Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Valaki nem tudna ajánlani TeamSpeak-hez egy jó fülest amit nem kell a pofámba rakni, hogy érzékelje a beszédemet! Valami olcsóbbat ajánlatok, majd később venni akarok egy komolyabbat!
Előre is köszönöm! -
localhost
Közösségépítő
válasz vilmaboy #14194 üzenetére
jobb se kell Csak a telepítésnél hagyd ki a toolbart meg egyebeket.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
vilmaboy
őstag
Mondjatok nekem egy könnyen kezelhető jól működő cd író progit. amit amatőr is tud kezelni... Nero-t nem tudom merek e tenni neki... Alkohol 120%? azt nem ismerem anyira, de ajánlották...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
DJ WOKKY
addikt
-
veterán
Hogyan lehet 100%-os biztonsággal megbizonyosodni arról, hogy egy laptopban nincs Bluetooth adapter?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Sn[4k3]
senior tag
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
sixpack89
tag
Üdv!
nem tudja valaki véletlen,hogy Magyarországon hogyan lehetséges hozzá jutni,ehhez a pólóhoz?
[link] -
DJ WOKKY
addikt
válasz Sn[4k3] #14182 üzenetére
típus szerint több típust lehet találni.
Ami mostanában elterjedt, az a normál és az amerikai típusú.
Én is utóbbit szoktam küldeni amikor szükséges.
amerikai típusú -
reset
senior tag
válasz Sn[4k3] #14182 üzenetére
Ahány szituáció, majdhogynem annyiféle önéletrajz-típus létezik....Erre így sommásan nem lehet tanácsot adni. A névnek, születési adatoknak, lakcímnek, iskolai-szakmai életútnak...mindegyik esetben szerepelnie kell...Hogy ezeken kívül még miknek, azt a Google megmondja: [link] [link]
Világosság, tömörség, őszinteség...annak szem előtt tartásával: ki és milyen célból kéri a curriculum vitae-t...
Sok sikert hozzá!
-
Xarina
aktív tag
Amd X2 4400+ processzoromat szeretném cserélni. Melyiket ajánljátok a kettő közül:
c2d 8400 quad vagy Intel i3 2100. Vagy esetleg hasonló árkategóriában mi az, ami ajánlott? Főleg játékra kellene. -
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Miként kellene megírnom egy önéletrajzot? Mèg sosem csináltam, de fontos lenne. Tudnátok segíteni?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Taskforce #14174 üzenetére
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid. Minden rendben.
2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid. Hiba van a memória első 64 Kbájtjában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid. Rossz a rendszer-timer.
5 rövid. Hiba a központi processzorban.
6 rövid. Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid. Hiba az alaplapban.
8 rövid. Hiba a videomemóriában.
9 rövid. A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid. Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid. Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid. A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.A cpu lesarkazás annyit tesz, hogy eszköz egyik sarka le van törve, meg van repedve. Ez könnyen eredményezheti a melegedést, illetve a helytelen működést is.
Ja és a link nálam nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Taskforce
csendes tag
Sziasztok,
Kb egy órája intéztem egy VGA újítást egy processzor ujrapásztázással egybekötve dell vsotro 430as gépemen,ugyanis eléggé melgedett:S
http://www.klickcomp.hu/WebAruhaz/dell/szamitogep-asztali/dell-vostro-430-szamitogep-core-i7-860-2-8ghz-4g-2x320gb-gt220-freedos-3-ev-kmh/Vasarlasi-Adatlap/V430-3
Indulsákor sötét kép és sorozatos 3 rövid pittyegés fogadott.MI iylenkor a baj? Rosszul eltt rögzitve a VGA? Visszatettem msot a régi GT220am és most midnenflottul megy. Az uj kari egyébként egy Gigabyte RadeonHD6670,éppenhogycsak befért a házba,de befért:9 valaki javaslat? köszi!
JAh illetve megtudnátok mondani mi az a cpu lesarkazás? Valaki említette,hogy ezért melegedhetek.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
A legegyszerűbben hogyan tudok DVD-ról filmet lementeni, AVI-ba? Menüs- a DVD és az egyik menü-je kéne (Enter the matrix), ráadásul a magyar felirat is hozzá.
Azt is le kéne menteni mellé.
Van erre könnyű megoldás?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
Tud valaki javasolni egy olyan progit, amivel USB-s kamerával tudok felvenni?
Bénákat már találtam, valami normális kellene -
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Kérhetnék valakitől segítséget, aki perfekt angolos? A Creative-nak akarok írni egy levelet, mert meghalt a Zen X-Fi2 mp4 lejátszóm, amit nagyon szeretek! A webfordítót meg az ilyeneket kihagynám, nem bohóckodni akarok, hanem egy értelmes levelet szeretnék megfogalmazni. Köszönöm szépen előre is!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
vj0c1
aktív tag
válasz KaiotEch #14166 üzenetére
Tudtommal igen, minden szükséges cucc fent van rajta, és kipróbáltam amit írtál, nincs gáz vele alatta, eddig csak mw3ban csinálta. Mindegy, ez van.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz KaiotEch #14164 üzenetére
Eredeti a játék, én azon gondolkodtam, hogy nem megy teljesen zökkenőmentesen a gép, lehet, hogy az akadások miatt van ez esetleg, vagy most nagyon hülyeséget kérdeztem?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz KaiotEch #14162 üzenetére
Mindkettőnknek van saját gépe, ugyanaz a rendszer, ugyanaz az egér, és neki semmi baj nincs mw3 alatt se tudtommal, csak nálam van ez(csak itt használtam az egeremet). Most próbálgattam ugyanazt cod4 és wow alatt sima mászkálás és futás közben is, de ott semmi baj nincs. Egyedül mw3-ban csinálja időnként, főleg sprint alatt, hogy elhúzom valamerre az egeret és nagyobbakat ránt, mint amekkorát kellene.
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Most, hogy próbálgatom, csak az MW3-ban fordul elő, CoD4 és WoW alatt nem... Így viszont kizárnám, hogy az egér hibája lenne, de semmi ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
válasz KaiotEch #14159 üzenetére
Tudtommal friss a vga driver, a testvéremnek g9-e van, az normálisan működött.
#14159) KaiotEch: Nekem erre futotta sajnos, de nem értem, ha barátnőmnek működik rendesen, akkor pont az enyémmel mi a baj, reméltem ti tudjátok esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Trust GXT14S egerem, amivel driver felrakás előtt is, de az után legfőképp van az a problémám, hogy játék közben ahogy húzom az egeret egyik-másik irányba, elég gyakran ugrik egyet, hol rövidet, hol meg majdhogynem 360-at pördül. Eddig csak rendszer uninstallal sikerült megoldani a problémát, de bízom benne, hogy van más megoldás is. Barátnőmnek ugyanilyen egere van, és azzal semmi gond nincs.
Szerintetek hogy lehetne megoldani ezt? Előre is köszi szépen a segítséget!Üdv: Jocó
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz AndrisBoy #14154 üzenetére
Az hogy sokat ment még nem jelenti azt hogy rossz a hdd.
Intel fan11 Nézd meg HD sentinellel és ha valós hiba van a lemezen akkor tényleg megérett a cserére ha nincs akkor csak kapcsold ki a BIOS-ban a S.M.A.R.T-t funkciót.
Nálam már járt elég sok hdd. Volt olyan aminek tönkrement a SMART része és semmit nem mutatott volt olyan is hogy annyira hibás volt a hdd hogy azt még a Post képernyőn kiírta, stb.. -
AndrisBoy
aktív tag
válasz Intel fan11 #14152 üzenetére
Ha zavar Bios-ban kapcsold ki ezt a funkciót.
Aztán egy lemeztöredezettség mentesítőt futtass le rajta.
Sokat mehetett már az a HDD, lehet célszerűbb lenne még most a fontosabb dolgaidat egy másikra menteni
•°o.OO.o°•
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Az mitől lehet hogy induláskor azt írja a gépem hogy smart command failed? és f1el tudok tovább lépni!??? Azt tudom hogy a smart figyeli a vinyót hogy milyen állapotban van, de mitől nem működhet ez a része?? Egy samsung 80 gigás satás vinyóról van szó kb 4-5 éves!!???
Battletag: hojszi#2983
-
nagyúr
Kollégák. Hogyan tudnék már meglévő DVD film alá bevarázsolni újabb (magyar) feliratot, hogy a menübe is választható legyen?
-
gamer0101
aktív tag
Tehát közvetlen bajom nem lehet abból, hogy kattintok a linkre? Konkrétan a link is valami myvip.com domaint tartalmaz és nem annyira gagyi, mint pl egy: http//hyer.tr/75876 Az ilyent eleve törlöm. Ezt pont a megfogó eredetisége miatt néztem ki, és kérdeztem meg tőletek amit megkérdeztem.
-
gamer0101
aktív tag
Szerintetek van ennek valami valóságalapja?
"Gratulálunk, 1*****. számú felhasználó,
ezzel az e-maillel értesítjük összes lehetséges nyertesünket.
Örömmel tudatjuk veled, hogy azon kevesek egyike vagy, akik részt vehetnek
egy Apple iMac, iPhone 4S és egy harmadik generációs iPad végső sorsolásán."- Itt három név látható, az enyém és másik kettő, amik elég hétköznapi jellegűek.
Igen, elég szkeptikus vagyok az ilyen e-mailekkel kapcsolatban én is, de a feladó az "noreply@myvip.com", valamint az e-mail kinézete igazán összeszedett és az alján ott csüng a szokásos szöveg kicsiben, az adatkezelésről és, hogy miért kaptam én ezt az e-mailt, konkrétan mert regisztráltam anno a myvipre.Ott a link amivel részvételemet megerősíthetem, de nem szeretnék rákattintani, nem kell a gépemre vírus. Szerintetek? Van mitől félni? Mit évő legyek?
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz Ricardo128 #14138 üzenetére
töltsd le ezt ebben lehet állítani a kódolást.
-
spista222
addikt
válasz Ricardo128 #14135 üzenetére
Jegyzettömbbe sehogy. Nézd meg Total commanderben F3-al hátha ott be tudós állítani olyan karakterkódolást amivel látszik már. bár ezzel még csak bele tudsz nézni de szerkeszteni nem.
-
spista222
addikt
válasz Ricardo128 #14133 üzenetére
Kérd el valakitől a fájlt ami meg is van szerkesztve és csak másold be.
Karakterkódoláson próbáltál változtatni?
nem azért lesz krikszkrakszos? -
spista222
addikt
válasz Ricardo128 #14131 üzenetére
Javaslatom másold ki a fájlt ne a Program Files-ban szerkeszd és a végén másold vissza.
-
Ricardo128
senior tag
Videó
GTA4-ben a handling.dat fájlt szeretném szerkeszteni, de nem engedi. Nem egy kommentelő is írta a videó alá. Pl.:"when i open the HANDLING.DAT ALL WORDS ARE SAYS <JHBFkjsdfsdbfdkjHGFGffsdhfhfkufdgbhKUGHFKJKJFGKJHDFdffkjhfgfufgsuhfg PLZZZ HELP ME I CANT UNDERSTAND"
Válasz:
"have u opened it with notepad like i did in the vid? and do u have admin rights?"A fájl nem sérült
gölmétcsül ©
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #14128 üzenetére
így nehéz lesz segíteni, milyen file-ról van szó ? Mi a kiterjesztése ? Esetleg, ha feltöltöd, többet tudunk/ tudnak segíteni neked.
-
spista222
addikt
válasz Ricardo128 #14128 üzenetére
Biztos jó a fájl?
nem sérült? -
Ricardo128
senior tag
HELP! Nem tudok megnyitni egy dokumentumot. Vagyis megtudok, csak nem vagyok "elvileg" adminisztrátor. Igaz, hogy rendszergazda vagyok, na mindegy. A lényeg, ha megnyitom a fájlt BÁRMIVEL, akkor csak kérdőjel, krix-krax, ciril vagy mit tudom én mik jelennek meg. Nagyon nagy segítség lenne, ha valaki tudna segíteni. KÖSZÖNÖM!
gölmétcsül ©
-
spista222
addikt
válasz Scroll Lock #14126 üzenetére
Ha Pl DOS esetébel lemezről bootoltál akkor az oprendszer lelke a lemezen volt és minden indítás előtt töltött róla valamit(command.com). Az indítást pl egy program indítását értem.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz Scroll Lock #14124 üzenetére
Mert kellett egy adatbeviteli eszköz. Első indításkor a HDD még szűz. És nem létezett CD olvaső vagy pendrive. A rendszert is floppyról telepítették/-tük. A Win3.2 4, a Win95 már 15 lemezen jött. A DOS 6.2 elfért kettőn.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz nova001 #14116 üzenetére
Kéretik egészséges kétkedéssel fogadni, de a karácsony környéki vásárban eladott Samsung memóriakártyák sorra besz@rtak.
Nem kell következtetést levonni, ez csak egy személyes tapasztalat.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nem számítógépes kérdés, de már nagyon szükségem lenne rá...
Egy M8x0.75-ös 4mm vastag potenciométer rögzítő anyára lenne szükségem...
Hiánya miatt több hónapja nem tudom összerakni az erősítőmet és sehol nem találok,
Nyíregyházán sem tudtak adni, nekem Budapest pedig messze van.
Külföldről lenne, de ~2000Ft-ot nem vagyok hajlandó adni érte, akkor inkább kihajítom az egészet...Nincs valaki közelében olyan csavarbolt, ahonnan be lehetne szerezni?
Mondjuk 2db-ot és az árát és a posta árát elküldeném, sima borítékban eljön...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
DJ WOKKY
addikt
-
nova001
senior tag
hello
memória kártyába mit ajánlotok 16gb méretbe...full hd video kamerába menne.???SDHC ???? -
MODERÁTOR
-
Dr. Romano
veterán
Valaki linkelné nekem a szájkaratés topicot? Köszi.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
tusi_
addikt
válasz hackeeeee #14111 üzenetére
Szia
Utána néztem a neten és sajnos mindenki, aki ezzel a kombóval rendelkezik, az a f.sz rossz végén áll
Nem mennek együtt. Megpróbáltam a fw frissíteni, de nem indítja el, nem támogatott gyártó címszóval. Másik gépben sem indul el, ráadásul utána olvasva ez csak a win rendszerekhez jelent megoldást, linux-hoz nem kell a 3.55-s fw.
Mission impossible.
Megéri becserélni egy Kingston v100 32 gb-re? Jóval lasabbak a Kingstonok a 30-32 gb-os régióban. Ez olyan gyönyörűen kinyomta a 270mb-t, hogy öröm volt nézni.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
gordonfreemN
addikt
Probléma:
Firefoxban rögzítem a ph lapot alkalmazáslapnak. Ha azonban a privát üzeneteknél felül található társoldalak hírei valamelyikére rákattintok, akkor a rögzített lap "arculatot" vált és onnantól a társoldal színeiben jelenik meg. A baj ezzel, hogy a társoldalaknál (IT cafe) a privát üzeneteknél nem található felül ugyanez a hírkiemelés, mint PH-nál.
Joggal gondolnánk, hogy viszont a társoldalak címlapjai minden felületen elérhetőek, de ekkor viszont új lapban jelenik meg. Tehát az alkalmazáslapomról nem tudom használni a társoldalakat.
Mit tegyek, ne olvassak társoldalakat?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
dudika10
veterán
válasz Melack #14106 üzenetére
Régen jártam ott, akkor eléggé üres volt.
De meglátogatom. Nem kerül semmibe, köszönöm a tippet.
Számlát ilyen helyen eszem ágában nincs kérni.kjani18: próbálkoztam, de csak mintás, giccses, nagyon gyenge minőségű termékeket találtam.
Azért neked is köszönöm a tippet!Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Üdv!
Nem igazán hardverrel kapcsolatos kérdés, de:
Pólókra lenne szükségem. Egyszerű, egy színű pólókat szeretnék minél olcsóbban. Természetesen nem a legszarabb minőséget, de az ár az elsődleges szempont.
Nem tudna valaki mondani egy boltot Budapesten vagy webáruházat, ahol kapok az igényeimnek megfelelő pólókat?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
DudikaProdipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy külső HDD rack SATA kimenetéből szeretnék eSATÁt csinálni, a kérdésem az lenne hogy egy ilyen hátlapi kivezetéssel meg lehetne-e oldani (nem túl esztétikus de még mindig a legolcsóbbnak tűnő megoldás).
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest