Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
junior11
veterán
válasz
csabyka666 #24893 üzenetére
Köszi, bevallom, eddig nem tudom, kattogott-e vagy sem, mostanában figyeltem fel rá, másolatot készítek, de szerintem sem hiba okozza, bár nem árt óvatosnak lenni.
-
bakter24
őstag
válasz
The.Bali #24895 üzenetére
Létezik ilyen adapter, de azt nem tudom, hogy játékra pl jó-e, biztosan lehet valamennyi késése. Update: Most nézem, valószínű neked nem játékra kell
Nálunk is lehet kapni, de az árát csak nyugtató hatása alatt nézd meg
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Intel® Core™ i3-4010U processzorral, HD Graphics 4400 videovezérlővel rendelkező notebookra hogyan lehetne két monitort rákötni? A notebookon egy HDMI kimenet van. USB-n milyen megoldás lenne erre? Sajnos a notebook nem dokkolható, így csak valami képosztó megoldást tudnék elképzelni. Létezik ilyen?
Köszi!
-
YM
senior tag
Hol találok fekete alapon fehér ciril-billentyűzet matricát?
-
válasz
junior11 #24888 üzenetére
Biztos, hogy eddig nem kattogott? Minden HDD kattog valamennyire, vannak típusok, amik már-már rendellenes hangot hallatnak. Ha HDS nem ír rá semmit (100/100-as a vinyó), és nem tapasztalsz fagyást, lassulást, akkor én nem foglalkoznék vele, persze ettől függetlenül a fontos cuccokról biztonsági másolatot készíteni nem bűn.
-
atoka1
tag
Speedtesten néztem az értékeket. Érdekes mert utorrent 7-7,3 MB/s mutat ami már jóval több.
-
atoka1
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy találkozott e valaki olyan problémával, hogy 100/50 es netnél, wifin csak 20/50 jön át. Kábelen minden oké. Háttérben nem fut semmi, más nem használja a hálózatot. Intel centrino N1000 az adapter. Olyan mintha valami lekorlátozná a letöltésem, ellenben a feltöltés meg fullon megy. Ötlet?
-
akos86
aktív tag
üdv Szakik!
Nagy segítségre lenne szükségem. Adott egy HP NC 4400 notebook betört kijelzővel került hozzám, rendeltek hozzá egy másikat de az méretileg nem jó (wide). Van nálam egy hp nc4000 noti donornak aminek a kijelzője méretileg tökéletes viszont ezzel nem ad képet csak (hó)fehérkés kép látszódik, A másik (wide) lcd-vel van kép csak ugye ott a méret rossz.
Ehhez kellene tanács amit előre is megköszönök!
üdv Áki!
-
junior11
veterán
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a kb. 2,5 éves Lenovo IdeaPad Z500-as notebookomban az utóbbi időben hallani olyan kattogó hangokat, gondolom a HDD felől jön (Seagate-Samsung 1TB), HD Sentinel szerint rendben van. Kellene aggódnom érte vagy ez normális?
-
winfos
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer E5-532G új laptop.
EZ a *** linpus linux indul rajta.Hiába állítom legacy-ra a bootot majd F12 után kiválasztom melyikről akarok bootolni, egyszerűen nem hajlandó sem lemezről sem pendriveról bebootolni (sem windowst sem linuxot) és folyamatosan ez a linpus indul el.
Kérlek segítsetek mert a hajamat kitépem már.
köszi
-
Blackhole13
senior tag
Üdv!
3 és fél éves Lenovo Z575AM laptopom lassan akku cserére szorul. Nézegettem itthon és ebayen is akksikat, árban elég nagy a szórás. Vannak itthon megbízható boltok vagy külföldi webshopok, ahol lehet tudni, hogy nem a 24$-os ebayes verziót árulják?
-
kiralytom
aktív tag
köszönöm mindkettőtöknek a segítséget
-
kiralytom
aktív tag
válasz
bakter24 #24878 üzenetére
értem
akkor nem tudom hogy fogom a filmeket a LED TV-re varázsolni főleg hogy nézhetném a Full HD-s filmeket. mert vga-HDMI csatlakozás gyakorlatilag nem megoldható ezzel kimenettel csak külső étalakítóval, ami borsos. akkor már a külső HDD-nek több értelmét látom. de pont ezért gondoltam hogy működhet, mert a külső HDDt ha látja, akkor talán a notebook HDD_jére is van esély.
a pendrive nem megoldás, mert egyfeszt másolgatni kell, ami terhes és fárasztóvalami más ötlet? gondolom nem nagyon van.
-
válasz
csabyka666 #24873 üzenetére
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
az lenne a kérdésem, ha a notebookot szeretném összekötni a LED TV-vel, hogy az utóbbin nézzük a filmet. az működhet-e USB kábellel ? effektíve úgy csatlakoztatnám elméletben és használnám is, mint egy pendrive-ot!
sajnos hdmi kimenet nincs. -
berboo
csendes tag
Sziasztok , sürgős véleményetekre van szükségem. szóval mobilokhoz még csak csak laptopokhoz alig értek. mivel a mostani 2008 as Benq laptopomat fél liter teával megitattam majd a radiátoron kicsit megolvasztottam muszály másik laptopot venni. amit én látok : ugyanolyan processzor és ram teljesítményel a lenovó a legolcsóbb, de vajon enniy pénzért jó is? kb 300 eurót szánok rá , nekem a dell és a thosiba tetszik , nem tudom miért csak megérzés.
a kérdésem az lenne hogy ugyanazzal a hárdverrel megéri e a drágábbat venni vagy az olcsó lenovo is legalább aniyra megbízható ? köszi -
-
adika4444
addikt
Néhány fokot biztosan de pénzt nem adnék érte
.
(#24857) Barthezz2:
NotebookFanControll talán segíthet a gondodon, bár tudtommal nincs a gépedhez profil így kézzel kell bűvölnöd egyet...
(#24869) Gesta28:
Nem nagyon, inkább újat érdemes venni a szerelgetéssel lehet hogy több kárt csinálnál mint amennyiért az újat megveszed. -
Gesta28
tag
Sziasztok!
Cellazárlatos aksival lehet valamit még kezdeni, vagy inkább vegyek új aksit?
Alig egy órája szállt el, pedig még 14% maradt benne. Épp tölteni akartam, de előtte megadta magát, így már a töltés hiábavaló.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
embe
nagyúr
Igen, jól számolod.
09:05-kor húztam ki a töltőt. Nos azóta telepítgetés, windows frissítés, víruskergetés, folymatosan wifin netezés. Most azt írja, hogy 40 perc/14% van hátra. Tehát megvan a 4 óra lazán. nem energiatakarékos profilra, hanem a kiegyensúlyozottra van állítva.Más:
Volt korábban valami program, már nem emlékszem Acrerre vagy Asusra tettem fel, ami ha az "FN" gombokkal használtam a wifi bekapcsolást stb. akkor egy íves beállítási csuszkát dobott be a kijelző közepére.
Nem tudjátok mi lehet az? A támogatási oldalukon nem találtam...... -
A kijelentésednél nem írtál pontos típust, általánosítottál a NETbookokra.
Nekem is van, ugyanolyan HD felbontású (1366x768) mint a 15" laptopok 90%-a. Aksiidőben is ugyanazt tudja mint a 4. generációs i5-re épülő laptopom. Pedig ez a Netbook (ACER ASPIRE ONE - igen, ez pont az amit fikázol), már legalább 3 éves konstrukció.
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki progit, amivel a proci tdp limitet lehet kitolni és ventillátor fordulatát lehet állítani? -
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire R7 572G lapos(i5-4200U, GT750M). Miként lehetne a ventillátorok sebességét szabályozni?
Az a fantasztikus helyzet, hogy 90 fokon kezd el maximálisan pörögni, de 90 fokon kezdődik a throttling is. Magyarán ha terhelem, eléri a 90 fokot, visszaveszi a procit de mivel 90-nél pörög fel maxra a venti, így hamar alá is hűl, proci visszaáll, venti visszaáll, aztán 1-2 sec után megint 90 fok, és kezdődik elölről..Ez így nagyon nem frankó..
Valakinek valami ötlet?
-
grigo
őstag
válasz
adika4444 #24855 üzenetére
Köszönöm. Azt mindeképpen. De valahogy idegesítő, hogy melegszik a gép. próbálja hűteni magát és ezáltal zajos is. Ha esetleg olyan hűtőt nézek ami nem közvetlenül a szellőzőre nyomja a levegőt az hatásfokában még javíthat valamit a hőmérsékleten, vagy akkor annak úgy nincs értelme?
-
adika4444
addikt
Szia!
Nagypapámnak van egy Microsoft márkájú hűtőpadja, halk és jól dolgozik, más kérdés hogy van gép ahol nem ér semmit mert alul nincs szellőző.
Ezek eleve nem olyan jók amúgy, mivel a port még inkább belefújják a gépbe. Jobban jársz szakszerű helyen tisztíttatással, újrapasztáztatással, és ezt megtéve évente. -
grigo
őstag
Sziasztok, kicsit off lesz itt tudom, de az erre vonatkozó topicban ahogy látom nem sok válasz születik.
Hűtőpadot szeretnék venni, Inspiron 7520 alá.
Van esetleg típus ami nektek bevált és nem adta meg magát egy éven belül, nem zavaró a hangja és teszi a dolgát? Gyártóban, árban miben gondolkodjak? Vagy inkább vegyek évente egy alap media marktos olcsót.
Nektek milyen megoldás vált be? Előre is köszönöm ha valaki megosztja a tapasztalatait. -
válasz
amdathlonxp #24850 üzenetére
A Hp csak olyan wifi kártyával megy aminek id-je szerepel a bioszában.Csak olyat tehetsz bele ami Hp-hez készült.A Fujitsuhoz pedig nem elég a driver kell hozzá egy segédprogram is amit megtalálsz a driverek között.
-
fungi
aktív tag
válasz
Godimodi #24837 üzenetére
Hát, ha a Win és a hűtés rendben,akkor kipróbálnám az 1 gigás Rammal is, meg ha lehet, másik merevlemezzel is, nálam egyszer egy elromlott töltő is bezavart /merevlemez kattogott tőle, aztán már el se indult/ másik töltővel meg helyre jött...de csak találgatok,
talán nálam okosabbak tudnak jobbat mondani... -
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
A problémám a következő Hp g6000 bekapcsoláskor folyamatos sipolás kicsit vibrálva és ki irja hogy nem támogatott wifi modul vegyem ki és restart, több modult is probáltam de egyikel sem megy modul nélkül megy a gép de bekapcsoláskor 30 másodpecig sipol..kb utána megy rendeltetés szerüen,Cq61 nél úgyan ez volt és ott sem jöttem rá miért nem fogad el egy modult sem de az nem sipolt......Tegnap beleszaladtam 2 amiloba régebbi gépek wifi driver tökéletes de azt irja nincs elérhető hálozat pedig a wifi kapcsoló jónak tünik mind 2 gépen..ott sem találtam megoldást pi 1536 a másik meg li15xx
-
Tim82
félisten
Ja igen, az Aida64-es kérdésedre: én nem használok jó ideje Aida64-et, de utánanézve, szerintem a Computer -> Power Management menüpontban találsz akkuval kapcsolatos infókat. (Ez netről mentett screenshot, itt azt mutatja mondjuk, hogy szünetmentes tápegység akkuját is lehet vele csekkolni.)
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van egy [HP Compaq Presario CQ61-415SH] gépem aminél nem működik a töltés/vagy az akksi
A töltő csatlakozójánál a led visszajelző csak akkor világít ha a gép ki van kapcsolva , amint bekapcsolom kialszik a led a gép elején is és a csatlakozónál is. Ami még érdekes akksi nélkül külön nem is indul el csak egy picit felpörög és ki is kapcsol amit berakom az akkut bekapcsolható a gép de a töltést nem vesz... Mi okozhatja a hibát? Töltő kimérve az adja a feszültséget. Akksi már elég gyenge állapotban van de attól függetlenül még el kéne indulnia nélküle.
-
Tim82
félisten
Design... - ez volt gyárilag.
Full... - ez lenne a jelenlegi állapot szerinti 100%, a Design-hoz képesti különbség alapján állapítható meg, mennyit tud maximum az eredeti, új állapothoz képest.
Current.. - éppen aktuális töltöttség.
Szóval téged a Full... fog érdekelni, a Design...-hoz mérve.
-
embe
nagyúr
Tehát akkor a "Design.." jelenti azt, hogy jelenleg mennyi az akku max. kapacitása? A current az a perpillanatnyit ugye? A full pedig a vadi új állapotot jelenti. Már ha jól értelmezem.
Az AIDA-ban hol találom?
Kbali: - Van tablet, egy 8"-os, a Tesco Oppendot..
De ez az említett gép azért attól jobb. Na most ha egy jobb tabletet akarok venni, 10"-ost, az nem 25-30eFt. lenne. Ezen meg ugye van fizikai billentyűzet.
-
Tim82
félisten
Szerintem a kapacitáscsökkenést azonnal ki tudja olvasni, ahhoz nem kell tesztet futtatnod, csak a Battery Information gombra rákattintanod. (Itt azt hiszem, a "Full charge capacity" és a "Design Capacity" közötti különbség a lényeg - az én akkumban alig van pár ciklus, így nem csökkent eddig a kapacitása, azért ugyanaz az érték.)
Az Aida64 elvileg ugyanígy azonnal, egy Windows API-n keresztül olvassa ki az akku állapotát (mármint amit az akku "jelent" a Windowsnak). Valószínűleg a BatteryMon fenti funkciója is ugyanezen elven működik.
-
embe
nagyúr
Szia!
Már nem. Egy nagyon olcsó Ace One. Olyan melóm lesz, hogy valamin netezni, illetve filmet kell néznem....hogy ne unatkozzak.
Viccet félretéve, átrágtam magam, itthon van 2 gép, azok elég jók, egy rövid időre kell. És tényleg csak arra, hogy elteljen az idő. Net, filmek. Arra elég az.És ez a Battery Monitor mennyi idő alatt fút le? vagyis mennyi ideig tart míg "megmondja a frankót"?
-
Tim82
félisten
-
embe
nagyúr
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot amivel az akksi elhasználódását lehetne leellenőrizni? Láttam korábban olyan noti hirdetést, ahol az akksi állapotáról volt kép betéve, csak nem emlékszem milyen programmal csinálták.
Szeretnék egy olcsó lapost venni, és jó lenne ha valami képet kapnék pár perc alatt az akksiról. Az eladó nem tudja, mert nem használta csak hálózati áramról.Ez a szöveg már rég rossz tudom, de....hátha..
Tudtommal van az AIDA-ban is, de nem találom. -
kertsa
senior tag
Köszi a segítsèget!
Nekem a vga kimenet bőséggel elég, mert egy règi, de jó Benq monitorom van, ami csak vga bemenettel rendelkezik. Viszont 1920x1080 a felbontàsa
-
Kbali
nagyúr
válasz
kertsa #24832 üzenetére
Nekem is volt ilyen, viszont emlékeim szerint nincs rajta digitális kimenet, csak sima vga. 2 generációval újabbat keress, azokon már lesz legalább display port kimenet, abból is a dp++ kell neked, mert azon megy ki hang is. Azt nem tudom, hogy a 6530-hoz volt-e olyan dokkoló, amin volt digi kimenet.
-
válasz
kertsa #24832 üzenetére
Üdv!
Sőt, ha csak a HD filmezés a lényeg, akkor ajánlatos olyat venni, amiben nincs dedikált VGA. A laptopok hűtése általában sokkal rosszabb, mint ahogy azt megkívánná a rendszer, és főleg idősebb korban jelentkezik olyan probléma, hogy a forrasztás megolvad. Javítható (aránylag olcsón), de nem garantált a siker.
A dedikált VGA-k szeretnek nagyon melegedni, szóval ha nem játszol rajta, akkor felesleges olyat venni. Szvsz a laptop amúgyse játékra való... -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
A régi laptopom feladta a szolgàlatot. Vennék egy hasznàltat, ami alkalmas külső monitoron 720p-1080p film lejàtszàsàra. Egy hp_elitebook_6930b szemeltem ki. Integràlt vga van benne. Képes a feladatot elvégezni, vagy vegyek egy olyat, amiben dedikàlt vga van?
-
Üdv mindenkinek!
Találkoztatok már az alábbi érdekes hibával? ASUS K50IJ noti, befagy a post képernyő a checking NVRAM... üzenetnél. Ilyenkor se BIOS-ba belépni nem tudok, se újraindítani a Ctrl+Alt+Del kombóval. Ha elég gyorsan megnyomom a Del-t, akkor beenged a BIOS-ba.
A jelenség nem egyedi, és elsőre úgy tűnt, nekem is megoldott a problémámat az itteni olvasható metódus, de amint összeraktam újra a gépet (DVD, vinyó, akksi...), megint előjött a fagyás. Nem is húzom tovább az időt, az akksi volt a ludas! Ha benne van a notiban, állandóan lefagy, de ha kiveszem, szépen elindul. Pf...Én még ilyet nem láttam, csak érdekességképp írtam le, hogy bár furcsa a hiba, ha ilyennel találkoztok, szerintem ti se az akksira gondoltok először.
További szép napot!
-
adika4444
addikt
válasz
junior11 #24823 üzenetére
Milyen notit topikban megválaszolva, beszéld rá I3-ra ez a Bailtrail Pentium táblagépekbe való CPU. Passzív hűtéssel még jó vétel is lehet, de ha van olyan áron I3 akkor mindenképpen jobban jársz azzal.
(#24825) paavoo:
biztos elég neki ennyi órajel pláne ha nem akad a videó, próbáld meg valami játékkal/teszt programmal, lehet hogy csak nincs szüksége a magasabb Ghz-re -
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
Dell E7440-en (FHD kijelző) i5-4310U proci HD4400-as IGP-je nem változtatja dinamikusan az órajelet. (A proci órajele oké)
Alapjáraton windowsban 600/800-on ment, most állítgattam a Power Managment-en és 200/800-on maradt, 1080p-s youtube videonál se megy feljebb.
Legújabb intel driver és bios van fent. -
interfész
tag
sziasztok!
a következő problémám lenne egy új Lenovo E50-80 win8.1 64 es géppel: Minden driver fent van, minden funkció bill. működik csak a repülő üzemmód nem. a gyári oldalon nincs külön ilyen driver mint pl a hp nál azaz win 10 esre van de az ugyan az a driver mint ami fent van nekem most a 8.1 alatt megnéztem.
maga a gomb jó mert az F7 könyvtár létrehozás működik a total commanderben.esetleg valakinek valami ötlet?? nagyon megköszönném !!!
-
junior11
veterán
Sziasztok, a délután folyamán rendelek a haveromnak egy notebookot, és a procival kapcsolatban lenne kérdésem: az egyik gép Intel Pentium N3540 2,16Ghz Bay-trail M a másik Intel i3-4005U 1,7Ghz.
Érdemes rábeszélnem (mert nem nagyon akarja) az i3-ra? Az "U" a spórolós verzió azt tudom, de nem kevés, vagy esetleg gyengébb, mint a fennt említett 4magos Pentium proci?
Internetre böngészéshez, Office, zene, filmek lenne a felhasznalási cél, semmi játék.
Köszi.
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Adott egy HP 625(AMD Athlon 2 Dual Core,2GB Kingston+1GB Hynix DDR3 ram) notebook és egy hibajelenség,nevezetesen,hogy állandóan lefagy.Hónapokig hiba nélkül futott a Win 10 rajta,aztán minden előjel nélkül elkezdett fagyogatni(kép megáll,nem mozdul semmi,nem reagál semmire,csak a fizikai gombra,néha még a kép is elsötétül).Aztán arra gondoltunk,hogy talán Win10 frissítés vagy valami nem klappol,ezért felhúztunk egy Win7et.Az első egy napban nem fagyott,aztán megint ugyanúgy.(Oprendszer kopasz maradt.)Ekkor úgy döntöttünk,hogy újrapasztázzuk a hűtést.Ez sem oldotta meg.Ezután arra tippeltünk,hogy a hálózaton valami megakasztja,ezért kihúztuk a kábelt.Ezután megint úgy nézett ki hogy jó és miután visszadugtuk a netet,újra lefagyott,amikor win update próbálkozott.Ezután netet kihúztuk megint,win update dolgokat letiltottuk,majd csökkentett módban kapott Furmark és CPUZ stress testet,hiba nélkül ment végig durva körülmények közt minden,néztük a hőfokokat,teljesen jól működött a hűtés.Ezután normál módban indítottunk,visszadugtuk a netet.Több óráig jó volt,majd lefagyott.Azóta már az is mindegy neki,hogy van e net bedugva,vagy nincs,akksiról megy,vagy nem és általában 10-15 perc után lefagy.Merevlemez-memóriatesztek lefutottak hibátlanul.Elvileg semmi baja,ugyanakkor mégis használhatatlan és nem jövünk rá,mi baja lehet.Van valakinek valami tippje?Kb 2,5 éve van meg a gép,eddig semmi baja nem volt. -
adika4444
addikt
Üdv!
Optibay-jel tervezem bővíteni HP EliteBook 2570P típusú notebookomat, de lenne néhány kérdésem.
1. A HDD mennyire melegedne, mennyi plusz hőt termelne a házban?
2. Le lehet állítani a vinyót hogy ne tudja felpörgetni semmilyen alkalmazás?
3. Látok ilyet az eBay-n, hogy második generációs optibay ehhez a géphez amiben állítólag javítottak vmi nem leálló HDD hibát, azonban itt a fórumon tán pont ezen topikban láttam, hogy az optibay-ben nincs elektromosság, csak forrasztások.
Tehát az eBay-snél tényleg igaz hogy ezt a hibát javították? Továbbá hogyan érdemesebb? Ad vmi pluszt az eBay-s példány, vagy jobban járok ha boltban vagy HA-n veszek ilyet? Annyival nem járok az eBay-yel jobban árban, szóval nem ragaszkodom hozzá, ha ez a nem leálló hdd bug javítás csak marketing akkor veszem inkább itthonról, mert az egyszerűbb sokkal...
Az eBay-s amire gondolok:
[link]
Köszi! -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lehet nem jó helyre teszem fel a kérdést , ez esetben elnézéseteket kérem.Windows Driver Package - Microsoft (xusb21) XnaComposite
ez mire jó ?
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, az mennyire normális, hogy töltőről legalább 30%-al nagyobb fényerőt lök a kijelzőre a lapos, mint akksiról?
Energiatakarékossági funkcióknál mind a kettő maxra van tekerve.
Win7 64 bit-en észleltem egy HP 355 G2-őn. AMD A8, ATI R5 M240. -
sestertius
őstag
Üdv! HP dv6-1310eh laptopomnál elhalálozott pár billentyű, szimmetrikusan 4-4 /yxcvm,.-/, ez csak komplett billentyű cserével orvosolható? Ha tudtok ajánlani valaki hozzá értőt, azt is szívesen venném... Köszönet!
-
válasz
anonimus25 #24811 üzenetére
Gyanúsan olcsó....
-
aclandiae
senior tag
Azt honnan lehet tudni hogy az Y510P-ben mSATA vagy NGFF csatlakozó van?
-
válasz
anonimus25 #24809 üzenetére
Ennek jónak kell lennie bele!
-
martinkahhw
csendes tag
válasz
martinkahhw #24793 üzenetére
Köszi a válaszokat!!! Még egyszer szeretném megkérdezni: Sziasztok!
Van egy HP Pavilion 15-p052sh tipusú laptopom. A gondom az lenne, hogy videók nézése és hd filmek futtatása közben screen tearing van. Tudom, hogy játékoknál van, de itt nagyon zavaró. Megoldások? -
válasz
anonimus25 #24805 üzenetére
Igen, csak ne SLIM legyen.
-
válasz
anonimus25 #24803 üzenetére
Sima 15.6-os LED-es való hozzá, bal csatlakozós, 40pin-es.
Itt a HWA-n kapsz bontottat, olyan 12-13 Forinttól már, ha szerencséd van.
Nekem csak új van drágáért. -
válasz
anonimus25 #24801 üzenetére
Szia! Mi kellene hozzá?
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok először ide tenném fel a kérdésem.lenne egy asus k50in laptop ehhez kellenének alkatrészek jó árban.esetleg tudnátok ajánlani valakit aki alkatrészekkel foglalkozik itt az oldalon?megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest