Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz pajav8 #73498 üzenetére
Pff bele ugrottál keményen. Nézd meg aida alatt pl a háló kártyát benne és ahhoz keress egy drivert, azzal talán még jutsz is valamire. Ha az meg van akkor egy driver kereső proginak már lesz létjogosultsága a net miatt.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
pajav8
tag
Adott egy i7 3370 procival, asus alaplappal , integráld intel hd 4000 videokártyával szerelt gép melyre windows server 2003 (32bit)lett telepitve.
ehhez szeretnék drivert találni mert jelenleg a hálózati kábelt sem ismeri fel. Sajnos az op rendszer az kötött nem tehetek fel helyette újabbat. Ötlet hol keressek hozzá drivert?Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
spiritex
veterán
válasz andromedae #73493 üzenetére
Oázis
Egy IPS-es DELL-el és ezzel a céggel jobban jársz...[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz andromedae #73493 üzenetére
A milyen monitort vegyek toikban előbb kapsz rá érdemi választ...
#nincsbennetarcsi
-
andromedae
tag
Sziasztok!
Pc-hez grafikai munkához néznék nagy monitort.
1.
Nagyon tetszik az Apple Thunderbolt kijelzője ami újonnan 300ezer. Szerintetek használtan mondjuk 200 körül érdemes-e venni? Azt mondjuk nem tudom hogy IPS-panel-e. Vagy túl sok a felesleges funkció is rajta pc-hez? Egyébként alaplapban találtam olyant amin van thunderbolt port, vagy akár kábel, tehát a csatlakozást biztos meg lehetne oldalni.
felbontás: 2560x1440http://www.apple.com/hu/thunderbolt/
2.
Vagy egy Asus jobb lenne? ez IPS panel és 2560x1440-as felbontás[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Kispaprika #73487 üzenetére
nem volt egyszerű követni de pasztázd újra, szvsz
-
jozsi0104
tag
Képeket és zenét szeretnék összeilleszteni úgy,hgy kb 5 másodpercenként másik kép következzen avi file-ba megoldható-e?
[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
zozzo698
tag
válasz razorbenke92 #73485 üzenetére
Aktív a menüpont, de amikor rákattintok dob egy hibaüzenetet, "a lemezkezelő nem tudja az adatokat frissíteni...frissítsem a lemezkezelőt, vagy indítsam újra a gépet."....
köszönöm a segítségeteket
üdv: zozzo
tel.:0630 942 (79) 13
-
Kispaprika
tag
Sziasztok vásároltam egy új gépet a 10 6800K Cpu-apuval.
A gondom az hogy melegszik.
Értékei hogyan is kéne ennek kinéznie:Katt ide.
Na most nekem van egy olyanom AMD catalyst control center,
itt be tudom állítani a cpu energia ellátását 2000-4100-között,ha 4100-ra teszem fixen
ekkor kezd el ugrándozni a cpu foka.ill ha megadott tartományba teszem kettő közti értékre valahol.
Core temp,Aida 64,HWiNFO,Speccy,valamint a minialkalmazásokba belerakott érzékelő.
Mindnél tapasztalható a fok változás ugyan azt kapom mindenhol.80-91°.
legyen az windows élményindex,egy stabilitás teszt,Prime 95,Benchmarkok.
Amit csináltam egyedül az a ram xmp-t engedélyeztem,,,,gyári értékre 2400-ra.Semmi mást nem állítok rajta.
Na most ha arra gondolnátok, hogy ez okozza, akkor a válaszom nem.
Valamint egy memóriatesztet is lefuttattam
Visszaállítottam defaultra mindent és ekkor is 60°és felette a biosban,amikor megvettem 54°-volt.Egy érdekes dolog továbbá újratelepített rendszernél bejön az üdvözöljük felirat és fekete képernyő és újraindul,de amint beteszem a VGA-mat ez a jelenség megszűnik.
Ez a CPU tudnillik beépített videó kártyával rendelkezik és amikor megvettem ment is rendesen, ezt a jelenséget
1-2 hónap után kezdte el.Sem a melegedést nem tudom hova tenni, mert ezüst pasztáról váltottam fehérre itt is
ugyan azok az értékek,sem pedig a videó kártya nélküli fekete kijelzőt.
Ha elér egy bizonyos hőfokot akkor leáll a gép.Rendszer leállás pl: ha több program fut egyszerre,ez ritka jelenség.
Előre is köszönöm ha valaki tud benne segíteni mit lenne érdemes tennem hogy megfelelően működhessen. -
őstag
-
zozzo698
tag
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Akarok venni egy külső HDD-t mert elutazok. Ezthát persze hogy a legolcsóbbatnéztem ki de USB3.0 én meg ilyen elavult vagyok és csak USB2.0-ám van. Szóval az lenne a kérdésem hogy működne-e a 2.0-ás portban?[ Szerkesztve ]
-
zozzo698
tag
sziasztok!
Lenovo laptophoz csatlakoztatnék egy külsö 2,5 es usb3 as külső hdd-t.Az eszközkezelőben, a lemezkezelésnél megjelenik, de a sajátgépben nem.....nem is látom az adatokat ami rajta van.....
Másik géphez /gépekhez csatlakoztatva látszik.......
Win7/64 van a laptoppon....valakinek ötlete???
zozzo
tel.:0630 942 (79) 13
-
VoidXs
nagyúr
válasz haromegesz14 #73472 üzenetére
Mára mindkettő működik teljesen ingyen.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
törölt tag
válasz CJ4567 #73468 üzenetére
Amennyire én tudom, a YT az videomegosztó, nincs streaming funkciója, ami alatt azt értem, hogy élő adásba kapcsolódsz be pl southcaston keresztül.
De nem vagyok igazán szaki a témában.Viszont minden ingyenes netes szolgáltatás lényege a regisztráció, aholis az adataiddal fizetsz a szolgáltatásért. Ezen felül pedig a reklám, többnyire személyre szabottan.
Esetleg nyílt forráskódú fejlesztések lehetnek egyszerre ingyenesek és reklámmentesek is.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
haromegesz14
aktív tag
Létezik bármilyen ingyenes stream szolgáltatás? Egyetlen alkalom miatt kellene, nem baj ha nem ad-free. Egyet találtam, de a a nézők csak akkor követhetik a streamet, ha regisztráltak.
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
MaxxDamage
félisten
Egy kérdésem volna, hogy a következő géppel miért van az a "gond" ami.. pl. az online videó lassú (szaggat kicsit) és a webcamos dolgokat látni se a legjobb (belassúlt kép) és alapjába véve a Win alatt is nem valami gyors a kép megjelenítés ... MSI GeForce 4 Ti200 van a gépbe (128MB) talán egy MSI Ti4200-128MB segítene rajt? (az említett problémán?) megfelelően driverezve és codekelve a rendszer ? /maga a gép gyorsasággal nincs gondom (gyorsan betölt mindent, Win7 -et is!), de a kép nem valami gyorsan reagál.. tölt be!/
Válaszokat előre köszönöm !
Az említett gép felépítése (nagyjából)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #73460 üzenetére
Sőt a számítógép hűtőventillátorának is pillanatra olyan kopogó hangja lett.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Áramingadozás milyen kárt tud okozni az éppen működő asztali számítógépben?
Hogyan veszem észre?
Dörgött az ég,pislogott a lámpa fénye(mármint a szobai lámpa fénye,energiatakarékos),ezért gondolom,hogy ingadozott az áram.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, azt tudja netán valaki, hogy Radeon 7950-ből mely BIOS tud 7970-et a shaderek feloldásával?
-
nagyúr
válasz -HajTömeg- #73446 üzenetére
Gyorsítótár törlése? (Előferdül, hogy a CTRL+F5 nem elég, hanem az egész kell) Másik böngészővel próbáltad?
-
nagyúr
válasz -HajTömeg- #73444 üzenetére
Ellenőrizd az UTP kábeledet. Szerintem vmi süti beragadt
Viccet félretéve CTRL+F5?
-
-HajTömeg-
őstag
10napja megváltoztattam a google fiókom jelszavát.
Azóta minden belépésnél először kiírja,hogy 10 napja megváltozott a jelzó, én változtattam-e meg?
És csak akkor lép be,ha megint rányomok a belép gombra.
Sokáig csinálja még?
Kezd a fszom tele lenni vele.Alias: Júzer error
-
Rivaul
addikt
válasz Satyricon #73440 üzenetére
Megmutatod mit szeretnél, ő meg megmondja kompletten mennyi lesz. Ezután utalsz és rendeli is. ÉN ŐT ajánlom. Bár az amazon nem tudom mennyire fekszik neki de egy kérdést megér. Korrekt és megbízható srác.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Satyricon
addikt
válasz spiritex #73405 üzenetére
Tudod az a baj, hogy még soha semmit nem rendeltem külföldről, így fogalmam sincs, hogy kezdjek neki. Most regisztráltam az amazon.com-ra, de sajna nincs bank kártyám, így nem tudom átutalni az árát!
létezik esetleg másféle átutalás is? pl elmennék valamelyik bankhoz, hogy ide szeretnék utaalni. Meg lehet ezt valahogy oldani?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
törölt tag
válasz andromedae #73431 üzenetére
Erre bizony rájön még a vám. De a postaköltség az továbbra is ingyenes. Mondjuk én UK-ból nézem, de akkor gondolom HU-ba is annyi.
szerk:
EZT is böngészd át.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz andromedae #73431 üzenetére
-
andromedae
tag
Sziasztok!
Ha rendelek cpu-t az Amazonról, akkor a garanciát hogyan adnak?
Erről van valakinek tapasztalata? Úgy látom hogy free shipping, akkor biztosan marad ez az ár amerikából?Amúgy ezt néztem ki:
[link] -
spiritex
veterán
válasz tornas #73428 üzenetére
Köszi, értem, olvastam én ezt annak idején is, de még most sem értem azt, hogy miért nem lett baja egyik tv-nek, egyik rádiónak sem, ill. egyik technikai berendezésnek sem, a pc-t és a router-t kivéve...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
válasz KaiotEch #73423 üzenetére
Bejött, köszi. Igaz nem az uninstallert használtam, csak simán újratettem a drivert. Nem gondoltam volna, hogy elég lesz, minden más klaffol.
toza
A monitor valamiért semmire nem hajlandó a kép méretezését illetően, szürkék a beállítási lehetőségek, így sosem használtam, annak ellenére, hogy a piktogramja a "nyilaskereszt" ami ugye egyszerre növelné a kép méretet minden irányba, ezt csak CCC-n keresztül tudtam megtenni.
Nem igazán értem, miért[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonymus89 #73426 üzenetére
Futtatásba ha beírod, hogy "wuauclt /updatenow /detectnow" akkor sem?
Ha XP esetében nincs még fent az SP3, akkor sürgősen telepítsd!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok segítsetek már, hogy a windows update hibá-t hogyan kell megoldani mert egyik fix sem segít.
Konkrétan nem tudok frissítést telepíteni mert egyet sem dob ki.Az egyik fix meg az sp3-at kéri most rakjam fel azt? (baromi sok idő)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
törölt tag
Sziasztok.
Az van, hogy a monitoromon a kép körben fekete kerettel jelenik meg az alapbeállításokkal.
Ez 1920 x 1080 @ 60Hz
A windowson belül a CCC-vel sikerült belőnöm a képernyő méretnövekedést. Ezzel nincs is gond, de a WoT továbbra is kerettel jelenik meg.
Mit tegyek?
MSI HD7950 és Samsung BX2231 HDMI csatlakozással.
A többi a konfigból tárgytalan véleményem szerint -
spiritex
veterán
válasz razorbenke92 #73419 üzenetére
Hát lehet... de, ami érdekes, hogy az lcd tv is megmaradt, pedig az a falba is be volt dugva, meg a tetőn levő magas árbócon levő UHF antenna kábele is ő bele. Ebből gondolom, hogy tuti nem az antennába csapott...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz spiritex #73417 üzenetére
Vannak cuccok amik kevésbé érzékenyek az em impulzusokra, vannak amik jobban. Egy fagyasztó, mosógép, egyéb robosztus elektronikával rendelkező cucc jobban tűri ezeket. Mellesleg nem tudom, mitől függ az ilyesmi konkrétan. Meglehet, hogy nálatok a gép és a router azért ment tönkre, mert a telefonvonalon kevésbé bírták a cuccok a túláramot, mint a hálózati feszültségen, ahol kicsit jobban eloszlott a terhelés.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
spiritex
veterán
válasz razorbenke92 #73415 üzenetére
Én a villámon nem tudok elmenni. A szüleimhez nemrég csapott be a villám, leégett a teljes tetőszerkezet , de a router-en és a számítógépen kívül nem ment tönkre semmi, pedig minden a falban volt... Most akkor hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Anyósom vett egy pc-t ,és én raknák fel rá win 7-et!
Nem akar a gép boot-olni dvd-ről/pendrive-ról sem :-( Ilyen még nem volt velem pedig raktam már fel párszor..
Mi lehet e kehéje?Biosban be van állítva szépen hogy elsődleges boot a cd/dvd.
Lemez jó mert a saját pc-ben működik rendesen.Ha kiveszem a merevlemezt és átrakom az én működő pc-be akkor egyszerűbben fel tudom rá rakni az oprendszert ugye?
Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Kékes525
félisten
Beszereltettem egy túlfeszültség védőt a lakás elosztó szekrényébe. Ez tökéletesen elég a villámvédelemhez (a házon van villámhárító), vagy azért biztos ami biztos villámláskor érdemes a fontosabb berendezéseket kihúzni a konnektorból?
Egyáltalán mennyit védenek ezek?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Arcképgyáros
Sziasztok, keresek egy felhasználót, istenért sem ugrik be a neve csak annyi, hogy valami kémiai/fizikai képlet... valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
racsnis csavarhúzónak hívjuk, de azt hiszem nyomaték csavarhúzó a neve.
Van olyan ami beállíthatóan X nyomaték után csúszik meg, van olyan ami fix. A fix sokkal olcsóbb, mint az állítható, de állíthatóra precíziós munkáknál lehet szükséged.
-
Tim82
félisten
Nem vagyok benne biztos, hogy pontosan ugyanarra gondolunk, de elvileg a precíziós csavarhúzók ilyenek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
őstag
A slowmo alatt nem tudom, mit értesz, hogy automatikus effekteket akarsz rátenni, vagy azt szeretnéd, hogy jobb lassított felvételt tudjon készíteni a telód.
Utóbbi ugyanis nem javítható appal, előbbi is csak a kényelem miatt hasznos, mert alapból a telefonodnak van egy fps rögzítési határa. Ezt ellassítva bármilyen programmal ugyan az az eredmény.
Egyébként az alapkérdésre válaszolva: [link]
-
kátú
őstag
tudtok ajánlani valami slowmotion apk t androidra? tudjátok amivrl lasított felvételt lehet fölvenni
It still works!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest