Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
eugabesz #83591 üzenetére
sokáig nem kellett keresni
Spectator Warning - Warns you if somebody is spectating you from the Spectator slot so you can then play clean to prevent player reports(#83595) daveoff
nem gond amúgy elég ritkán csalózok le valakit, de biztosan sűrűbben mint nálam jobbak(#83598) stoon
elég szomorú -
stoon
addikt
válasz
Gyula84 #83592 üzenetére
gyulám ma már nem igyál
hol vagyok én pro? az 1 es kádét is alig lövöm+
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Gyula84
veterán
válasz
daveoff #83587 üzenetére
én nem is makróztam le nem ez volt a mondandóm, hanem hogy attól még csalhat valaki, mert éppen ő azt hiszi hogy nem
(#83590) pendre54
szerintem igen volt aki gyanús volt, majd felmentem spectbe és máris rosszul ment neki érdekes volt(#83591) eugabesz
pont nemrég írtad hogy: Olyan csalások vannak,hogy az ember csak pislog,hogy :ilyen is létezik??
na honnan tudod hogy nem írja ki hogy éppen valaki specteli?cod4 ben olyan volt, hogy mikor pb shotot lőttünk addig a cheat kinyomta a képernyőről a dolgokat hogy ne bukjon le és ez nem most volt
(#83588) stoon
szóval te is -
eugabesz
őstag
válasz
pendre54 #83590 üzenetére
Nem,nincs tudomása róla,esetleg egy admin látja...bár,ha gyakran nézi a játékos listát a battlelog-on,(bár ezt erősen kétlem) akkor elvileg látja,hogy ki van spectator módban,de hogy pont őt figyeli,azt nem tudhatja...
(Azt viszont már többször megfigyeltem/tük,hogy általában egy kört játszanak egy szerveren...max kettőt,s keres másik szervert magának.Az esetek 90%-ban így történik,akit csalással lehet gyanúsítani,persze.)
-
Üdv!
No, ha már csalás, lenne egy-két kérdésem. A minap belefutottam egy Skanic nevű ruszkiba a Lockeren, csak estünk keltünk az egész kör alatt, ilyen 103/10-es kört prezentált. [link]Találtam egy ilyet róla, jól értelmezem, hogy ez alapján, a BC2-ben már csalásért kapott valami ejnye-benyét ?
-
eugabesz
őstag
válasz
gali777 #83582 üzenetére
Nézd...úgy döntöttem zárjuk ezt le,egyszer s mindenkorra.
Az első ban,- és én vállalom is,hogy én voltam,- akkor történt,mikor 4-e voltunk a szerveren,ti heliztetek Ati-val...én egy épület hátánál szobroztam,már vagy két perce,a társam a felszálló helyen várta a helit...
Felszálltatok a pálya másik végén,azonnal jött a géppuska sorozat az épületre,ami mögött voltam...nem a felszállóra,hanem a tőletek jobbra,kieső épületre...szerinted??Melyik admin adott volna ezért azonnal ban-t?Azonban az ominózus eset,amit állandóan felemlegetsz,nem csalás,vagy annak a gyanúja miatt volt ban.Hanem Ati nagy pofája miatt,neked meg mert sülve főve együtt voltatok.Ha már lúd,legyen kövér.Am,amit már te nem láthattál,mert nem volt rá lehetőséged,a srác is ki lett rakva a szerverről,kicsivel később.
Azt már te is beláthatod,hogy egy ember beírására nem fogunk azonnal ugrani és bannolni valakit.Aztán később írták többen is,hogy furcsa a manus,valaki közülünk beállt hozzá a squadba és figyelte a játékát.Utána repült a szerverről.Tisztában vagyok vele,hogy ez egy fórum,itt könnyedén lehet pocskondiázni a másikat,mert a legtöbben nem is merik a körülményeket és még el is fogják hinni neked,sőt,bárkit bármi sérelem ér az IRAM szerverén,még melléd is áll.
Azért bátorkodtam bővebben is leírni,mi is történt,hogy ismerje már meg a közösség a másik oldal véleményét is...Részemről ennyi,a továbbiakban nem kívánok egyetlen aljas rágalmazásra sem válaszolni,pláne nem ilyen részletesen.
El kell fogadni,hogy egy szerveren az admin az ÚR. Árnyék bokszolhatsz ellene,de akkor is az lesz...
Köszönöm a türelmet. -
gyilok82
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83558 üzenetére
I_HeXe_I voltak érdekes nevei.
-
gali777
őstag
válasz
eugabesz #83570 üzenetére
Gondoltam, hogy a két öreg motoros megtalálja majd egymást
Arról, hogy te meg tudod mondani, meg mennyire akarod megmondani, hogy ki csal ki nem, mindig azt tudom mondani, hogy én ki lettem bannolva mert "csalok", de a mindenkit lmg-vel 1 hit fejessel világvégéről megölő csapattársatokról hát hogyhogynem nem tudtátok eldönteni, hogy csal-e
-
daveoff
veterán
válasz
#16729600 #83579 üzenetére
Köszi, de inkább kihagyom, ne aggódj, nekem se tetszene csalók ellen játszani.
(#83580) kisza25: Persze 50:5 statot nehéz összehozni infben, kemény meló, és támogatás kell hozzá, de HC-n nem is látsz ilyen statot, max szerencsével, vagy tényleg csíttel. Azt mondom normálon talán még könnyebb összehozni...
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
válasz
daveoff #83573 üzenetére
Ha gondolod adok szerver címeket és találkozhatsz olyan járművessel, aki double main gun és unlimited AP vel nyomja.Olyan inf-el, aki átlát a falakon és nem lehet lelőni.Olyan jetes-el, akinek egy lövés bármilyen jármű a szép égbolt bármilyen szegletéből, magasságából.Szerintem egyre több csaló van, néha csak pillázok mikkel tolják egyesek.
-
eugabesz
őstag
válasz
daveoff #83575 üzenetére
...és mi a bizonyíték rá,hogy nem,a becsület szavadon kívül??
(Am,saját magadat cáfoltad meg,ha észrevetted....)
"Na ezt hagyjuk már, mi az hogy öreg motoros a szakmában?
Ha most felmegyünk egy szerverre, és tegyük fel 10-ből 9-szer lelőlek(nem valószínű hogy így lenne, de tételezzük fel), akkor csíter vagyok, vagy mi?"
"Nyugodt lehetsz, HC-n is észreveszem, ha valaki csal."
-
daveoff
veterán
válasz
#16729600 #83572 üzenetére
Azokban én sem hiszek!
Én még nem találkoztam olyan játékossal, aki nem lőhető be(talán egy-kettővel, de nem is emlékszem már), úgyhogy tartom továbbra is, hogy alig láttam csítert ebben a játékban.
(#83570) eugabesz:
Egy "öreg motoros a szakmában" kb. 10 perc játék után meg tudja mondani mi a helyzet az ellen oldalán
Na ezt hagyjuk már, mi az hogy öreg motoros a szakmában?
Ha most felmegyünk egy szerverre, és tegyük fel 10-ből 9-szer lelőlek(nem valószínű hogy így lenne, de tételezzük fel), akkor csíter vagyok, vagy mi?
-
törölt tag
Én azt mondom az a pro, aki ugyan nagyon jól játszik, de megölhető. Ha 20X kell próbálkozni is.Azonban nem hiszek a topik gazdánkkal ellentétben az annyira ügyi-oki-pro-ki játékosokban, akik megölhetetlenek. illetve hegyen/épületen keresztül is kinyírnak a pálya végéről egy vizipiszivel vagy egy hurkapálcával.
-
eugabesz
őstag
válasz
sandor75 #83561 üzenetére
Teljes mértékben igazad van,van amit nem lehet kimagyarázni rossz szerverel,meg netcod-al,meg profi meg stb...Egy "öreg motoros a szakmában" kb. 10 perc játék után meg tudja mondani mi a helyzet az ellen oldalán...a többi csak félremagyarázás,meg bebeszéli az ember magának,hogy ennyire béna,stb.
Olyan csalások vannak,hogy az ember csak pislog,hogy :ilyen is létezik??
Ne is várjátok,hogy kiszűrik,a legtöbb nem is látható a játék és a csalást ellenőrző program részéről,mert kikerüli azt...garanciát is adnak rá.Pénzért minden van.... -
daveoff
veterán
válasz
M@rdel #83567 üzenetére
Na látod, arra nem gondoltam, azt lehet használ, de csítet biztos nem, mert azt látnád a videón valamilyen formában. Egyébként látszik a gyerek minden mozdulatán, hogy jól tolja, figyel mindenre, amire kell, és hozzá ügyes is nagyon, szóval én tartom, hogy csak szimplán pro. Aztán lehet hogy túl naiv vagyok....
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
daveoff #83562 üzenetére
Dehogynem,azért is írtam hogy damage hackel tolja............majdnem minden egyes ember max 10 lőszer,és nem fejre lő.
Én mikor AEK-al mentem,akkor legalább 15-20 golyó kellet egy emberhez,nagyon jobbik esetben 10-13 lövés.
Vagy annyira extrém internete van, (Tweak,egyéb beálítások) hogy ezért van ilyen hit regje. -
daveoff
veterán
válasz
Ti nem néztétek a videót, vagy mi? Ha csalna azt látnád, pontos a gyerek, és gyors, ennyi...
(#83557) Mr.Csizmás: Azt nem tudom, a favorite listámat hogy lehet megosztani, max pritscreen-el tudom, ha az jó...
(#83561) sandor75: Szerintem valamit félre értettél...
-
sandor75
csendes tag
válasz
daveoff #83555 üzenetére
Semmit sem találok ki. Amit leírtam az tény, és hidd el kikorosodtam már abból, hoyg ha balfasz vagyok ,mást okolok. Szerintem az általam leírtak könnyen értelmezhetőek, egyik sem a saját ügyetlenségemből fakadó. Persze, én is azt vallom ,hogy elmegyek onnan. Ettől függetlenül, amikor egy egyébként jó mentet megy, van csapatmunka,és bejön 1-2 ilyen elem, és elbaxa a mecset,azért nem kellemes. Nem mondtam, hogy a kardomba dőlők miatta...Nincs olyan pro gamer, aki megcsinálja az általam leírtakat csalás nélkül. Én sem tegnap óta játszom ...Pont. Részemről téma lezárva.
-
fornettisuti
veterán
válasz
+norecoil
-
@rglaaf
veterán
válasz
Snip3r_HUN #83553 üzenetére
köszi ez is jó de nem erre gondoltam az valami cinematicos cucc volt
-
daveoff
veterán
válasz
sandor75 #83530 üzenetére
Ha csalóval találkozol, és biztos vagy benne, hogy tényleg az, akkor miért nem lépsz ki a fenébe? Azt azért ne találjátok ki, hogy minden szerver tele van csalókkal. Én csak HC-t játszok, van elmentve pár jó szerver, amiken játszunk, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor találkoztam csalóval a 750 óra játékidőm alatt. Azt elfogadom, hogy normálon több a csaló, de szerintem nincs tele a játék, vannak jó játékosok, ezt el kell fogadni. A másik dolog, meg a netcode, ping, stb. ezek is tudnak gondot okozni, nem is keveset. Javaslom olyan szervereket próbálj, ahol mindenki 50-es ping alatt van...
(#83554) fuvi: Jobb példát nem is hozhattál volna, a gyerek elég jól nyomja, erre jön a "qrva anyád csíter vagy".....természetesen egy magyartól...
-
fuvi
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
@rglaaf #83551 üzenetére
Parancsolj.
Battlefield 4's Little Engine That Could!
-
venomka1
aktív tag
Koszi a valaszokat sracok
Most megyek melozni,. Sziasztok
-
@rglaaf
veterán
azt a videot keresem ahol golmudon az összes járművet behalmozták a vonat elé, persze igy se sikerült megállitani
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
M2 Slamet már nem lehet FLIR-el látni vagy csak nálam nem jó?
-
@rglaaf
veterán
válasz
venomka1 #83547 üzenetére
Battlefield 4 gadgets and equipment itt minden leirást megtalálsz mielőtt megint jössz valami kérdéssel
-
venomka1
aktív tag
T-UGS mire valo? leraktram a foldre,de semmi
az a mini helikopter szeru dolog sem tudom mire valo. oda repulok az ellenfel fele nyomom a gombot,de nem lovi ole. vagy csak nezelodni valo? -
gali777
őstag
válasz
HollyBoni #83545 üzenetére
Pedig érdekelhetné őket, ha ki lennének bannolva az ilyen majmok, akkor úgyis kikönyörögné apucitól, hogy vegye meg neki újból és akkor ez plusz bevétel nekik, a majomnak meg már lehet nem érné meg megint csalni.
Vagy ha még ezután is csal, akkor a sokadszorra vett bf-nél már csak felfogja, vagy már apuci nem fogja megszponzorálni a sokadik bf-et
-
HollyBoni
veterán
válasz
#16729600 #83544 üzenetére
Írnak valamit aztán a csalók írnak egy újabbat. Folyamatosan ezzel kéne foglalkozniuk. Ha félkészen adnak ki egy játékot szerinted érdekli a fejlesztőket hogy csalnak vagy nem?
Benyelték a pénzt amit kellett, ennyi volt a lényeg, onnantól már nem foglalkoztatja őket annyira.
-
törölt tag
Nem az az igazi baj, hogy ennyi retardált köcsög csaló van.Hanem, hogy nem képesek/akarják hatékonyan szűrni őket.Nem hiszem el, hogy nem lehetne olyan algoritmust, scriptet írni, ami naprakész a csalásokból.
(#83545) HollyBoni Akkor legyen egy kib@szott részleg, ami csak ezzel foglalkozik, nem azért fizetem őket, hogy meló helyett recskázzanak és hagyják a csalókat.
-
csa33ee
aktív tag
válasz
Ó hát nem kell csodálkozni ezen,jómagam is a múltkor futottam össze egy hőssel,mégpedig HC szerón ahol aztán tényleg elég egy lövés hogy feküdj.A gyereket 2x 100% telibe lőttem sniper-rel, naná hogy övé volt a hit.Ugyanott a LAV-jára 2db C4, és kb 25%-ot sebzett csak le.Muszáj voltam kilépni, rájoin-olni a gyerekre és mint csapattársat gazdaságosan pofán lőttem.Akkor feküdt, én meg repültem a szerverről.Mondjuk ilyenek miatt én is csak max hetente 1-2 kört megyek.Vannak érdekes anomáliák.Mi lesz majd ha ez is ingyenes lesz mint a BF3,szent szar.Bár a szar net is okozhat eltéréseket, de azért ekkorákat talán mégsem.
-
HollyBoni
veterán
válasz
sandor75 #83534 üzenetére
Oké, értem, továbbra is azt mondom hogy van millió szerver, ha nem tetszik mész másikra. Minden szerveren pedig nincs csaló, ne essünk túlzásokba.
(#83538) sandor75: Teljes mértékben értem, de túlreagálod. Minden játékban vannak csalók, akkor inkább ne játssz multiban semmivel.
-
psq
tag
válasz
Vannak szerverek, ahol bármit csinálsz valamiért nem adja... Megfigyeltem például, ha 60 körüli a pingem valahogy ritkábban lőnek le. Szemben állunk nagyjából egyszerre kezdünk lőni és a végén én maradok talpon. Ez az arány 40-50 körül megfordul
Persze lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, mert nem akarom belátni a bénaságomat. Túl öreg vagyok már ehhez, romlanak a reflexek.
-
sandor75
csendes tag
válasz
HollyBoni #83533 üzenetére
Ha jobb az nem érdekel, de a pálya másik végéből kilő egy lövéssel ironshigt-al, az nem jobb....a spotra meg annyit, hogy attól még szintén nem lő át a fél pályán a hegyen, ami mögött fekszem, Srácok , nem ilyen amatőr gondok miatt mondanám amit,nem ma kezdtem a szakmát no, a net miatt meg nem lesz golyóálló valaki, mikor tisztán látom , jelzi a találataimat. NO értsük már ami ír az ember...
-
HollyBoni
veterán
válasz
1000+1 szerver van. Ha TÉNYLEG találkozol egy csalóval, mész másikra. Szvsz elég sok ultra kocka emberke van, el kell fogadni hogy van akiknek nincs élete csak egész nap játszanak és szimplán jobbak nálad.
Én élvezem a játékot akkor is ha majdnem az utolsó vagyok a szerveren.A chatet pedig mindenki csak arra használja hogy panszkodjon...
-
guftabi96
addikt
válasz
Tény és való, hogy vannak csalók, de nem lehet, hogy a neteddel is van valami?
Nálam az utóbbi patchek óta sokkal jobb a netcode.
Régen nekem is voltak ilyenek a rossz netcode miatt, de szerencsére már sokat javult a helyzet.
Egyébként amikor olyan helyről lőnek ki, ahol nem látszol, akkor gondolom be voltál spottolva, és úgy tudott kiszedni.
Arról meg ne beszéljünk, hogy vannak itt is nagy makkosok
Nekem is volt már, hogy random belelőttem egyet gol magnummal a levegőbe, és bumm headshot -
sandor75
csendes tag
Nagyon régóta játszom már, lassan túl régóta...Általában nem szoktam írni , csak olvasom a fórumokat, blogokat, de a bf 4 most elérte nálam azt a küszöböt, hogy ideírjam mekkora rakás szerencsétlenség lett. Nem tudom igazából, hoyg csaló van rengeteg, biztosan sok van,mert olyan dolgokkal találkozom napi szinten, ami a jó játékos fogalmán messze túlmutat...pl teljes tárat bele eresztem , hátulról, majd megfordulva vidám leszed egyetlen lövéssel...Olyan helyeken lát meg az emberke, ahol fizikailag kizárt, nem nem thermal és egyéb dolgokkal, csak ő maga ki "szemével" , 300 méterről halál pontosan lő fejen, minden kiegészítő nélkül, stb...persze a csalók saját magukat verik át leginkább, és amíg csak egy egy rohangál a pályán egy fene, de már komplett rajok vannak akik lelőhetetlenek, akit hiába sorozok rommá egy tank géppuskájával , vidáman odaszalad, és a repair tool-l!!! kinyír tankkal együtt, majd látni a killcam ban, hogy a hp 100...természetesen.
Nem , nem a profizmus, ne is akarja senki ezt bemagyarázni , nagyon öreg motoros vagyok már , tudom mi az amikor valaki jó, és amikor valaki csal. Persze a multi játék velejárója volt,és lesz csalás mindig, de azért ez már kezd szánalmas méreteket ölteni. Kedvencem a gólyóálló , 70:0 stattal szaladgáló emberke, akinek ha szólsz, hoyg barátom kapcsold már ki a csalásokat, akkor még engem tesznek ki a szerverről....
Semmi újat nem mondtam tudom, csak kikívánkozott belőlem a dolog már.
További szép napot! -
psq
tag
Ott tartok, hogy inkább nem vezetek semmilyen többszemélyes repülő izét. Annyira "remekül" megy, hogy mindig megköszönik
-
guftabi96
addikt
szerintem valami repülő szimulátorban több sikerélménye lenne, mint itt.
De lehet csak azért mondom ezt, mert én b@lf@sz vagyok jettel.
Ha valaki nagyon belejön, akkor azért lehet vele keményen aprítani.
Sajnos volt már benne párszor részem, hogy az ellenfélnél volt egy nagyon jó játékos. Na az rendet is rakott a pályán -
törölt tag
Tegnap beültem IFV-be egy szlovák csóka mellé, egyből jött a "takarodj ki mellőlem szemét magyar".Azért elképesztő, hogy ezek a "nemzeti barátkozós" dolgok még ilyen lövöldénél is mennyire élénken élnek.Idióta frusztrált barmok tömkelege. ( mondjuk utána átmentem a másik csapatba és kinyírtam jó párszor a kis gyökeret )
-
aizen92
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83518 üzenetére
remove kebab. ez kész
-
psq
tag
Sziasztok!
Használ valaki joystik-ot? A lányom fejébe vette, hogy azzal akar játszani... Én pedig nyilván nem mondhatok nemet neki
De akkor már vennék olyat amit én is használhatok. Mindig irigykedek amikor látom, hogy néhányan mennyire ügyesen repülnek. Vagy csak én vagyok ennyire béna?
No mindegy is vennem kell valamit, addig úgysem hagy békén... -
aizen92
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83516 üzenetére
fájdalmasan igaz
és ami még az oroszokra: 5 percenként egy cyka , nem szólalnak meg, bármit mondasz nekik megcsináljak kussban. Aztán 5 perc múlva egy hangos cyka és nézel hogy wtf happened? -
Mr.Csizmás
titán
hatványozottan igaz, csak ki kellene egészíteni a törökökkel
-
HollyBoni
veterán
Úristen meg fogunk halni!
-
törölt tag
"PROBLEM CONTACTING EA LOGIN, PLEASE TRY AGAIN IN A WHILE" Másnál megy?
-
Prosector
addikt
daveoff!!!
Akartok indulni a kupan? Ha igen gyere ts-re: "teamspeak.hu" , Battlefield 3-4 szoba.
Ha jossz irj ram es behuzlak( Kuksii)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest