Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
-
kisza25
félisten
régen ez volt a száma EA-nak 06-1/505-95-50
ahogy nézem most is ez, itt a fóruma -
stoon
addikt
valaki segítsen légyszi! az origines support telefonszáma kellene!vagy elérhetőség vagy ilyesmi!thx
nem vagyok benne biztos de talán Prosector beszélt velük (ráadásul egy kedves szőke női hanggal
)
a helyzet a következő egy ismerősöm ismerősének feltörték a fiókját és volt benne jó pár játék és ezt szeretné visszakapni! és ő is szeretne egy kellemes szőke női hanggal beszélgetni erről!
és én is berakatnák egy két régi játékot ami "nincs" az originen de megvettem aktiváltam de akkor még "nem " volt origin! és ezért az origin azt irja hogy haszált kód! stb blablabla! és én is szeretem a szőke női hangot!
-
kisza25
félisten
mondjuk bizarral relatív kevésszer kell tankot hegeszteni és közel annyit lehet ölni gúnárként, mint amennyit ő öl
stoon: itt nézted már? mi a gond? -
venomka1
aktív tag
amikor megf olnek latom ay ellenfel avatarjat, hogz tudok magamnak is betenni valami frankot_
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #85185 üzenetére
Felhőadatokkal volt probléma..
-
Gyula84
veterán
Megint visszajött az hogy ha TV zel akkor ki tudnak lőni, ha kiszedik a TV? vagy ez ki se lett javítva
(#85184) Cris99
csak hülyülök -
westcoastog
veterán
Üdv.
1 hete nem játszottam, most mennék fel szerverre, írja hogy csatlakozás de nem indul se az origin, se a játék. :SJátékfájlok ellenőrzése stimm, mást meg nem tudom mit nézhetnék meg. :S
Gép restart is volt. -
-
törölt tag
válasz
@rglaaf #85179 üzenetére
Semmi baj nincs az aktív gunnerkedéssel, javítással.Én arra gondoltam, amikor körbeállnak egy járművet és ketten hárman csak hegesztik.Hainanon a celebek a kis sziget mellé leállnak 2 Ifv 1 boat felállásban és 4-5 ember csak javítja őket, egy métert se tesznek meg se előre, se hátra,nem foglalnak, csak a k/d arányra van magömlésük.
-
guftabi96
addikt
válasz
maxxenergie #85177 üzenetére
Vedd meg a Premium Editiont
Én is azt csináltam.
Olcsóbb volt a PE, mint a sima Premium. -
maxxenergie
senior tag
válasz
kriszpontaz #85168 üzenetére
Köszi!
Forrás LInk esetleg, illetve sima Prémium nincs akciósan lassan megveszem ha olcsó lesz
-
-
válasz
eugabesz #85144 üzenetére
Mármint mire gondolsz... ez a kettő egy és ugyanaz jóideje (sőt eleve)...
Én értem hogy eltérő a neve, ezt írtam is...
Az tudom elképzelni a srác csinált egy Blog EA Accot (ami amugy Origin acc is) és egy másik accon (ami szintén EA és Origin acc is) meg be van regisztrálva a játék.
És valszeg azt hiszi a blogba belép és onnan indul a játék... de mivel a játék nem azon az accon van ezért nyilván indítani nem tudja.
Ezért írtam neki hogy originbe kell belépni és onnan indítani a játékot az megnyitja a jó blogot (ami ahhoz az acchoz tartozik amin a játék is van) és akkor enged játszani nyilván. És nyilván a neve is ugyanaz, hisz ugyanaz az acc.
A másik accot amin meg semmi nincs csak egy regisztráció el kell felejteni.(#85146) Dtomka
Dehogy kuka... csak szívatnak.
-
kriszpontaz
veterán
A Tesco-ban megint akciós a BF4.
Az alap BF4 5000.-
a Premium Edition 6000.-. -
törölt tag
válasz
Gyula84 #85164 üzenetére
Én is rühellem ezeket a celeb gyíkokat ( bocs hüllő .
). Múltkor elkezdtek leugatni chaten, az egyiknek a javító cselédjei/napszámos parasztjai, hogy beültem az egyik szabad ifv be, amikor az fent van tartva celeb kartársnak.Legközelebb már foglalták neki és átadták.Nem is értem ezeket fullajtár szolgalelkű rajongó köcsögöket.Ha nálam javít valaki, mindig feljánlom , hogy vezessen, ha ismerős meg felváltva megyünk.Abban vajon mi lehet a poén és élvezet, ha valaki csak hegeszti a másikat, mint a barom és semmi mást nem csinál?
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #85156 üzenetére
tetű jjikka kemper gyerek ESL PRO MENŐ csak kemper sz@r semmi más szerintem
ja és only ace23... -
Gyula84
veterán
-
Deftyyy
tag
Szal ki kellett kapcsolni a két lépcsős védelmet és egyből felenged mindenhova. De azért igazán kijavíthatnák a hibát.
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #85150 üzenetére
lehet gyiku műve
AMD-vel erre futja
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Elég rég jártam a fórumon és a játékban is így előre elnézést ha már egy lerágott csontot kérdezek.
A következő volna a problémám: A játék be Joiningol de a deploy képernyőn ha bármit is kattintok akkor kilép ablakos módba és villog meg teljesen más képet mutat a játékból, csak az Alt+Tab ablakváltás "javítja" meg a dolgot és csak Enter leütésével tudok deployolni.
Esetleg ez egy ismert probléma? Van rá megoldás? És ha igen micsoda?Köszönöm előre is.
-
Edem05
őstag
-
eugabesz
őstag
válasz
FollowTheORI #85142 üzenetére
Ez olyan esetben fordulhat elő,ha az EA account és az origin account nem egyezik...sztem itt az lesz...
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85142 üzenetére
Úgy is próbáltam hogy origin-en belül indítottam a játékot de a battlelog hibát ír ki. Majd készítek képet.
-
válasz
Dtomka #85141 üzenetére
Nomost... két dolog van ha jól értem.
Egyrészt a játékot csak originre lehet aktiválni, egy origin fiókra/accra... tehát ha jól értem, akkor ő létrehozott egy másik új origin accot?
Milyen régi email cím, és hova akarsz egy másik emailcímmel belépni?Szóval van egy játék kód azt csak origin fiókra tudod beváltani, ahova be tudsz lépni egy adott emailcímmel és ott a játék... onnan tudod indítani a játékot ami megnyitja magától a battlelogot (böngészőt) és utána tudsz játszani, ha fut az origin kliens és a battle log is... azonos fiók adatokkal azonos emailcímmel.
Tehát azt az emailcímet kell mindenhol használni, ami ahhoz az origin acchoz tartozik amin a játék be van aktiválva. Nem kell másik külön regisztráció és emailcímes belépés sem.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85140 üzenetére
Próbáltam azt, hogy originbe belép a régi email címével de ott már nem tudja beváltani a játékot, mert úgyé az origin azonosítóhoz aktiválta. De nem értem akkor ha belép battlelog-ba akkor miért nem látszódig a join gomb.
(igen kb ugyanazt írtam le mint előbb, csak idegesít a dolog.)
Köszönöm türelmes és segítőkészséged Próbálkozok. -
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85138 üzenetére
Nem originen és sima alapjáték. Egy új azonosított adott meg, de nem tartozik hozzá e-mail cím. Nem tudom, ezt hogy hozta össze, vagyis bénázta el. Ha originbe belép akkor ott a játék, de mikor a battlelogba akkor oda ugye kell e-mail cím is.
-
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megvette a BF4-et. De valamit elrontott. A lényeg, hogy beaktiválta a kódot, de nem tud játszani. Az email címére jött megerősítő e-mail, viszont ha belép battlelogba akkro a szervereknél nincs join felirat.
Mit tud tenni? A segítséget előre is köszönöm! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #85134 üzenetére
Engem nem győzött meg, hogy támogassam. Ez van.
-
guftabi96
addikt
-
dokee78
félisten
Na mi a szösz?
Nem tudok játszani!Játék javítás megvolt!
Origin és Battlelog ki és bejelentkezés megvolt!Joining server és ennyit tud.
Kaspersky IS zavarna be?
-
törölt tag
Jövőhét végén lehetne retro hétvége a tankodba és szólhatna ez.
[link]
Ui: Bizarre-nál is.
-
törölt tag
Ha valaki itt híres akkor az a hüllő.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
FollowTheORI #85125 üzenetére
Lehet velem van a baj, de elég gagyinak tűnik. Persze egy pár fős csapattól nem lehet csodát várni, meg az ilyen kickstartes-es/early access-es projektekből ritka, hogy jó minőségű kész termék lesz.
-
-
fuvi
senior tag
válasz
kisza25 #85123 üzenetére
szerintem meg tudnád győzni az ESL szervezőit, hogy a BF4 1on1 Tank Battle Cup-ot és BF4 2on2 Heli Battle Cup-ot keresztezzék neked
-
kisza25
félisten
válasz
maxxenergie #85121 üzenetére
ez is valami? tegnap beledöntöttem a tankot a virágágyásba és úgy szedtem le az atack helit, telepített légvédelmi ágyú
amúgy jó, de volt már -
válasz
maxxenergie #85121 üzenetére
A következő játékban már lesz ilyen egybeépítve, hidroplán tank.
-
maxxenergie
senior tag
Egy jó videó így hétvége előtt :
-
GoTReX
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #85105 üzenetére
1366*768
-
eugabesz
őstag
Azért ez így elég gáz,már nem azért...veszek egy játékot,feltelepítem,rányomok az ikonjára és működik.Nagy elvárás a 21. században??
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Gép fejlesztés előtt álok. Vélhetően egy I5 4460, 8gb ram, GTX 750 2gb vagy GTX 950 2gb lesz a config. Mire számíthatok ezzel BF4 multiplayerben? Válaszotok előre is köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #85098 üzenetére
Ezt a postod pedig olvastam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest