róla felvételt hogy mennyire akad:
[link] -
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #18065 üzenetére
az biztos, ebben nagy vagy kéne nyitnod, egy vitafórumot
lehetne a rangod a felkérdező ember -
Gyufaaa
veterán
válasz
devilinsid3 #18065 üzenetére
Vitázni senkivel nem fogok, a véleményeim mögé pedig ezért teszem oda az "szvsz" vagy szerintem szócskát. Ajánlom, mert hasznos. Sok ember különböző ízlések és vélemények. A vita nem mindig tanácsos, csak fesz keltő.
(#18068) kisza25: Osztom Én is.
-
Csaber
senior tag
remek már vannak csalók most lőttek ki úgy 500 méterről kár hogy én sniper puskával sem találtam el ő meg felémfordult és simán kilőtt alapfegyverrel...
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyufaaa #18064 üzenetére
több fronton tudok bárkivel vitatkozni, szinte bármin
vedd fel a ritmust pajtás(#18066) Csaber betaban is voltak meg manapság már szerintem menő lett a gyerekek között a csalás és azzal dicsekednek kémia órán egymásnak
-
Gyufaaa
veterán
válasz
devilinsid3 #18063 üzenetére
Bazz. Benéztem a hsz-ed.
Én még a grafnál tartok.
Azt hittem arra írod.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyufaaa #18057 üzenetére
akkor szerintem valamit rosszul csinálsz, mert a 4ben sokkal könnyebb a járműveket kezelni és a fegyverekkel is ölni (beta alapján, de kétlem, hogy a jelenlegi állapotában annyira különbözne az a játék a betatol
)
de akkor szerintem könnyebb csak#18060) Laraxior a 3ban is telesírtak mindent, hogy OP a mortar, mert erős meg gyors.. itt meg 4esével küldöd
kíváncsi leszek erre is -
pohár
félisten
2 napig jó volt, erre megint crash-el a játék, ejej
-
xTREem
tag
válasz
prokxy #18053 üzenetére
Még annyit ehhez, hogy béta alatt többször is benne voltam az első háromban, akár elsőként is. Most pedig gyakorlatilag örülök, ha kikerülök az utolsó háromból. Szóval, nem értem ezt a nagy pálfordulást, mások is jelezték, mintha mindenki pikk-pakk "pro" szintű lenne... No, mindegy, szerintem valami nem stimmel a játékkal.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
devilinsid3 #18032 üzenetére
Ilyenkor tedd mögé a mondatodnak, hogy szvsz, vagy szerintem.. Én játszom BF3-al IS.
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #18050 üzenetére
Itt nincsen reactive armor. Legalábbis úgy mint a BF3ban. Valamelyeset redukálja a bejövő találatot, de inkább azt mondom nem ér semmit, ne is számolj vele. Amúgy meg hol látszik, hol nem...
Az a legjobb, ha minden elpusztított jármű után 100%-ra javítod fel magad. Van erre squad specialization is, hogy gyorsabban javíts, Boatra nagyon jól jön. -
xTREem
tag
Türelmem közel végtelen, de ez már kezd gyanús lenni...
(#18053) prokxy: Biztos nem jól fogalmaztam. Attól, hogy valaki jól játszik, még nem teszi a szerver a "jobbik" oldalra! 400-500 ticketes hátrányt egyedül senki nem tud megfordítani.
-
xTREem
tag
Szerintetek az miért lehet, hogy folyamatosan a vesztes oldalon lépek be a játékba? A legutóbbi 15 meccsből 1 meccset nyertünk, a többit átlagban 400-500 tikettel vesztjük, ami nem kevés. A mieink közül az elsőnek legtöbbször harmad annyi pontja van, mint a másik csapatban lévő elsőnek. Próbálom tenni a dolgom, de megfigyeltem, egyszerűen elindulni nem tudok, mert mindenhol van 1-2 ember, aki arra a pontra fókuszál, ahol megjelenek, azzal a fegyverrel ami éppen az ellen való amibe beszállok, ráadásul mintha az ég világon senki nem is akarna ez ellen tenni semmit... Nem vagyok pro, se noob, de BF2-ben és a BF3-ban ilyen soha nem fordult elő, a legelején sem. Ha a véletlenszerűséget nézzük, nagyjából 50-50 százalékban kellene nyerni és veszteni, de erről szó nincs. Csapatunk tagjai futkoznak mint a mérgezett egér, mivel szó szerint mindenhonnan lőnek. Csak nekem van ilyen "szerencsém"?
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #18049 üzenetére
Lara, kisza! Kösz az infókat!
más: nézzétek már meg nekem kérlek, hogy a reactive csak kívülről látszik a tankon, ifv-n? Mert a 3-ban láttam belső nézetből, h mondjuk jobbról lekapták rólam. Majd addig szikráztattam, míg vissza nem került!
De itt csak kívülről látom a + rácsot. -
Laraxior
titán
válasz
kisza25 #18040 üzenetére
Mostanában, ha egyedül tolom, meg a többiekkel se megyünk 64-es szerverre, mert crashel, majd ha helyrehozzák megyünk. Addig én Flood Zone-ra járok IFV-zni
Jobban adja mint a tankozás, főleg ezen a mapon, van két enemy IFV, az nem okoz gondot, egy scout heli, attól sem ijedek meg nagyon... úgyhogy mondhatni bejövős
Bírom a Paracel Stormot is, hajókázni, meg a Lancang Damot, de azt csak 64esben, tankozni jót lehet rajta.(#18046) K_mester: Tegnap egy telepített rakétával medicként szétszedtem egy IFV-t. Elhajigáltam jobbra a gránátot, elfordult arra, én meg másik irányból beletoltam a rakétát, ezt még eljátszottuk kétszer, utána jobbnak látta lelépni, akkor meg a hátuljába kapta, mire odaértek a srácok engineer, meg support, már enyém volt a pont.
Hainan Resort "A" pontnál.
-
törölt tag
válasz
devilinsid3 #18045 üzenetére
M320? Soha! Ha medic akkor HP toltes
1x ugyis kiszallnak a tankerek javitani ... -
devilinsid3
addikt
válasz
#57919488 #18044 üzenetére
betaban az esetek többségében 2 kellett (szerintem ez nem változott bár nem játszottam még vele, de sok változás nem hiszem, hogy történt)
3t lő az infantry a tankba és szétszedi szerintem, ha nincs rajta minden anti rocket meg faszomelhárító szerkezet.. ez ahhoz képest, hogy mibe mennyi kell szerintem nincs kibalanszolva megintmégis mit akarsz kezdeni mediccel a tank ellen?
az lenne a jó meglátás, hogy futni kell, mert megöl és nem az, hogy majd m320al szétszedem -
törölt tag
válasz
devilinsid3 #18037 üzenetére
Tankbol 1 hit a gyalogos aki nem tud visszaloni altalaban de ha loni is tud azert a tanknak nem 1 hit kell
Szegeny tankerek, de sajnalom oket ...
Nincs ezzel amugy semmi gond csak ameddig a gyalogosoknak egymast kell tamogatni loszerrel, medic meg minden cuccal addig a tanker egymaga megold mindnent. -
Def26
félisten
válasz
kisza25 #18035 üzenetére
Még a játék elején elmondták, hogy a csapatjátékon van a lényeg. Ahhoz, hogy nyerni tudjatok fel kell húzni a zászlókat. Nem a pontokért kell húzni zászlót hanem azért, hogy a csapatod minél több ponton legyen domináns és ez által nyerjetek. Igaz, nem lehet benne olyan gyorsan fejlődni mint a 3 -ban, de viszont van cserébe xp boost, mi egy nagyon jó ötlet.
Elején még én is puffogtam ezen, de ma már úgy vagyok vele, hogy ezek a szabályok mindenkit rákényszerítenek a csapatjátékra. Akiknek ez nem jön be azok úgy is lemorzsolódnak és nem játszanak a játékkal. -
devilinsid3
addikt
válasz
#57919488 #18033 üzenetére
hidd el a sok
szemetet összefújja a szél, akarom mondani a sok random player aki a háztetőn kempel hamarabb szed le téged a tetőről meg akármilyen szikla mögül, mint te őket
beta alapján ez a véleményem.. kezdetben jól adta a löveget, de azután jött valami patch és megint 2 kellett 1 emberbe..
amúgy nem értem mi azzal a baj, hogy ha valaki egyedül 1 tankkal lő egy 40-0t? semmi, mert talán tud játszani ? jah, hogy ezt "csapatjáték" címszó alatt vissza kell butítani (legyen szó bármilyen járműről gyakorlatilag most már) .. ne már.. -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #18024 üzenetére
Active protection: Felrobbantja a bejövő, beérkező rakétát, de csak addig amíg zölden villog.
Tehát figyelni kell hozzá, és akkor aktiválni amikor jön a támadás. Azt nem tudom, hogy lézeres bemérés ellen is jó-e, de valószínűleg. Általában csak egy lövést bír az ideje.
Irányított rakéta ellen a legjobb, a 30-40-es sebzése helyett kb 5öt sebez. -
kisza25
félisten
na domination az el van b@szva úgy ahogy van, ebben egyet kell hogy értsek
elsőre felmentem egyre, na mondom ez nem gyerebe, majd kapott még egy esélyt , majd még vagy 5-öt, de nagyon szar pályarészek vannak rá kiválasztva, pl. sanghi mindenki a tetőn zászlót nem is láttam benne
prokxy: mikor benyomod akor zöld lesz a jármű felső része akkor aktív, ez kb 5másodperc ilyenkor van arra időd, hogy a gyalogokat leszedd, nem mondom, gyorsnak kell lenni, de megoldható, meg miután rádlőnek 1-2 raksit és nem talál utána már nem is próbálkoznak inkább iszkolnak
amikor pirosan világít akkor meg töltődik, ez viszont kb 20 másodperc szóval, mondhatni egy ütközetben 1x tudod használni -
Mr.White
senior tag
válasz
hát nekem jóval sz@rabbul megy mint a 3.bár tény az fps-em is kevesebb, meg még szoknom is kell.
-
törölt tag
válasz
Marmint 1 tank szedi a gayalogosokat mint a legyeket mert altalaban senki nem jatszik mar csapatjatekot a BF-ben mert minek?
De az annyira gondolom jo volt BF3-ban, hogy 1 tanker volt es mar mindeki menekult vagy nezhette az ujraeledesi pontokat... -
devilinsid3
addikt
válasz
Gyufaaa #17898 üzenetére
pont az ellentéte.. aki játszott a bf3al annak még egyszerűbb dolga van itt
(#17915) Xirtam csak 1x fagyjon ki 1 játék neked.. arról ne a user tegyen már, hogy a játék becrashel..
mert itt szerintem a user errort kizárhatjuk amikor ennyi embernek kifagy és az is biztos, hogy nem a toolbarok miatt.. van akinek megy 32bites rendszerrel, van akinek nem, van akinek el sem indul, van akinek még nem fagyott ki
örülj, hogy te azok közé tartozol -.-"(#17923) gali777 nem, bf3 script utódnak hívják
(#17939) gali777 már a saját játékukat is el lehetetlenítik meg csalogatják át az embereket
hihetetlen
vagy gondolom nem tudják megoldani a 2 külön futtatását
(#17998) 00KID úgy látom még 1 ember aki összekeveri a realizmust, a játékot és a kettő közötti balanszt
meg kell találni a kellő hangsúlyt, de az, hogy a háztetőn bujkáló engi szétszedi a tankot? ne vicceljünk már.. legjobb lenne, ha bele se tennék a tankokat lassan, mert amikor a kocsit szeded szét 3 lövésből akkor 1 tankot ne 3 lövésből szedjek már szét..
balansz nincs a játékban és nem realizmus kell.. épp ész és ezek megvalósítása(#18005) K_mester abba mi a csapatjáték, hogy 4 engi kempel a háztetőn és simán megerőszakolja a tankod? esélyed sincs kijavítani, főleg úgy, hogy a legtöbben szarnak rád.. a csapatjáték nem ott kezdődik, hogy tsen 4en együtt vagytok, hanem hogy az utolsó kis szarjancsi is arra törekszik a szerveren, hogy segítse a másikat..
az, hogy ti fent vagytok együtt tsen 5en és a többiek meg szarnak bele mindenbe az nem csapatjáték olyan szinten amiről itt a változások szóltak(#18015) Winne a legszebb, hogy a legtöbb ilyen állítom úgy van megcsinálva, hogy 2 helyről mehetsz fel és az nyer aki hamarabb ér oda fel, mert nincs az az Isten, hogy leszedd őket..
#18027) HollyBoni a grafika egyesek szerint jobb, mások szerint nem sokkal tér el a 3tól, a hangról nem sokan tudnak véleményt formálni, mert kb. mindenkinek elmegy időközönként
ez vagy direkt van megcsinálva így, hogy megsüketülsz a sok lövéstől
vagy pedig csak egy sima bug amit a bf3 End Game DLC óta nem sikerült javítani kb. mert azóta lelhető fel ez a probléma.. -
R3laX
addikt
Sztem egyre többet kidobál... exe leáll.
-
Chrys_
addikt
Hogy lehet Battlelog-ban a BF4-t kiválasztani alapértelmezett játéknak?
-
HollyBoni
veterán
BF3-hoz képest a grafika, hang milyen? Imádtam a BF3-at, szép volt a grafikája, csak elég fakó. A hangokkal viszont nem voltam megelégedve, nagyon sok fegyver ugyanúgy szólt, BC2 ebből a szempontból sokkal jobban tetszett.
-
Mr.White
senior tag
válasz
Lavidaloka #18023 üzenetére
semmi extra nincs a statján, és nem cq-t játszik hanem domination-t.
-
prokxy
veterán
Nagyon negatív vagy ma...
Azért nem olyan rossz a BF4, főleg, ha javítják a hibákat!
2 napja kiborult a bili nálam a hibák miatt, de azóta nem volt gondom vele. A járművek kezelését, erejét pedig megszoktam, mint ahogy a fegyverekét is.A kedvenced a TV rakéta, a BF3-hoz képest elég furán működik. Mintha a hatótávja is rövidebb lenne, nemcsak az ereje csökkent.
Nekem a favorit a tank, btr, hajó, ezek mind iszonyat tetszenek. TDM-en pedig az a Operation map zseniális! (asszem vmi ilyesmi a neve)
Jó lesz ez, csak ne ugrálj a BF3-4 közt!(#18006) kisza25: hogy húzod a tankban a medicet? Akkor javarészt a tankbra és a fő statra (szintlépés) kapod a pontot, nem?
Az Active Protection-t magyarázza már el vki!
-
Lavidaloka
aktív tag
aAa-DRUNKKZ3..nah ez a kis köcsög csalt agybafőbe.... a Magyar szerón
Hát nem érdekes hogy mindig csak no vehicle-be nyomja.. ?
-
@rglaaf
veterán
remélem a Revive buggal nem vagyok egyedül plusz az egér bind se müködik még mindig 1 gombon
-
Chris78
aktív tag
Leállás után felraktam NET Framework 3.5 . Azóta 64bit -el reccenéstelenül megy
.Néha a nagyobb pályákon a jármű hang "elvész" de egyébként 6-7 körön keresztül jó volt. Nagyon bejövős pl a viharos pálya nagyon ász.
Köszi a tippet :Gyufaaa -
Winne
nagyúr
válasz
kisza25 #18006 üzenetére
Jó akkor ezt hagyjuk, nem akarok megtéríteni senkit.
A következő menüpont, hogy domination-ön 25 pont egy foglalás, amiért kb senki sem foglal, mert nem ér annyit. Ettől hogy lesz pörgős a játék? Az egyik pályán a 3 pontból 2 felül van, ahol azt kell keresgetni, hogy hol lehet felmászni, majd felérsz és lekempel, aki egyszer már felért, hát pff, pörgős játék ez tényleg..
-
törölt tag
válasz
eugabesz #18009 üzenetére
A gond tenyleg ott van, hogy szorakoznak a jatekosokkal akik nem keveset fizettek a jatekert
Ha elternek a regi BF vilagtol am legyen de azt vegyek figyelembe, hogy akik ezt most megvettek a BF3-bol mentek at es nem a regi BF reszekbol. Annak kellene eleget tenni akik megveszik a jatekaikat nem azt csinalni amihez eppen kedvuk van. Kedvenc peldam a WoW, volt sotet meg veres meg minden kiegeszito erre szo nelkul beallitottak a pandamacikkal xD -
Gippo
senior tag
Remélem azért a tankokat erősítik később... Tényleg seperc alatt szétkapnak, igaz volt körülöttem vagy 6 engi
-
zso73
veterán
Bf 4 Katasztrófa 13.9 Drájver. A játékban nem lehet állítani a kép minőségét, csak a felbontást. AMD 6970.64 bit win 7.
Mitől lehet ? -
eugabesz
őstag
válasz
#57919488 #18005 üzenetére
Ha a csapatjátékot akarták ezekkel visszahozni,akkor nem kellett volna úgy kiadni a BC2 és BF3 játékokat...az nem megy,hogy az egyik résszel leszoktatjuk,kvázi statbuzivá tesszük a játékosokat,aztán a következőben meg hoppá,legyen csapat orientált...ezért elcseszni a járműveket,olcsó fogás...és szerintem csupán ezt szeretnék sugallni. Szerintem és többek szerint a járműves részt szeretnék ellehetetleníteni,s ezzel megölve még a maradék "bf életérzést" is.
A fagyásokra.
Mindenki "piszkálgatja" a gépét,beállításait,hát nem veszitek észre,hogy nem nálatok van a hiba??
Egy elcseszett,optimalizálatlan bug-halmazt kaptatok,kedves játékosok. Ha nem lenne a csapatunk,élvezhetetlen lenne... -
kisza25
félisten
válasz
HollyBoni #18007 üzenetére
kb, mint BF3 -20 fps
vagy eggyel visszavett részletességen ua.
egyébként én azt nem értem, hogy miért akarja mindenki, hogy olyan legyen, mint a 3akkor meg mindenki azzal jönne, na fasza ezt kiadhatták volna DLC-ként is a 3-hoz,
szerintem meg pont az a jó, hogy ezt is meg kell tanulni, én is a füstöt próbáltam erőltetni eleinte, mert BF3-ban a tanknál az sok mindenre jó volt és elég gyakran is lehetett elnyomni, itt nem sokra menni vele, mert nagyon lassan tölt vissza, itt active protection kell, a LAV-ra is mást kellett felpakolnom, hogy jó legyek vele, én nyomtam már 130órát a játékba bétával együtt és csak most kezdem kapisgálni, BF3-ba sem lehetett belejönni fél óra után -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ezen a konfigon hogy futna a BF4? i3-540 3.7ghz, 4GB ram(később 8), 6950.
Szerk.: Régen BF3-al 5850-el játszottam, de már nem emlékszem milyen beállításokon futott.
Felbontást kifelejtettem, FHD.
-
kisza25
félisten
miért kellene rettegni? Active protection kell a tankra, bemész foglalni, rádlő egy gyalog, benyomod a protectiont mikor kilép, hogy belédküldje a következőt jön a meglepi és lelövöd 3 gyalogig simán lekaszálom öket, 4 már necces, de a BF3-ban volt 4 aknavetős gyalog azok is simán szétszedtek egy tankot
pl. most voltam rushon, ahol aztán szinte csak gyalog van, mi támadtunk, 1x nem javítottak és én sem mert medicet húzom éppen voila nem értem mitől kell rettegnicsak azért nem végeztem elöbb, mert megkellett 2x várnom, hogy visszajavuljon a tank, mert nem volt repaitoolsom
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro