Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Mini PC
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tajati #145926 üzenetére
Mi lenne a cél ?
Lementeni a fájlokat , rendezetten ?
Mert , akkor marad a kézi mazsolázás.
Erre a Total Commander-t tudom javasolni.
Eggyik oldalon a "forrás" mappák, könyvtárak.
Másik oldalon a "cél" mappa / almappák....ezt létre hozhatod ugyanazon a HDD-n, PC-n , NAS-on is és alkotsz egy logikus felépítést.
Aztán "csak" áthelyezed a célmappába a fájlokat.
Végül törlöd a "kesze-kusza" mappaszerkezetet a "forrás" oldalon.Megtekinteni, hogy melyik mappában mi van?
Erre korlátozottan de használható az IrfanView / Miniatűr nézete :Beolvassa a mappa tartalmát.
Bal oldalon lehet látni a könyvtárszerkezetet és nyitni/zárni a mappákat. Ha rákattintasz egy mappára , akkor pedig jobb oldalon mutatja a képeket / videókat. -
-
válasz
tajati #58706 üzenetére
A legtöbb gyártónál van egy recovery partíció (lehet hogy rejtve), illetve van rá lehetőség, hogy recovery médiát hozz létre. Ezekről gyári állapotba lehet hozni a gépet. Ha ez nincs meg, akkor a window$ban megkeresed a termékkulcsot (régen a sajátgép tulajdonságokban volt, 8nál nem tudom) leszedsz egy Win8-at és aktiválod a kulcsoddal.
BlackPriest:
Lősz egy fotót, vagy linket a driveról? -
leslieke
Jómunkásember
-
válasz
tajati #41817 üzenetére
Hali,
Nálam is volt hasonló a probléma LG TV-nél. (FHD LED 107cm) - First OP-System Setup után (Win7)
A megoldás ami helyrerakta: TV-n Menü / Kép / Képernyő (ezen belül van egy opció ami automatikusan beállítja a szélesség / magasságot ! (érdemes utánanézni!)Hírtelen ezt tudtam, mivel TV típust nem írtál, nézd meg hátha ez egy megoldás a részedre.
L
-
válasz
tajati #41298 üzenetére
Szerintem a termékkulcsodat simán használhatod.
Én laptopon cseréltem úgy rendszert, hogy az SSD re új rendszer ment (w7 Home Premium volt a windowstól letöltöttem egy szintén home premium w7et) és a noti alján lévő termékkulccsal regeltem be a gépet. Semmi gond nem volt vele.
Szóval ha a termékkulcsod megtalálod, használd egészséggel!
-
MarQs
senior tag
válasz
tajati #41298 üzenetére
Ahogy fentebb említette egyik kolléga, ha eredeti Windows 8-ről van szó, akkor annak kell hogy legyen valamilyen dokumentációja - még ha előre telepített is!
Ha ez mégsincs meg, abban az esetben három verzió van: kopogtatsz az eladónál némi reklamációval, vagy magad mész a dolgok elébe és felkutatod az OS-ed aktiváló kulcsát ezzel a szoftverrel, hogy készíthess egy friss telepítést, esetleg - amit szintén említettek fentebb - klónozod a meghajtódat/partíciódat és egy az egyben átpakolod a rendszert az új helyére...Ez utóbbi megoldás előtt erősen ajánlott, ha tanulmányozod ezt, és az ehhez kapcsolódó írásokat! Rendkívül hasznosak és Windows 8 esetén is aktuálisak!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
tajati #40994 üzenetére
csökkentett módban nem kell semmit állítani van egy olyan opció hogy vga mód engedélyezése de nem hiszem hogy felbontás problémád lenne...
ennek nem sok köze van a csökkentett módhoz xp alatt indításnál f8 és ezt az opciót válaszd ki ha így se megy akkor nem a felbontás volt a ludas
-
-
-
duduati
aktív tag
válasz
tajati #36276 üzenetére
Elvileg bekéne pattanni, esetleg a kis pöcköt újjal próbáld meg "húzni", miközben nyomod bele a ramot.
Ha belemegy, azért próbáld meg finoman meghúzni, hogy nem e akar kijönni felfele, Ez az egyoldalas bepattintóssal jártam már úgy, hogy rosszul akadt be, azóta mindig megnézem nem akadt e be rosszul.
-
tikshow
addikt
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
-
Lmh
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
tajati #18481 üzenetére
Mivel nem kompatibilis a win7-el...
Vagy vissza az xp, vagy ezzel szórakozol aztán vissza az xp...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- OpenWRT topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SörcsaPH!
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Gyúrósok ide!
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest