- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
Timyyy #38874 üzenetére
Továbbra is fenn áll a korábban írt hang probléma. Elvileg az újabb frissítéseket letiltottam, de ezzel az elb@****tal nem tudok mit kezdeni. Töröltem eszközkezelőben a drivert, restart, és nem változott semmi. Most is van hang és most is sz@r. Ha rámegyek az illesztőprogram frissítése opcióra, azt írja, hogy a legfrissebb van fent, pedig letöröltem (valamit - fogalmam sincs mit ezekszerint)....
Utálom hogy 100-as hangerőn is hallgatóznom kell, pls mondjatok erre valamit, szájbarágós módon, mert így kb kuka a hangszóró, fülest meg nem fogok nonstop használni mert nem opció.... -
válasz
Timyyy #38874 üzenetére
Szia!
Valószínűleg a hangkártya drivere is frissült, agy én azzal kezdeném, hogy megnézem a frissítési előzményeket, ha látsz olyat ami ezzel kapcsolatos, azt eltávolítanám, és a gyártói oldalról leszedett drivert tennék rá. Mondjuk alapból ki kellene kapcsolni a driver frissítést a win10 alatt. Én ezt állítottam be, nekem a regedites mód jött be a legjobban, vagy akomplett frissítést tiltsd szolgáltatás szinten, én ezzel csináltam ez elég pöpec, aol sok galibát okoz a win10 frissítés ott teszem fel azonnal, eddig bevált.Biztos van még msá módszer is, én ezeket használom, eddig jól működnek, ahol kell.
-
válasz
Timyyy #26968 üzenetére
FN + Num Lockot kellene benyomnod.
A billentyűzet egy részén vannak a numerikus billentyűk elhelyezve, amit úgy lehet aktiválni, h az FN + Num lock-al bekapcsolod, h ilyenkor a numerikus résznek megfelelő karaktereket írja a gép a leütésekre.
Na ezt véletlenül bekapcsolhattad, most vissza kéne kapcsolni. -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Timyyy #26287 üzenetére
Találtam neked egy korrektebb leírást ha nem tudnád kikapcsolni vezérlőpulton keresztül..
Először is, nyitsz egy feladatkezelőt. Utána a folyamatoknál jobb klikk a sokat fogyasztó svchost.exe-re, majd ugrás szolgáltatásokra katt. Ekkor mutatni fogja, hogy a windows update a probléma, akárhogy is kapcsolod ki a vezérlőpultból, mindig elindul magától. Na most akkor start menü; futtatás; services.msc, majd megkeresed a windows update szolgáltatást. Arra jobb klikk, tulajdonságok, és az indítás típusánál válaszd ki, hogy le legyen tiltva, majd állítsd is le. Elvileg ennyi, többet nem lesz vele problémád.
-
daninet
veterán
válasz
Timyyy #22723 üzenetére
adapter beállításoknál engedélyezed a wifi eszközét. ez nem fizikai kapcsoló, szoftveresen felülírja a dolgot. Ha nincs wifi eszköz, azt is fel kell raknod.
Az fn gombok szoktak egyébként működni, vagyis a legtöbb, pl hangerő, monitor váltás stb csak nem rak hozzá animációt a win7 csak win8-tól van, vagy a szoftverével a notinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest