Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ooloo

őstag

Van egy GTX9800+ kártyám ami alapon 50% ventilátor teljesítmény mellett 65-67 °C , de játékok alatt pillanatokon belül felmegy 93-95°C -ra . A kártyát kb. három hete újrapasztáztam , mert párszor lefagyott , iszonyatos bepixelesedések és a ventilátor visítása közepette . Az újrapasztázás után már nem fagyott le a kép , de a pixelesedés - főleg képváltás esetén - kisebb mértékben megmaradt . A hőmérséklet - alapjáraton - 60°C volt a pasztázás után , de szép lassan ez az érték is emelkedett , egészen a mostani 65-67°C - ra . A játékok is akadoznak , amik eddig simán futottak .

Mennyi ideje lehet a kártyának ? Napok , hetek , hónapok ? Lehet , hogy költői a kérdés ?

Kinéztem az új kártyát , de a GTX6XX széria miatt kissé elbizonytalanodtam . Lehet , hogy érdemes lenne kivárni , mert az új kártyák lenyomják a GTX500-as széria árait . Azt is olvastam , hogy a GTX650- es kártya erősebb lesz a GTX580-as kártyánál , de az ára 299 Dollár lesz . Szóval elég nehéz jó döntést hozni az új sorozat piacra dobása előtt .
    A kártyám viszont haldoklik ... ki tudja mikor adja meg magát végleg .....

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák