- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz Timyyy #38874 üzenetére
Továbbra is fenn áll a korábban írt hang probléma. Elvileg az újabb frissítéseket letiltottam, de ezzel az elb@****tal nem tudok mit kezdeni. Töröltem eszközkezelőben a drivert, restart, és nem változott semmi. Most is van hang és most is sz@r. Ha rámegyek az illesztőprogram frissítése opcióra, azt írja, hogy a legfrissebb van fent, pedig letöröltem (valamit - fogalmam sincs mit ezekszerint)....
Utálom hogy 100-as hangerőn is hallgatóznom kell, pls mondjatok erre valamit, szájbarágós módon, mert így kb kuka a hangszóró, fülest meg nem fogok nonstop használni mert nem opció....Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Timyyy #38874 üzenetére
Szia!
Valószínűleg a hangkártya drivere is frissült, agy én azzal kezdeném, hogy megnézem a frissítési előzményeket, ha látsz olyat ami ezzel kapcsolatos, azt eltávolítanám, és a gyártói oldalról leszedett drivert tennék rá. Mondjuk alapból ki kellene kapcsolni a driver frissítést a win10 alatt. Én ezt állítottam be, nekem a regedites mód jött be a legjobban, vagy akomplett frissítést tiltsd szolgáltatás szinten, én ezzel csináltam ez elég pöpec, aol sok galibát okoz a win10 frissítés ott teszem fel azonnal, eddig bevált. Biztos van még msá módszer is, én ezeket használom, eddig jól működnek, ahol kell. -
veterán
válasz Timyyy #26968 üzenetére
FN + Num Lockot kellene benyomnod.
A billentyűzet egy részén vannak a numerikus billentyűk elhelyezve, amit úgy lehet aktiválni, h az FN + Num lock-al bekapcsolod, h ilyenkor a numerikus résznek megfelelő karaktereket írja a gép a leütésekre.
Na ezt véletlenül bekapcsolhattad, most vissza kéne kapcsolni.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Timyyy #26287 üzenetére
Találtam neked egy korrektebb leírást ha nem tudnád kikapcsolni vezérlőpulton keresztül..
Először is, nyitsz egy feladatkezelőt. Utána a folyamatoknál jobb klikk a sokat fogyasztó svchost.exe-re, majd ugrás szolgáltatásokra katt. Ekkor mutatni fogja, hogy a windows update a probléma, akárhogy is kapcsolod ki a vezérlőpultból, mindig elindul magától. Na most akkor start menü; futtatás; services.msc, majd megkeresed a windows update szolgáltatást. Arra jobb klikk, tulajdonságok, és az indítás típusánál válaszd ki, hogy le legyen tiltva, majd állítsd is le. Elvileg ennyi, többet nem lesz vele problémád.
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
daninet
veterán
válasz Timyyy #22723 üzenetére
adapter beállításoknál engedélyezed a wifi eszközét. ez nem fizikai kapcsoló, szoftveresen felülírja a dolgot. Ha nincs wifi eszköz, azt is fel kell raknod.
Az fn gombok szoktak egyébként működni, vagyis a legtöbb, pl hangerő, monitor váltás stb csak nem rak hozzá animációt a win7 csak win8-tól van, vagy a szoftverével a notinak.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001