Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ment nálam 3 letöltés letöltőoldalakról+2 torrentet is töltöttem le egyszerre(a 2 torrent nagyon kommunikált,sokan töltötték is volna le rólam).
Megszakadt a 3 letöltés,azt írta ki:"sikertelen",egyik sem jött le.
Ez normális jelenség? -
nagyúr
-
mezis
félisten
válasz killer095 #72396 üzenetére
Olajcsere meg volt rendben ?
Még ha kopó, öregedő alkatrészről (szerkezetről) lenne szó, akkor sincs olyan, hogy még fiatal, tehát nem lehet vele baj. Egyébként ajánlom figyelmedbe a bonyolult szerkezetek megbízhatósági "U" görbéit.
Vagy ahogy újabban nevezik: "kádgörbe".mezis
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Haveromnak akadt egy kis problémája.
Vett egy Gainward GTX 590-et,és az Arma 3 nem FPS laggol nála,de a Battlefield 3/4 és a Watch Dogs igen.
Vadiúj Windows lett feltéve nála,szóval friss minden,Origin is és 1 és 20 Fps között van neki.Valakinek esetleg 5lete?
Köszi!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Qru
MODERÁTOR
válasz killer095 #72390 üzenetére
Asus' AI Suite-ot szedd le a gépről az néha összegubancolja a magokat/feldolgozási szálakat amitől megakad a rendszer és ezt a BSOD-t dobja.
Ha ez nem segít akkor pedig kezd el visszavenni a tuningot (vagy tolj több feszültséget attól függ éppen hol tartasz a tuningban). Attól, hogy a W7 alatt stabil volt közel sem biztos, hogy ugyanaz a beállítás stabil W8.1 alatt is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
killer095
őstag
Sziasztok a gépem adait a profilomon olvashatjátok , és az lenne maga a kérdés hogy mostanában a gép WIN8.1 alatt játék közben kékhalált vagy mit dobál ezzel az üzenettel : clock_watchdog_timeout
Mit jelent ez?ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
wrox
őstag
válasz Rivaul #72380 üzenetére
Szerintem nem kell új windows, legalábbis én egy VGA csere miatt tuti nem tenném. Csökkentett módban leszeded a Catalyst, és utána nromál indításban felteszed a legfrissebb nvidia drivert. Ha ettől nem megy normálisan, akkor viszont kár kínlódni vele, a legegyszerűbb és a leggyorsabb a win reinstall. Bár tapasztalatszerzésnek jó, de sok sok órát eltosztam már hibakereséssel, és soxor volt a végén, hogy reinstall inkább.
-
bylow
senior tag
Zenei kérdésem lenne !!!! Hátha van itt régi "PARTY arc "
Réges régen Dj Budainak volt e jó száma (ill. keverte) és azt keresem. Meg próbálom le írni... többnyire asszem a szett vége felé rakta fel talán záró "nótának"
Ha jól emléxem akkor pici harangok szóltak, esőbb talán minden más nélkül, vagyis ilyen "harang játék" és aztán kórus szerűen volt benne szöveg valami ilyesmi : " ákán VAGY ákág" és ez viszhangzott
Aki régen járt Budaira az biztos ismeri, vagy szám címet szeretnék, vagy 1 youtube linket !
Köszi! Ja akár privátba is mert lehet ott hamarabb észre veszem
(bocs hogy nem teljesen prohardveres téma, de elvileg azonnali kérdés )
ByLow #
-
Rivaul
addikt
válasz HollyBoni #72379 üzenetére
Elég sanszos hogy új win esz belőle. Minden komolyabb hardver változásnál újra kéne rakni véleményem szerint amúgy is. Az a két szívű teljesen más tészta volt mint a mostani NV-d.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Eddig 4870X2 volt a gépben ami meghalt, helyette vettem egy Nvidia N210-et. Ez ad képet, de mikor a Windows bootolás jönne, újraindul a gép. Egyszer bedobott valami rendszerválasztóhoz is, szóval a VGA tuti jó. Eddig Win 7 volt a gépen, lehetséges hogy újra kell rakni? Cseréltem már VGA-t szinte mindent régebben de a Win működött tovább.
-
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #72374 üzenetére
A linkelt oldalon van camera driver, méghozzá sok, és Windows 8,7,XP (x32-x64) illesztésű. Kiterjesztésük exe, és ha telepíted valamelyiket, (talán) megjelenik az eszközkezelőben a kamera.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dr V
őstag
Üdv!
Apple gépben készült pendriveot a win xp nem akarja megnyitni. Ezen hogy lehetne segíteni?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
anonymus89
addikt
válasz Vakegérke #72369 üzenetére
Köszönöm, egyszerűen nem jelenik meg az eszközkezelőben win7 alatt.
Win vistára vannak driverek eredetileg de ott sincs külön camera driver....Szóval a baj az, hogy eszközkezelőben nincs is az imaging devices alatt.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy vettem egy HD 7770-es kártyát pár napja itt hardverapron és működött is minden faszán, de ma azt csinálta, hogy a játék ( BF3) elkezdett fagyogatni, lefagy , kiakad a hang, néha tovább megy, de a legvégén mindig fogja magát és bezárja magát a játék. Futtattam Furmark burn-in FullHD tesztet 2x 15percet meg 3DMark13-at is, végig ment mindkettő probléma nélkül. Szerintetek rossz a VGA?
Köszi.
-
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #72368 üzenetére
Itt találsz egy rahedli driver-t, remélhetőleg jó lesz valamelyik.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hp pavilion dv9500-hoz keresek camera driver-t, az eszközlistában egyáltalán nem látom sehol...
Tudnátok segíteni?Köszi előre is!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Deck
titán
Segítséget kérnék!
Mikor bedugok egy bármilyen fül/fej hallgatót akkor búgást lehet hallani addig míg el nem indítok valamit Ez mitől van? A gépen előre dugom be nem hátra. Mikor hátra akkor nincs ez a probléma, de a kábel meg rövid úgy
PS5
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi hibával? Mit takarhat?
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
mezis
félisten
-
anonymus89
addikt
Melyik driver kinyerő progit ajánlanátok, amit újrahúzásnál problémamentesen vissza is tudok rakni?
-
Demokatona
tag
Sziasztok!
Most az a problémám,hogy netezés közben lefagy a rendszer.Nem reagál semmilyen egér vagy billentyű parancsra.Hibát nem ír ki.Resetelni lehet csak.2 hete cseréltem alaplapot,újra is raktam a rendszert is.Egy hét után kezdte csinálni.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
forras2
őstag
-
snake1977
őstag
válasz razorbenke92 #72351 üzenetére
Gyakorikérdéseken olvastam egy hsz-t ott egy microsoftos szoftver ajánlottak hozzá (de mivel ott sok a fake..gondoltam itt rákérdezek), ebből indultam ki, egy próbát megért. De már találtam is olcsón receivert.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
őstag
válasz snake1977 #72350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megoldható. Valóban 2.4 Ghz-n dolgozik, de attól még nem Wifi. A vezeték nélküli egerek, billek. Még a Bluetooth is ezen a frekin dolgozik.
A M$ kiadott egy külön eszközt amit "szappantartó"nak becéznek. Kimondottan arra készült, hogy PC-vel összeköthetőek legyenek a kontrollerek. Valószínűleg ennek nem lenne létjogosultsága, ha wifin is működne a dolog.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
unravel
őstag
-
snake1977
őstag
Sziasztok, lenne egy kérdésem XBox 360 gamepaddal kapcsolatban, elméletileg ez wlan-on keresztül kommunikál a pc-vel, lehetséges hogy wifi routerrel összekössem a géppel, vagy usb-s wifi stickkel?
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Tim82
félisten
válasz 800.henrik #72344 üzenetére
Dobd be a kérdést a szaktopikba.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
forras2
őstag
Sziasztok.
Meghalt a hangkártyám, és az alaplapi nagyon gagyi. Így venni szeretnék másikat. Sok pénzt nem szánok rá.
Szerintetek érdemes befizetni 1 audigy 4-es kártyára? Illetve ahhoz van eredeti, vagy valami normális Win7-es driver? -
800.henrik
senior tag
Ezt hogyan lehet OSX 10.9.3-ra telepíteni? http://www.hackintoshosx.com/files/file/1089-gma-x4500mmhdhd-64-bit-kext/
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
Out
addikt
válasz haromegesz14 #72332 üzenetére
Köszi, ezt még nem hallottam
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
HawerKing
őstag
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
őstag
válasz atomanti19 #72338 üzenetére
Ha nincs meg hozzá az infrastruktúrád és a szakértelmed, szerintem add el.
(Adhatsz nekem is ajánlatot privátban)Ha meg szeretnéd tanulni, hogy mit kezdj vele, akkor meg keress a neten egy neked tetsző Linux vagy Windows alapú szerverekre optimalizált OS-t, tedd fel a gépedre, és kösd a hálózatodba. Nagyon jó telepítés dokumentációk vannak hozzá, mellesleg nem sokkal nagyobb ördöngösség felhúzni egy ilyet, mint egy PC-t.
Egy ilyen cucc mind fogyasztásban, mind teljesítményben, (mind zajszintben) overkill egy NAS/HTPC/otthoni szerver üzemeltetésére, de játszani jó lesz vele
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
Hali!
Került hozzám egy Dell Power Edge 2650 szerver. 2 db Intel Xeon cpu, egy csomo 512MB-os ram meg mindenféle raidvezérlő van benne.
Totál nem értek a szerverekhez. Mit tudok vele kezdeni?Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
ALI_G
veterán
Hi,
windows 7-ből lehet valahogy formázni a C meghajtót ha se windows/linux telepítő, se pendrive, se dvd nincs itthon? -
nyunyu
félisten
válasz Vakegérke #72314 üzenetére
A PS2 kábel azonos csatlakozású egéren belül, mint az USB-s?
Nem biztos, hogy egyforma a ket eger elektronikaja.
Pl. annak idejen a Logitech trukkozott azzal, hogy a dobozos egereibe nagyobb tudasu elektronikat tett, ami mind a soros, mind a PS/2 protokolljat ismerte, es atalakitot is mellekeltek hozza.
Mig a hasonloan kinezo olcso OEM egerekbe buta elektronika kerult, ami csak PS/2-vel ment, hiaba probaltad a masik eger gyari adapterevel soros portra dugni...-> Ha az eger fixen USBs, akkor nem biztos, hogy menni fog PS/2 adapterrel, hiszen az csak a csatlakozot alakitja at, jeleket nem.
Csak akkor fog mukodni, ha az eger elektronikaja gyarilag is PS/2 kepes.Masik gyarto adaptere meg nem biztos, hogy ugyanugy van bekotve.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Vakegérke
félisten
Látod, ez az a kérdés, amelyre nem igazán tudok válaszolni. Görcsösen ragaszkodom a megszokott, jól működő dolgokhoz, nehezen váltok. Így voltam a böngészőmmel is, IE volt a kedvencem, és kínok kínja volt, amikor átálltam Firefox-ra.
Az új alaplapomat is úgy választottam, hogy legyenek rajta PS2 portok.[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy MSI Global P6N SLI V2 alaplapom,egy 2.2-es Dual Core processzorral.És azt szeretném megkérdezni hogyha veszek bele egy Gigabyte PCI-E AMD R7 250 2GB DDR3 -as kártyát akkor ahhoz nem kell alaplapot cserélnem ugye?
430-as márkás táp van benne!!Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a tanácsokat, talán az átalakító lesz az üdvözítő megoldás.
-
-
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz razorbenke92 #72315 üzenetére
Köszönöm a tippet, de egyszerűbb volt a kérdés.
Arra gondoltam, hogy szétszedem a két egeret, és egyszerűen kicserélem az USB kábelt a PS2-re. Már csak az a kérdés, hogy az egér házán belül a csatlakozó aljzat egyforma-e.
Tudom, szedjem szét, és máris meglátom.
Az USB-s egérke garanciális, nem szívesen veszíteném el a csere, vagy visszafizetési lehetőséget.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
válasz Vakegérke #72314 üzenetére
Itt átalakítót csinálnak. Te kvázi beépített átalakítót akarsz, szóval szerintem hasznos lesz.
Szerk.: Egyébként nagyon nagy a valószínűség, hogy ugyan azt a boardot használják, így látni is fogod, hogy mit hová.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Van két egyforma (A4Tech WOP-35) egerem. Az egyik USB-s, a másik PS2 csatlakozós.
Az utóbbit használom, valahogy viszolygok az USB-s egerektől, billentyűktől. Úgy gondoltam, hogy az újba átteszem a PS2 kábelt.A kérdés a következő.
A PS2 kábel azonos csatlakozású egéren belül, mint az USB-s?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Adatlapomon lévő géphez a VirtualBox vagy a VMWare Player lenne jobb? Általában Linux menne rajta.
No Sana No Life
-
Vakegérke
félisten
-
Out
addikt
Pókeresek segítsetek! Az All-in-nek van magyar megfelelője? (A betolom az összes zsetonom, vazze! egy kicsit hosszú)
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
haromegesz14
aktív tag
CamStudio-ba hol lehet beállítani, hogy melyik monitor képét recordolja? (2 monitort használok éppen) Olyat találtam Region fülnél hogy "Selected Screen", csak éppen kijelölni nem tudom semelyiket. Esetleg másik freeware szoftvert tudtok mondani, amivel képernyőképet tudok felvenni, output hanggal együtt?
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Rivaul
addikt
válasz Satyricon #72306 üzenetére
Szia.
Autó hi-fi topicba elég sokszor van ilyesmiről szó. Nem mindegy melyik kábelt veszed. Az elmúlt 100hsz alatt is kivesézték de kérdezhetsz is sztem. Lesd+Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hozzáértő, audiofil emberke véleményére lennék kíváncsi:
Optikai kábel és optikai kábel között van különbség hang minőségben? Van kb 2-2500 ft-ot szánnék rá, 4, vagy 5m-es kellene belőle. Érdemes még gyüjteni hozzá, vagy nyugodtan vehetek ennyiért bármilyet, ha találok?
Szerk.:
Azt elfelejtettem írni, hogy 2db Logi Z-5500-at akarok a gépemre kötni. Az egyik analogra lenne kötve, a másik pedig optikain menne. Még mielőtt bárki is analóg összekötést javasolna optikai helyett, gondoltam leírom, hogy ez a tervem...
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
usb-s hangkártya windows8 alatt müxik ?
koling es társai azi lyen 990ft tól 1500ft ig terjedők ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
djbahool
senior tag
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Ilyet hogy tudok kreálni, pl. egy meglévő GPX-et beimportála a Google Earth-be?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Feketelaszlo #72301 üzenetére
Kábelhiba gyanús, mozgatásra hol érzékeli a gép, hol nem
-
Feketelaszlo
senior tag
Hali, friss Win7 telepítés után vagyok, s a WMO 1.1A egerem nem megy a hátlapi USB portokról - az előlapiból gond nélkül döcög. Más egér (Razer Salmosa) bármely USB aljzaton simán megy. Próbálkoztam egér és alaplapi driverek telepítésével, de nem segít. Sajnos nincs ötletem, hogy mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest