Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
A következő gép:
Akyga AK-B1-550 Basic - táp
MD Athon (tm) dual 4450e 2,31Ghz - processzor
Asrock a 785gmh amd785g - alaplapElbírná a következő videókártyát: [link] SAPPHIRE HD 4850 VAPOR-X 1GB GDDR3 PCI-E
Eladásra szánnám a kártyát és nem akarom, hogy az új tulajnak rossz legyen a gépében.
Nekem anno Noname 450W táppal ment [link] , de az a jelenlegi konfigom (adatlapomon) is gond nélkül vitte, csak a zaj miatt váltottam FSP-re.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Az Asrock Instant Boot nevű programról van valakinek véleménye?
No Sana No Life
-
fasirTTT
őstag
Akkor marad a szo. Napi befizetés 8e ft.
Amúgy ha az ellenör elkéri a gyegyed, de mondván nincs lukasztva, felállok és kilukasztom és odaadom neki, mit tud tenni? Hisz akkor érvényes jegyet mutatok föl.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali, Nem tudja valaki hogy játékban mikor streamelnék (FFSlpittel) akkor az egér mozgása miért késik? Az fps stream közben 700-800 az 1000-1500 helyett de szerintem az miatt nem lehet. Megnéztem úgyis hogy procit 3,8-ra húztam de akkor is ez volt.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz fasirTTT #71990 üzenetére
vett a népligetbe jegytömböt és úgy szállt fel, de nem lukasztotta ki
Nem lyukasztotta ki, tehát nem volt érvényesített jegye, ami feljogosítja az tömegközlekedési eszköz jogszerű használatára.. Ez így szerintem 16K.
Az elhagytam a személyit meg nem hiszem, hogy ki kellene próbálni, mert az valahol az okirat hamisításhoz közelít, amit már nem csak pénzbírsággal büntetnek.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, írtam a BKV topikba, de van 1 sanszom, h azt nem nézi meg senki, így hát ide is bemásolom.
heló mindenki
barátnőm volt ma fenn pestem - vizsgái voltak- és nem jár fel, csak a suli odaköltözött, de nem ez a lényeg.
260A-s buszra szált fel és volt jegye, vett a népligetbe jegytömböt és úgy szállt fel, de nem lukasztotta ki, és a BKV ellenőr jött, mutatta neki a jegyet, de nem fogadta el, megbüntette 16k-val. és a csekken az van, h nem volt jegye. (1x voltunk már fenn és volt hasonló eset, de ott az ellenőr elfogadta a jegyet és ő megtépte) barátnőm lévén h félévente jár fel, ezt ő se, se én nem tudtam...
mit lehet tenni ez esetbe h a büntetést enyhítse, ill. elkerülje.
már komolyan arra is gondoltunk, h bemegy az okmányiba és jelenti, h elhagyta pesten a személyi igazolványát.... mert ezt nem hiszem el, hogy ez lehetséges.
valami segítséget kérnénk az itt levő forumozóktól, a tudatlanságra támaszkodva, vagy valami hasonló.... -
JohnnyX
őstag
válasz somasz #71986 üzenetére
Szerintem ezzel a legegyszerubb.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
somasz
addikt
Üdv!
Asztali gépemre szeretnék tudni rákötni és lehúzni notebookvinyót működés közben, hot-swap szerűen.
Ehhez mi a legegyszerűbb lehetőség?Néztem eSATAp kábelt, de ez inkább notebookra kötésnél jönne jól. Az asztalimon nincs eSATAp csatlakozó. Venni kéne egy bővítőkártyát hozzá?
Vagy milyen egyéb megoldás van?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
törölt tag
Sziasztok
Valami olyasmi progit, vagy alkalmazást keresek, lehetőleg ingyenest, ami egy egyszerű adatbázis, ahová be tudok vinni termékeket, vételi árral, járulékos költségekkel, eladási árral, és haszon kijelzéssel.
Tudtok hasonlót? Lehet webes felület is.
Köszi -
Feketelaszlo
senior tag
2 pendrive? Ha annyira fontos, szerintem simán megéri egyet venni backupnak (ha nincs lehetőség pl. netes vagy otthoni biztonsági másolatra). A minőségibb USB3-as 32/64 GB darabokat is már pár ezer forintért be lehet szerezni pl aprón (Transcend, SanDisk, Kingston). Artisjus matrica miatt a bolti darabok picit drágábbak.
-
Wyll
őstag
Nagyon fontos adatok, munkafile-ok napi szintű hordozására használt hdd úgy tűnik, hogy meghalt.
Ehelyett kéne egy mai, korszerű megoldás. Méret nem kell, hogy nagy legyen, viszont a megbízhatóság, adatbiztonság elsődleges volna, és mondom, sokat lesz hordozva.Mit ajánlotok erre?
Értve ezt úgy is, hogy HDD vagy SSD, vagy pendrive?
Illetve úgy is, hogyha HDD, akkor azon belül melyiket?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
wolfman
veterán
válasz nyunyu #71968 üzenetére
De nem önkicsomagoló exe-k ezek, hanem telepítő programok, amiket elindítva installálják magukat kapásból, nem pedig kicsomagolja magát valahova, aztán telepíthető, sajnos. Ezeket viszont a 7z (nekem ez van meg) nem kezeli, hibát ír rá ki.
MÁS
Hiren's BootCD-t használta már-e valaki? Az a problémám, hogy letöltöttem, kiírtam, otthoni gépen bebootol, minden tökéletes. Áthoztam egy másik géphez, itt meg bebootol, de semmi programot nem tölt be a miniXP, nem jönnek elő a funkciók, semmit nem lehet állítani. Miért?
Alaplap: ASUS B85M-G, i3-4330[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
JohnnyX
őstag
válasz razorbenke92 #71970 üzenetére
Oke, ma megyek hozza delutan, megnezem a biost.
32gb ssd-n van a rendszer, es 160gb-os hdd-n az adatok.
Hdd-n volt az xp rendszer is anno, de lementettem az adatokat, formáztam, majd visszamasoltam az adatokat.
Ures ssd-re ment a win7._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
MR_Joe
senior tag
válasz JohnnyX #71964 üzenetére
Egy kérdés: f8 nyomogatásnál utolsó helyes.konfigurációt nem próbálta az illető? Olykor szokott segíteni. Ha az sem, akkor telepítő lemez és windows automatikus javítás is megér egy próbát.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
őstag
válasz Zolly444 #71969 üzenetére
D
JohnnyXKét fontos dolgot nézzetek meg:
-Nem csinált valamit a BIOS a boot sorrenddel? Elképzelhető, hogy eddig nem volt bedugott pendriveval bekapcsolva, és a bios nem tette a boot order listára a "removable device" vagy "usb flash" opciót. Viszont ha most úgy lett elindítva, lehet hogy rászkennelt, és megtalálta. Volt már dolgom olyan biossal, ami nem volt hajlandó túltenni magát az elsődleges boot eszközön, és ha nem volt benne semmi, nem ugrott át a másodlagosra. Ami nagyon sántít, hogy az MBR sem lehet okés, ha XP betöltő fogad W7 mellett. Teljesen formáztad a gépét anno, mikor feltetted a W7-et? Nincs esetleg több fizikai meghajtó a gépben? Gondolok itt több winchesterre pl.-Bootolható Linuxról nézzétek meg, hogy a meghajtón jelen van e a fájl. A hibaüzenetkor kiírja, hol kéne lennie, általában C:\Windows\system32\hal.dll Ha nincs ott, töltsétek le, másoljátok be, és tegyetek próbát.
Ha ezek ellenére sem javul, még egy W7 javítólemezt ki lehet próbálni, de ha az sem megy, akkor újra kell tenni az oprendszert.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
nyunyu
félisten
válasz wolfman #71955 üzenetére
Windows 7 telepítőbe szeretnék integrálni pár USB3.0 vezérlőt, amihez a gyártók által készített telepítőkből kell kiszednem az inf fájlokat. Na már most párnak exe kiterjesztésű a telepítője, ebből hogyan lehetne kiszedni a cuccokat? Állítólag valahogy ki lehet bontani. Valakinek ötlet?
Ha jol remlik, a WinRar vagy a WinZip kezeli az onkicsomagolo exeket is.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
joe-ker
senior tag
Ezt találtam: Youtube
Holnap kiderül. -
őstag
válasz Rivaul #71962 üzenetére
Pardon, nem jó helyre kattant a válasz...
(#71961) joe-ker
Itt nem ilyen jellegű a gond. A giga lapok módszeresen szeretnek tönkretenni háttértárakat. Ezen a fórumon lehet olvasni megoldásokat [link]
A problémával küszködő kollégának is ajánlom a linket.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Rivaul #71962 üzenetére
nLite-al igen, én is csináltam, de ez most más. Egyszerűen nem értem, hogy embereket ez nem érint vagy nem foglalkoznak vele. Jó, mondjuk nem túl égető probléma általánosan, de hogy csak egy ember írt róla, az is csak annyit ért hozzá, hogy lefordította az angol leírást magyarra és ennyi, az fantasztikus.
-
JohnnyX
őstag
Udv!
Ismerosomnek 2 eve telepitettem a win7-et a gepere.
Ma munkabol hazavitte a pendrive-ot, csatlakoztatta, gond nelkul dolgozott a rajta levo anyaggal.
Majd ma este megint bekapcsolta a gepet, de a pent elozoleg elfelejtette kihuzni, levalasztani, bent maradt.Azota hiaba huzta ki a pent, a "hal.dll"-re hivatkozva nem indul el a win7.
Munkabol hazavihetett valami virust?Mondtam hogy bootkor f8 nyomogatasa kozben valassza ki a normal uzemmodot,
ott viszont egy windows xp normal uzemmod inditasa jelenik meg, amit kivalasztva szinten a hal.dll-re
hivatkozva nem tolt be neki a win7.Mi a megoldas erre, hogy ne kelljen az egesz rendszert ujrahuzni?
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Rivaul
addikt
válasz wolfman #71960 üzenetére
Én anno xp-vel csináltam ilyet hogy támogasson sata eszközöket telepítésnél de ott nem kellett semmit kicsomagolnom mert a neten fent voltak a fájlok és egy progival kellett beleinjektálni.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
joe-ker
senior tag
-
wolfman
veterán
válasz Rivaul #71958 üzenetére
egy két használhatatlan opciót
Annak a tipikus esete, aki ajánlja amit hallott attól aki fél szemmel látta a neten, hogy valaki egy homályos youtube videóban megcsinálta, bár az más fájl volt, de biztos itt is működik.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz CJ4567 #71901 üzenetére
Most mondjam azt, hogy nekem HDD-vel 10mp?
AsRock 970 Extreme 3 Fast Boot, AHCI, ami indul: GeForce Experience és driver, Steam, Raptr, AVG, Controller GUI Helper, SVP Manager és SVP Tube.W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
moonguru
őstag
-
wolfman
veterán
No még egyszer, hátha valaki vágja a témát.
Windows 7 telepítőbe szeretnék integrálni pár USB3.0 vezérlőt, amihez a gyártók által készített telepítőkből kell kiszednem az inf fájlokat. Na már most párnak exe kiterjesztésű a telepítője, ebből hogyan lehetne kiszedni a cuccokat? Állítólag valahogy ki lehet bontani. Valakinek ötlet?
-
Vakegérke
félisten
-
Doky586
nagyúr
válasz joe-ker #71951 üzenetére
Legelőször telepítőlemezről bootolva amikor megjelenik a területi beállítások ablak akkor üss egy SHIFT+F10-t majd üsd be:
DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X az HDD-d sorszáma, amit a LIST DISK parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett-e kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEANRemélem ezután rendesen látja a telepítő a hddt.
-
Wyll
őstag
sziasztok
Kitettem facebook-ra is egy posztban a közvetlen linket, de nem engedi sajnos az oldal a hotlinkelést.
Hogyan tudnám megkeresni a gifland.us-en (illetve a mellbimbo.eu-n) ennek a képnek a nem-hotlinkes linkjét?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Dinter
addikt
Üdv!
HDMI kábeleknél van valami eltérés képminőségben? Az aranyozott tényleg szebb képet ad?
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy a Lumia 520 hátlapja rámegy-e az 525-re?
Előre is köszi a segítséget
-
tomi5244
őstag
Semmi túlhúzás nem volt, egyik napról a másikra krepált be. Faterom gépe ez, csak netezik rajta.
Csináltam egy BIOS resetet. Meglátjuk mi lesz.
Köszönöm!
-
őstag
válasz tomi5244 #71934 üzenetére
Nem volt mókolva a processzor órajele BIOS-ban?
Tuti, hogy feljebb van véve vagy a szorzó vagy az órajel.
Ha nem vagy jártas a bios-ban, akkor kérj meg valakit, hogy nézzen rá. A processzorod van túlhajtva.
(Szerintem a HDD-nek ilyesmihez semmi köze egyébként. Sima beállítással orvosolható ez, a bios is valami túlhajtás miatt sír)
Egyébként ott is van mi a normális érték: 200x12 ezt csekkold a biosban.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz tomi5244 #71934 üzenetére
A piros betűs angol szöveget nem érted?
Azt írja, hogy nem sikerült a húzás-os, tuning-olt értéken elindulni, ezért a rendszer betöltötte a gyári értékeket. Szerintem meg nem vinyó hiba, hanem nem jók a Bios beállításaid, vagy a húzás miatt károsodott valami és már nem bírja azokat az értékeket.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Vakegérke
félisten
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Bekapcsolást követően fekete képernyő fogad. Utána leáll a gép és magától 3-4 másodperc múlva újra feléled. Ezt kétszer eljátssza aztán nagy nehezen kiírja ezt:
Ctrl+Alt+Del gép újraindít aztán be is bootol a rendszer és használat közben sincs probléma. Csak a beindítás ilyen tortúra. Én HDD-re gyanakszom...
Ötletek??
Köszönöm!
(kép szerkesztve)
[ Szerkesztve ]
-
nyega
tag
válasz maxxenergie #71927 üzenetére
Nincs mit, reméljük így jó lesz.
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #71930 üzenetére
Seagate osszes mostani vinyoja megy SATA1-ben, meg az 5TB-sek is.
Ahhoz viszont mar tenyleg olyan BIOS kell, ami kezelni is birja, de ennyire uj lapokon altalaban mar SATA3 van...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Satyricon #71929 üzenetére
SATA2 vinyok tobbsegen volt jumper, amivel SATA1-re lehetett butitani, de altalaban mentek anelkul is.
Nem tudom, SATA3-asokon megvan-e meg.Kerdes persze az, hogy az osregi BIOSa tudja-e kezelni a 1TBt, mert ha nem, akkor nem fog tudni bootolni rola, kelleni fog egy masik vinyo is az oprendszernek.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
1ik ismerősömnek van egyőskori asus a7v880-as lapja, és egy 1tb-os, sata 3mas winyót akar rákötni. A biost nem meri frissíteni mert nem igazán ért hozzá, viszont minden áron össze akarja a két hardvert hozni kompatibilisre. Létezik esetleg valami usb-sata3 kábel vagy esetleg mobilrack, amivel tuti felismerné a winyót?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #71927 üzenetére
Közben meg is néztem, tutti nem jó helyre dugtam régi billentyűzet csati alatti USB-be kellett volna a kézikönyv szerint is , én meg Random mód szúrtam egy USB azt jónapot persze hogy nem mükszik így már értem Mivel még nem volt ilyen UEFI Bios okosságom erre nem gondoltam volna, hogy már ez sem mind1 köszi srácok
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
De4d
őstag
válasz bicajoskema #71912 üzenetére
Sony Vegas (8-tól felfele) bár nem ingyenes, de kiváló, szerintem a legjobb videó szerkesztő progi.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
UEFI Win8 telepítése???
Sajnos nem világos ... a vinyómon 3 partíció van (NTFS). Az egyiken van az Win8. Nemrég váltottam újabb hardverre, és UEFI-s az alaplap, ezért szeretném újrarakni ennek megfelelően a Windowst.
Ha törlöm a rendszer partícióját, oda meg tudja csinálni a GPT partíciót az operációs rendszernek, vagy minden partíció törlődik majd??? Nem szeretnék 1 tera adatot lementeni... :/
-
Rivaul
addikt
Egy kép jó lenn a jelenségről de a kezdődő memória hiba lehet ilyen mivel még e felmelegedett chip rendesen üzemel s később megy annyira gallyra hogy baj legyen. Leginkább vga lesz mert a sima modul az bs-t ad és nem a képre van hatással.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
addikt
Szép napot.
Olyan kérdésem lenne egy ismerős számítógépével kapcsolatban, hogy pár napja már bekapcsoláskor a boot során még semmilyen probléma nincs a géppel, de mikor elér a Windows logóig, akkor a bal felső saroktól elkezd kockázni szépen jobbra, majd lefele, egészen betöltve a képernyőt (mintha egy tetris zöld eleme jelenne meg fehérben, illetve ahhoz hasonlít ), utána betölt a Windows, de lassú (ott is ezzel a tetris elemmel szórakozik), majd, képernyő illesztő nem válaszol, és egyebek, ezáltal használhatatlan. Újraindítás után is, vagy ezt csinálja, vagy bejön rendesen és megy normálisan a gép.
2 dologra gondolok, hogy sima memória, vagy videókártya memória, de érdekes módon, mikor már megy rendesen a gép (azaz bejön rendesen a kép), onnan már nincs baj, csak bekapcsolásnál.
Valakinek ötlet, hogy mivel kezdjek ?UI: 2 memória van benne, ha lesz majd időm, csak 1-el fogom megnézni.
-
Kékes525
félisten
Jónak tűnik, ennyi programmal... Nekem 14mp. A Daemon Tools-t a helyedben nem használnám. Leadja a drótot a Daemon Tools a hamis szoftverekről
Helyette: WinCDEmu MagicISO Virtual CD/DVD-ROM Virtual CloneDrive
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz CJ4567 #71914 üzenetére
Én mindig a régebbi, XP-s verziót szoktam ajánlani, a neten Movie Maker 2.6 néven található, a timeline nézete kicsit használhatóbb, mint a Live-féle dolog.
Ja, és stabil.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Zolly444
aktív tag
válasz bicajoskema #71912 üzenetére
sony vegas pro 9
Bár fizetős....
users.atw.hu/bigbadplayerfaq/
Itt mindent megtalálsz. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban Pü-ben segitek -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
wolfman
veterán
VIA USB3.0 driverből tudna nekem valaki adni olyat, ami nem exe kiterjesztésű, hanem sok fájlból áll. Kellene nekem belőle az inf fájl.
Bár úgy hallottam, hogy az exe-ket ki lehet valahogy csomagolni és akkor kiszedni ami benne van fájlok.
[ Szerkesztve ]
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Milyen ingyenes videókészítőt ajánlotok, amely 1-2 könnyed youtubos tutorial után használható képek összefűzéséhez és zene alávágásához. Egy 5 perces videóról volna szó. Egy születésnapra volna meglepetés a videó, és jó lenne ha nem csak times new romannal lehetne írni a videóra.üdv
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz anonymus89 #71910 üzenetére
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom eltávolítani ezt a Hao123-as baromságot?
Azt sem tudom, hogy jött egyáltalán fel viszont akárhányszor megnyitom a chrome-ot állandóan felugrik az oldal....Tudnátok segíteni?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok CS:GO miért írja ezt 90% nál megált és ezt írja
Hiba történt a Counter Strike : Global Offensive frissítése során . ( )
Ezt írja lehet orvosolni a problémát ? Válaszotokat előre is köszi
-
Rivaul
addikt
válasz Nevil2 #71904 üzenetére
Gombokért tudod eladni. Ha valakinek pont olyan elektronikára van szüksége akkor 500ft körül lehet az értéke de ez marha ritka a kisebb modelleknél is. Vannak akik vállalnak javítást így azoknál érdeklődj. Nem ebből fogsz meggazdagodni...
[ Szerkesztve ]
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
Egy hibás 3 terás WD Green (nem érvényesíthető a gyártói garancia - ellenőrizve) vinyó ...
Hibája: felpörög, kattan, leáll, felpörög, kattan, leáll, ... a BIOS nem látja.Mennyiért adható el?
-
Rivaul
addikt
Jó, de mire? Mit számít igazából? Lassúnak érzed vagy mi? Én mindent kiveszek auto indításból általában de ha nem érzed lassúnak akkor felesleges vele foglalkozni. Az meg hogy kinek mi a jó az borzasztó szubjektív és gépenként változó.
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. 36mp bootidő HDD-vel jó? Ezek indulnak autómatán: Google Chromenak a Google Nowja, qBittorrent, Via HD Deck, Daemon Tools, Hamachi, és 360 Total Security.
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest