Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977 #116726 üzenetére
Merevlemez, ssd van benne?
Próbáld ki másikkal is. Nekem ehhez hasonló volt egy Maxtor sata2-es vinyó és egy Abit lap kombinációjával, hogy restartnál nem jött be semmi, hidegindításnál meg minden oké volt.
Még erre tudok gondolni.
Ha ez sem jön be, akkor a vga szerintem... -
Borisz76
nagyúr
válasz
snake1977 #116726 üzenetére
Esetleg :
kábelezést , memóriamodulokat és a VGA-t mozgasd meg.
Lehet kontakt hiba és amiatt nem indul a deszka.Az is lehet, hogy egyszerűen nem szeretik egymást...( alaplap és a VGA ).
Nekem is van hasonló jelenségem :
Bekapcsolás után néha megáll a boot az alaplap "fejlécénél".
10-ből 2 alkalommal játsza ezt. Egy reset vagy egy ki-be kapcsolás megoldja. -
válasz
snake1977 #72350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megoldható. Valóban 2.4 Ghz-n dolgozik, de attól még nem Wifi. A vezeték nélküli egerek, billek. Még a Bluetooth is ezen a frekin dolgozik.
A M$ kiadott egy külön eszközt amit "szappantartó"nak becéznek. Kimondottan arra készült, hogy PC-vel összeköthetőek legyenek a kontrollerek. Valószínűleg ennek nem lenne létjogosultsága, ha wifin is működne a dolog.
-
unravel
őstag
-
tornas
őstag
válasz
snake1977 #65960 üzenetére
Ha az bizti elszáll a tápban, akkor ha egyszerűen kicseréled, valszeg megint el fog durranni. Hogy a bizti elrepült, annak mindig oka van. Ez lehet egy félvezető tranyó, egyenirányító zárlata stb.-stb. De szerencsés esetben egy egyszerű zárlat is okozhatja a bizti elszállását, pl. a nyáklap alap egy jó vezetőképességgel megáldott porcica is okozhat zárlatot (tapasztalat és a NYÁK vezetősávján keletkezett hiba kijavítása megoldotta), vagy egy behorpadt tápház is.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
snake1977 #64253 üzenetére
Erre van a vicc, hogy már aki...
Én kifejlődtem te meg csak felnőttél(#64254) DonThomasino
Igen.
Legalábbis nekem a monitor a lapra van dugva, de egy szőrös fánk alatt nehezére esett az ablak mozgatása... Szóval nem értem. -
Kube
senior tag
válasz
snake1977 #63188 üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, de nem hinném hogy itt a kártya lenne a fő gonosz, de még csak a drivernél se tudnék erre tippelni, meg ennek semmi köze hozzá. Szerintem meg próbáld meg egy másik böngészőben. Ráadásul pont facebook specifikus lenne + VGA? Nem vagyok szakértő de ez nekem eléggé sántít, szerintem ott más lesz a gond, ha mindenhol ilyen duplázódások lennének azt mondom jól van ott tényleg valami nem stimmel, de talán majd egy hozzáértő is válaszol neked.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
snake1977 #63072 üzenetére
A táp paraméterei, ebbenaz esetben a feszültségek, betartják a standardként rögzített, ha a ±5% pontosságot teljesítik. Ez a 12V-0s táp esetében ±0.6V. Tehát 11.4...12V rendben van. Kérdés a mérésed pontossága. Ahhoz ellenőrizni kellene a műszert.
Ugyanakkor az, hogy a határ alatt lehetsz/vagy 0.2V (ha a mérés helyes) nem jelent veszélyt. Megtörténhet, ogy valami kezd vacakabbul működni (ne kérdezd, hogy mi), de tönkremenni nem fog semmi. Amíg a géped működik és a feszültség nem csökken tovább, szerkintem nincs aggodalomra okod. -
pjen
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz
snake1977 #37760 üzenetére
Teljesítményre megfelelő s még talán a játékok is elszaladgálnak rajta kompromisszumokkal de nem véletlenül nem találsz belőle túl sok működőt. Általában Gpu hibásak lesznek többnyire melegedés vagy csak a koruk miatt. Ha be is vállalod ne szokj hozzá nagyon mert lehet cserben hagy hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest