- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék újra pasztazni (Asus) levettem a hutorendszert és csövig volt húzva minden csavar. Miután levettem, láttam hogy annyira egyenetlenül szorította ki a pasztát hogy volt ahova kb nem is jutott. Elég foltos és nagyon vékony. A kérdésem az lenne, hogy ha ujrakenem húztam maxra a csavart vagy érzéssel amíg el nem kezd fix lenni?
Ja, és igen... Vannak melegedési problémák. Játék alatt 90 fok, alapjáraton 55-70
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ezt már egyszer néztem, de úgy tűnik nem vettem elég komolyan. Ahogy nézem nálam is az ndis.sys okozza ezt a gondot. Próbáltam is belőle másik drivert feltenni, de hibaüzenetet kaptam: Cannot install drivers, no intel adapters are present in this computer. Megnéztem és nekem Realtek PCIe GBE Family Controller-em van. Ha jól sejtem ez nagyon nem intel, de akkor miért van nekem aktív ndis.sys. Vagy ez nem az intel cucca? Próbálok keresni frissebb drivert, mert nekem a 2013-mas van fent a Realtek-hez.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz _Berci_ #26817 üzenetére
A keret minőségi, nincs baja. Direkt a jobbat kértem bele. Sentinelt megnézem, de szerintem jó, mert 2 hónapja még 100% volt.
Másik kerettel megnézni sajnos nem olyan egyszerű Amúgy az egér és oldalgörgetés megakadás megszűnt restart után. Nem tudom mit gyökérkedett.
Homokórázni bár nem szokott, ahogy a kolléga említette, azonban én is próbáltam kikapcsolni a leállást és nekem sem sikerült.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Üdv!
A laptopom megakad egy pillanatra amikor felpörög a winchester (elég gyakran felpörög). Itt arra gondolok, hogy böngészés közben megakad az oldalgörgetés, de előfordul, hogy az egér is megáll egy pillanatra. A HDD egyébként optibay keretben van, a rendszer SSD-ről megy. Talán ez lehet a probléma? Mert az nem zavar engem, hogy le- és felkapcsolja a HDD-t, de nem kéne 2 percenként ezt csinálnia és a rendszert is jó lenne ha nem akasztaná. Az az érdekes, hogy most volt szervizben. A HDD ki lett véve és vissza. Én azelőtt nem emlékszem, hogy lettek volna ilyen akadások, ráadásul a ventillátor is berreg azóta, ami valószínűleg csavarok hiánya, vagy egy belógó kábel okozhat.
ja, és Asus G56JR
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz amdathlonxp #26264 üzenetére
Leírtam, hogy visszatelepítettem a windows 8.1-et.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus G56JR laptop. A windows 10 feltelepítése után, a hangszórókból pattanó, pukkanó hangot hallok egy videó elindításánál, illetve bizonyos időközönként teljesen véletlenszerűen is. Legyen az böngészés, vagy navigálás a fájlkezelőben. A hang az egészen halk, de már egyre jobban idegesített. Cserélgettem a drivereket is és semmi nem változott.
Az érdekesség az, hogy 8.1 alatt én egyáltalán nem emlékeztem ilyen jelenségre. Végül feladtam és vissza is tértem a 8.1-es verzióra, azonban ugyanúgy hallom a pattanó hangot. Számomra érthetetlen ez az egész, hiszen csak nem romolhatott el.
Végül alaposan utánanéztem a dolognak, és más N szériás asus laptopnál is jeletkeztek ilyen problémák (technikailag az enyém is N-es, pontosabban egy N56JR, csak az Asus átfestette és kiadta mint Republic of Gamers notebook).
Továbbra is az bosszant, hogy én nem emlékszem ilyen jelenségre 8.1-en, ez csak a 10-es verzió után lett ilyen. Azt még hozzá kell tenni, hogy a W10 alatt frissítettem a bios-t, de azt is csak két hónappal a telepítése után, mikor már ez a jelenség megvolt.
Valakinek van valami ötlete? Ezen a videón két alkalommal hallani a pukkanást. (Ez másik notebook, de a jelenség ugyanaz)
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Gyorskérdés:
Most akkor hagyjuk az akkumulátort a gépben mikor töltőn van huzamosabb ideig, vagy ne? Jó hűtése van a gépnek és az akkut nem éreztem forrónak teljes terhelés alatt, de azért kíváncsi lennék, hogy mikortól árthat neki...
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001