Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Van egy netbookom, 2db USB kimenettel. Ha USB-hubot veszek hozzá, akkor ugyanúgy lehet használni ezt a többes USB csatlakozót, mint a beépítettet? Tölteni nem akarok róla telefont. De egeret, HDD-t, tabletet rá szeretnék kötni.
-
vbbb
őstag
Lenovo T61 fan error-t írt ki bootolás előtt, amit cseréltem egy másikra hűtőre. Forog és hűt is - mellesleg folyamatosan megállás nélkül - viszont az elején ugyan úgy kiírja a 'fan error'-t.
Ezt ESC-el lehet átlépni. Olvasgattam és valószínűleg az ezt szabályozó biztosíték szállt el az alaplapon. A kérdésem az, hogy hol van ez és valaki tud-e valami leírást adni a javításához? Neten egyenlőre nem találtam ilyet, de a probléma maga valós. -
75kokoko75
aktív tag
válasz
amdathlonxp #24590 üzenetére
Ő az: [link]
-
fujitsu97
csendes tag
Köszi a választ!
Sajnos nem vagyok teljesen tisztában ezekkel még, mert nem volt dolgom vele. Szóval ha cellazárlatos, akkor elveszti a feszültséges ez eddig tiszta. Azonban miért van az, hogy utána meg tudom használni. Főleg olyankor miután várok vele, hogy lehűljön. Ha azonal akarom visszakapcsolni, ismét kikapcsol, de ha lehűl a gép, vagy inkább tenném a hangsúlyt az akkumulátor lehűlésére, akkor tudom használni, míg le nem merül teljesen. Ameddig persze azt az elektronika engedi.
Szép estét! -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
LTN156AT05-301 kijelző jó lehet LTN156AT15-C01 helyére? Samsung RV510-ről van szó.
-
Tim82
félisten
válasz
amdathlonxp #24590 üzenetére
Lokál témák között vannak a beárazós topikok. Notebook beárazás.
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok a beárazós topic létezik még? Már régen nem használtam és most nem találom,pedig szűkségem lenne rá.Egy linket nagyon megköszönnék.
szép napot -
sztikac
őstag
A 6930p-m kijelzője alul kb. 1 cm-es sávban villogni kezdett, videó a hibajelenségről:
Szalagkábel lehet? Mennyi lehet a javítása?
-
codmester
tag
Sziasztok a kérdés a következő van egy acer travelmate 240-s notim észre vettem hogy a kijelzője (15") nagyon pixeles,de az asztalim monitorja (18") nem;mind kettő 1276*768 van beállítva (aceren win7pro,pc-n win8 van) ez pontosan miért van?
-
Szabmester03
csendes tag
válasz
KillHates #24580 üzenetére
Asus R512m
Biosba bejutottam. Addig jutottam, hogy a partíciókat mutatja, kéri, hogy adjam meg , hova szeretném telepíteni a rendszert. Nem engedi telepíteni egyik partícióra sem. Utána néztem, töröltem minden korábbi partícót, recovery stb. CSM enabled, így sem engedi. UEFI-vel bootolni nem akar, kapásból bedob biosba.
Win 7-et telepíteném. Próbáljak egy 8ast?
-
válasz
Szabmester03 #24577 üzenetére
Hali! Egy típus azért nem ártana...
-
k-adi
nagyúr
Hello.
- A laptopom mostanában egyre többször kifagy, behagyánzik a képernyő és idegesítő hangos kifagyós-sípolós hangod ad ki.
- Néha meg csak simán lekapcsol, mintha túlmelegedne... pedig NEMA gpu-n lévő venti forog, hallom is, tehát nem melegszik túl a kártya.
Driverből próbáltam eggyel korábbit, az se jo. Most a legfrissebb van fent, azzal is megy ez a móka.win 8.1 van rajta, eddig is ez volt, semmi gond nem volt. Ezt 1 hete kezdte el, pedig nyár óta semmi változás nem volt a laptopon se hardware se software szintjén. (akkor is csak ssd t raktam bele, tehát a gpu-t nem érintette)
Szerintetek mi lehet a gondja? Én kilőttem a túlmelegedést mint okot. Egyszerűen haldoklik a gpu ?
-
Szabmester03
csendes tag
Üdv!
Ismerősöm ledobta a laptopját.Az eset után még működött pár napig. Most nem akar bebootolni. Win 8 van a gépen. Bekapcsolásnál odáig megy, hogy PC diagnosztikát akar végezni, de csak tölt egyfolytában, nem csinál semmit. Nem tudok belépni semmiféle biosba, vagy akármibe. Újra szeretném telepíteni, hogy lássam, az elég-e. Szétszedni nem tudom , az egész egyben van, nincs külön fedél a winyónak.Úgy gondolom, hogy az sérülhetett.
Van valakinek ötlete, hogy jutok el egy boot menüig? Vagy hasonlóig. -
sztikac
őstag
6930p-n a trackpointhoz tartozó gombok gumiborítását ki lehet cserélni?
-
Tim82
félisten
válasz
MrRL19 #24570 üzenetére
Nagy valószínűséggel magától nem fog kiszáradni - a folyadék a kijelző különböző rétegei közé került ugyanis. (Valószínűleg lefolyt a kijelző alsó kerete alá, majd onnan szivárgott be.)
Szervízben szétszedhetik, de ez macerás és pepecselős meló, valamint elég nagy eséllyel kijelzőhalál a vége - nem hiszem, hogy sok szervízes vállalna ilyesmit. Persze, egy próbát nyilván megér érdeklődni...
-
bakter24
őstag
válasz
crysis88 #24566 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, és a leszedett Driver mappámban nincs Webcam driver, szóval külön driver nélkül Win7-64bit felismeri nekem. AIDA látja eszközként? Nekem ez van benne:
Hardver azonosító USB\VID_0402&PID_9665&REV_0009&MI_00
És ezzel a driverrel meg:
Illesztőprogram verziója 6.1.7601.18208
Illesztőprogram szolgáltatója Microsoft
INF fájl usbvideo.inf -
crysis88
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem valakitől egy Acer Aspire 5742 notebookot.
Tettem rá egy Win 7 Ultimate 64 bites oprendszert , felraktam az összes drivert de a kamera nem akar működni.
A srác akitől vettem ismerősöm és szentül állítja hogy neki ment a kamera , de o win 8.1-et használt.
Mit tegyek vele hogy win7 alatt működésre bírjam? -
akoska23
aktív tag
válasz
whited #24560 üzenetére
Khbali: nekem sem most akarom eladni ezért elugrok vele a szervízbe igaz 24- órában megy a gép még nem jött elő.
Az Asus-nál majdnem minden esetben le kell szedni a BIOS elemet és hagyni kell majd' 10 percig. Nekem egy szimpla memória cserénél volt ilyen hogy csak az ASUS logóig jutott aztán semmi de megoldódott azzal amit írtam.
-
whited
addikt
Sziaasztok
Az asus x501t szetszedtem amirol beszeltem egyik nap mert most ha bekapcsolom nem indul el a venti es 2-3mp kent egy pittyenes hallatszik
Bootolni addig jut el, bejon az asus logo aztan eltunik de nem megy tovabb
Mi lehet vele?Kep hatha segit[link]
-
bakter24
őstag
válasz
akoska23 #24547 üzenetére
Üdv
Memória hiba is lehet, memtest86+ menjen végig egyszer, hátha talál valamit.
-
akoska23
aktív tag
-
Yummy
tag
Sziasztok!
Adott egy notiban egy GTX950m kartya. Legfrissebb nvidia driver. Van az nvidia vezerlopultban egy Vsync opcio es ott kellene lennie elvileg olyannak, hogy adaptive. De nekem nincs, csak ki, be, es 3d alkalmazasok. Mobil gpunal nincs ilyen csak az asztali tarsainal? Vagy ez miert van?
-
Kbali
nagyúr
válasz
fujitsu97 #24546 üzenetére
Valószínűleg cellazárlatos az akksi és emiatt hirtelen veszti el a maradék kapacitását. Megpróbálhatod "formázni", kalibrálni, de sokat nem biztos, hogy érsz vele. Esetleg emeld a win-ben a riasztási szintet az eddig tapasztalt 30% fölé.
Egyébként meg akkucsere tud segíteni a gondodon. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van nálam egy Acer laptop, ami nem ad képet. Próbáltam már monitorral is, de semmi. Elindul, a ledek is világítanak, de semmi képet nem ad. Bevittem a laptopszaki-ba és ott azt mondták, hogy majdnem biztos, hogy VGA gond, de lehet alaplap is. Lehetséges, hogy elvált a forrasztás? Ezt valahogy otthon megtudom próbálni orvosolni, mert min.35e Ft a javítása, ami már nem éri meg?
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! A következő hiba jött elő a mai napon
HP EliteBook 8460p) windows 7 alatt egyszer csak fekete képernyő és a gép semmire sem reagál.Ez egyszer skype közben egyszer meg sima böngészés közben jött 5-6 órás eltéréssel a gép pedig folyamatosan ment addig. A sima fekete képernyőt látom majd 10 másodperc és újraindul. Proci és egyébhőmérsékletek rendben vannak. Lehet hogy kuka lesz a gép?
-
fujitsu97
csendes tag
Sziasztok!
Akkumulátor problémám van. Adott egy Asus K53SC laptop és az a helyzet, hogy amikor az akkumulátor 30% környékén van, windows ezt mutatja, akkor egyszerűen kikapcsol. Nem az alvás meg hibernálás a gondom, hogy ezeket nem teszi meg, hanem hogy memória effektusra gyanakszom.
A kérdés, hogy ha valóban az, akkor mit lehetne kezdeni vele?(Li-Ion 10,8V 5200mAh 56Wh)
Üdv.
-
Roxy27
tag
Sziasztok,
érdekes dologgal állok szembe
Adott egy ASUS X751L noti... telepítve volt Win 10 de inkább vissza kellene tennem rá a win 7 -et (ismerős kérésére)
Semmilyen problémára nem számítottam, de:
win7 telepítőt indítva, a win 10 által létrehozott partíciókat töröltem (egyet hagytam, ahova mentésre került minden, nevezzük D meghajtónak) majd szokásos módon formázni szerettem volna, hogy létrehozza a 100MB-os és a "C" meghajtót... de nem csinál semmit! visszaugrik, és megmarad a 100GB-os unallocated space... ez most mi??
A BIOS beállítások jók, ACHI mód...stb. elvileg minden ok.
Lehetséges, hogy, ha már a fos win 10 csinált partíciókat, akkor az összeset törölnöm kellene, hogy a win 7 meg tudja csinálni a particionálást/formázást?
eddig ilyennel nem találkoztam... valaki homályosítson már fel...
Köszi -
konyi79
addikt
válasz
KillHates #24542 üzenetére
Gondolod ezt, amíg nem látod.
Ott a radiátor fölött domború a teteje,, nehogy kikényszerüljön a levegő a nyíláson. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, ha az oldallap oldalról rázárna a radiátorra. De nem, 3-4mm rés van. Ezt próbáltam lezárni a levegő ne forogjon vissza a házba, de tényleg csak akkor működik, amikor már zavaróan süvít a kicsi légkavaró
Pedig a 19W-os APU-t nem lenne művészet hüvösen tartani. AIDA stressteszt alatt simán 80C fölé megy.Szóval ha nincs ötleted, előbb-utóbb viszem a lapot belőle neked reworkre
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
válasz
KillHates #24538 üzenetére
Kapott már mx4-et, ezen túl vagyok
2 bajt látok nála:
- maga a venti annyira primitív kis alacsony profilú vacak, alapfordulaton lényegében nem visz levegőt
- ami levegőt visz, egy része annak is visszacirkulál a házba, mivel nincs lezárva, csak a kivezető nyílások felé tudjon menni.
Ha próbálom kimaszkolni, kimenjen a radiátoron átfújt levegő a házból, akkor az első probléma hatványozódik, mert a ház kilépő nyílása túl kicsi, alig több 1/3-a a radiátor felületének.
Pedig igencsak igényelné a ház a légcserét, mert az alaplap is kicsivel több hőt termel a kelleténél. Pedig pont ezért is már a hdd-t is kicsréltem kisebb fogyasztású ssd-re.
Szuper kis nezezős gép ettől (valójában asszony használja), de halkabb lehetne. -
válasz
konyi79 #24537 üzenetére
Szia! Elnézve a gyári pasztázást, ami inkább hajaz valami kiszáradt ablakgittre fél centi vastagon felvakolva az APU-ra nem csodálom, hogy 40 fokos hőlengésekkel dolgozik a géped. Szerintem most le isopropil alkohollal és kend meg valami jó fajta MX4-el, vagy IC diamond-al. Máris csendesebb lesz az egész!
Nem kell oda nagyobb blower, elég nagy az gyári is. -
konyi79
addikt
válasz
KillHates #24524 üzenetére
Na ezt végigolvasva tör előre belőlem is a barkácsolási vágy (főképp látva a sok kibelezett hűtést) nincs valami alacsony profilú kompakt 4 vezetékes ventilátorod? Van nekem egy sapphire edge VS8-cam, aminek gyárilag igen elcseszett a ventilátora, emiatt a kellemesnél sokszor jóval nagyobb fordulaton jár. Szóval régi vágyam, beleoperálok egy kicsivel combosabbat.
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Elhagytam az Asus notimról 1 gumi tappancsot szállítás közben. Ez eléggé idegel, mert most billeg az asztalon. Nem tudom cikkszámot lehetne-e találni hozzá valahol és az alapján megrendelni? X501A
Köszi előre is.
-
Razermazer
őstag
válasz
Csapo83 #24529 üzenetére
Akkor nem nyugtattál meg, úgy látom ez a hp nagyon érzékeny akkor. Hát nekem azért annyira nincsen időm sakkozgatni se pénzem, hogy kipróbáljak mindenféle modult. Max annyit tehetek, hogy egyoldalas és kétoldalas modulokat választok. Az is igaz hogy 8gb-ban még nem láttam egyoldalast 4 gb-ban igen.
Meglátjuk sajna csak szombaton kerül hozzám a hynix kit. -
Csapo83
aktív tag
válasz
Razermazer #24528 üzenetére
A modulokat nem csak a gyártó, kapacitás és üzemi esz jellemzi. Sok paramétere van még a ramoknak amiket számtásba kell venni és előfordulnak kompatibilitási gondok mindentől függetlenül is. Sajnos vannak gépek amik nyűgösebbek mint a többi ha memóriáról van szó....
-
Razermazer
őstag
válasz
Csapo83 #24521 üzenetére
Köszönöm hát ez nem jó hír, de ez van, cserélgetni kell aztán meglátjuk melyik lesz a jó.
Ezek a modulok samsungok voltak, régi 2x4gb-os moduljaim is azok soha nem volt gondom velük(2gb,4gb-os modulokban 1.5voltosakként) szerintem nem is lenne ha 1,5voltos darabok lennének. Hardverinfo programok vegyesen irkálják ki, hogy mennyin megy valamelyik 1.35-nek írja, valamelyik 1.28-nak. Nem csodálkozom ezen, az is nagy szó hogy eddig ment.
Na most ha hynixet teszek bele ugyanúgy 1.35voltos lehet azzal is befürdök -
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 7750G képes SSD-t kezelni az MSATA foglalatán?
Köszi: Gábor
-
Csak azért írom le az alábbiakat, hogy érzékeltessem, hogy néha mennyire félrevezető tud lenni a legjobb szándék milyen veszélyeket tud rejteni a távszerelés és a segített fórumtárs notebook szerelési rutinjának a hiánya.
Bizonyára páran még emlékeznek kmisi99 HP 8560W munkaállomásának a a ventilátor hibájára.
Misi nem elveszett ember, szerelt már notit is lévén, hogy az IT iparban dolgozik. De hiába a gyakorlat és az odafigyelés van egy-két olyan tetű konstrukciós megoldás ami még a legjobban felkészült szervizest is próbára teszi. Ennél a modellnél van egy olyan perverzió, hogy oda tették a billentyűzet leszorító csavarját ahol átbújik a ventilátor kábelkötege. Szerintem nincsen olyan szervizes aki ne csípett volna már be ilyet. Aztán jobb esetben nem indul a gép mert "testen van" az 5V, de Misivel pont a rosszabbik történt;
-ahogy becsípte a kábelt az 5V és a PWM lett zárlatos!!
-ennek folyománya lett, hogy leégett a komplett PWM illesztés mint a Reichstag
Érni kezdett az alaplap csere mert a szenes kráter nem az ami a gép stabilitását szolgálja. Távirányításban még annyit ki sikerült derítenünk, hogy a ventilátor is odalett. Hurrá! Plusz kiadás... Misi azért még adott egy esélyt és eljuttatta hozzám a gépet. Beindult nálam a bulldog-effektus, magyarán akkor is megcsinálom!
- felépítettem a PWM illesztést, és tádám: megkerült a PWM jel (fent a szkópon látszik a négyszögjel). Első körben boldogan visszadugtam a gyári ventit, ami azonnal lefüstöltette megint a frissen megépített vezérlést
-szerencsére volt miből mazsolázni:
- Ezért egy i7-es Asus gép ventilátorát bütyköltem bele. Látszik, hogy mennyivel gagyibb az Asus ventije, mert simán elnyelte burkolattal együtt az i5-ös HP munkaállomás hűtése:
-itt már teker rendesen az Asus venti:
-de semmi gond, 10 perc AIDA stresszteszt után sem ment 65 fok fölé
De a puding próbája az evés; megy vissza Misihez, aztán majd meglátjuk, hogy a 8 óra folyamatos WOT-ozást hogy bírja
-
baranyfej
újonc
Üdv!
Acer aspire e1-531 laptopom alsó részén a burkolat szétnyílik, ha felnyitom a kijelző részt. Valószínűleg eltört valami rögzítőelem. A kérdésem az lenne, hogy ezt lehet-e javítani és ha igen, mennyiért?
Segítségeteket előre is köszönöm -
Csapo83
aktív tag
válasz
Razermazer #24520 üzenetére
Notik közül nem mindegyik szereti a 8GB ramot illetve előfordulhat az is hogy csupán csak a te ramjaidat nem kedveli ( bizonyos időzítéseken instabil lehet a rendszer ). Ebben az esetben próbálj ki más ramokat hogy azokkal mi a helyzet. A BIOS beállításokat is ellenőrizd és ahol lehet ott állítsad automatára a felismerést.
Minden gyártónak van egy adatbázisa arról hogy milyen ramokat támogat az adott gép, ott is meg tudod nézni ( nem szentírás de támpontot adhat ). -
Razermazer
őstag
Sziasztok
Probléma a következő, adott egy 8560p hp noti memória cserélve lett benne 2x4gb-ról 2x8gb-ra a 2x4gb memória 1.5voltos a 2x8gb-os 1.35voltos ami tudja az 1.5 voltot is. Mióta belekerült a gébe ezt a hibát kapom
Dump File : 100415-7363-01.dmp
Crash Time : 2015.10.04. 12:33:24
Bug Check String : MEMORY_MANAGEMENT
Bug Check Code : 0x0000001a
Parameter 1 : 00000000`00041284
Parameter 2 : 000007fe`fc71a001
Parameter 3 : 00000000`0000008a
Parameter 4 : fffff700`01080000
Caused By Driver : ntoskrnl.exe
Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c40
File Description : NT Kernel & System
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.1.7601.18044 (win7sp1_gdr.130104-1431)
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+75c40
Stack Address 1 :
Stack Address 2 :
Stack Address 3 :
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\Minidump\100415-7363-01.dmp
Processors Count : 4
Major Version : 15
Minor Version : 7601
Dump File Size : 319 083
Dump File Time : 2015.10.04. 12:33:42Természetesen kék képernyő kíséretében.
Aztán egy nap többször random ezt kapom, utána fagy le, " A 0x774f2fd4 címen található utasítás a 0x00200026 memóriacímre hivatkozott. A memória területen nem végezhető el a küvetkező művelet written.
Werfault.exe.
Az összes alkalmazásra ezt kapom, vagy ha indítani akarok bármit.
Hozzá kell tennem hogy 4 féle memóriatesztelővel teszteltem mindegyikben hibátlan lett a ram.
Lehet chipset driver gond? vagy tényleg hibás az egyik modul?
Gondoltam újrarakom a rendszert nem mai darab, de megvárom az ötleteket, tanácsokat amit adtok hátha megúsznám a dolgot, most nem hiányzik egy telepítés. Garis a ram így visszaviszem ha úgy adódik. -
Hunt3r22
őstag
Hi,
Nem tudom hogy jó helyre írok-e.. de lenne egy kérdésem:
Samsung notebook-ba tönkrement az akksi és ugye csak hálózatról működik. Ismertek megbízható boltot ahol akksit lehet venni? Privátba is jöhet a hely ha esetleg nem publikus.
-
ravail
senior tag
válasz
whited #24507 üzenetére
"Billentyűt ebay-ről szerezzem be?" <-- Ez is lehet az oka, de nem akarok semmi rosszat mondani. Persze, itthon sem drága egy USB-s billentyűzet, de ezt te tudod. Nyilván a nagy előnyét máris láthatod a hazai bolti beszerzésnek, hisz ha gond van vele van bolt, ahova vissza viheted.
Többféle, sima, egyszerű USB-s billentyűzetet is használnak a környezetemben különféle laptopokhoz, de egyikkel sincs olyan gond, mint amit te írsz."A gép saját billentyűzetét nem lehet letiltani valahogy ?" <-- A BIOS-ban az Asus laptopok jelentős részénél az érintőpad letiltható. Nézd meg, hátha letiltható a tieden a billentyűzet is, bár, én még ilyennnel nem találkoztam.
-
ravail
senior tag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ismerosom tegnap beleontott veletlen egy adag asvanyvizet a billentyuzetbe, a gep nem volt bekapcsolva. Kiontotte a vizet, de elrontotta mert rainditott. En arra gyanakszom, hogy zarlatos lett. Tapot bedugva halvanyan vilagit a tapvisszajelzo de ennyi...
Mentheto szervizzel vagy fakereszt?Koszi a segitseget!
-
whited
addikt
Sziasztok
Asus x501, mennyire nehézkes a billentyűzet csere?
Ráfojt 1 kis almalé, és a billentyűzet érdekes dolgokat produkál.
Az usb-s billentyűzetet pedig nem mindig ismeri fel rendesen (értsd: leütök 1 billentyűt, néha jó, néha semmi nem történik)Mit javasoltok, mit kéne kezdeni vele, megéri foglalkozni vele ?
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv
Hp pavilion dv 6 nál egyre lassabban jön be a hp felirat utána semmi gond,csak ez az egy tünet van,kb 1 perc néha még megjelenik a képernyőn valami.....gpu ra gyanakszom szerintetek? -
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Nemrég az ODD helyére egy beépítő keretbe SSD-t tettem. Annyi gondom lenne, hogy hiába van kikapcsolva a Windows 7 energiagazdálkodási menüjében a merevlemez kikapcsolása, mégis hallom, ahogy felpörög, ha a HDD-ről akarok valamilyen fájlt elérni.Egyrészt lassú is, másrészt nem tesz jót a winyónak szerintem.
Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest