- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
válasz
Forza.VIDI #48341 üzenetére
Sikerült letesztelnem Memtestel és nem hibázott közben. Tehát a ram kizárva,akkor vga ram?
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Pár napja észrevettem,hogy szaggat az oprendszerem,pl. zenehallgatás közben,ha böngészek,vagy mappákat nézegetek,a zene is meg az oprendszer is beszaggat,"megakad a lemez"... ugyanez van filmnézés közben is,de Youtube nézegetése közben is. Normál böngészésnél,tehát mindig jelentkezik ez a probléma.
Játékoknál nem vettem észre semmit sem.
Ezen oknál fogva újratelepítettem a Win7et,eddig Sp nélküli Win7 volt fent,most az Sp1 et tettem fel,a hiba megmaradt,pedig friss drivereket töltöttem. Nagyon irritáló,nem tudjátok mitől lehet? Sokat segítenétek.
U.i: Amire én tippelnék az vagy a memória,vagy pedig a Winchester(amit nem nagyon hiszek.) esetleg Vga memória hiba. De hozzá kell tenni pár hónapja a vgam is javítva volt,és nem szervízbe,ettől független nemvolt még gond vele(reballozás + memória csere volt rajta). A játékok pedig nem szaggatnak és egyenlőre a hang hibát sem véltem felfedezni.
Köszi előre is. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a AMD Catalyst 10.12 Preview for Windows 7– Featuring the new Catalyst Control Center-t,és a kérdésem az lenne,attól független hogy ez ilyen nem teljes verzió,a driver ugyanúgy benne van? és nincsenek vele gondok? Vagy inkább szedjem a sima Catalyst Software Suite (64 bit) -ot?
Köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Ati Radeon 4850 problémával kapcsolatban kérdeznék. Egy 2.1 hangfalat,véletlenül félrekötöttem,és a kimenetet kötöttem rá a hangkártyára,aztán gondolom belevezette a szateliteknek szánt áramot,hangkártya elromlott,aztán rá egy nappal a vga is.Először ment jól a vga,aztán másnap párszor elment a kép,és azt írta a win7 hogy leállt a kapcsolat az ati driverrel.Aztán következő nap pedig már csikos volt a kép,bootoláskor is,meg végig,próbáltam újratelepítést is,másik gépben is próbáltam,de ugyanez a probléma,azt hozzá kell tenni Windows be se bootol,mert kékhalállal elszáll.
A kérdésem az lenne,hogy elképezelhető hogy az alaplap rontotta el a VGA-t? Garancia már nincs a vgara,javítható ez vagy kuka?
köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
9600 gt hez kellene ventiszabályzó program(tudom hogy fajtája mind1 csak odairtam
)
Tudtok ajánlani egyet?
Köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
az adatlapomban leirt konfig alatt a TOm clancy's Rainbow Six vegas laggol ha közel megyek egy emberhez ja és ez offon vannak a cuccok csak a részleteségek maxon vagy olyan 20 as fps em,a vgat kéne húzni? ha igen akkor hogyan,asus a vga szal van rajta hütő
ventivel!
Milyen progi kell a húzáshoz mit kell rajta állitani és mennyire húzzam,mennyi hőfok a sok?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest