Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff #84093 üzenetére
Itt csak én nem utálom Lockert?
Lehet, hogy a codos múltam miatt, de nekem nincs vele semmi bajom.
Annyi, hogy nem 64 fővel kell rajta lenni, hanem 32-vel, vagy esetleg 48-cal.
Én Pearl Marketet meg Flood Zonet sokkal jobban utálom.
Pont mondtam is múltkor haveromnak, hogy, akiknek a keze ezekben a pályákban benne van, azokkal jobb vigyázni, mert más őrültségekre is képesek lehetnek.Pont azon gondolkoztam, hogy kellene csinálni valami kérdőívet Bf4-ről. Ki mit szeret, mit nem (pályák, fegyverek, játékmódok, kasztok stb)
Mr. Csizmás
Kis létszámmal (32-48) nekem azzal sincs bajom. Főleg ha tiltott az rpg, mbt low, gaymore, stb -
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #84096 üzenetére
mondjuk hegyeket nem láttam a környéken, szóval az már a fantázia műve...
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy #84086 üzenetére
3 dolog miatt mentem át, van 2 saját szerver és egy raklap ismerős aki feljár oda. Na meg TS-re felmegyünk, akkor már jól szórakozunk, ha a game éppen nem is megy úgy ahogy kellene
amúgy feljárok én máshova is játszani
TCE-sek meg már alig-alig járnak fel páranAmúgy nem léptem ki onnan sem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Csabroncka #84075 üzenetére
"30-as ranggal olyan szintű pro játékot tolva, kibaszott szar fegyverekkel"
És arra nem is gondolsz hogy van neki 28.000 accountja és alapból lehet ESL player? Vagy a BF3-ból már úgy jött át BF4-re hogy már jó/pro játékos volt? Minden lehetséges már.
-
gali777
őstag
válasz
kriszpontaz #84088 üzenetére
Szégyellje el magát
-
szmore84
csendes tag
Tegnap nekünk se így indult a kör, de a végére elég szépen összehoztuk.
-
kisza25
félisten
Na ma engem is utolért a barátlista eltűnése bug, vagy tegnapról mára mindenki megutált és törölt
-
Csabroncka
addikt
válasz
deadwing #84074 üzenetére
Sokan játszanak levegős nettel, amit én nagyon kétkedve fogadok! Nekem kanócos digi 100-as nettel is sokszor van csomag vesztésem annak ellenére, hogy jó pár dolgot (rotuer és gép oldalon) megtettem, hogy javuljon a hálózati forgalom és javult is a játék! Ezen csak az tud segíteni, ha átmész másik szerverre, ami viszont jó!
Más: Januárban szerintem megjelent egy új Hack, iszonytatóan sokan járkálnak 1-30-as ranggal olyan szintű pro játékot tolva, kibaszott szar fegyverekkel - hogy tényleg csak pislog az ember.
megj: most jön az a rész, hogy mindenki 140Hz-es monitor vett karácsonyra
-
deadwing
addikt
válasz
guftabi96 #84065 üzenetére
Ugyan ez volt velem vasárnap. Sokszor persze szimplán béna vagyok, de azt el szoktam ismerni, viszont ami most ment az valami borzalom volt. Volt, hogy pár méterről komát oldalba kaptam AEK-kel, nem is rám figyelt. 1 tárból 2-3 golyó hitet kaptam. DMR-ből 10 golyó kellett egy 20 méterre lévő háttal ácsorgó emberbe. Le is léptem a francba. Sajnos ez nem az első ilyen alkalom volt, próbálom a wifire fogni, de akkor folyton ilyen szar lenne... Így marad az, hogy nem értem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bocsi az off-ért,de akinek UPC-je van annak szerintem tetszeni fog: [link]
-
pucz
senior tag
Emberek! 3 hónapig dúrván nem volt netem (köszi UPC...), most hogy beléptem a jelszavammal nem engedett be. Nagynehezen be engedett, és nincs egy játékom se, se partnerem, nevem más. Battlelog nem enged be az elmentett jelszavammal....
EZMI?
és miért orosz sok helyen a kezelő felület????
-
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI #84063 üzenetére
Nem az FPS a gond.
Nem most kezdtem el vele játszani, szóval tudom, hogy nem az. Egyébként átlagban olyan 100 körül van, pályától függően. Van ahol megvan a 120+ átlag is.
Mondom, ez szombat este egyik játékról a másikra. Minden jó volt, aztán kiléptem, fél óra múlva újra játék, és már az első két percben észrevettem, és mondtam is a többieknek, hogy gáz van.
Egyszerűen nem adja be. Mintha magas lenne a pingem (pedig nem az), és mindenről lemaradnék, vagy nem tudom. Állunk egymással szemben, és hiába tunkolom, nem döglik.
Már végigpróbáltam egy rakás fegyvert is, de mindegyiknél ez van.
AWS-sel Lockeren pl két centiről 1 tárral 2 kill, + 1 assist counts as kill 81. És nem én lőttem bénán.
Nem tudom mi a gáz, remélem megjavul. -
jacint78
addikt
Most lettem102%-ig biztos abban, hogy sokan makróznak, ha úgy alakul. Történt, hogy felmentem egy szerverre jő kis sniper birgád jött össze szanaszét pakoltuk őket, majd hírtelen néhán snake nevű ember elkezdett instant fejeseket lőni, nem tudtunk velük mit kezdeni, meg sem láttak és fejes.. Ennyi... Itt már vitának helye nincs! Egyértelmű, hogy akkor beüzemelt néhány emberke egyéb segédeszközöket is, mert előtte rohadtul nem így lőttek.
A pálya felénél a snake_mordor-nak éppen csak 1 volt a KD-ja,a végére meg...
-
FollowTheORI
nagyúr
Mehet a clean install W10... utána jó lesz, majdnem biztos.
Frissítésnél néha előfordul hogy ez-az félremegy vagy beragad valami kevésbé optimális driver, beállítás akármi.
Nagy szívás a clean install, de a 10-es megéri.
Amit még javasolni tudok, hogy csak olyan drivert tegyél fel, amit magától nem ismer fel. (Kivéve persze a VGA, abból mehet majd a legutolsó geforce).
Ha neadjisten mindent megtalált, akkor csak a vga.Szerk:
Mekkora fps-el játszol, milyen beállításokkal?
Megvan a 120+ fps?
Ha nincs akkor abba az irányba mennék el... grafika levétele. Utána jobban kell adja. -
guftabi96
addikt
válasz
jacint78 #84061 üzenetére
még most is rossz.
Meg ahogy írtam is, hogy mióta vasárnap lehúztam az ingyen W10-es frissítést, azóta meg is akad, droppol.
8.1-en ez nem volt, csak a frissítés után.
Jelenleg játszhatatlan.(#84063) NetTom
Bízom benne, hogy az akadást megoldja.
Az, hogy nem adja be a lövéseket, az meg úgy látszik, hogy nem oprendszer függő.
Nem tudom, hogy hol van a hiba. Net? EA?
Lehet, hogy az EA-nél van a baj -
guftabi96
addikt
Én most frissítettem 10-re, de jönni fog este a tiszta telepítés.
Nagyon sokszor beakad egy pillanatra.
A hitreg/netcode még mindig rossz, szombat este óta nem történt változás. Én nem tudom mi történt akkor, de már nagyon idegesítő, hogy játszok, minden jó, kilépek, fél óra múlva újra játszanék, és egyszerűen nem adja be a lövéseket. Fél centiről beleengedek egy fél tárat az ellenbe, és kemény 20hp-t vesz le neki... hitmarker sehol.
Remélem megoldja az újratelepítés, mert már a tököm tele van, hogy nem tudok játszani normálisan két napja.
Már most is mérgemben az előbb lekempeltem E és Bázis között Lancang Damon AA-val, de még azzal is kínszenvedés volt, mire kiszedtem egy kishelit. -
M^xx
aktív tag
Volt itt téma a windows 10, sokan írtátok, hogy nem voltatok megelégedve vele, mi volt az oka? Eredeti windows 8.1 volt a gépemen, nagyon meg voltam vele elégedve, frissítettem win 10 re de azóta igaz ritkán de játék közben pár másodpercre akad a játék kb 5 másodpercig mintha 2 képkockát kapnék, volt másnál is ilyen, vagy mi volt az oka a visszaváltásnak?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #84057 üzenetére
Lockeren hüllő pont így szokott köhögni.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
SamS20
senior tag
válasz
spanglee001 #84051 üzenetére
Nyilván nem fogok ezzel buziskodni, csak a gugli kidobta, én meg megmertem kérdezni
Költeni nem fogok már a játékra.
-
Gyula84
veterán
válasz
prokxy #84045 üzenetére
persze akkor igen, de nem arra gondoltam hanem úgy összességében
nekem olyan 300on vagy lejjebb vagy feljebb, de ha nagyon rámegyek akkor 400at el tudom érni. Te meg a többiek ems, zero, Ati, gali, bizarre, dave, sky akikkel játszok úgy általában jóval magasabb és ez az eredménytáblán is meglátszik, hogy ti vagytok elől én meg lejjebb szóval szerintem úgy kb visszaadja, hogy ki mennyire jó a játékban
-
SamS20
senior tag
Hogy lehet a fegyvereket leggyorsabban unlockolni? Ha a single részt végig nyomom akkor az ott megkapott fegyvereket multiban is tudom használni?
-
-
prokxy
veterán
Tegnapi Zavod kör:
Nem sokkal előtte cseréltem le logo-mat erre, végén már morcosak voltak a TCE-re (ugye EMS?! Te rakétásautós)!
Nem vagyok nagy AA guru, de ez jól esett!
Ráadásul az AA dogtag is meglett!KD fapper
Amúgy leszarom a skillt, de erre ad +25-öt, egy baserapre bejoinolásra, meg kitörés szendvedésre meg ad -29-et Gulfon, kemény!
Mikor törlik már el ezt a picsbe?
-
jacint78
addikt
Azért beszarás, hogy milyen K/D-k vannak az ellenfélnél és 5 pontnál fordítottak csak a nyavajások... gyiku hamar feladta.
[link]
-
Mr.Csizmás
titán
-
zozoka79
tag
köszi,sikerült
-
fletoka
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #84029 üzenetére
+1,agyf@szt kapok én is,hogy minden hétvégén 100 felett van a pingem
-
zozoka79
tag
Hello.én már végigtoltam,de csak most jutottam el addig,hogy megkérdezzem.a játékkal úgy lehet játszani,hogy mintha böngészőben lenne,nem teljes képernyős,ki lehet x-elni mint a böngészőt..miért lehet ez? a beállításokban nem találtam olyan módot ami teljes képernyőhöz vezettet volna.
-
guftabi96
addikt
válasz
van egy olyan érzésem, hogy nálam is az Invitel áll a hátterében annak, hogy tegnap óta csak szenvedés az egész.
Eddig nem is villogtak oldalt azok a kis cuccok, most már azok is ott vannak..
Nem is adja. Most voltam Iramon, 1 ember 1 tár. De szó szerint. Az egyik admin az utolsó golyótól feküdt ki.
A 30 golyóból kaptam kb 4 hitmarkert. -
törölt tag
válasz
Gyorsan iràny Locker!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
130-as pingem van német szerón..................ez az T-home csak így tovább! Nagy tapsot nekik!
-
Dragon27
senior tag
[link] kicsit furcsa hogy ennyi idő alatt kicsit sok a halál
-
daveoff
veterán
válasz
#35434496 #84025 üzenetére
Igen, szerintem a tiéd is ilyen, USB-s?
(#84026) Prosector: Ja Ati mondta nekem is. Amúgy szerintem a füles, ami ér valamit, pont emiatt, amiről beszéltünk, de egér pl annyira nem számít, legalábbis nekem, bármit meg tudok szokni. Meg fps legyen minél több, az fontosabb.
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff #84024 üzenetére
Jah...amirol beszelgettunk par napja, hogy akinek jobb hardverei, periferiai vannak es van egy jobb, okosabb setupja, az mar biztos csal
Amugy ezek nelkul is lehet jol jatszani, itt van peldanak ati, multkor elmondta milyen hardverekkel/periferiakkal nyomja, o pl. jol kompenzalja a szerenyebb geppark adta "limitaltabb", "behataroltabb" lehetosegeket.
En meg ugy probalom kompenzalni a benasagom, h korulveszem magam relative jo cuccokkal
-
daveoff
veterán
-
törölt tag
Rakétás IFA-val játszik itt valaki?
-
Azért pozitív tapasztalat is van szerencsére a Win 10-el kapcsolatosan a zenehallgatás terén. Sokkal jobban szól egy Spotify, Foobar2000, vagy egy AIMP3-al, mint Win 7 alatt. Egy-két hete jelent meg a Fidelizer legújabb verziója, és ha ezzel a progival indítjuk akármelyik előbb említett lejátszót, még dob a hang minőségén.[link]
Én az Extremist beállítást használom, viszont utána, ha már nem használjuk, célszerű egy géprestart, mert olyan szinten belenyúl a Win-be, hogy jártam már úgy, hogy utána elindítva a BF4-et, 8-10 fps-es diavetítés következett. -
Prosector
addikt
válasz
#16729600 #84020 üzenetére
Nem ketlem, h egy minosegi hazimozi jobban szol, mint egy 30-40 ezres fules.
Enton postjara csak azert reagaltam, mert tudom mirol beszelek, hiszen nekem is olyan van.
Hozzateszem nem vagyok egy audiofil tipus, nalam a zenehallgatas is kimerul abban, h par szamot meghallgatok a yt-on, persze hallanam a difit en is az yt mp3 es a flac kozott, de egyszeruen nekem nem er annyit.
-
törölt tag
válasz
Prosector #84017 üzenetére
Nagyrészt egyetértek veled.Ellenben a minőséget ( akár játékban is, vitatom).Ki kell próbálni mindkettőt objektív véleményezés előtt.Nekem Yamaha RX-A3030+felső kategóriás Quadral dobozok vannak.Már csak a subláda milyensége is nagyon számít.Most nem menőzésből írtam le a komponenseket, de próbáld ki egyszer a jó házimozi láncot vs. prémium kategóriás fülest játékok alatt.
-
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #84016 üzenetére
mindig csak a kifogások
Prosector: nekem hangfallal ez ugyanúgy megvan+ egyfolytában a minimapot lesem, de kinek a pap, kinek a .... -
FollowTheORI
nagyúr
Tegnap toltam kicsit... még mindig ez a legjobb multi játék számomra... és valamiért megunhatatlan szinte.
Nem értem...Egy bajom volt csak, néha nyomogattam az elején a számokat a jetpack miatt... ez a Battlefront azért "átképzett" magára, eleinte elfelejtettem hogy itt nincs ilyen repkedés.
-
Prosector
addikt
válasz
#16729600 #84013 üzenetére
Te mashogy gondolkodsz, mint Gali meg en: nem tudom milyen hangformatumot/tomoritest/bitratat hasznal a jatek, de minosegre sztem ez eleg.
Ami lenyegesebb az az, h MINDENT hallasz, ami korulotted tortenik(feltetelezem, h az audio optionsben be vannak allitva jol a parameterek)
Persze a hangminoseg egyutt jar a hangreszletesseggel is, de annal nem hiszem, hogy tobb kene, mint amikor a jatekban tisztan hallom, h zummog egy legy.
Aki kicsit kepben van a jatekkal, az tudja, ha kicsit fel van tekerve a jatekhang es van egy jo fules hozza(esetleg jobb hangkari is) az egy fél wallhack.
Reszben(hangsulyozom:reszben) ilyenekbol szoktak lenni az ilyen jellegu vitak:
-hogy a francba lottel le? ugy jottel felem/ugy vartal be, mint aki tudja hol vagyok/honnet jovok biztos wh-zol...ku..a anyad!!!
-igen tudtam honnet jossz/hol vagy, mert hallottalak...
Ezert nem szoktam futni, ha ugy itelem meg, h olyan a szitu.
-
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #84012 üzenetére
a tank seggét lövöd vele akkor a 2x 8 kis 30mm rásegítéssel elég egy tanknak
G4ula84: ja spanglee kezd gyanús lenni, hogy lejárató kampányt csinál win 10 ellen -
törölt tag
Vèlemènyem szerint azért jó a füles mert nem hallod a tankban ha fingik a gunner.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83994 üzenetére
Ezt mond a hüllőnek.
Ha vele tankozok csak úgy borulnak fel az AA hulladékok.
-
törölt tag
válasz
pendre54 #84000 üzenetére
Fülesben igazad van, de egy normális, nem tejfölös bögre alapú rendszer 5.1-7.1 ben összehasonlíthatatlanul más élmény.
(#84001) Prosector Nyilvánvalóan egy jobb rendszer nem olcsó.Olyan fél milka környékétől gondoltam.
Tejesen más a térérzet egy füleshez képest, a repcsi irányát is hallod ha elhúz feletted és még azt is ki honnan lő. -
Prosector
addikt
válasz
#16729600 #83999 üzenetére
Ott, hogy az a fuledben szol, nem toled 1-2-5 meterre.
Nem veletlenul irtam azt, h "az agyadba robban a haboru", de ha te mar kiprobaltal az 5.1 utan egy jobb fulest es mas a velemenyed elfogadom nyilvan azt is.
Egyebkent egy ujonnani aron 25-30 ezres 5.1-rol volt szo, nem sokszazezres/millios hazimozi rendszerrol, bar nem tudom nalad mit takar a "jobb házimozi lánc".
(#84000) pendre54: direkt ezert nem 5.1-es fulest irtam, hanem "jobb fules"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!