Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz Dell XPS #71803 üzenetére
T7100 lett bele véve
Ventiszabályozás van, mert ha nagyon meleg akkor már nagyon pörög, idle-n még tűrhetően halk
Fólia nem hiszem hogy lenne bárhol is, pasztát kapott rendesen, 2-3× újra lett pasztázva próbaképp
Először fogkrémmel is próbáltuk, tök jól működik 1-2 napig, míg meg nem szárad
A gáz eltávozás az lehetséges sajnosA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CJ4567
nagyúr
válasz Dell XPS #71474 üzenetére
Viszont nekem nem kell az Internet Security része, elég lenne egy sima vírusírtó.
Új: Sziasztok. Egy LG Flatron W1943SB monitorral(1360x768 felbontás) működne a downsampling? Pl. 1360x768 helyett 1600x900.
(#71457) kivulallo Tehát max 40 helyett folyamat 40 lenne? Már az is jobb, idővel új alaplap lesz, de még a videókártya nem biztos, csak az AQUA csinált nyereményjátékot amiben egy 750 TI OC-t lehet nyerni, Gamestar is hírezett róla, holnap lesz sorsolás.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
orion1025
őstag
válasz Dell XPS #58666 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ha kiveszem az alaplapi elemet, akkor kicsit tovább jut már telepítésnél is, de .dll hibát ír ki, és mindig ugyanazt.Ellenben simán kicserélve a régi memóriával a telepítő befagy már az elején.Nagyon nem örülök neki, mert újonnan vettem, és nem is volt olcsó
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
panzer2
csendes tag
válasz Dell XPS #55210 üzenetére
Konkrétan a játékbeli teljesítmény érdekelne, hogy melyik felelne meg jobban a mai kornak, a méretük számomra nem túlzottan fontos, bár ha nagyobb az sose baj... szóval a kérdés adott tegyük fel bf3 ra vagy arma2-3 ra mi felelne meg jobban? Igen sajnos nem tudok eligazodni, bár az alienwarbe később lehetne lökni egy 7970m et vagy akár kettőt aztán usgyi neki
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Dell XPS #54708 üzenetére
Na várjatok, nem ilyen egyszerű azért a dolog!
Most kipróbáltam 3 pendrive-al, és minddel ezt csinálja. De csak a gép hátuljába dugott hosszabbítóba dugva: [link]
Ha a gép elejébe dugom bármelyiket, semmi gond sincs!
Na akkor most ilyenkor mi van?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
sznyunyi
tag
válasz Dell XPS #54196 üzenetére
esc gombra nem reagál, illetve nem ad választási lehetőséget (ezzel a módszerrel csináltam a pendriveot a westlake féle enkóros win7sp1 telepítőből)
csak fél másodpercre felvillan egy fekete háttér fehér szöveggel ha folyamatosan nyomkodom az esc-et és újraindulgat, ha elengedem akkor be is bootol c-ről...(#54199) ggg666:secure boot funkciót nem találtam a biosban
Si vis pacem, para bellum!
-
draff
aktív tag
válasz Dell XPS #53610 üzenetére
Nem a túrót nem lehet egy modemet konfigurálni.
Van valami IP számsor, amit be kell írni az internetes keresőbe s máris beléptél a modembe. Ott lehet beállítani a tűzfalat és a más egyéb védelmeket, a jelszót meg hasonlókat ...
Ám nemigen érdemes összevissza babrálni /ha nem értessz hozzá és ha nem tudod mi micsoda/ mert a végére szépen kizárod magad a működése előnyeiből.
Oszt akkor annyi! -
pelenka35
őstag
válasz Dell XPS #53610 üzenetére
Valakinek van ötlete ,hogyan álljak neki a win 8.1 telepitésnek egy olyan nootbokon amin freedos van .
pendriverol telepíteném a win.-taptio setup bios fogalmam nincs hogy kell beállítani ,hogy a pendrivról történjen a bootolás.
köszönöm a segítséget
ui .csináltam már hasonlót ,de ez a bios+freedos kifogott rajtam.
Gamertag:Rob3rt75
-
Tikakukac
titán
válasz Dell XPS #48075 üzenetére
Nem kell ide nagyon durva CIA izékre gondolni, 10 évnyi bulizós képeinket mentem most le, 2 darab BluRay lemezre, egy sima vinyóra és felhőbe lesz felrakva, szóval nem halál ha előkerülnének, csak azért a jóféle 28 karakteres rar jelszó egy picit gyengének tűnt ezért kérdeztem rá.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Dell XPS #48073 üzenetére
Hát, gondolhatod nem viccnek szánom, akkor a mókatopiknak írok.
Jelszavazás meg truecrypt volt nekem is az ötletem sima vinyón úgy van most is. De ennek a mappának 3 helyen lennie kell.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
VoidXs
nagyúr
-
choco01
addikt
válasz Dell XPS #41852 üzenetére
Ami jelenleg fontosabb lenne az egy Fujitsu Siemens Amilo Li1718 notiba kéne..jelenleg egy ati van benne szerintem integrált,igazából mellé kéne egy ha lehet de ha kilehet venni ezt és úgy újat az is jó..
Lehetséges?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
W1
senior tag
válasz Dell XPS #39866 üzenetére
Service Contracts and Warranties
Description Provider Start Date End Date Days Left
Base warranty DELL 08/04/2011 09/04/2014 397
Parts Only Warranty DELL 08/04/2011 09/04/2012 0Ha jót néztem, ezt írja. Akkor van rá gari? Számla nélkül nem érvényesíthető?
[ Szerkesztve ]
-
falaci2002
tag
válasz Dell XPS #37033 üzenetére
Szia!
ASUS A6RP a laptop. Ugyanaz a helyzet. Már kettő Procival próbáltam (T3400 és T2370), de nem megy. A BIOS 214 verzió, ami állítólag a legújabb, és ettől mennie kellene a dual prociknak is 667 fsb-ig.
Itt egy külföldi oldal, ahol leírják, hogy milyen procik mennek tutira, ezzel a BIOS-sal, ebben a laptopban.
Meg melyikek mehetnek talán az adataik alapján.
Meg melyikek nem olyan foglalatúak.Csak a gugli fordított. Valamit elolvastam, vagy éppen olyan procikat fogtam ki, amelyek nem működnek együtt az alaplappal? Valóban nincsenek felsorolva az ajánlottak között, de gondoltam, hogy a 2370 nincs olyan messze a 2300-tól.
Működhet valóban dual-os proci ebben az alaplapban ezzel a BIOS-sal?
-
killergyuszi
tag
válasz Dell XPS #32972 üzenetére
Egy Asus k50af-ről van szó.
alapjáraton, csak a windows és a mozzila futígy néz ki.
Terhelés alatt 100fok körül van, bár érdekes módon nem kapcsol ki és alapjáraton sem akar a venti fentebb kapcsolni, 100 fok viszont már nagyon hangosan megy a venti,
Arra gondoltam, hogy lehet a szenzor lehet rossz, de az alaplap csere előtt is ugyan ez volt."Pain is temporary Victory is forever"
-
killergyuszi
tag
válasz Dell XPS #32966 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Ami szerintem szóba jöhet a felvetéseid közül az 1,3,5
A vga-t nem heatpipe hűti, hanem közvetlen a venti fölött vön, köztük alu van nem réz és egy gap pad tölti ki a rést. A gap pad minőségéről nem tudok mit mondani.
Alaplap hiba nem lehet, mert elméletileg most cserélték újra.
A biosban nem tudom állítani a ventiszabályzást."Pain is temporary Victory is forever"
-
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz Dell XPS #28852 üzenetére
Én inkább az utálom, hogyha átmész a fórumra ahol kérdeztem : [link]
Érthetően feltettem a kérdést #16803
Erre kapok 1 értelmetlen választ.
Ez még oké.
Aztán felteszem ujra.
Erre olyat kérdeznek, amiről szó sem volt.
Kérdeztem én olyat hogy melyiket ajálják? nem.
Kérdeztem olyat hogy 4S-nél mire kell odafigyelni? nem.Azt irtam hogy 3GS-t csak használtban tudok, mert új nincs (hacsak vkinél nem porosodik) ott mire kellene odafigyelni, nem akarok pofára esni.
Erre fel : Döntsd el először melyiket akarod... wtf -.-"
és erre másik 2 hobbit is dicséri, hogy növekedjen a hozzászólása, és űber*sza tag legyen
szánalmas...
•°o.OO.o°•
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Dell XPS #27822 üzenetére
Mármint milyen kupon? Vásárolni kell előbb X összegért, és azután adnak kupont, amivel vásárolhatsz pendrive-ot, vagy hogyan? Illetve fontos lenne tudni, hogy a kuponnal több is vásárolható-e? Cégen belül vennénk pár darabot olcsón, bár a Verbatim szimpatikusabb, aminek a reklámját láttam, de nem találok róla semmit. Kár, hogy nem olvastam el az apróbetűs részt a plakáton.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
sixpack89
tag
válasz Dell XPS #27170 üzenetére
elképzelhető,hogy az internet,vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetőek el. a probléma azért merült fel,mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek.
ezt írta ki az én gépemen a hálózati kapcsolatoknál.
a laptopnál pedig ezt,miután rámentem a a probléma diagnosztizálása részhez:
nincs bedugva a helyi kapcsolat hálózati adapter kábele.
ami nem tudom mit jelent,mivel minden be van dugva ami eddig is bevolt,mégsincs net. -
Lovegirl
csendes tag
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz Dell XPS #25720 üzenetére
Volt rajta még anno Ubuntu, de azóta már párszor újra lett rakva és nem volt vele probléma... most jelenleg a HDD-n Win7-van de most kikaptam belőle a vinyót és még mindig ezt a szöveget írja ki :/ most csak a CD meghajtó megy dobtam bele egy XP CD-t de semmi Ubuntu-val dettó :/
-
fracture333
aktív tag
válasz Dell XPS #23726 üzenetére
akkor nagy mázli hogy nem olyanom volt
egyébként a régiek (5-6 éves) közül a legtöbbnél működött ez a módszer, többen is mondták hogy ők is ezt csinálták barátnő, anya, apa stb gépével és működött. utána meg amikor azok csodálkoztak hogy hova tűnt a jelszó és mért van 6. hó 24.-én január 1.-je, akkor simán ráfogták egy noname vírusra neten is utánaolvastam és ott is azt ajánlották a legtöbben hogy az elemet távolítsam el majd rakjam vissza és elfelejt a rendszer mindent.[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest