- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy 1 hónapos acer noti, új win, új minden. Recsegő hangokat ad ki egy ideje (egyre sűrűbben csinálja) de nem az első naptól kezdve. Új driver nem oldotta meg. Nem nálam van sajnos így nem tudom nagyon nézegetni. Van e valami ötletetek? Hardveres lehet?
Köszi a tippeket. Üdv -
amdathlonxp
aktív tag
válasz Eastwood #25898 üzenetére
Nem lehet kijelenteni ..személyes véleményem az alaplap hiba de persze érdemes kizárni az ilyeneket első körben. bár minimális az esély rá hogy segít valamit ...esetleg egy smbus reset et is megpróbálhatsz mint egy utolsó szalmaszál....aksi ki töltő ki,cmos elem ki.. majd kb 30mp ig nyomd a bekapcs gombot folyamatosan ,utánna esetleg egy bios frissités(csak egy bizonytalanul működő gépnél biost frissiteni hát nem veszélytelen) ha még marad kedved ,aztán el is fogytak a lehetőségek..
persze ez csak az én véleményem lehet kapsz még jobb tippeket..
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Eastwood
tag
-
mesger82
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam egy öregecske Acer Aspire 5552-P323G32Mnkk notit, amit szeretnék egy kicsit frissíteni.
Az asztali gépemben most cserélem le a 64GB-os Samsung 830-as SSD-met (a teljes sebességét nem fogja kihasználni a noti, de még mindig jobb, mint egy HDD), és az menne bele. Az eredeti 320GB-os HDD meg beépítő kerettel az ODD helyére.
De ami a lényeg, hogy szeretnék belerakni 8GB RAM-ot. Eredetileg 3GB 1066 MHz / PC3-8500, SO-DIMM 204-pin-es RAM van benne. Melyiket ajánljátok a kettő közül vagy esetleg mást?
Corsair - 8GB Dual Channel DDR3 SODIMM Memory Kit (CM3X8GSDKIT1066)
2db KINGSTON 4GB Notebook DDR3L 1600MHz CL11 KVR16LS11/4
Utóbbit nem hiszem, hogy támogatná.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv,
Gergő[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz World-Soft #25894 üzenetére
szerintem érezhető a 5400-as 7200-as wincsi különbség.
Arról nem is beszélve, hogy SATA II-es a régi.
Win10 nekem csak SSD-vel lett olyan amilyennek egy oprendszernek lennie kell
Szóval ha eddig is lassúnak érezted, én nem tenném. Miért nem rakod bele második vinyónak a DVD helyére? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz Eastwood #25893 üzenetére
Üdv
Lehet alaplap hiba is (típusra jellemző) ha a hdd ,ram rendben van ,bios , esetleg cmos battery ...(bár hdd t alapból kízárnám mert w7 telepitésnél is fagy ahogy íród abban a szakaszban nincs szerepe szerintem a hdd nek..Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP EliteBook 8570p laptopom.
A gépben egy ilyen HDD van:
320GB - HGST HTS725032A7E630 (7200RPM SATA-III 32MB)Ki szeretném cserélni a régi gép nagyobb 500GB-os HDD egységére:
500GB - WDC WD5000BPVT-00HXZ8MBT3 ATA Drive (5400RPM SATA-II)A gép tud SATA-III-at ha jól néztem a BIOS-ban.
Mivel HDD-ről van szó, mennyire fogom érezni a különbséget?
Pl. Win betöltés, stb. (pl. kicsit sokallom Win10 alatt a profilbetöltést a 320-asnál is...)
A nagyobb tárhely miatt jobb lenne a gépben az 500-as...
Tudom egy HDD SSD különbség nem lenne, de érdemes lenne -e esetleg egy SATA-III-as 7200RPM-es másik HDD-t venni, vagy nem?Segítségeteket így is köszönöm.
Zoli -
Eastwood
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.Van itt nekem egy Asus X53E - SX2174V laptop.
Az a probléma vele, hogy akármilyen rendszer van rajta, bekapcsoláskor mikor betölt a rendszer egyszerűen lefagy.
Pl: betöltődne a win7 de a betöltési windows logó megmerevedik és megfagy.
Ha újraindítom és csinálok egy rendszervisszaállítást akkor meg betölt.
Bemérgelt és ledurtam az egész winyót, mondván rossz a rendszer.
Az mindegy hogy pendrive ról vagy dvd ről telepítek mert mindegyik esetben lefagy mikor elindul a telepítés és jön a logó. Van amikor túllép rajta és akkor fagy le mikor beadja a win 7 telepítőnél, hogy milyen nyelvet választok.
Mi lehet a gond?
Winyót leteszteltem, memóriát is.[ Szerkesztve ]
Eastwood
-
mekker
őstag
Üdv!
Szeretném undervoltolni egy kicsit a notimat az Intel XTU-s programmal. Valakinek van vele tapasztalata?
Lényegében csak a core voltage offsetet tudnám állítani, ami ugye a gyári feszültségértékekhez képest von le/ad hozzá valamennyit.Ha véletlen túlságosan leszabályoznám, akkor is újra tudnám indítani? (tehát bios szinten állítgatja valahogyan, vagy van az XTU-s service, és csak akkor érvényesül ez a módosítás, ha a Win elindítja)
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
adika4444
addikt
válasz korcsillio #25888 üzenetére
Na ezt nem tudom. Elvileg ha a lan portjaikat összekötöd akkor talán mehet a dolog mindkettőn ua tartományban fix ip-pel, de aztán fene tudja...
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz korcsillio #25886 üzenetére
Szia!
Sajnos nem, a porton csak kimeneti jel tud áthaladni...
üdv, adika4444
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Ha van hdmi a notebookon akkor ha összedugom xboxal megoldható hogy a kielzőjét használjam(a tv helyett)? -
demars
addikt
Sziasztok!
Ma újra húztam egy Fujitsu A544-es notit. USB-ről akartam de valamiért nem engedte. A biosban látta és a boot menüben ki is tudtam választani de az első perc után megállt, mert nem találta rajta a win7-et...
Feldobtam lemezről egy régebbi verziót (nincs benne az sp1), ami még érdekes, hogy nem ismeri fel a pendrive-okat... Driver nélkül nem kezeli az usb portokat?? Akkor lehet, hogy emiatt nem sikerült az usb-s telepítés sem ( formáztam a vinyót)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zgyorik
tag
válasz adika4444 #25879 üzenetére
Nos odáig már eljutottam a dologban,hogy egy másik Inteles asztali gépben ráraktam a Windows7 32 bites verziót és mielőtt bármilyen drivert is telepített volna vissza raktam a laptopba,viszont ott mikor betöltene bekékhalálozik a gép.Próbáltam Ide módban is meg AHCI mod-ban is mind a kettőnél ugyanez a helyzet.
Xp semmilyen módon nem játszik mivel még csak felsem ismeri a HDD-t
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Véleményetek, vagy tapasztalatotok alapján egy HP8460p noti tudna kezelni 1600-os ramokat ezen a sebességen?
A proci: i5-2520m
A proci speckója szerint csak 1333-ast kezel, de itt a tesztben azt írják, hogy kezeli az 1600-ost is.
Másik kérdés, hogy a jelenlegi ram 1,5V-os. Vajon 1,35V-ost kezel? -
Dell XPS
veterán
válasz barcasattila #25854 üzenetére
Vedd ki az egyik memória modult (felváltva), és ellenőrizd le a kikapcsolási funkciót.
Üdv, Dell XPS
-
bakter24
őstag
válasz adika4444 #25865 üzenetére
Nem épp pont fordítva? Legacy = MBR, UEFI = GPT?!
zgyorik:
Mivel csinálod a pendrive-os Win7-telepítőt? A win saját cuccával, vagy esetleg RUFUS?Az OK, annak mennie kell. Szerintem a BIOS-odban még nincs UEFI, de ha van, akkor Ki van kapcsolva?[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bakter24
őstag
válasz zgyorik #25860 üzenetére
Milyen rendszert tennél rá? Ha XP a rendszer, amiről beszélünk, akkor lehetséges, hogy nincs beleintegrálva a SATA vezérlő drivere, ezt beadhatod neki egy floppyról, vagy mappából a telepítés közben a megfelelő felhíváskor (F6-ot kell nyomni, mikor mondja, és betallózni a drivert, amit letöltesz előzőleg a Toshiba honlapról, vagy máshonnan a SATA vezérlő típusa alapján.)
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Elakadtam egy Toshiba Tecra S3 telepítése közben.Van rajta egy rendszer amit gond nélkül betölt azonban ha szeretnék rá telepíteni egy másikat akkor az istennek se akarja látni a HDD-t.Se lemezzel,se pendrive-al nem tudom működésre bírni.Odáig else jutok,hogy a partíciókat lássam a HDD-n.Indításnál felpörgeti de aztán annyi.Ebben kérném a segítségeteket.Sürgős lenne a dolog sajna!
Előre is köszike a segítséget. -
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
adott egy HP probook 450 (asszem g1) és azt szeretném vele csinálni, hogy egy külső USB billentyűzetről szeretném bekapcsolni a laptopot a gépen levő power gomb helyett (monitor van a laposhoz dugva és le van hajtva a képernyője).
hogy lehetne ezt kivitelezni? BIOS-ban nem találtam semmi olyat, ahol valami billentyű kombót lehetne erre engedélyeztetni...ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
HoaryFox
őstag
Mivel mindketten alapértelmezetten 2.4 GHz-es frekvencián kommunikálnak, ezért könnyen lehet, hogy összeakadnak. Vagy 5 GHz-es wifit használj (ha a hálókártya és a routered is támogatja) vagy madzaggal használd a netet.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #25853 üzenetére
Szia
igen egyenletes a cső hőmérséklete,már nem kapcsol ki de alapjáraton állt le nem terhelés alatt,most már fel fekszik a heatsink (szerintem ezzel volt a gond) a ventilátor szerintem kicsit szagatottan megy mintha későn reagálna akkor nyom egy nagy fordulatot de azt sem sokáig azért vannak szerintem ezek a nagy kilengések..
régi amd turion van benne aból is valami kazán 2.1ghz(hőmérséklete alapján ez erősebb lehet mint az i7 ) ha jól emlékszem,,ja mxm es a vga hűtése jó szerintem mert langyos volt mikor le állt de a cpu t sem éreztem túl melegnekUI : Mindenkinek Benq joybook s73 inverter kerestetik ,akinek van jelezze pm ben
[ Szerkesztve ]
-
barcasattila
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mikor leállítom a gépet akkor a monitor kikapcsol kilép a windowsból de hallom hogy halkan még mennek a ventilátorok és órák után sem áll le teljesen csak ha megnyomom a logout gombot. Dell inspiron 3537 típus. Valakinek van ötlete mi lehet a baj? -
Dell XPS
veterán
válasz amdathlonxp #25849 üzenetére
- Egyenletesen forró végig a hőcső ? Bordáknál is ?
- Jól fekszik fel a heatsink mindenhol ??
- Terhelésre kapcsol ki a noti ?
- Általános használat alatt is változó a ventilátor fordulatszáma ?
- Milyen processzorral van szerelve ? (i7 - 95 fok ?)[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
demars
addikt
Nos ismét kérdeznék...
Korábban már volt róla szó, akkor azt hiszem azt írtátok, hogy én itthon nem tudok recovery partíciót készíteni...
Tesóm viszont frissítette a gépét win10-re (win7 ről), de nem tetszik neki, meg valamelyik játéka nem indul elrajta, így szeretné vissza tenni a win7-t!
A frissítéskor elvileg a recovery részhez nem nyúlt a win10 ugye? Onnan ismét vissza tudom neki állítani a rendszert ( win7-et)!?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
senior tag
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #25841 üzenetére
Valóban kikapcsolt később nálam is egyszer de véleményem szerint nem a cpu hőmérséklete miatt súlyosabb oka van a cpu heat pipe hűti a chip et is de csak a cpu nál van csavaros rőgzítés szerintem a chip nem megfelelő hűtése miatt(nem feszült rá a hűtés) kapcsolt ki ezt most megoldottam réz lemezzel azóta nem kapcsol ki,de a ventilátor szakaszosan megy nagy terhelésnél továbbra is..véleményem szerint kezdődő bga s lett és ezért nem megfelelő a ventilátor vezérlése ,persze ez csak az én teóriám lehet hogy hülyeség.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion Notebook - 15-p255nh laptop. Eddig jól működött, de most lett véve egy BT-s hangfalpár. Ahogy a laptopon benyomnám a BT-t, a wifi szinte meghal. BT-t kikapcsolva, pár másodperc múlva újra van net.
Driver-gond lehet vagy ez "normális"? Gyári driver-ek vannak fenn. Legális Windows.Windows 10
Kicsit problémás így YT-ről videót nézni.
Mess with the best / Die like the rest
-
Xantomas
őstag
Ilyet még nem tapasztaltam.
HP probook 4545s, egy ideje már lassú volt a rendszer, így kapott egy teljes reinstallos win10 upgradet.
Hang természetesen nincs, több drivert is megpróbáltam, amit a rendszer felajánlott, de semmi.
Win 8 vissza a recovery particióról, és továbbra sincs hang.
Mintha win10 installt követően megdöglött volna a gép IDT hangchipje. Merő véletlen, vagy valamit nagyon félrekonfigolt
Linux live alatt is teljesen néma a gép.Remélem még garis, de nagyon bennem a késztetés, hogy szétkapjam, és szkóppal ráméregessek, hogy milyen jelek vannak a hangchip körül.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
akos86
aktív tag
üdv urak!
HP DV 2000-ben lévő nvidia go 6150 szeretnék "alulórajelezni". Van erre valami megfelelő program amivel ez lehetséges? riva-tunerrel nem jött össze eddig:/ A cél a gpu hőmérséklet csökkentése lenne. Gépet kitakarítottam de így is filmnézéskor közel 80fokos a gpu.
3dfx, gone but never forgotten...
-
lsc
nagyúr
válasz amdathlonxp #25839 üzenetére
Nem normális. Olyan mintha túlmelegedne a proci, throttlingol majd vissza engedi újra. Hűtés megy rendesen, nincs valami beállítás, a samu notimon van ilyen csendes mód, a hűtés sem kapcsol fel, igaz ott az órajelet sem engedi felugrani, csak alapon megy.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Dell XPS
veterán
válasz amdathlonxp #25839 üzenetére
Szia!
szvsz nem jó, nem ugrálhat a hőmérséklet ilyen tartományon belül fix órajelen.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Vissza vettem egy gépet úgy mond /gariba/ nálam tejesen jó volt persze nem használtam napokig,elvileg a vevőnél 20 percenként kikapcsolt random,,,kicseréltem neki egy másik gépre ,ezt ma volt időm megnézni bekapcsoltam 2 órát neteztem rajta majd ezt a tesztet csináltam vele,kicsit nagy az ingadozása igaz amd s ...szerintetek mi lehetett vele a gond ........kíjelenthető hogy nincs vele semmi próbléma ?Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
icp1970
senior tag
válasz Dell XPS #25832 üzenetére
Köszi én is a kébelre gyanakodtam.Azért érdekes hogy pl volt latitude e 5530 am is ami sima hd kijelzővel volt gyárilag.és bele tudtam rakni simán az fhd kijelzőt kábel csere nélkül.úgy látszik szerencsém volt mert ott a kábel kompatibilis volt a hd és az fhd kijelzővel is.akkor utána nézek vajon milyen kábel kell 6540 hez.
-
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a legolcsóbban kivitelezni azt, hogy a laptopom képét egy olyan TV-re vigyem át, amin csak RCA aljzat van? D-Sub/RCA átalakító, vagy van jobb alternatíva ennél? Igazából a hangot se lenne rossz átvinni, arra kéne külön Jack/RCA kábel? Egy Lenovo laptopról van szó, van rajta HDMI és VGA aljzat is.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
válasz csibabu #25829 üzenetére
2GB DDR3 ÉS SSD mehet bele. Nekem egy acer emachines keskeny desktop ilyen átalakítással Win 8.1-el elballag.Az is kis atomos babuka.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
-
codmester
tag
Sziasztok van egy HP ELITEBOOK 8460p
a gond:nem megy egyik torrent (utorrent,bittorrent stb.) sem
A peerek keresése-ig,tovább nem jut (többet is megpróbáltam)De még az egyik percben működött!
De napok óta nem megy!
-
Jursonovics
csendes tag
Szép jó napot!
Következő lenne a problémám. Van egy ASUS g551JM FHD TN Paneles laptopom. Sajnos TN Paneles, és nagyon rossz a betekintési szögei és a szín sem olyan nagy élmény mint mondjuk az IPS kijelzővel szerelteknél.Az lenne a kérdésem, hogy
Ki lehet-e cserélni a kijelzőt egy IPS FHD kijelzőre?
Mennyibe kerülne ez nekem?
Mire és hol cserélnék ki?Kp-ban fizetnék és az eredeti kijelzőt megtartanám tartaléknak. Az egyik szervízben ahol árulnak ehhez kijelzőt csak TN Panelesre cserélék ami nekem nem jó. Mindenképp Full Hd 1920x1080 IPS kijelzőt szeretnék (vagy nagyobb felbontást).
Esetleg az N551 kijelzője nem kompatibilis?
Köszönettel Jursonovics Balázs
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Adott egy Dell Latitude e 5540 noti (i7 4600u,nvidia gt720m,stb) amiben a bene lévő tn fhd kijelzőt,sikeresen ki cseréltem egy fhd ips panelra.Most viszont hozzá jutottam egy Latitude e 6540 hez.( i7-4810QM.Radeon 8790.stb.) de ebben sajnos csak HD kijelző van.Bele akartam rakni az 5540-es tn panelját,működik is vele,de a kijelző nagyon pirosas,árnyalatú,és alig van kontraksz.Bele raktam az IPS panelt is,és ugyan ez a helyzet.Talán az lehet a gond hoy ujra kelett volna telepiteni a notit az uj kijelzővel,vagy a kijelző szalagkábelt kellene cserélni?Ha nem jó lenne hozzá a kábel,akkor egyáltalán nincs kép,vagy a fent leírt hiba jelenség tapasztalható?
-
csibabu
tag
Üdv! van egy samsung nf210, kis notebookom. Az a helyzet hogy most kaptam, nem volt még szinte használva..de én kicsit lassucskának találom. nem tudom hogyan kellene működnie ennek a szerkezetnek, tudom hogy nem erőbajnok stb..de akkor is alig birja betölteni ha megnyitom a böngészőt..ha betöltötte akkor viszonylag jól tudok böngészni de ilyen hogy programok nyitásánál igenis lassú..szerintetek rakjam újra?csakhogy azt olvastam hogy ilyen böngészés meg ilyenekre elvileg elég jó ez a gép, meg pörgős valamennyire...
illetve van hozzá egy windows starter lemez ami kifejezetten ilyen kicsi géphez van. de ezt rakjam fel vagy esetleg egy windows professionalt vagy hasonlót? csak azok ugye nem ehhez a kis gépekhez vannak. Köszönöm a válaszokat előre isiPhone 14 Pro
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion Notebook - 15-p255nh laptop. Eddig jól működött, de most lett véve egy BT-s hangfalpár. Ahogy a laptopon benyomnám a BT-t, a wifi szinte meghal. BT-t kikapcsolva, pár másodperc múlva újra van net.
Driver-gond lehet vagy ez "normális"? Gyári driver-ek vannak fenn. Legális Windows.Windows 10
Kicsit problémás így YT-ről videót nézni.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nagy az árkülönbség, tehát én az i7 4720HQ-t válaszatanám, sokat vesztek a 6700-al szemben? -
feltamadas
tag
-
Hunyus
senior tag
válasz perfegor17 #25822 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Samsung np700g7a s03de laptop.
Én nem találok a neten leírást róla.
Az érdekelne,hogy hány gb-ig kezeli a ramokat 16-32gb,1333-1600mhz?
Valaki esetleg megtudná írni? -
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy van egy Dell inspiron 17r 7110-es gépezetem.Van benne egy i5 2410m-es proci ezt szeretném nagyobbra cserélni.Mit ajánlanátok bele?
-
adika4444
addikt
válasz demars #25820 üzenetére
USB2.0-ás jobb lenne... Tölteni innen tudod a 64 bitest:
[Win7 Professional x64 sp1 Hun]
dirtywindows.huüdv, adika4444
-
demars
addikt
válasz adika4444 #25818 üzenetére
Biosban van hdd test, most fut..
Olvasgattam neten, azt írták több helyről, hogy rossz lemez, win7 is okozhatja...
Hivatalos telepítőt le lehet tölteni valahonnan?
Pendrive ra is jó lenne, van usb3 as, amit rá tudok szánni...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz adika4444 #25818 üzenetére
másik hdd vel sajnos nem tudom kipróbálni. Sőt másik gépbe se tudom ezt beletenni.
Most próbáltam ide módban, de ugyan az..
Megnézem a hdd t., de nem nyúltam hozzá. Telepítéskor másolt rá rendesen...
Köszönöm a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz adika4444 #25816 üzenetére
Telepítés után azonnal újra indulgat. Beállítottam a hdd re, de semmi. Ahci módban van...
Lemezről telepítettem, amit kölcsön kértem, mert nem kaptam hozzá.
Hdd t formáztam, sör újra particionáltam...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
adika4444
addikt
válasz Flickering #25811 üzenetére
Könnyű belerakni, de ahol én vettem eddig gépet és kértem simán belerakták ingyen.
(#25813) demars:
A BIOS-ban rendesen be van állítva hogy milyen eszközről bootoljon? A pen-t kihúzod amikor bebootolnád a rendszert? A háttértár (HDD/SSD) rendben van? Teljesen lepucoltál mindent a Win telepítővel?
(#25814) cellpeti:
Honnan van fennt? Mert nekem DriverPack Solutionból és alvásból felkeltve is működik, bár ha letiltom akkor csak a jelszó beírása után kapcsol ki, tehát a Windows bejelentkező/zárolt képernyőjén nem aktív még a driver.
De szerintem ez kellene neked, próbáld meg. Egyenesen a Synaptics-tól.
[driver]
már ha Synaptics tapipadod van, de az említett gépben úgy tudom az van.
(#25815) ben11:
Feladatkezelőben mi csavargatja a CPU-t? Mert a Windows Update képes ilyen csúnya dolgokra hogy tekeri maximumon a procit... hőmérsékletértékek milyenek? A gép ki van rendesen takarítva, normálisan hűtőpasztázva?üdv, adika4444
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Adott egy Packard Bell EasNote TV44HC lapos, Intel B980 procival.
A gép a toucpad környékén újratelepítés után erősen melegszik. Drivereket felraktam.
Az egyik procimag majd 100%-on pörög egyfolytábEsetleg van ötletetek, hogy tudnám megoldani ez a melegedést?
Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Van egy HP EliteBook 8560P notim. Fent van a tapipad driver, de ha alvásból keltem a gépet, nincs touchpadom. Miért lehet ez? Van másnál is ilyen probléma?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
demars
addikt
Sziasztok!
Ma este újra telepítettem a gépem ( hp elitebook 8460p). A telepítés simán ment, viszont mikor végzett, nem botol bea win7!! A gép folyamatosan újra indul...
3 -szor próbáltam telepíteni, de ugyan az. A gépet win7 el vettem, először próbálom újra rakni...
Mit szúrtam el?? Minden segítséget szívesen fogadok!!Köszönöm!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
bakter24
őstag
válasz Flickering #25811 üzenetére
A legtöbb gépnél nagyon könnyen megoldható otthon is, külön fedlap alatt lapul a HDD/SSD foglalata.
-
bakter24
őstag
válasz feltamadas #25806 üzenetére
Az is elképzelhető, hogy a laptop jack csatlakozójában lévő érintkező tört le/zárlatos, ami azért felel, hogy némítsa a beépített hangszórókat, ha van jack csatlakozó bedugva. Lényeg, hogy a gp úgy érzékeli, mintha lenne bedugva 3,5" jack, és emiatt tilt a beépített hangszóró. Már laptopnál és mobilnál is találkoztam ezzel a jelenséggel. Ha bevilágítasz, látni valami rendellenességet a jack aljzatban?
-
adika4444
addikt
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van én nekem egy asztali gépben egy SSDNOWV300+-os 128 gb-os SSD-m. Nos most tervezek lapost venni, ez ugy nem msatas, bele lehet barkácsolni egy G szériás ASUSba vagy laposhoz külön más ssd-t kell beszerezzek?
-
feltamadas
tag
válasz maxika2004 #25790 üzenetére
még mindig néma pedig win 32-bit telepítve
gépet előző nap vettem vista volt rajta szépen szolt
mióta windows 7 pro -32bit van a hangszóró meg se szólal
viszont fülhalgatóval működik
win10 tesztelve ott is néma -
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
Egy HP Elitebook 840 g1-ről volna szó. A laptop kijelzője nem valami szimpatikus számomra, tn panel 1366×768-as felbontással. A kijelzőt szerintetek lehetne "bővíteni", kicserélni egy jobbra a mostaninál, például egy Ips panelre 1920×1080-as felbontással? A készüléket kiadták ilyen felbontással, így aztán elgondolkodtatott a dolog.
A választ előre is köszönöm.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
icp1970
senior tag
esetleg ebben tudna valaki segiteni?[link]
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Másnál működik a win 7 update-je? Nálam nem, tegnap óta szenvedek egy laptop újra telepítésével. Eleve kérné hogy magát az upodate mechanizmust frissítsük le, elindítanám de hibát dob. Aztán leszedtem ezt a frissítést (Windows6.1-KB3065987-v2-x64.msu) ami elvileg ezt a hibát javítja, és felraktam a gépre a szűz win 7 x64 rendszerre, így elindúlt a frissítések keresése de 30 perce csak keres... oké tapasztalatból tudom hogy szar a microfos update szervere, de ez azért túlzás, olyan mint ha lekapcsolták volna. A gép egy Lenovo T420.
Másik két laptopon is ez a rendszer van itthon, azokon sem megy az update, vagy hibát dob egyböl, vagy csak keres de sehova sem jut.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)