Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
Üdv!
A következő a problémám:
4 részletben fényképeztem le egy szerelő lapot,
s szeretnék ezekből egy teljeset készíteni.
A képek közt van némi átfedés és a fotózás szöge sem ideális,
de nem művészi alkotás, csupán egy áttekintő kép a célom.
Milyen ingyenes programot használhatnék e célra?
Előre is köszönöm.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
nyunyu
félisten
válasz Satyricon #21092 üzenetére
Nekem ugy tunik, hogy a TDR gyakrabban fordul elo meleg szobaban.
Ha beinditom a VGA kornyeken kavaro ventimet, akkor joval ritkabb.
Szoval erdemes lehet a VGA hutes kornyeket is atnezni.GPU+ramokat nalam viz huti, igy nem valoszinu, hogy azok melegednenek tul.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Dell XPS #21089 üzenetére
Elso melohelyem programja toronymagasan piacvezeto az orosz piacon.
1 licenszert ott 3000$-t kernek, itthon a konkurencia miatt joval nyomottabb aron dolgoztunk.Mivel az oroszok sosem szerettek a szoftverekert fizetni, igy arrafele eleg eros a kereslet a mindenfele okos megoldasokra.
Kettovel ezelotti, nem tul eros hardverkulcson osszesen egy datum volt tarolva: meddig ervenyes a licensz.
Na ezt konnyen feltortek 7-8 eve, es lehetett fel/harmadaron korlatlan hardverkulcsot kapni a feketepiacon.Akkor kemenyitettek ennyire be a licenszekkel, azota csak az anyaceg weblapjan lehet regisztralni az uj gepeket.
Azota a licensz fugg az etterem azonositojatol, pincergep sorszamatol, alaplap MAC cimetol, licenszet ado viszontelado kodjatol, meg meg ki tudja mitol.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Wollf
tag
sziasztok. ne haragudjatok hogy ide írok ilyen kérdést, de sehol nem válaszolnak/foglalkoznak vele
valaki tudna segíteni??
az a bajom a fifa 12-vel, hogy nem rezeg játék közben a vadonat új Logitech Wireless F710-es gamepadom.
Ez valami beállítást igényel? vagy hogy tudom megoldani?
mert pl: Dirt 1,2,3, ok, Crash Time 4 is ok, és még tudnék mondani sokat, tehát szinte minden játékban rezeg a gamepad csak a fifában nem
pedig néztem hogy milyen gamepadokat támogat a fifa 12 és benne van az F710 is
A segítséget előre is köszi -
Satyricon
addikt
válasz nyunyu #21090 üzenetére
Hali
Nekem akkor csinál ilyet, amikor nézek youtube-on videot, és kiteszem teljes képernyőbe... aztán max fél percig megy minden, majd megakad a hang egy pillanatra, és elsötétül a kép. Ilyenkor semmivel sem tudom feléleszteni a monitort, csak ha újraindítom a gépet! Régebben azt hittem, hogy haldoklik a 8800 GTX-em és azért szórakozik, de a 8800 Ultrával is ugyanezt csinálja... Lehet nekem is a TDR bug miatt van? P2470HD monitorom van, 2 éves, szóval azzal tuti nincs baj! Szerinted/tek?
Szerk.: Gondoltam arra is, hogy a memóval van valami gond, de a memtestet akárhányszor lefuttattam, soha nem jelzett semmiféle hibát!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Воланд
titán
válasz soresi #21081 üzenetére
nezd meg az esemenynaplot, hogy a rendszer resz alatt milyen bejegyzesek vannak a kep elsotetulese kornyeken.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nyunyu
félisten
válasz soresi #21081 üzenetére
Windows 7 alaphelyzetben áll,és néha a monitorom képe eltűnik,majd 2-3 másodperc és vissza jön.Olyan mintha kihúznám és vissza dugnám a videokártyába.
nVidia kartyad van? Akkor TDR bug.
En 460GTX-em is csinalja IE9 kozben, hogy 2-3mpre megszunik a kep.
Regebbi driverekkel ilyenkor a Win7 kiirta, hogy ujrainditotta a VGA drivert, ujabbakkal mar nem.Ha Ati kartyad lenne, akkor nem 2-3mp alatt jonne be a Philips TVn a kep, hanem 20-30mp alatt.
-
nyunyu
félisten
válasz vilmaboy #21077 üzenetére
van rajt egy pincér program, aminek nincs meg az install lemeze. Hogy tudnám kinyomozni, hogy mely file-ok kötődnek ehez a programhoz (ha vannak ilyenek) a mappáján kívül, illetve hol tudom kiolvasni a regisztrációs számát, amivel installálva lett? tárolja ezt a rendszerleíró? Lényeg hogy, hogy tudom átvarázsolni a másik gépre install nélkül...?
Elkepzelheto, hogy mukodik a masolos megoldas, DE van a piacon par ettermi program, ami hardverkulccsal mukodik, azokat valoszinuleg csak a szoftver supportja tudja atregisztralni masik gepre, te nem.
Legabbis az elso melohelyemen egy konkret alaplaphoz tartozott a licensz, aztan ha tonkrement (Pl. Intel D945GCLF ), akkor max 30 napos ideiglenes licenszet tudtam generalni az uj alaplaphoz, aztan lehetett levelezni az anyaceggel, hogy legyenek szivesek torolni az eredeti licenszt, hogy az uj gepet ujra be lehessen regisztralni az adott etteremhez.
Ez persze azzal is jart, hogy ha egy vicces kedveben levo pincer osszecserelt ket hardverkulcsot, akkor mindket gepet letiltotta a rendszer, aztan lehetett kiszallni, hogy beirjuk ujra a gepekhez rendelt kodokat.Masik ettermes melohelyemen nem volt ennyire szigoru a licensz politika, ott eleg volt feltenni a hardverkulcs driveret+atmasolni a programot egy masik gepre, es mukodott.
[ Szerkesztve ]
-
-
soresi
csendes tag
Sziasztok mi lehet a gondja a gépemnek.
A tünetWindows 7 alaphelyzetben áll,és néha a monitorom képe eltűnik,majd 2-3 másodperc és vissza jön.Olyan mintha kihúznám és vissza dugnám a videokártyába.
-
törölt tag
válasz vilmaboy #21077 üzenetére
Hi
A legtöbb software simán megy másolással, ezt onnan tudom, hogy most váltottam particiót, bekerült egy SSD. Egy-két specko driver kivételével, mint pl virtual printer, meg ilyenek, minden ment, ideértve a Corel teljes programcsomagját (X3) az Office egy régebbi, nem a legújabb változatát, és még sorolhatnám.
Nem hiszem, hogy az a pincérprogram különösebb rendszer filekat használna, persze jó lett volna, ha az előző telepítés nem a rendszer partíción foglal helyet. -
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Az adatlapomon lévő konfiggal a következő a probléma:Cod4 alatt 5-10 perces játék után a monitoron eltűnik a kép, nem kap jelet.
Egy pár másodpercig még hang van, viszont aztán az is lefagy, és csak az újraindítás segít.
Más játéknál nem tapasztaltam ilyet. -
vilmaboy
őstag
Hali!
Volna egy olyan gondom, hogy... Újra kell húzzak egy oprendszert egy étteremben. A gond, hogy van rajt egy pincér program, aminek nincs meg az install lemeze. Hogy tudnám kinyomozni, hogy mely file-ok kötődnek ehez a programhoz (ha vannak ilyenek) a mappáján kívül, illetve hol tudom kiolvasni a regisztrációs számát, amivel installálva lett? tárolja ezt a rendszerleíró? Lényeg hogy, hogy tudom átvarázsolni a másik gépre install nélkül...?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
b4sxe
aktív tag
valaki írja le lépésről lépésre köszönöm
YUMYUM
-
Dell XPS
veterán
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok!! itt vagyunk haveromnál, fel szeretnék másik laptoprol csatlakozni a wifire , és a kód is jó , de most azt irja a wifinél hogy korlátozott hozzáférés , és nem csatlakozik., ez mit jelent ?
YUMYUM
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ZeroCaptan #21059 üzenetére
[link] Xmedia 360. Nem a legolcsóbbak, de ők profi javítást csinálnak, és garanciát is adnak rá, ha jól rémlik.
mp
-
Rage47
veterán
Sziasztok!
Gond van a laptopom billentyüjével (Lenovo 3000 N200). Ehhez hasonló a problémám:
[link]
Nekem pl. a következő billentyük mellé jön be másik billentyü:
t - t5
z - z6
ő - őü
ő - őü
ó - úó
ú - úó
Szétszedtem ennek megfelelően:
[link]
de nem találtam semmi rendelleneset5.Lehet, hogy bedöglött a billentyű?
Ugye nálam nincs gumiréteg... -
Winne
nagyúr
Újabb kérdés: melyik boltban lehet manapság még kapni Campino cukorkát?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Satyricon
addikt
válasz Lompos48 #21055 üzenetére
eszem ágába se lenne olyat tenni, még mutogatni sem!
Az 500-as Asussal még nem próbáltam meg mit bír Crysis alatt a gép, mert ha jól emlékszem még Te mondtad régebben, hogy az 500-as Asus nem sokkal jobb, mint a 400-as FSP(nem márka, hanem tipust illetőleg). Emiatt nem is próbáltam ki.
Régebbi, vagyis fogalmazzunk a 8800 Ultra és a GTX miatt úgy, hogy gyengébb vga-m nincs... Van egy halott 8800 GTX, ami nem ad képet, mert ráfolyt a nyákra a víz(kissé illuminált állapotban szereltem a vízhűtést. na ekkor fogadtam meg, hogy soha többé nem szerelek bemakkanva ) de ez így nem jó tesztelni... Meg van a gépben lévőn kívül mégegy Ultrám, de azt meg nem akarom elk... Nem tudom... Lehet majd valamikor a közeljövőbben ráveszem magam, hogy próbáljam ki Köszi szépen a megerősítést!
-
ZeroCaptan
tag
xbox 360 régi típusú cuccost hol lehet olcsón javíttatni? valakinek van benne tapasztala? az megírhatná hol csináltatta meg! köszi! 3 ledes
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
Lompos48
nagyúr
válasz Satyricon #21047 üzenetére
Nem a frankót mondom, csak minden amellett szól, hogy működnie kellene. Ugyanakkor nem vállal(hat)om a felelősséget, amikor minden nap van valaki, aki panaszkodik, hogy egyik pillanatról a másikra... vagy takarítás után tönkrement a gépe. Személyesen nem próbáltam, de ha próbálnám, akkor a'sszem előbb levennék a polcról valami régi cuccokat és azon próbálnám ki. Az interneten sokan írnak róla (angolul), nem láttam olyat, aki tragédiát jelentene.
Ha tönkremenne a cuccod (Isten ments!) nem tudnád leverni rajtam, csak ujjal mutogatni: né, az a hülye ajánlotta . De ez sem hiányzik.
Annyira kevés a tápod?[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz siebener #21049 üzenetére
Ilyet produkálok én neked most is, csak rongyá kell terhelni a netet.
@(#21050) pitepeti71: de én csak böngészni akarok és nézelődni, nem filmeket letölteni. Ott van neki a sávszél és mégsem csinálja amit kell...
-
törölt tag
Használd az ingyenes JDownloader-t, és töltsd le a filmet, azt gyorsabban engedi, mint a pufferelést rendesen.
Nem pont az a módszer, amit vártál, de nálam bevált. -
siebener
aktív tag
válasz molnarpeter #21045 üzenetére
Ez még nem hipernet, de valami iszonyú.
No comment...
-
Satyricon
addikt
válasz Lompos48 #21022 üzenetére
Amikor feltettem a kérdést, egyből Te jutottál eszembe, gondoltam, majd Te megmondod a frankót!
Vagyis akkor... Lehet azt mondani, hogy nyugodtan próbáljam ki a két tápos megoldást? 100%-ig biztonságos? Ha igen, akkor az mennyire gáz, hogy megpróbálom a gépet és a vga tápját egyszerre indítani? Jó lesz ez így? (bocs a sok kérdésért) Persze csak ideiglenesen, 1-2 óra tesztelés erejéig menne így...
Kiglerx: Köszi a linket, nagyon érdekes kis iromány!!! Igaz nem mindent értettem belőle, de legalább okosodtam ilyen téren IS!
-
Dell XPS
veterán
válasz kungzi #21042 üzenetére
Nem tudom, ha nem kapott sms-t, akkor nem valószínű hogy átjött a pénz. Valami nem stimmel ebben a dologban, az biztos. Vagy szerencsétlen áldozata valamilyen átmeneti számítógépes problémának, vagy banki ügyeskedésnek. Amennyiben elutalták természetesen!? Az utóbbi időben akárki utalt nekem, egy óra múlva ott volt a pénz. A tegnapi eset (amiről írtam) az engem is aggasztott, de azután csak megérkezett, pedig 15.00 után indították.
Üdv, Dell XPS
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: jelenleg LAN-on keresztül netezek, de szeretnék wifi hálózatot kialakítani. Egy alap wifi router mennyire rontja majd a ping-em mondjuk FPS-ek alatt? (perpill egyedül QuakeLive-val játszok, ott mondjuk fontos) -
Dell XPS
veterán
válasz Bogyó bá' #21041 üzenetére
Abban nincs tapasztalatom, de említettem a televízió funkcióit tekintve" hogy ott azért egyeztetni kell, illetve ott lehet, hogy a drágább verziót kell venni, azért hogy működtetni tudjuk megszokott funkciókat és használni is tudjuk. Ergo ott nem lesz elég az alap, bár ma már egészen jól működnek az univerzálisak. Azért egy Hifi gondolom többet igényel mint egy tíz éves televízió, de ezt nyilván tapasztaltad is.
Üdv, Dell XPS
-
-
Dell XPS
veterán
válasz Zirowe #21036 üzenetére
Szia,
Szerintem bármelyik Media Markt, vagy egyéb távirányítót árusító cégnél kapsz egy univerzálisat, ami jó. Én már három televízió esetében vásároltam valami egyszerűt és kiválóan működött/működik. Természetesen, ha egyéb igény merülne fel a Tv funkcióit tekintve, akkor sem kell mélyebbre merülni a kérdésbe, bár ennek határát Te húzod meg.
Én sokáig ragaszkodtam a gyárihoz (ami végül nem lett) és meglepetésemre nem csalódtam.
1-2 elég műanyagos, de lehet választani.Üdv, Dell XPS
-
Winne
nagyúr
Hogyan lehet megvoodoozni a youtube-ot, hogy normálisan puffereljen egy 1080p-s videót és ne csak a rendelkezésre álló sávszél negyedét használja? Nem bírok megnézni egy videót sem folyamatosan, csak ha megvárom, míg előre bepuffereli, kicsit idegesítő...
-
siebener
aktív tag
Nem tudja valaki, mi a lóbr.ki baja van már megint a Telenornak? Sokat vagyok külföldön, nem éri meg itthon a vezetékes net, ezért mobilnetet használok, a családban volt egy felesleges előfizus, gondoltam jó lesz nekem. Tévedtem.
Ma délután óta iszonyú lassú, azt hittem, valamiért lekorlátoztak. De aztán kiderült, hogy nem, csupán arról van szó, hogy a le, és a feltöltési sebesség is mindössze 0.05 Mbps. Ja persze, hiszen GPRS, legjobb esetben EDGE van. (Tegnap délután 2.8 Mbps-t mértem).
Talán valami ilyen gond van? : http://hvg.hu/Tudomany/20120806_telenor_halozati_problema
Sorry, már a linkelést sem tudom megcsinálni, olyan lassú...
Valaki jár/járt így, vagy legalább ehhez hasonlóan?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, adott egy kb 10 éves sharp hifi, cddp900e, aminek a távirányítója évek óta teljesen tönkrement.
Melyik olcsó univerzális távirányítóval tudnám helyettesíteni a gyárit?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Dell XPS
veterán
válasz kungzi #21033 üzenetére
Nem, nem létezik. A banki nyitvatartási idő nem érdekes az új jogszabályok bevezetése óta. Ergo már ott kellene lenni a pénznek, hogy azt kártyával bár hol levegye. Nekem tegnap 15.30-kor utaltak pénzt, és 18.20-kor jelent meg a számlán. A számlavezető bankom 16.00-ig tart nyitva, sajnos.
Üdv, Dell XPS
-
spista222
addikt
válasz Lompos48 #21030 üzenetére
Én is inkább azt csinálnám de szerencsére még nem kell
A youtube Videóra visszatérve, ha valaki meg akarja csinálni akkor a szürke vezetéket ne vágja el és végképp ne kösse össze mert ha a Power good kimenet véletlen valamelyik tápban nem OC-os kimenet hanem TP akkor a két táp kinyírhatja egymást és utána többé nem fogja hagyni hogy induljon az alaplap ezekkel a tápokkal, még ha a feszültségek elérték a jó értéket is, Power Good nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz Kiglerx #21028 üzenetére
Nem bólintottam arra rá. Figyelemfelhívónak szántam a linket. Ugyanakkor nagy az esély, hogy úgy is működne, mert a PC nem kezd el hatalmas áramot szopni a bekapcsolás pillanatától.
@spista222 Ha én csinálnám, akkor ezzel gyanakvóbban bánnék, mint magával a táplálással. A 2. az tökéletes, de nincs mindenki felkászülve egy ilyen megoldásra, mégha egyszerű is.
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz Lompos48 #21027 üzenetére
"Ami megoldandó probléma a 2 táp indítása egyetlen gomb segítségével."
Ez a legegyszerűbb
1. megoldás: a két táp ATX csatlakozójában a zöld vezetéket(szabványos tápoknál ezzel a színnel van jelölve) összekötne ezzel amikor az alaplap indítja az első tápot akkor indul a másik is mert párhuzamosan van.
Azt nem tudom hogy ez egy idő után nem nyírja-e ki az alaplapot(nem tudom hogy itt mekkora áram folyik), elvileg nem kellene.
2. megoldás pl 5V-ra egy kis tranzisztorral felépített invertert kötni ami lehúzza a második táp zöld lábát logikai nullára ha az első tápon megjelenik az 5V.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz Kiglerx #21025 üzenetére
Valaki Youtube-ot linkelt, hogy valamit nézni/látni is lehessen. De ha másvalaki rákeres a "one PC two power supply"-ra, akkor nem az előbb linkelt az egyedüli találat.
Szervereknél alkalmaznak 2 tápot, de ott az egyik backup, ha az egyik megdöglene.
Ez tök igaz és ráadásul párhuzamosan vannak kötve, mert a szerver nem várja ki nyugodtan, amíg a redundáns PS méltóztatik bekapcsolni.
Ami megoldandó probléma a 2 táp indítása egyetlen gomb segítségével.Azért lehet úgy, ahogy te mondod. Majd Satyricon eldönti.
@spista222 Energetikában dolgoztam egy pár (nagyon sok ) évet, de alapfelkészülésem gyengeáramú (elektronika) és az energetikában is ezt csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kiglerx
tag
válasz Lompos48 #21022 üzenetére
Bocs, nem gondoltam volna, hogy valaki egy youtube-s linkre alapoz, amit egy 13 éves gyerek csinált kiváló minőséggel, esztétikus forrasztással.
Szervereknél alkalmaznak 2 tápot, de ott az egyik backup, ha az egyik megdöglene.A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
spista222
addikt
válasz Kiglerx #21020 üzenetére
Ha nem zárlatos a tápjai akkor a föld vezetéken nem folyik áram így földhurok sem alakulhat ki. A biztonság kedvéért persze nem árt ha a szekunder oldalon a föld nem csak a VGA-n keresztül van összekötve hanem valami jóval erősebbel pl 4+db Föld vezetékkel is ezáltal a VGA-ról levéve a tehert, de már a házba csavarozás is összeköti két tápot amiért megint nem lehet földhurok.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Pls help sok tanácsot adtatok de még mindig nem tudok torrentet letölteni mert szinte a sebbeségembol semmit nem használ ki.
Akkármilyen launchert inditok ami frissit vagy letölt akkor kihasználja a letöltési sebbeségem de az utorrent bittorent egyáltalán nem 20-30 kb/s el jön milehet a baj szűz windows 7 Prof. 64bit van fent
helpORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Lompos48
nagyúr
válasz Satyricon #21014 üzenetére
Mégse olyan bonyolult az ügy. Mások megcsinálják/-ták. Az említett földhurok-probléma is vitatható, mert az alaplap is meg a videokártya is sokrétegű nyákra készülnek, aminek egy egész rétege egy-egy GND sík.
Szerintem (és nem csak) za egyikről táolálhatod az alaplapot processzorostól, másikról pedig videokártyát meg HDD, ODD meghajtókat. -
-
nyunyu
félisten
válasz endruboy1 #20990 üzenetére
Nem lenne egyszerubb a regi routeredet hasznalni APnek?
Ha a kabelmodem tud DHCPt, akkor a modemet kosd ossze a router tetszoleges nem WAN/uplink portjaval, es a routeren kapcsold be a wireless bridge modot, sajat DHCPje meg legyen kikapcsolva.
Ha nem tud DHCP-t, akkor a kabelmodem menjen az WAN/uplink portra, wireless konfig meg maradjon az, ahogyan a regi netet hasznaltad.Esetleg ha a routered tud WDSt, akkor drot sem kell a WiFis kabelmodem meg a router koze, hanem a routert atkonfiguralod, hogy a kabelmodem WiFijet tovabbitsa.
De ilyen opcio az egyszeru routerekben nem szokott lenni, csak a dragabbakban, illetve a DD-WRT/OpenWRTTomato//stb nem hivatalos firmwareekben.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kiglerx
tag
-
Kiglerx
tag
válasz Gyufaaa #21013 üzenetére
Azok a tápok nincsneke simán bekötve, ha nem hiszel nekem próbáld ki a saját gépeden
Kis hozzáértéssel megoldható: pl: [link], de ez a megoldás sem tökéletes.
3.éves villamosmérnök hallgató vagyok, azért nem beszélek a levegőbeA válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
Satyricon
addikt
válasz Kiglerx #21006 üzenetére
Khmmm... Nem. Mi az?
Gyufaaa: ket gepem van, szinte ua. A konfig, csak az egyik nem ddr2 hanem ddr3... Es meg nincs mwg mindwn cucc bele, mjd peste akarom felvinni albiba... Csak elotte teszteltem volna... Jo hogy utanakerdeztem, mert most meg az egyik ultram szallt volna el... :S
-
Gyufaaa
veterán
válasz Kiglerx #21006 üzenetére
Azért a kolléga nem tapogatózik annyira rossz helyen.
-
Satyricon
addikt
sziasztok sracok.
Lenne egy olyan kerdesem, hogy van nekem egy fsp 400-as es egy asus 500-as tapom. es arra gondoltam, ha jovoheten osszeallna a vizhutesem tokeletesen, tesztelgetnem a gepem,mit tud mondjuk a crysisben... Regebben huzogattam a procit es a 8800 GTX~em, de a 400-as tap miatt nem tudtam egyik hardvert sem kicsutkazni(am eszmeletlen jol lehetett huzni a gtx-et. az ultramat meg sztem megjobban lehetne). eppen ezert arra gondoltam, mi lenne, ha a gepet az 500w-os asusrol mukodtetnem, a 8800 ultramat pedig a 400-as fsp-rol taplalnam. szerintetek meg lehet ezt oldani? azon felul, hogy az fsp-t akkor egy drottal kell inditani... ha lehetseges, akkor ez a megoldas mennyire biztonsagos a vga-nak, vqgy a gepnek?
szerk: 2x kuldte el bocs a modiktol!!!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
sziasztok sracok.
Lenne egy olyan kerdesem, hogy van nekem egy fsp 400-as es egy asus 500-as tapom. es arra gondoltam, ha jovoheten osszeallna a vizhutesem tokeletesen, tesztelgetnem a gepem,mit tud mondjuk a crysisben... Regebben huzogattam a procit es a 8800 GTX~em, de a 400-as tap miatt nem tudtam egyik hardvert sem kicsutkazni(am eszmeletlen jol lehetett huzni a gtx-et. az ultramat meg sztem megjobban lehetne). eppen ezert arra gondoltam, mi lenne, ha a gepet az 500w-os asusrol mukodtetnem, a 8800 ultramat pedig a 400-as fsp-rol taplalnam. szerintetek meg lehet ezt oldani? azon felul, hogy az fsp-t akkor egy drottal kell inditani... ha lehetseges, akkor ez a megoldas mennyire biztonsagos a vga-nak, vqgy a gepnek?
-
tajati
aktív tag
Hali Újra raktam a gépet (hp dv6 nvidia9600m) elakartam inditani a movi makert és ezt dobja fel, pedig fent van az nvidia driver. Van valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Amazon Prime Video
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest