Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) fsb1000

fsb1000
(PH! kedvence)

Ebbe a fórumba azokat várjuk akiknél jelentkezett a TDR néven elhíresült hibajelenség és megoldást keresnek, vagy tapasztalataik alapján megoldási ötleteket tudnak adni.

TDR - "Timeout Detection and Recovery" a Windows Vista egyik új tulajdonságaként jelent meg, azóta is sok bosszúságot okoz az Geforce VGA kártya tulajdonosok körében főleg a 260.xx és újabb driverek használata óta.

Az utóbbi 2 hónapban a 280.xx driverek megjelenését követően megszaporodtak a panaszok. Nem csak az új Geforce tulajok, hanem a régebbi modelleket használok is jelezték a hibát.
A hibajelenség nem egyértelműen köthető a driverhez - bár a régebbi 258.xx driverekkel még nem jelentkezett a hiba - sem nem köthető konkrét hardver vagy szoftver környezethez.

Legvalószínűbb, hogy 2D-ben a feszültségingadozás okolható a problémáért.
A fórumokban olvasható panaszok szerint leggyakrabban GTX560Ti kártyával 280.xx driverrel és a FireFox új verziójával jelentkezik a hiba.

A mostanában megjelent játékok miatt is sokan cseréltek hardvert vagy drivert, náluk is előfordul hasonló jelenség 3D-ben.

[ Szerkesztve ]

World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

(#2) ALONSO11 válasza fsb1000 (#1) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Fentebb írt fórumtárs irományát kiegészíteném pár dologgal.

Mielőtt ebben a topikba írnátok feltétlen próbálátok ki a következő lehetőségeket:

2D:
-Ha firefoxot használsz mindenképp tegyél fel egy régebbi verziót.3.5öt példáúl.És egy korábbi adobe flash player-t.
-Opera böngésző.Ezzel a böngészővel nem jelentkezik a probléma.Nincs eddig rá panasz.

3d:
-Az nvidia vezérlőpulton az energia gazdálkodást állítsd a maximális teljesítmény előnyben részesítése opcióra.Ez sokaknak megoldotta a játékok alatti fagyásokat.
-Frissítsd a vga bios-át.

Egyenlőre rejtély a probléma forrása.Konfigurációtól vga típustól márkától független problémáról lehet beszélni.
Mint azt a fórumtárs is írta egy 2hónapos problémáról beszélünk.
Az nvidia vakarózik.a felhasználók dühösek.

Ha vannak ötleteid,hogy hogyan orvosolható a hiba akár 2 akár 3dben itt a helyed.

Soha többé nv-t!!!

(#3) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Akinek 3dben szarakodik játékok alatt a driver próbálja ki a következőt.:

[link]

[ Szerkesztve ]

Soha többé nv-t!!!

(#4) menalcas

menalcas
(őstag)

Itt is szó esik ahogy olvastam a böngésző hardveres gyorsitás letíltásáról :B

Nem tom én most a Chrome-t használam alternatívának és ezzel jó .
(talán az Opera alapból nem kapcsolja be ezt a funkciót)

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#5) ALONSO11 válasza menalcas (#4) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

csak az az érdekes,hogy opera bönglszővel miért nem szarakodik??

Soha többé nv-t!!!

(#6) menalcas válasza ALONSO11 (#5) üzenetére

menalcas
(őstag)

Egyáltalán miért is szarakodik bárhol is és az nVidia miért nem talált még rá a hiba elhárítására :F

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#7) G3R!94

G3R!94
(kvázi-tag)

Egyre több embertől hallom ezt a problémát én is, de csak 2 hete tudok a létezéséről kb. Eddig semmi ilyesmi problémával nem találkoztam. Nekem is csinálta heti 1-2 alkalommal, most egy ideje már nem. Chrome-ot használok, alulfeszelt Giga GTX560Ti-vel és 285.62 driverrel.
Az az érdekes hogy haveromnak ugyanez a felállás csak GTS250-el és napi többször is jelentkezik a hiba nála. :F

Az élet rövid, egyél sok palacsintát! :)

(#8) menalcas

menalcas
(őstag)

Szerintem csinálhatnánk amolyan bemutatkozást mint az anonym gyülekezetekbe, minél több infót megosztva.

(#9) ALONSO11 válasza menalcas (#6) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Ezt én sem értem:
Toldozgat foldozgat.
Ez az nvidia power meneger hivatalos javítás.
Szabadon kalibrálhatod a mn és max feszt.
Ők is érzik,hogy valamit kezdeni kell ezzel a helyzettel.
Sokszor használtam már a szót,de ténylegesen lincs hangulat van a hivatalos fórumon.
2hónapja már csak az ígérgetés megy...

Soha többé nv-t!!!

(#10) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Nvidiapowermizer:
"NVidia PowerMizer a neve a technológia tartalmazza a legtöbb modern nvidia grafikus kártyák, mind asztali és noteboks. PowerMizer teszi a grafikus kártya automatikus gáz igény alapján alkalmazások futnak. Ha PowerMizer érzékel 3D-s alkalmazás fut, ez növeli a grafikus kártya órajel, hogy nagyobb teljesítményt, miközben csökkenti, miközben rendering csak a 2D-s tartalmat comsuming kevesebb engery így disipating kevesebb hőt. Ez még akkor is alkalmazkodni a grafikus kártya órajel attól függően, hogy milyen meleg a GPU lesz, hogy megakadályozzák a túlmelegedést. Ez jól hangzik, nem igaz?"

Szerintem érdemes tenni egy próbát.....

Soha többé nv-t!!!

(#11) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár, hogy ennek a topiknak meg kellett születnie.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#12) menalcas válasza csucsbicep (#11) üzenetére

menalcas
(őstag)

Sajnos ideáig fajult a helyzet :(

(#13) ALONSO11 válasza menalcas (#12) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

A 275.33-al nem próbáltad a battlefield 3-at???

A programot amit fentebb linkeltem nem szedted le???
A fórumokon nagyon dícsérik.
Én most telepítem a BF3-at.

Soha többé nv-t!!!

(#14) peetmaster válasza fsb1000 (#1) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Ismerős a probléma. Egy EVGA GTX560 SC-m volt, és ugyanez volt a szitu. 3 féle driver is volt fent, mindegyikkel gond volt. Netezés közben (mozilla) sűrűn villant a kép (TDR), meg game-ek közben kifagyogatott. Visszaküldtem garanciáztatni, de visszadobták, mert náluk semmi probléma nem volt. Aztán elküldtem egy PH-s ismerősömhöz, majdnem 1 hétig tesztelte és nála sem volt gond. Fogtam, és eladtam, nem volt időm foglalkozni vele. :N Magának a kártyának semmi baja, csak valami kavarta a sz*rt. :o

(#15) easy...rider válasza fsb1000 (#1) üzenetére

easy...rider
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem csak tuning után csinálta ezt, amikor már nem bírta az órajeleket a VAG, de ezen kívül szerencsére nem.

www.href.hu/x/fe2b

(#16) Reibek válasza peetmaster (#14) üzenetére

Reibek
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem főleg tuningnál jelentkezik a hiba elsőnek mindig arra gondoltam hogy kevés a fesz amit adok a 480-nak. Kicsivel később rájöttem hogy nincs hozzá köze mert többször előfordult hogy X órajellel Y fesszel lefutott a 3dmark utána magasabb fesszel ugyan akkora órajellel kidobott hibával.
A jelenség idegesítő és bekavar tuningnál nem tudom eldönteni hogy a fesz kevés neki vagy sz*rakodik megint vmi más. :W

Ne vedd túl komolyan az életet úgyis belehalsz! Az élet egy elég szar játék de a grafikája nagyon ott van!

(#17) peetmaster válasza Reibek (#16) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Nálam tuning nélkül is hibázgatott. Sőőőt, futtattam alapórajel alatt is (900Mhz helyett 870-en ment a GPU), meg úgy is, hogy minden default, csak egy picit több fesz. De annyit ért, mint halottnak a csók...

Aztán jött egy 4870-es cserekártya és azóta nó problémó. :) Holnap érkezik meg a 480, majd kiderül, hogy mi a helyzet.

(#18) Reibek válasza peetmaster (#17) üzenetére

Reibek
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem Gameknél meg netezés közben nem jelentkezik csak tuningnál.

Ne vedd túl komolyan az életet úgyis belehalsz! Az élet egy elég szar játék de a grafikája nagyon ott van!

(#19) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Nekem 285.62-es driver mióta fent van még nem csinálta,ugyanaz a firefox böngésző van,semmit nem állítgattam ,bár olvastam a trükköket. :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#20) menalcas

menalcas
(őstag)

Másfél óra BF3 multizás után óvatosan kifagyott a játék, de nem a szokásos tdr hibával, már ez is haladás :B

(#21) ALONSO11 válasza menalcas (#20) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Szia!
Volt esetleg valami amit kipróbáltál azok közül amit javasoltam??
Vagy csak driver csere volt??
Nekem is az előbb fagyott ki,de nem képernyő illesztős hibával.

Soha többé nv-t!!!

(#22) menalcas válasza ALONSO11 (#21) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem, most a jelenlegi helyzetet tesztelem ,emrt ez most nem a TDR, ez most valami más, talán ha rájövök akkor minden rendben lesz, hiú remény de egy próbát megér .

(#23) MrCsiT válasza ALONSO11 (#10) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

"Picit" kiragadva abból, amit írtál:
"automatikus gáz igény alapján" - azt értem, hogy ez a hiba "automatikus gáz" , de kinek volt erre igénye ?! :DDD :C

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#24) ALONSO11 válasza MrCsiT (#23) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Sorry
A fordítás- by google fordító

"gáz igény alapján"- ez szerintem arra vonatkozhat,hogy a kártya 3d alkalmazások alatt nem kapcsol fel kellően magas feszültség értékre innen fakadnak a hibák.
Ennek köszönhetően adta ki az nv ezt a feszültség állítgatható programot.

Akkor lett volna gáz ha ezt nem teszik.A nép türelme elfogyott.A 280.26os driverektől kezdve szívás van a driverekkel.
Az NV időt nyert ezzel a megoldással semmi mást. :K

Soha többé nv-t!!!

(#25) hacker001 válasza fsb1000 (#1) üzenetére

hacker001
(újonc)

Üdv!
Új vagyok itt, és csak azért regeltem ide, hogy leírjam én is a véleményemet, mert nekem is bajom van a kártyámmal. 1 hónapja kezdődött, azóta 4x tettem újra a gépet és gyanakodtam már mindenre (vga driver, ram, alaplap, pci-e csatlakozás, vga túlmelegedés, vga memóriahiba stb.......)
Egy ASUS GTS250-em van, win7 x64 és nem tudom h milyen driverrel, mert a win7 tette fel.
Volt amikor 10 percenként elszállt a kép.illesztő, ma pl. "csak" 2x.
Mit tudok tenni? Ha lenne pénzem, eladnám a fenébe és vennék egy ATI 6770-et, vagy ha még több pénzem, akk 6850-et. Sztetek megéri lecsrélnem a GTS250-et?
Na nem untatok:
A TÜNETEK ENYHÍTÉSÉRE TETT BEVÁLT MÓDSZEREIM:
-gyanakodtam a ramokra is, majd azokat kicseréltem másik slotokba és azóta jobb
-szétszedtem atomjaira a gépet majd összeraktam és 24 órán át hibamentes volt a gép
-aqua szervízben hibátlannak találták a kártyát
-haverom gépén egyszerre 10 firefox (legújabb) ablak, torrent, bsplayerrel film és gtaIV elég magas felbontáson csont nélkül vitte legújabb vga driverrel, de XP-n (!!!) (én se hittem volna h az én kártyámmal majdnem full grafon megy a GTAIV...)
-haver kártyája is simán ment a gépemben (pedig nvidia GT9600)
Jó lenne ha kitalálnának vmit, mert már nagyon elegem van. eleget kínlódtam már eddig is vele.
Köszönöm figyelmeteket.

(#26) cimabue

cimabue
(tag)

[link] Van itt minden. Tulajdonképp talán csak az időjárást nem vették bele mint lehetséges hibaforrást...

(#27) boxos23 válasza ALONSO11 (#2) üzenetére

boxos23
(fanatikus tag)

Szerintem nem 2hónapos probléma ez.
Én már olyan május tájt kérdeztem a fórumon hogy mitől lehet ez a hiba és még akkor ennyit sem tudtak róla. (Gigabyte GTX 460 OC) karival jött elő elsőnek talán a 275.xx driverrel.Felhívtam a boltot ahol vettem és ott azt mondták nem garis hiba, mert nem a vga rossz, hanem a driverek és azt mondták tegyek fel régebbi drivert, vagy a gyárit.
Ezt meg is tettem fölraktam a 258.xx drivert és kb vagy 2-3 hónapig hibamentes volt.
Aztán újra kellet raknom a gépet, és már akkor mindegy volt hogy milyen drivert teszek fel, elég sűrün bejött ez az üzenet a sarokban amit a többieknek is.
Szóval az maradt hogy nem tudtam mitől van és fogtam lecseréltem a vga-t.
Vettem egy Gainward GTX 460 GS-GHL vga-t kb olyan 2. hónapja már egyszer ezzel is volt hiba a két hónap alatt (280.26) de azóta semmi gond most a legújabb driver van fent és eddig ez is jól működik(285.62).

Gainward GTX 460 GS-GLH Van benne kraft :D

(#28) menalcas válasza boxos23 (#27) üzenetére

menalcas
(őstag)

És a másik karival mi lett, eladtad, az új tulajnál "tünetmentes" ?

(#29) ALONSO11 válasza cimabue (#26) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Baromság........
Legalábbis nagy része amit itt összehordanak.
Nem tudom ki írta azt a bizonyos hsz-t,de az egészen biztos,hogy a probléma nem hardveres eredetű.
Ha hardveres hibáról lenne szó akkor a 275.33 sem menne tökéletesen.
Ahhogy olvasgatom az nvidia hivatalos fórumát az esetek 90%-ában arról van szó,hogy a 275.33as driver még jó a 280.26 és az utána következő driverek váltják ki a képernyőillesztős hibát.......

Az már más mikor a 275.33al is gond van.........

Egy dolog eddig tisztán kivehető a 275.33as driver után az nv belenyúlhatott valamibe amitől a vga-k és a driverek megbolondultak.

De én a fórumok alapján azt tartom fenn,hogy ez zömmel driver hiba.

Soha többé nv-t!!!

(#30) menalcas válasza ALONSO11 (#29) üzenetére

menalcas
(őstag)

Szerintem nem zárja ki egymást a 2.
Lehet valami tervezési hiba amit a driver hoz elő . (pl. ahogy észrevettem Gigáknál nagyon gyakori a TDR)

(#31) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Megpróbálok kapcsolatba lépni ABU-val és a PH segítségét kérni,hogy foglalkozzanak ezzel a dologgal.És nem tudom ti,hogy vagytok ezzel.....
Nekem nincs gondom az ATI-sokkal,de,hogy az ő driveres vagy bármilyen gondjaik vannak akkor sokkal nagyobb figyelmet kapnak mint az NVIDIA-sok.Ha egy játékban már van 2bug rögtön logout blog cikkk van róla.....
Nekünk meg itt van már egy több mint 2hónapos probléma és bocsánat,de tényleg senki le sem xar minket............

"Tisztelt ABU!

Szeretnék szeretnénk a az NVIDIA tulajdonosok nevében felkérni téged és a PHt arra,hogy vizsgáljatok ki egy problémát amivel rengeteg NVIDIA tulajdonos kínlódik!

A problémáról ezen a linken olvashatsz:

[link]

Ha van időd ideje a PH-nak kérjük vizsgáljátok meg vizsgáljátok ki ezt a problémát.Nem új keletű problémáról van szó.A probléma legalább 2 hónapos és senki nem foglalkozik magyar portálon a szenvedő féllel velünk!A ph-tól elvárnánk,hogy írjon erről egy cikket vizsgálja ki a problémát,hibát, lépjen kapcsolatba az NVIDIA-val és adjon az usereknek tanácsot.

Azt gondolom sok NV-s tulajdonos nevében mondhatom ezt alig foglalkozol TE és a PROHARDVER velünk az NVIDIA kártya tulajdonosokkal.

Az AMD kártyákkal ha gond van ŐK sokkal nagyobb figyelmet kapnak ha driveres problémáik vannak.
Mi a topikban amit FSB1000-el nyitottunk a témával kapcsolatban laikusok vagyunk.
Szakértőre volna szükség,aki szakmai szemmel megvizsgálná a problémát kapcsolatba lépne az NVIDIA-val és segítene a probléma megoldásában.

Kb 20ember van akitől információt kaptam azzal kapcsolatban,hogy kínlódik ezzel a problémával és a ötétben tapogatózik.

Kérlek téged és a PROHARDVER szerkesztőit,hogy valamilyen formában segítsetek.

Tisztelettel a "TDR hibával küzdő NVIDIA tulajok"

Soha többé nv-t!!!

(#32) ALONSO11 válasza menalcas (#30) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Gainward gtx460is volt.
Az én gépemben az is meg volt háborodva.....
A haver gépében vígan futkározik. :O

Am veled mi a helyzet???
Volt gondod tegnap még a driverrel??
Elég soká tesztelted.

[ Szerkesztve ]

Soha többé nv-t!!!

(#33) ALONSO11 válasza boxos23 (#27) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Mondjuk ez elég érdekes.
Tegnap este óta gondolkodok valamin.
És ez mindenkinek szól aki TDR hibával küzd!

Várom az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat is!

Tehát példának okáért ott vannak az új autók.A motort egy vezérlőegység irányítja.Egy számítógép és egy program segítségével.
Ott ha vezérlőegység vagy program hibásan működik akkor abban az esetben garanciálisan el kell végezni a javítást míg a problémát meg nem oldják valahogy.
Ott sem zavarnak el azzal,hogy a hozzá kiadott program hibás és így nem tudják javítani.......

Ez különben tipikus magyar kereskedős duma.Az ég világon mindent a driverre fognak ha a vga-val van gond......

Soha többé nv-t!!!

(#34) zazahoho

zazahoho
(őstag)

285.62 driver óta semmi gondom :U Tegnap 2-3 órán át húztam nyúztam a kártyát mindenféle tesztel alapórajeltől kezdve csutkáig,legalább 15 féle fesz beállítással.Nem jött elő a hiba,firefox szintén változatlan beállításokkal megy.Csak driver csere volt,de azóta 2d-ben sem jön elő.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#35) menalcas válasza ALONSO11 (#32) üzenetére

menalcas
(őstag)

Ff kiiktatása és Driver csere óta (285.38) a Bf3 műxik, Dirt 3 szintén, Driver Sf használhatatlan. tehát még van hiba, de már jobb egy fokkal .
zazahoho: mázlista :K

(#36) boxos23 válasza menalcas (#28) üzenetére

boxos23
(fanatikus tag)

Azt a karit kéztől vettem és neki is küldtem vissza.Azt tudom hogy ő eladta de hogy az ujj gazdinál tünetmentes-e azt nem tudom .

:( Most nekem is bevillant megint ez a tdr hiba :( ez nem igaz csak beszélgetni kell róla és elő is jön :)

Gainward GTX 460 GS-GLH Van benne kraft :D

(#37) menalcas válasza boxos23 (#36) üzenetére

menalcas
(őstag)

Sajnos nálam ha nem beszéltem róla is jött :(
Remélem meló után még jó lesz mert tegnap este az idegösszeroppanás szélén voltam már .

(#38) Bossi

Bossi
(lelkes újonc)

Sziasztok,

sajnos nálam is előjött az említett probléma :(((
Telepítettem új Windowst, a legújabb 285.62 driver, csont tiszta gép semmi tuning
és így is jön a hiba ez nagyon gáz :W
A Battlefield 3 miatt kell az új driver de azzal jön a TDR hiba már olvastam több száz hozzászólást, próbáltam mindent regedit mahinálás minden volt de sajna megoldás nincs....

egyébként a gépem az alábbi hátha találunk közös hardvert ami okozhat valami problémát "csak ötletelés miatt"

ASUS P7P55d alaplap
i5 650 processzor
Kingston Hyperx 2X2 GB 1600 RAM
FSP 550W táp
Kingston 60GB SSD
Samsung 360GB HDD
és persze Gigabyte OC GTX 560Ti
a HDD-n kívül minden max. 7-8 hónapos

(#39) ALONSO11 válasza Bossi (#38) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

A második hszben írtakar megcsináltad???
A vezérlőpulton átállítottad az energiagazdáldokdást??

Ha nem segít próbáld ki ezt a programot:

http://somemorebytes.com/wp/index.php/software/nvpmmanager/

Soha többé nv-t!!!

(#40) menalcas válasza Bossi (#38) üzenetére

menalcas
(őstag)

285.62-vel nekem is csinálta (első hsz-ben lévő BF3-as képet én lőttem), viszont feltettem a 285.38-ast és azzal még egyszer nem jött a hiba, szépen fut a játék, próbáld ki :K

(#41) Bossi válasza ALONSO11 (#39) üzenetére

Bossi
(lelkes újonc)

Szia,

nem Firfoxot használok és teljesítményre van beállítva a progit ha hazamegyek megpróbálom.

köszönöm. a segítséget.

(#42) Bossi válasza menalcas (#40) üzenetére

Bossi
(lelkes újonc)

köszi az ötletet de azon már túl vagyok...

(#43) menalcas válasza Bossi (#42) üzenetére

menalcas
(őstag)

Épp ez a baj a TDR-el mivel nem tudjuk mi is valójában, így nincs rá pontos gyógyír, kicsit okkult tudomány a javitása kinél mi jön be, látod nálam működött nálad nem :F

(#44) ALONSO11 válasza menalcas (#40) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Csak drivert cseréltél vagy állítottál is valamit át??

Soha többé nv-t!!!

(#45) menalcas válasza ALONSO11 (#44) üzenetére

menalcas
(őstag)

Az energia gazdálkodást még a 285.62 drivernél átlőttem az nem segített, de akkor még Firefoxot használtam, ugye a battlelog böngészőn megy, leszedtem a drivert feltettem a 285.38-ast meg átálltam Chrome-ra, azóta megy rendesen a BF3 és egyszer nem volt TDR hiba .

szerk.: de tudom még nem jó, de már jobb mint volt

[ Szerkesztve ]

(#46) Lipton

Lipton
(senior tag)

Ezt nekem is csinálja a gép napi rendszerességgel, de azt hittem, hogy a VGA tönkrement.
Ezek szerint csak driver gond.

8600GT, Win7

(#47) ALONSO11 válasza Lipton (#46) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Csak??? :D

Soha többé nv-t!!!

(#48) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Érdekes, de nálam még soha nem jött ez elő. :B Vajon nálam miért nem?! :F Ennyire azért nem vagyok szerencsés, sőt! :DDD

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#49) menalcas válasza Sonja (#48) üzenetére

menalcas
(őstag)

Lehet nem vagy ennyire szerencsés, mi viszont ennyire szerencsétlenek vagyunk, ez van .

szerk.: de ha vissza olvasol, volt már más is ilyen hogy hibátlan volt kapott egy friss drivert vagy win-t és utánna az istennek sem akart helyre jönni :(

[ Szerkesztve ]

(#50) Lipton válasza ALONSO11 (#47) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Aha! :)
Legalább tudom, hogy kár ezen pörögni, mert úgyse tudok vele mit kezdeni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.