Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedohazi
aktív tag
Udv,
Az lenne a kerdesem, hogy ha megnyitom az msconfigot, ott a startup-nal megjeleno programoknal miket vehetek ki, hogy ne induljanak a laptop indulasakor, mert gondolom minel kevesebb indul annal gyorsabban er el a desktop megjeleniteseig.
Amik most be vannak pipalva itt lathatok, es mellette, hogy mi megy:
Ezek voltak alapbol es meg par amit mar kivettem, tobbek kozott a Synaptics es Syngesture-t is kivettem, majd visszatettem mert akkor nem volt elerheto a touchpad gorgeto fukcioja pl, de amikor mar visszatettem mar nem indul el magatol pedig be van pipalva
Ez mitol lehet?
A masik kerdes, hogy van a Lenovo battery es energy managementes progi es a dolby profile selector, amit ha kiveszek akkor nem fog elindulni magatol es olyan mint ha fel sem lenne telepitve???? Megeri ezeket hasznalni? A lenovos cuccot meg megertem mert van olyan beallitasa hogy az akut csak 60% ig tolti fel ha halozatrol megy es lehet teljesitmeny allitasok csinalni, ami nem tudom mennyit er.... de a dolby az eleg furcsa, mert ha megy es a zene ikont kivalasztom egesz szep a hangzas, viszont ha kikapcsolom a programot akkor nagyon gyenge lesz, mintha a program direkt legyengitene, mert ha jol emlekszem amig nem volt fent, addig kb ugyan olyan volt mint most bekapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest