Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bedohazi

aktív tag

Udv,

Az lenne a kerdesem, hogy ha megnyitom az msconfigot, ott a startup-nal megjeleno programoknal miket vehetek ki, hogy ne induljanak a laptop indulasakor, mert gondolom minel kevesebb indul annal gyorsabban er el a desktop megjeleniteseig.

Amik most be vannak pipalva itt lathatok, es mellette, hogy mi megy:

Ezek voltak alapbol es meg par amit mar kivettem, tobbek kozott a Synaptics es Syngesture-t is kivettem, majd visszatettem mert akkor nem volt elerheto a touchpad gorgeto fukcioja pl, de amikor mar visszatettem mar nem indul el magatol pedig be van pipalva :( Ez mitol lehet?

A masik kerdes, hogy van a Lenovo battery es energy managementes progi es a dolby profile selector, amit ha kiveszek akkor nem fog elindulni magatol es olyan mint ha fel sem lenne telepitve???? Megeri ezeket hasznalni? A lenovos cuccot meg megertem mert van olyan beallitasa hogy az akut csak 60% ig tolti fel ha halozatrol megy es lehet teljesitmeny allitasok csinalni, ami nem tudom mennyit er.... de a dolby az eleg furcsa, mert ha megy es a zene ikont kivalasztom egesz szep a hangzas, viszont ha kikapcsolom a programot akkor nagyon gyenge lesz, mintha a program direkt legyengitene, mert ha jol emlekszem amig nem volt fent, addig kb ugyan olyan volt mint most bekapcsolva :D

Új hozzászólás Aktív témák