Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
T-mobilos optikai kábelt lehet toldóval, hosszabítóval megtoldani hogy működjön is?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz anonymus89 #124030 üzenetére
Energiagazdálkodásnál a kikapcsolásra nem kikapcsolás, hanem alvás van beállítva.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #123792 üzenetére
Ha a terhelés alatti watt leadással van problémája, akkor szintetikus tesztnél jön ki a leginkább, igaz?
Nekem nem fagyott furmark alatt. De játék alatt elsőnek.auto undervolt ?! Ez micsoda? Linux alatt vagyok, itt nem tudom megnézni mi az. De ha alul vagy feszelve kártyában, akkor még táp a baj. Mert nem kér annyit a tápból így lehet bírja leadni az ehhez tartózó feszültséget. Ha feloldod az undervoltot akkor is fagy?
A kártya lenne a baj, akkor nem fagyna, hanem érdekes grafikai hibákat vennél észre. Csíkozódás, hangyásodna stb.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #123765 üzenetére
A táp ha ciripel akkor kuka. Elmondom miért.
Mert ha csak játék alatt döglik le a rendszer, a tápod nem képes leadni 12 volton a kakaót a kártának és hibázik. Gondolom nem Geforce 4 mx 440-el próbálsz játszani, hanem valami monstrummal, ami zabálja a wattokat. Szóval ha játék alatt hibázik, kilép, és még ciripel is, akkor 99%-ban a tápod ennyit bírt. Fájó szívvel kell tőle elválni.
Nekem egy fél éves FSP tápomat nyírt ki egy rx 580 mert nálam is csak játék alatt hallt le.
Az ultra hd filmek, a 4k youtube videóknál semmi baj, de amint indítottam a játékot, ergó kellett neki a kakaó, már pusztult le a rendszer. Fél éves tápról beszélek. Vettem egy jobb tápot (kb 2x annyiért) érdekes azóta is működik frankón.
Ha esetleg te is abba lennél, hogy "most vettem tápot zsír új" megnyugtatlak, attól ugyan olyan szar lehet, mert én már kerültem ebbe. Szóval ha ilyen van, nem szabad kizárni hogy rossz a tápod.Táp miért lassitaná a bootot reset után?
Nem a tápod lassítja, hanem az összeomlott rendszer, amit a vga csinál.
Mivel játék alatt megy a rendszer ugyan úgy, hibázik a vga, akkor vagy kiakad, vagy esetleg a játék összemlik lehet 3 perc a boot, mire a rendszer észhez tér a nem megfelelő leálással, ergó javíthatja magát annyi idő alatt, vagy éppen dump fájlokat próbálja írni, hogy miért történt a rendszer összeomlása.
Hát ezért lehet 3 perc boot."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #123759 üzenetére
Hali
Elsőre vga, táp meg hdd/ssd gyanús a dolog.
A vga miatt a fekete képernyő, mert vagy driver gyanús, vagy döglik a kártya esetleg a táp rossz, mert nem adja le hozzá az erőt és hibázik a vga.
A hdd is lehet, mert lehet rossz a fej (hdd) vagy rosszak a szektorok (ssd) de akkor szerintem kapnál is hibaüzenetet miatta.
Én elsőre vga és táp felé mennék el a keresésbe."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz JoeCockBill #123747 üzenetére
Nincs mit!
-
nagyúr
válasz JoeCockBill #123743 üzenetére
Hi
A bisoban nézd meg milyen eszközökről bootol a géped. Lehet benne van az usb és innen is próbálna tölteni. Kapcsold ki és csak a hdd/ssd legyen aktív boot-kor.
Hátha ez segít rajta. Ha nem, akkor húzd ki betöltéskor."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz zsolti_20 #123742 üzenetére
Az alaplahoz telepítve van a gyári usb driverek? Lásd usb hármashoz, vagy esetleg a ketteshez. Ezt telepíteni kellene lehet itt is van valami baj.
Ha telepítve vannak, akkor megpróbálni.
Ha így sem megy, akkor szerintem windows telepítés nélkül nem fogod tudni megcsinálni.
Lehet hogy egy új frissítés, vagy esetleg az új windows verzió (1909) miatt nem tudod összehozni a dolgot."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz zsolti_20 #123739 üzenetére
Szia
Melyik verziót próbálod? Milyen firmware va nfent? Milyen rednszerre akarod felrakni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz E.Kaufmann #123590 üzenetére
[link] Akkor ezt nézd meg.
-
nagyúr
válasz varmi2 #123587 üzenetére
Az itx lap tényleg drága, nekem is a szimulátorhoz a gépben itx van, de mellé ha vesz egy ryzen procit vega vga-val akkor tuti hogy nem lesz vele gond a 4k-val meg az irodai felhasználással. Persze ez az áron meg is látszik. Bár inkább költenék rá, mint egy olcsóbb intel gépre amiben van vagy 3. 4. generációs intel proci. Persze kinek a pap, kinek a paplan.
-
nagyúr
válasz E.Kaufmann #123584 üzenetére
Szia
Miért nem ryzen 2200G/3200G vagy Athlon GE procival raksz össze gépet?
Azok biztos tudnak mindent ami neked kell plusz ki sem fog fagyni X idő után."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz fecaga21 #123452 üzenetére
Persze. Annyi, hogy regisztrálj be a teamviewerbe, ingyenes, hozzá kell adni a két gépet és menni fog.
-
nagyúr
válasz Hosssszu #123446 üzenetére
Hali
Próbáld meg linux alatt mit csinál a youtube. Ha ott jó akkor használd azt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz grizlisandor #123375 üzenetére
Hali
Furmark, passmark, memtest86.
Ezekkel tudod még tesztelni az alkatrészeket."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz simpley #123309 üzenetére
A 30 ezer annyira van, hogy utána el kell dobni.
Amúgy a toner jelzése egész pontos. A gyárival olyan 3000 körül tudsz nyomtatni. Persze ez függ hogy van e benne kép is.
Akkor olyan 2000 körül van."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz Yeffy #123123 üzenetére
Nem bizony. Elmorzsoltam pár könnyet, hogy ki kell vágnom az ablakon...
-
nagyúr
válasz Yeffy #123120 üzenetére
Szerintem 1,5 évet bírt. Nem működött néhány billentyű plusz ha leütöttél egy shiftet akkor vagy Ó vagy Ü-t adott helyette.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Yeffy #123118 üzenetére
Sculpt Comfort Desktop
Nekem ilyen kombóm volt és a billentyűzet rövid idő alatt megdöglött... Pedig szerettem azt a billentyűzetet, de soha többé MS eszközt bill. terén..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz petertoth10 #123005 üzenetére
2666-on fog menni nagy valószínűséggel de inkább 2666-os ramokat vegyél ami benne van a támogatott listában az alaplapi könyvben.
-
nagyúr
válasz simpley #122540 üzenetére
[link]
Nem vagyok nagy windows 10 fan, a 7-et jobban csípem, de a defenderen kívül más nincs fent nekem."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz simpley #122538 üzenetére
Ha windows 10-ed van, akkor én nem vennék ilyeneket. Felesleges szerintem.
-
nagyúr
válasz d@vee #122456 üzenetére
Akkor valami beállítás bajod lesz szerintem. Vagy esetleg a vga kimenet, de arra azt írtad, hogy jó. Én a tv beállításait resetelném, majd a vga drivert is és úgy próbálnám meg.
-
nagyúr
válasz d@vee #122443 üzenetére
Tv-nél a hdmi-nél tudsz állítani valamit? Már mint a tv beállításain belül.
A tv-nél van hdmi in, out csatlakozó? Mert lehet nem jóba van bedugva.
Amúgy nem tudom mit csinálsz rosszul, mert én kb 3 hete raktam össze a keresztfiamnak a gépet egy tv-vel, hdmi-vel, rx 580-al. Azonnal volt rajta kép...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz d@vee #122440 üzenetére
Radeon alatt, a Display-nél is látod?
Ha igen, akkor beállítás baj lesz. Szerintem."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz d@vee #122436 üzenetére
Próbálj meg dp kábelt cserélni.
Driver verzió?
Látja legalább a driverben a dp portos monitort?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Peterhappy #122401 üzenetére
Vagy ennyit bír a ház usb elosztója.
A vinyót hátsó usb kimenetre rakd, mert annak nagyobb az áramfelvétele mint egy usb vevőnek. Nekem is volt a régi házzal szemben ilyen anomáliám és csak ez oldotta meg."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #122199 üzenetére
Esetleg annyit tudsz még csinálni, hogy az AMD cleanup utility-t leszeded, az mindent töröl, ami AMD driver és utána megnézed megint.
A táp kábel a helyén van rendesen?
Egy furmarokot is rátolhatsz, mert ha ott nem csinálja, akkor beállítás baj lehet, vagy a játéknál van valami gubanc.
Ha ott nincs, akkor lehet a táp is ludas lehet.
Nekem múltkor kékhalálozott a rendszer, vga driver hibára adta ki és a furmark meg teljesen akadás nélkül ment.
Kiderült a táp nem adott a vga-nak elég 12 voltot és így adta tudtomra, hogy a táp nem bírja.
Még esetleg ezeket végig zongorázhatod.
Vagy valakihez elvinni a vga-t és ha ott is csinálja, akkor a vga-t vissza kell vinni gariba.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #122197 üzenetére
19.9.2-es drivert nézd már meg vele.
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #122195 üzenetére
Linux alatt használod?
Régebbi driverrel mit mutat?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #122192 üzenetére
Hanyas driver van fent?
-
nagyúr
válasz Renok #122105 üzenetére
Ha amásik gépben is rossz, akkor csere érett a kártya.
A kártya hűtése megfelelő egyáltalán? Mert ha 5 mp nem bír ki az komoly akkor.
A ventik pörögnek ha elkezded terhelni?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Renok #122098 üzenetére
Azóta hulladék, mióta ilyet csinál, mert már nem tudja ellátni a feladatát.
Nekem kékhaláltól kezdve minden baja volt a gépnek és mikor kicseréltem a tápot, minden baj megoldódott.
Elméletben elbírja a másik táp."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Renok #122096 üzenetére
Hali
Elsőnek azt a hulladék tápot vágnám ki és vennék valami értelmes minőségi tápot.
Ha csak terhelés alatt csinálja ezt, vagyis játék alatt, akkor valószínűleg a táp 12 voltos szála nem bírja leadni a kártya felé az erőt és azért csinál ilyet.
Elsőnek ezt nézném meg valami kölcsön minőségi táppal.
Ha ez nem segít, (szerintem igen) akkor a kártya csere érett.
De szerintem a tápod lesz a ludas, mert nekem az rx590-el ugyan ilyet produkált a táp, hogy elfogyott.
Mindegy, hogy 3 éves tápod van, meg 750-es, nekem egy fél éves táp lehelte ki a lelkét így..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Mbazsika #122093 üzenetére
Márka, típus nélkül nehéz lesz.
A google sem adott ki egyételmű keresést, mert kapásból felrakott vagy 5 féle gyártót.
Ha nincs semmid hozzá, akkor lehet egy újjal jobban járnál, amihez van driver is."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Mbazsika #122091 üzenetére
Hi
Win 7-es drivert rakj fel hozzá kompatibilis módban.
Az exe-re jobb gomb, tulajdonságok és kompatibilitás fülön a 7-et ad meg.Ha nem olyan a driver, akkor eszközkezelőben eröltesd fel rá.
-
nagyúr
válasz TylerDurden #122000 üzenetére
Zenénél miért kell 5 hangszóró?
Alapból sztereó jelet kap a zenétől.
Ha a realtekben át állítod 5.1-re, és akkor sem fog szólni, csak szteróban, akkor nem tudja ezt a funkciót. Nekem a Xonar DX/XD tudja, mert a netes rádiót 7.1-ben hallgattam, ami pocsék volt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Essejó #121978 üzenetére
Egyszerű.
A régi kártya-monitor klombónál,törlöd az nvidia drivert.
Kikapod a kártyát, le a monitort, majd fel az új monitort, berakod az új kártyát, összekötöd amivel hajtani szerertnéd a monitort, majd telepítesz egy új drivert és kész.
Nem kell ezt túl komplikálni., Hogy a régi vga kábelen ment, az már a múlt.
Az új rendszernek semmi köze nem lesz hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Jobb topikot nem találtam, felteszem itt a kérdést, hátha tudtok válaszolni, vagy eligazítani, merre induljak el.
G suit-tal lenne kérdésem. Bátyámnak kellene egy céges mail, ami nem tiltja le a levelezését a céggel kapcsolatos dolgokhoz.
Sajnos az outlook (sima felhasználó) tiltotta a fiókját, el sem érhető.
Kérdésem az lenne, hogy a G suit erre jó lenne? Vagy esetleg lenne valami alternatíva, hogy a céges levelek miatt ne töröljék a fiókját?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kacsaesokos #120693 üzenetére
Próbálj meg egy másik tápot hátha gyengélkedik már a régi. Ha nem az a ludas, akkor a vga kezdi elhagyni magát.
-
nagyúr
válasz rushty #120640 üzenetére
Lehet sérült letöltés közben az ISO fájl. próbáld meg újra leszedni és RUFUS-szal kiírni.Én ezzel szoktam csinálni a telepítőt és még nem volt vele baj!
-
nagyúr
válasz misirulez #120638 üzenetére
Lemezkezelő és törlöd az egész partíciót. Ha nem megy, akkor fogsz egy windows telepítőt és addig mész el benne, hogy a partíciót törlöd.
-
nagyúr
válasz simongab #120575 üzenetére
Kérjél valakitől próba tápot és nézd meg azzal. Szerintem az döglik meg. Nekem fél évet bírt egy fsp táp...
-
nagyúr
válasz RazoR #120548 üzenetére
Játékban nekem sem volt restartom. Windows indításkor, vagy csak simán böngészés közben.
Három monitoron mikor játszottam semmi nem volt vele, Dirt rally alatt. Batman Arkham Knight alatt sem, MW3 alatt sem. Egy sima windows indításnál meg elhasalt a rendszer."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz RazoR #120543 üzenetére
Nálam fél évet ment az előző fsp raider... Én hagytam a garit a fenébe... Kellett a gép...
Attól hogy seasonic még lehet ennyit bírt. Kérj egy másik tápot valakitől, akinek valami hasonló minőségi tápja van és nézd meg. Akkor nem lősz vele nagyot, de nekem az újraindulásokat az oldotta meg. A 12 voltos ág nem bírja leadni ami kell és hibázik.Ha az eseménynaplóban ilyen 63-as hibát látsz, amikor újraindul, akkor 99,9% hogy a tápod döglik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz RazoR #120472 üzenetére
Tápot cserélj és minden problémád megoldódik.
Nekem sem játék közben voltak leállások, hanem windowsban, a semmitől. Event wiever írta, hogy a power megszakadt. És windows induláskor is csinálta. Szóval a tápot cseréltem egy fsp hyper m 700 wattra és semmi gondom nem volt azóta."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Egyenesre levágod a végét, rádugod a dugót, megnézed, hogy minden kábel végig ér, ha igen, a krimpelő fogót rányomod és kész. Kb 2 perc.
-
nagyúr
válasz Misi_D #119524 üzenetére
Olyat szerintem nem fogsz kapni. Külön külön igen, de így a kettőt nem valószínű...
-
nagyúr
válasz st6969 #119515 üzenetére
Nekem utoljára akkor volt ilyen, mikor a tápom döglődött. Kikapcsoltam és egyből visszakapcsolt. Áramtalanítottam jó volt. Visszadugtam, nem kapcsolt be, de ha bekapcsolt, betöltött úgy kapcsoltam ki, akkor simán újraindult.
Itt mi van neked?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz XboxGamePass #119484 üzenetére
Problem solved.
-
nagyúr
válasz Zimmi91 #119412 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy a tv felbontását beállítod a monitorra, majd úgy úgy kapcsolsz át a switchen a tv-re.
Lehet olyan felbontásba próbálja meg a tv-t bekapcsolni amit nem támogat.
Nekem annó ilyen 2 monitornál volt. Egy hd ready kijelző nem szerette a full hd felbontást és ugyan úgy nem adott képet."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Ha wifi van a közelben az tud beleszólni a dologba. Ha hátra dugom be a gépbe akkor nekem is kihagy. Asztal mellett van a gép, az asztal háta mögé meg fel van csavarozva a router és tolja a netet. Na így nem megy.
Ha előre dugom be, jó.
De most mivel monitor állványon vagyok így van a talpba berakva 2 usb (1 db usb 3, 1 db usb 2) és az usb 2-ben van. Így vígan viszi a 10 métert is bt-n.
Jah és MS bill + egér kombóról van szó itt is."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vakegérke #119032 üzenetére
Ott lent a a H/W gomb mellett! De annak a forrásnak tudnia kell a HDR-t. Szóval ha szimpla videó van, ott nem jön ki az opció.
-
-
-
nagyúr
válasz janigyerek #118985 üzenetére
Egy tápot kérj kölcsön. Lehet kuka...
-
nagyúr
válasz janigyerek #118978 üzenetére
1.,Szerintem nincs baj vele. Nekem asus lapom van, ott felpörögnek a ventik, majd betölti a beállított értékeket a bios (ventilátor rpm) és utána úgy áll be.
2., Kapcsold ki a full screen logo-t úgy próbáld meg.
Annyit hozzátennék, hogy nekem az első indításnál full fekete képernyő jön be, majd egyszer a windows belépés jelenik meg. Újraindításnál meg megjelenik az asus + sapphire felirat is. De csak a második indulásnál jelenik meg ez.
Szóval (szerintem) túl aggódod ezt az indulés dolgot. Ha minden megy rendesen, nem fagy stb, akkor hagyd a fenébe.
-
nagyúr
válasz csibuka85 #118973 üzenetére
Olyan mintha testet kapna, vagy éppen nem kapna.
Bár ramra írják a hibát. Ha biosba be tudsz lépni akkor egy default beállítást csinálj vele. Vagy esetleg ved ki és rakd be újra a ramokat."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz dugo_ #118840 üzenetére
Én elsőnek arra gyanakodnék, hogy a driver még tiszta bug a 1660-hoz... Ha előtte nem volt ilyen problémája, akkor valószínűleg a driver még 0 Forintot nem ér hiába telepíti hozzá a drivert.
Vagy még arra is lehet gondolni, hogy nem a legújabb drivert rakta fel hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz Thusor #118170 üzenetére
Ha a DP-re rákötöd, akkor a monitor megmondja mit tud belőle kihozni maximálisan. Amúgy kugliztam de nem találtam rá választ.
-
nagyúr
válasz Cs1csó #118129 üzenetére
Igen. Nem néztem az adatlapot.
Ha akad nála, akkor user error vagy net baj van."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz makoss #118126 üzenetére
4 mag (minimum), 4-8 giga ram, meg valami jobb vga, amin legalább 2-4 gb videó ram van. Ha ezek nincsenek meg, akkor gépet kell fejleszteni. Ja és egy gyors net sem árt, ha van.
Gépem az adatalapomon + 30 megás net van itthon. Egyáltalán nem akad a youtube.
Firefox, chrome, opera, edge, mindegy mivel nézem nem akad.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz forintuser #117590 üzenetére
Hali
A videokártyát topikjában érdeklődj, mert ez nem 10 probléma. Hanem vga/driver."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #117401 üzenetére
Radeon szoftverben állítsd át full panelre és a monitornál az Inpt-nál full wide-ra, vagy full panelre.
-
nagyúr
válasz Víz Elek #117376 üzenetére
Majd a levélben küldik a képet meg a linket, hogy hol tudod megnézni. Addig relax. Ha úgy érzed hogy benne voltál, akkor gyűjtsd a pénzt meg a pontgyüjtő kártyát keresd meg...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kékes525 #117302 üzenetére
Nem, nem gondolom hogy fel lehetne tenni, mert amit kérdeztél 1 perc alatt meg lehet találni csak az túl egyszerű, hogy elsőnek ott keressen az ember.
Amúgy meg szerintem a ph fórumozók 99,9%-a azt sem tudja mi ez a program. Én sem, mert soha nem hallottam róla, de érdekes, mert az első kugli találat kiadta, (kb 15 mp) hogy az xc verzió cross platformot tud...Szerintem a ph lapcsalád azért van, ha nem tudsz valamit akkor ide jön az ember a kérdéssel. Csak kezd unalmas lenni, hogy a kuglit kellene megnézni először nem beírni, hogy miben különbözik a program, ami az első találatnál megtaláltható kb. 1 perc kuglinál. Ha ott nem találsz választ akkor kellene idefáradni úgy kezdeni, hogy " ez meg ez között mi a különbség mert hiába kereesgélek nem találok rá választ". Na ekkor van értelme a PH-nak. Szerintem. Szigorúan személyes véleményem.
További szép napot!
-
nagyúr
válasz Kékes525 #117300 üzenetére
Kicsit guglizz rá.
A XC verzió cross platformot támogat.Cross-platform, runs on Linux, Windows and macOS without modifications
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz VoidXs #116957 üzenetére
De mondjuk a wifi drivert lehet cserélni.
Meg ahogy a felettem szóló írta, lehet a hdd-t meg kellene nézni. Hd sentinek, kikapcsolni hogy aludni menjen stb.
-
nagyúr
-
-
nagyúr
válasz snake1977 #116726 üzenetére
Merevlemez, ssd van benne?
Próbáld ki másikkal is. Nekem ehhez hasonló volt egy Maxtor sata2-es vinyó és egy Abit lap kombinációjával, hogy restartnál nem jött be semmi, hidegindításnál meg minden oké volt.
Még erre tudok gondolni.
Ha ez sem jön be, akkor a vga szerintem..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz snake1977 #116723 üzenetére
Mekkora tápod van?
(#116724) Essejó : Nyehh
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz freaghill #116657 üzenetére
Hi!
Ha vna 3/4g, akkor nem lesz gond. Én is használtam így a lapost, hogy hotspotként ment a telefon!."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz bododani #116655 üzenetére
Ugyan úgy mint eddig. Beteszed az ssd-t és felrakod a rendszert. Ha van kulcsod beírod és örülsz.
Ha nincs, akkor a biosba van beégetve így nem kell semmit sem csinálnod, mert az első netre lépéskor ellenőrzi a kulcsot és kész.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
nagyúr
válasz iceQ! #116045 üzenetére
Akkor állítsd vissza egy régebbi visszaállítási pontra és öröm boldogság.
Vagy CMD -> sfc /scannow parancs.
Vagy ha 1809-es verzió van fent, a sötét támát kapcsold ki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz Heroes fan #115668 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest